Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Türkiye Oluyor Tayyibiye


evrensel-insan

Önerilen İletiler

Bundan sonra, uzerinde yasadiginiz ulkedeki her bir vatandas "makul supheli" durumundadir.

 

Yani polis ya da bir yetkili sizi" bu kisi hukumeti ve devleti devirmeye yonelik darbe yapabilir" dusuncesi ile;

 

Yolda yururken, bir eylemde iken, arkadaslariniz ile sohbette iken, bir yerde oturuyorken ve hatta evinizdeyken; makul supheli olarak gelir, alir ve tutukluyabilir.

 

Sucunuzu bilmeniz gerekmez, avukatiniza sucunuzun soylenmesi de gerekmez, sizi alir mahkeme eder, suclar yargilar ve hapse atar. Bir de buna "gizlilik sorusturmasini" ve de "gizli taniklari" ekleyebilir. Size istedigi muameleyi yapabilir ve hatta sizi oldurebilir/katledebilir.

 

Neden makul supheli olabileceginize eger ortada "sadece sizi tutuklama istemi" yok ise digger yukleyecekleri suclar.

 

Soylediginiz soz, yazdiginiz yazi, attiginiz twit, sosyal medyada paylastiginiz bir cumle, yaptiginiz basin toplantisi kisaca her turlu davranisinizda eger "diktatore, onun bas otokratina, partisine, soylemlerine, uygulamalarina, her turlu kendi ceplerini doldurmalarina, orayi burayi satmalarina, v.s. kisaca ne yapiyorlar soyluyorlar ise ona karsi bir davranis sizing zaten makul supheli oldugunuzun delilidir.

 

Bunlarin hic birini su andan itibaren yapmasaniz bile, daha onceki dusunce ve davranislarinizdan dolayi ve hatta size gore hic bir karsitliginizin olmadigini dusunseniz bile; bir gun bir zamanda bir yerde, makul supheli olarak degerlendirilebilirsiniz.

 

Yani bundan sonra karsitliginizi ortaya koymamis olsaniz bile, kendinize gore de hic yasaminizda bir karsitlik sergilemediginizi dusunuyor olsaniz bile, bu size yoneltilen makul supheli iddiasini curutemez.

 

Yani bugun ulke bunyesindeki her bir vatandas istisnasiz, makul suphelidir.

 

Eger bu iddia ile karsilasirsaniz, yasaminiz ve iliskileriniz artik sizden alinmis demektir.

 

Sadece bunlar olsa, bunun yaninda; her turlu maliniza el koyabilirler, sizi her zaman dinleyebilirler ve size yasami zehir edebilirler.

 

Kisaca sizi makul supheli iddiasi uzerinize verildikten sonra, hic bir guc, kurum, kurulus, kisi kurtaramaz yani hak ve ozgurlugunuzu savunacak, hukuk olanaginiz elinizden alinmistir.

 

Dunyanin neresinde boyle bir yasam varsa, oradan bunun ornekleri elde edilebilir.

 

Tayyibiye'ye hos geldiniz.

 

Mutlu iyi yasam ve iliskiler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yani bunu biz hep söyledik,yazdik cizdik anlattik ama anlattiklarimizi sadece biz okuduk yani havanda su dögdük.Simdi ise artik is isten gecmistir demek istemiyorum ancak görünen köy de klavuz istemiyor yani...

 

Ben AKP hakkinda burada görüslerimi yazarken,bana karsi bircok arkadas beni AKP'ye takmakla sucluyordular.Isim vermiycem ama bana en fazla karsi olanlar,demokratik ve özgürlükcü gecinen sözde insan haklari savunuculari,dinciler,PKK'li olupta kendini saklayan ama nickleri "BIJI "olanlardi.Bazilari ilimliydi yani ilimli derken hem ama'ci fakat'ci gecinen isimlerdi.

 

Hatta bazilari vardi ki:Recep Tayyib Erdogan' i Kürtlerin hamisi olarak görüyor ve ondan öncekilere hakaretler ediyorlardi.Atatürk'e demediklerini birakmiyorlardi.Dersimden filan bahsediyor ATATÜRK ve arkadaslarini soykirimla sucluyordular  daha da ileri gidip ATATÜRK'ü ermenileri katlettirmekle sucluyordular.BUNLAR SIMDI BU FORUMDA YOK AMA ARADA BIR GIRIP birseyler yazip yine kaciyorlar.

 

AKP'nin Türkiye'nin kaderini eline almasi SEVR anlasmasinin yeniden yürürlüge girdigi gündür.YANI LOZAN'in rafa kaldirilmasidir bunun anlami,yanlissam birileri düzeltsin.

