Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

derinanaliz01

Önerilen İletiler

Son günlerde MEB'e bağlı İlk ve Orta öğretim Kurumlarında Yönetici görevlendirme üzerine hummalı çalışmalar devam ederken yeni provaksyonun ayak seslerini duymamak mümkün değil. Şuan süreç itibariyle kurum müdürlüğüne ilk atama veya yeniden görevlendirme işlemleri devam ederken geçtiğimiz hafta itibariyle bu sürecin sabote edilmesine yönelik duyumlar alımış bulunmaktayım.

 

Nedir Bu Provakasyon ? Hedefinde ne var?

 

Bu sorulara kısaca yanıt vereyim.

Örneğin bazı sendikalar, başvuru için şartları uygun olan üyelerine, müdürlük başvurusunda bulunmalırını özellikle istemiştir. Başvuru için en az sekiz yıllık öğretmenlik yetmektedir. bu şartı taşıyan Türkiyede binlerce kadrolu öğretmen vardır. Normalde müdürlüğü düşünmeyen öğretmenler, sendiklarından aldıkları direktif doğrultusunda başvurada bulunmuşlardır..

Bunun nesi yanlış demeyin burada amaç başvuru sayısında patlamayı sağlamak ve süreci tıkamaktır. Böylelikle sürecin sekteye uğraması yavaşlatılması hedeflenmiş ve bu esnada hataların yapılmasına zemin hazırlanmıştır. Bunu bazı sendikalar planlamış ve üyelerine deklere etmiştir.

  Başvuru yapanların büyük kısmı mülakata bile çağırılmadan elenecekleri aşikardır. Çünkü münhal listenin üç misli kadar aday sözlü sınava davet edileceği göz önüne alındığında sadece 8 yıllık öğretmenlik yetmeyecek diğer unsurlar devreye girecektir.

ikinci eylem aşaması ise en çirkin olanıdır. Başvuru için telkinde bulunan sendikalar bu kez ortaya çıkacak ve kamuoyunu yanıltacak bilgileri sunacaklar. Diyecekleri ilk şey, bizim binlerce üyemiz başvurdu ama görevlendirilmesi yapılmadı...Bu meseleden yaygarayı koparacak ve kamuyu yanlış bilgilendireceklerdir.

Bu şekilde hedefdeki MEB yıpratılmış olacaktır. Halkın ve Meb personelinin yönetime olan inancı yıpratılacaktır. Bu konuda ilgili kişileri uyarmak istiyor provaksyonlara gelmemelerini diliyorum.

                                                               Cem01*

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Yukarida provakasyon yaftasi yapistirilarak ileri sürülen iddia akla ziyan bir iddiadir.SÜREC TIKANSIN DIYE BASVURULAR COGALTILIYORmus,gel de gülme, e o zaman bir isyeri icin 40 kisi alincaksa 5000 kisinin müracaatida provakasyon ve Calisma Bakanligi'nin calismalarini sabote etmeyi hedeflemektedir.

 

AKP iktidari elinden gelen her yöntemi kullanarak halki yanlis bilgilendirmekte,bireylerin hakki olan ve haklari oldugu icin yapmis olduklari müracaatlari provakasyon olarak niteleyip,halki kin ve nefrete yönlendirmekte ve KINDAR VE DINDAR nesil slogani böylece gercek hayata girmis olmaktadir.

 

Sendikalarin cok hakli olarak yaptiklari bu telkin ve önerileri provakasyon olarak nitelemek demokrasinin olmazsa olmazi olan sendikalara karsi bir provakasyondur ve bunu AKP iktidari ile onun yandas ve yalaka takimi yapmaktadir.

 

Bu yandas ve yalaka takimi,12 yil birlikte bu devletin temellerini dinamitleyip sonra pastayi tek basina götürmek icin ortaya bir paralel devlet kavrami atmis,dün savunduklari cevreleri bugün tukaka etmeye baslamislardir.Bunlar genelde AKP iktidarindan maddi cikari olan cevrelerdir.Maddi cikar icin her naneyi yemeye hazirdirlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.