Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Video: Uzaya Gitme Rüyanızı Gerçekleştirmek Artık Çok Uzak Değil


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

İsim: Uzaya Gitme Rüyanızı Gerçekleştirmek Artık Çok Uzak Değil

Dizin: Haber Videoları

Ekleme Tarihi: 16 Eylül 2014 - 07:43

Gönderen: Admin

Kısa Açıklama: Live Your Dream! Apply to Fly To Space

 

Geniş Açıklama: Uzaya Gitme Rüyanızı Gerçekleştirmek Artık Çok Uzak Değil - Live Your Dream! Apply to Fly To Space

 

Başvuru yapabileceğiniz web sayfası: https://www.spaceshipearthgrants.com/apply

 

Başvuru yapanları değerlendirecek hakem kurulu: https://www.spaceshipearthgrants.com/council

 

Sıkça Sorulan Sorular:

 

İngilizce:

How is the project funded?

Through private contributions and application fees.

Do I have to finish my profile upfront?

No, while your profile is not active or eligible for judging until payment has been made, you are free to revise your profile, video and written submissions until the application phase closes on December 31st, 2014.

What happens with the funds generated?

SEG was started with the vision of creating a world that works. Application fees will first go toward funding the costs of the spaceflights for contest winners. Remaining funds will benefit the overall effort of SEG to positively impact the world by giving Spaceship Earth Organizational Grants. The objective of these grants is to fund, support and move forward organizations and projects that are working to create a better world. The projects or organizations can range over a wide spectrum including but not limited to, technologies that will make a significant improvement in the health of the environment or improve the quality of life for humanity. Other areas of focus are S.T.E.A.M. educational programs and humanitarian efforts that impact quality of issues both domestically and around the globe. We expect to launch our Spaceship Earth Organizational Grants effort in the Spring of 2015 and will have more information on the application process at that time.

How many times can I apply?

You can only apply once.

Who will be selected?

The Council (judges) will select winners from the list of finalists based on the quality of the responses given in their application and their willingness and ability to become ambassadors of their space experience upon return.

Are you affiliated with NASA?

No. While we are not directly connected with NASA, we do have two former NASA astronauts on our team as well as a former NASA Deputy Administrator.

When will I get to go? Can I choose the schedule?

Exact timing will be determined by the chosen space flight provider. Factors determining flight time will include, but not be limited to, when they will begin flying customers as well as your order in their flight line-up.

Can I bring a friend?

Sorry, not unless your friend also wins a grant.

Is the application fee refundable?

The application fee is non-refundable.

How many grants will be given?

Initially, our panel of judges will select one individual to receive a spaceflight grant for each 50,000 applications received. (Currently, odds of having been to space are approx 1 in 12,928,440!) A very unique feature of our campaign is that as more applications are received, SEG will increase the award rate to as high as 1:25,000, making SEG the only spaceflight award contest where the odds of winning go up as more people participate!

What is Star Harbor and how does the training work?

We are excited to share more about Star Harbor. Stay tuned - you will LOVE it!

Which company will I travel with?

Grants will be given to travel with one of the available space travel providers at the time of the award - not all carriers will be available to all winners and no promise is made to be able to fly on a particular carrier. ITAR and other restrictions apply for some carriers. At least one carrier will be available for every winner and winners will be representative of the geographic diversity of the applicant pool. See the terms and conditions for more information. http://en.wikipedia.org/wiki/Private_spaceflight

What makes SEG unique?

First and foremost - Our mission. We are a group of people who see tremendous opportunity to impact the world in a profoundly positive way through enabling more people to experience the Overview Effect and gain a new Orbital Perspective. This is why we are so committed to make the experience possible for so many. Our contest isn’t just about the space flight, but more importantly what happens to our winners, their community and our planet, when the winner returns. When you support this contest, you are also supporting many impactful organizations that will receive grants and help move our planet forward. This is a long term effort aimed at making the experience of space possible, not just once, but for as many people as possible.

Why are you not accepting applications from Florida, New York and Quebec?

We will be able to accept applications from these areas as soon as our contest achieves certain minimums to meet the unique legal requirements of these particular states/province. We hope this will occur very early on in the campaign. We will notify affected profile holders as soon as the restriction is lifted and they are eligible to complete their payment and application.

Türkçe (Google Translate)

Proje nasıl finanse ediliyor?

 

Özel katkılar ve başvuru ücretleri sayesinde.

 

Benim profil ayarlıyoruz bitirmek zorunda mıyım?

 

Profil aktif veya ödeme yapılana kadar yargılamak için uygun değil ise Hayır, sen uygulama aşaması 31 Aralık 2014 tarihinde kapanıncaya kadar profilinizi, video ve yazılı görüş revize ücretsizdir.

 

Fonlar oluşturulan ile ne olur?