 

Hatta öyleleri vardi ki,beni fasist olmakla suclayip neden Kürdistan kurulmasina karsi ciktigimi soruyordular.Bunlara göre Atatürkte fasistti!CÜNKÜ T.C DEVLETINI KURMUS KÜRDISTAN kurmamisti.

 

Atatürk'e diktatör diyordular,halbuki Atatürk diktatör degil yeni kurulmus bir cumhuriyetin ayakta kalabilmesi icin o günün sartlarina uygun bir yönetimin basindaydi.Diktatör denilen ATATÜRK KADIN HAKLARINI TANIMIS,MILLETI ÖZ DILINE KAVUSTURMUS,Ülkenin bagimsizligini savasarak elde etmis,Türk milletinin namusunu kurtarmis birisiydi.

 

Rus CARI ivan'a deli ivan derler kim der bunu?Rus karsitlari der.Halbuki RUSYA O DELI IVAN SAYESINDE DÜNYA HAKIMI OLMA YOLUNA GIRMISTI.Aynen Atatürk'ün kurmus oldugu genc Türkiye Cumhuriyetinin sahlanmaya basladigi gibi.

 

Bugünkü diktatör ise,bütün bu yapilanlari yok etmek icin dis güclerin ve ülkedeki yobaz kesimin isbirligi yapmasi ile iktidara tasinmistir.Her yil daha bir baski ve siddet uygulayarak koltugunu saglamlastirmis,basiretsiz yetkililerin ve sorumlularin sorumsuzlugu ile ülkeyi ele gecirmis tüm Cumhuriyet kurumlarina kadrolarini yerlestirmis,örümcek agi gibi zulüm stratejisini saglamlastirmistir.

 

Torba Yasa ile yargi diktatörün avuclarina verilmek istendiginde,"Demokrasi yok edilecek,diyenlere karsi bir "YETMEZ AMA EVET cephesi kurulmus,sahte ve ithal aydinlarin öncülügünde" fasist yasa "cahil zümrelerin oylari ile kabul edilmistir.Bugünde ayni sey gerceklesiyor ve cikartilan adina da ALMAN MODELI denilen fasist yasa kabul edilmistir.

 

Bugünlerin gelecegini biz cok önceden gördük ama Türk milletinin dostu olamayanlar,art niyetliler bu olanlari hep kendi dar ve art niyetli görüsleri ile yorumlayip alkisladilar.

 

Ülke satisa cikarildi,herkes seyretti,Ormanlar yagmalandi zeytinlikler yok edildi herkes seyretti,AOC'de diktatör kendine saray yaptirirken idari mahkeme bu insaati iptal etti.Diktatör "bu saray yapilacak ve icinde oturacagiz,yiyorsa yiksinlar "diye meydan okudu millete,anayasaya,herkes seyretti,herkes güldü oynadi,"ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN"diyerek sorumlulugu <ALLAHA biraktilar.<cünkü kendilerinde ülke sevgisi,bayrak sevgisi yoktu.

 

Diktatör bu ülkenin kurucusuna meydan okurcasina onun biraktigi eserleri bir bir ortadan kaldirdi.yarattigi anarsik ortamla bu ülkenin kurucusunun heykellerine saldirtti,Türk bayragina hakaretler ettirip bölücülerin bayraklari altinda hainlerle kucaklasti.Koltugunu saglamlastirmak ve Atatürkten intikam almak icin ALLAHI KULLANIP katil ile pazarliga oturdu.

 

Evet,ülkesi yagmalanip isgal edilen kral kacarken dönüp son bir kez bakti ve aglamaya basladi.Kralin annesi aynen söyle dedi:Ülkeni adam gibi savunamadin simdi kadinlar gibi aglayabilirsin.

 

Evet herkese gecmis olsun.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ilk cumlenin aynisini ben de seneler once yazdim, gelen ic savasi da, ortadogululastigimizi da teokratiklestigimizi de, otokratiklestigimizi de v.s.

 

Daha onceki cumhurbaskanlari son duraga geldiklerini biliyorlardi. Simdiki dictator ise padisahlik, halifelik gibi yeni hedefler koyuyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Selcuklular kendi milli kültürümüzü ve dilimizi bir kenara itip yabanci kültürleri benimsemeye baslayinca cözülme basladi ve kisa sürede devlet dagildi.