 

SEG çalışan bir dünya yaratma vizyonu ile başladı. Başvuru ücretleri ilk yarışma kazananlar için spaceflights maliyetlerini finanse doğru gidecek. Kalan fonlar olumlu gemisi Dünya'ya Örgütsel Hibeler vererek dünyayı etkisi SEG genel çaba yararlanacaktır. Bu hibelerin amacı, fon desteklemek ve daha iyi bir dünya yaratmak için çalışıyoruz örgütleri ve projeleri ileriye taşımaktır.Projeler veya kuruluşlar dahil ancak çevre sağlığı önemli bir gelişme yapmak veya insanlık için yaşam kalitesini artıracak teknolojileri, sınırlı olmayan çok geniş bir yelpaze üzerinde uzanabilir. Odak diğer alanları S.T.E.A.M. vardır eğitim programları ve insani çabalar sorunların olumsuz etkisinin kalitesi hem yurtiçinde hem de dünya çapında. Biz 2015 baharında bizim Uzay Dünya Örgütsel Hibeler çaba başlatmak için bekliyoruz ve o anda başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi sahip olacaktır.

 

Ben kaç kere uygulayabilirsiniz?

 

Sadece bir kez uygulayabilirsiniz.

 

Kim seçilmiş olacak?

 

Konseyi (hakimler) geri döndüklerinde uzay deneyim elçisi haline kendi uygulama ve kendi istek ve becerisine verilen yanıtların kalitesine göre finalist listesinden kazananları seçecek.

 

Eğer NASA ile bağlıdırlar?

 

Doğrudan NASA ile bağlantılı olmasa da Hayır, biz iki bizim takımda eski NASA astronotu yanı sıra eski NASA Yardımcısı Yöneticisi var.

 

Ne zaman gitmek alacak? Ben programı seçebilir miyim?

 

Tam zamanlama seçilen uzay uçuşu sağlayıcınız tarafından belirlenecektir. Onların uçuş line-up uçan müşterilerinin yanı sıra sipariş ne zaman başlayacak dahil olmaz, ama uçuş süresi belirleyici faktörler, sınırlı.

 

Ben bir arkadaşımı getirebilir miyim?

 

Üzgünüz, arkadaşım da bir hibe kazandı değil sürece.

 

Başvuru ücreti iade mi?

 

Başvuru ücreti iade edilmez.

 

Kaç hibe verilecek?

 

Başlangıçta, jüri üyeleri alınan her 50.000 uygulamalar için bir uçuşunda hibe almak için bir kişiyi seçmek olacaktır. (! Şu anda, uzaya kaldıklarından oran 12.928.440 Yaklasik 1 olan) bizim kampanya bir çok benzersiz özellik daha fazla uygulama alındığı gibi, SEG için ödül oranı artacağı gibi yüksek 1 gibi: 25.000, SEG sadece uçuşunda yapma kazanma ihtimali daha fazla kişi katılacak kadar gitmek ödül yarışması!

 

Nedir Yıldız Harbor ve nasıl eğitim çalışması yapar?

 

Biz Yıldızlı Harbor hakkında daha fazla paylaşmak için heyecanlıyız. Bizi izlemeye devam edin - bunu SEVECEKSİNİZ!

 

Hangi şirket ile seyahat edecek?

 

Hibeler ödül zamanda mevcut uzay seyahati sağlayıcılarından biri ile seyahat verilecektir - tüm firmalar tüm kazananları sunulacak ve hiçbir söz, belirli bir taşıyıcı üzerinde uçmak mümkün olacak şekilde yapılır. ITAR ve diğer kısıtlamalar, bazı taşıyıcıları için geçerlidir. En az bir taşıyıcı her kazanan için geçerli olacak ve kazananlar başvuran havuz coğrafi çeşitlilik temsilcisi olacaktır. Daha fazla bilgi için hüküm ve koşullarına bakın. http://en.wikipedia.org/wiki/Private_spaceflight

 

Ne SEG benzersiz kılan?

 

İlk ve en önemlisi - Misyonumuz. Biz Bakış Etkisini deneyim ve yeni bir Orbital Perspektif kazanmak için daha fazla kişi sağlayarak yoluyla derinden olumlu bir şekilde dünyayı etkileyecek muazzam bir fırsat görüyoruz kişilik bir grubuz. Biz öylesine birçok deneyim mümkün kılmak için kararlıyız nedeni budur. Bizim yarışma sadece uzay uçuş hakkında değil, ama daha da önemlisi ne bizim kazananlar, onların toplum ve gezegenimizin, kazanan getirileri olur. Bu yarışmayı destekleyen, ayrıca hibe almak ve ileriye gezegenimizi taşımak yardımcı olacak birçok etkili organizasyonlar destekliyor. Bu sadece bir kez, mümkünse alanı yapma deneyimi amaçlayan uzun vadeli bir çaba olduğunu, ancak mümkün olduğunca çok insan için.

 

Neden Florida, New York ve Quebec başvurularını kabul etmiyoruz?

 

Biz yarışma bu özel durumları / eyaletinin benzersiz yasal gereksinimlerini karşılamak için belirli minimum ulaşır kısa sürede bu alanların başvuruları kabul etmek mümkün olacak. Biz bu kampanyaya çok erken ortaya umuyoruz.Kısıtlama kaldırdı ve onların ödeme ve uygulama tamamlamak hak kazanır kısa sürede biz etkilenen profil sahipleri bildirecektir.

 

Video Linki: Videoyu Görüntüle

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.