 

Osmanli Beyligi devleti yeniden kurdu.Türk Milletinin kani ve cani pahasina güc ve ihtisam sahibi oldu.1453'deOsmanli devlet olarak gücünün zirvesindeydi.Zirveye gelince durulmuyor,Osmanli zirveye gelince zirveden inis basladi.Devlet güclü oldugu icin bu inis hissedilmedi.Saraydan yani devlet idaresinden Türklerin uzaklastirilmasini  kimse garipsemedi.Selcuklunun düstügü hataya Osmanlida düstü.Sevr anlasmasina gelindiginde devlet dagilmisti.

 

Yeni bir ruhla Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldu.Bu devleti kuranlar TÜRKLERDI.Anadoluyu kendilerine yurt edinmis olanlardi.Bu topraklar para ile degil kanla ve canla elde edilmisti.Türkler bunun bedelini canlariyla kanlariyla ödediler hep.

 

Mustafa Kemal'e yapilan saldirilarin icinde onun devlet idaresini sadece Türk olanlara verdigi iddiasiydi.Halbuki MUSTAFA KEMAL söyle diyordu:"Ben ülkemde is basina gelecek olan insanin soyuna sopuna bakmam,ancak ihanetlerini gördügüm vakit damarlarindaki kanlarina bakarim"

 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulusu ile,asirlardir zincire vurulmus olan Türklük bilinci insanlara yeniden verildi."Türk yok müslüman var,Osmanli var "denerek agzina ve beynine kilit vurulan Türkler yeniden dirildiler.Ben hem TÜRK'üm hem de Müslümanim demeye basladilar.Türkün devletten uzaklastirma politikasi kirilmis,Türk halki sadece vergi alinan,savas icin askere götürülen,kolu bir cephede bacagi bir cephede kalan bu da yetmezmis gibi Osmanlinin dönme ve devsirme pasalarinin keyfi ugruna diri diri kuyulara gömülen,kendi kaderine sahip cikamayan,devleti idare edenlerce bir koyun sürüsünden farkli görülmeyen konumdan cikmis kefenini yirtmisti.GÖKTÜRKLERDEN SONRA ILK DEFA KENDI ADIYLA BIR DEVLET KURMUSTU TÜRKLER.Artik ben Osmanliyim,ben Selcukluyum demeyecek ben Türküm diyecekti.DILI ARAPCA degil TÜRKCE olacakti.Kuran okundugunda orada yazilmis olanlari kendi dilinde dinleyecek anlayacakti.DININI ÖGRENECEK KIMSEDEN DIN DILENMEYECEKTI.

 

Ne kadar Arap gibi yasarsan o kadar cok MÜSLÜMAN OLURSUN anlamindaki akildan yoksun  ARAPCA DAYATMALARDAN kurtulacakti.

Kendi kültürünü yasayacak bunu nesilden nesile yasatacak kendi aydinini kendi cocuklarindan yetistirecekti.

 

Tüm dünya ülkeleri milli devletini kurup yasatirken,ABD'de 52 eyalet birleserek tek bir devlet olurken "KÜRESEL KRALLIGA YEM OLMASI ICIN Türkiye'ye bölünün diyorlar.Bölünürseniz güclü olursunuz diyorlar.Bunlari diyenler Türk degildir.ADLARI TÜRK ADI OLABILIR ama damarlarinda pis bir kan dolasiyor.SEVR KANI DOLASIYOR.Iktidarin basindan devletin basina kadar bu misyonu üstlenmis olanlarin damarlarindaki kan pis kandir.

 

Türk'ü yine esaret zincirine baglamak,onun yükselisini,milli devletini yok etmek icin ruhlarini ve ahlaklarini satmis olanlar,yüzyildan fazla bir süredir TÜRK'ün kanini dökmek,Türkü yok etmek icin mücadele verenlerle isbirligi yapmis ACILIM-CÖZÜM adi altinda Türk'ün yurdunu parcalamak,bayragini yok etmek istiyorlar.

 

AKP bu misyonu üstlenmistir.AKP'den gecte olsa istifa edenler AKP'nin gercek yüzünü misyonunu gecte olsa anlamis olanlardir.

 

ÜLKEYI TALAN ederek karunlasanlar,milletin vergilerini kisisel zevk ve egolari icin sarfedenler,yabancilar sirtlarini oksasin diye ülkeyi peskes cekenler,güclerini kaybetmemek icin var gücleriyle devletin her imkanini kullanarak kendilerini saglama almaktadirlar.SON CIKARILAN GÜVENLIK YASASIDA bu anlamda AKP ve onun kuruculari icin bir can simiti olacaktir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.