Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Terazi Burcu Genel Özellikleri


Misafir hArDaL

Önerilen İletiler

(23 Eylül-23 Ekim)

 

Latince Adı: Libra

Grubu: Hava

Gezegeni: Venüs

Olumlu Özellikleri: İyi niyetli, büyüleyici, uyumlu, diplomatik, duygusal, zarif, idealist.

Olumsuz Özellikleri: Kararsız, değişken, kinci, havai, kolay etki altında kalan.

Uygun Meslekler: Güzel sanatlar, mankenlik, antikacılık, kolleksiyon, siyaset..

Vücutta Yönettiği Kısımlar: Böbrekler, pankreas, sırtın alt kısmı

Uğurlu Taşı: Opal

Uğurlu Günü: Cuma

Uğurlu Sayıları: 2, 6, 16, 432, 9763

Uğurlu Renkleri: Açık pembe, açık mavi, turkuaz ve mat renkler

Uğurlu Çiçekleri: Pembe krizantem, pembe gül

Ünlüleri: Eisenhower, Franz Lizst, William Faulkner, John Lennon, Oscar Wilde, David Bowie, Roger Moore, Yves Montand, Terence Stamp, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Angie Dickinson, Deborah Kerr, Rommy Schneider, Britt Ekland, Sylvia Kristel, Diane Keaton, Rita Hayworth, Yıldız Kenter..

 

Terazi burcunda hava unsuruyla öncülük yeteneği birleşmiştir. Bilgili, dengeli, pozitif bir burçtur. Hava unsurunun etkisindeki Terazi burcu insanı, herşeyden önce ortak saydığı kimseyle anlaşmayı arzular. Onun istediği dengeli bir ilişki ve barıştır.

 

Hayatınızda barışı, huzuru, güzelliği ve ahengi istiyorsunuz. Venüs, sizin eziyetli ve pis işlerden nefret etmenize yol açıyor. Alçak gönüllü, sanat eğilimli, tertipli ve özenlisiniz. Sanatların çoğunu, tüm kültürel zevkleri ve eğlenceleri seviyorsunuz. En hoş ve zevkli dostlar bu burcun insanlarıdır. Doğuştan barışçı, uzlaştırıcı, ara bulucusunuz. Çatışma ve anlaşmazlık ortamı içine düştüğünüz zaman tamamıyla mutsuz olursunuz. Adalet, uyum ister ve bunları herşeye tercih edersiniz. Dost ve tanıdıkların durumlarına ilgi gösteren birisiniz. Özellikle eşiniz ve iş ortağınız için merhametli ve adilsiniz. Terazi, tam denge duygusu getiren bir burçtur. Genellikle çekici, iyi, rahat, nazik, hoş bir insan olarak tanınıyor olmalısınız. Sanat ve müziğe yatkın, hatta bu konularda eğitilmiş olabilirsiniz. Nerede neşeli sosyal faaliyetler yer alıyorsa siz de orada hazır olursunuz. İyi huylusunuz ve neşeli bakış açınızdan ötürü sosyal başarıya ulaşanlardansınız. Önce adalet diyorsunuz. Terazi insanının sık sık "Bu haksızlık!" diye öne çıktığı görülür ve yaşamın haksızlıklarla dolu olduğunu pek kabul edemez, kolayca küser. Eğer bu tutumdan kendisini kurtarabilmişse son derece hoş ve cazibeli bir tip olur.

 

Terazi burcu insanı kavga sevmez ve araları açılanları da siyasetle biraraya getirmeye çalışır. Çalışkandır ama zaman zaman da tembelliği tutar. O zaman kendisini hiçbir iş beklememelidir. Toplumca en beğenilen tip Terazi'den çıkar. Konuk ağırlamasını iyi bilir ve herkesçe aranan bir konuktur. Meselelerin her iki yönünü değerlendirebildiği için karar vermekte güçlük çeker. Terazi insanı, havadan aldığı güç sayesinde fikirlerini kolaylıkla anlatır. Sorunlarda karşılıklı dengeyi çabucak sağlayabilir. Özellikle uygun bir ortakla çalıştığı zaman iş hayatında başarılı olur. Terazi insanı, cazibesi, hoşluğu, güzelliği, kafası, zarifliği, nezaketi ve etkileyici sözleri sayesinde pek çok hayran kazanır. Fakat o hayranlarıyla maceralara atılacak biri değildir. Terazi insanı eşinde mükemmellik arar. İstediklerini bulamazsa kısa süre sonra hayal kırıklığına uğrayıp ayrılabilir.

 

Kaynak: Harabe.net

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 10 ay sonra...

Terazi burcu insanı kavga sevmez ve araları açılanları da siyasetle biraraya getirmeye çalışır. Çalışkandır ama zaman zaman da tembelliği tutar. O zaman kendisini hiçbir iş beklememelidir. Toplumca en beğenilen tip Terazi'den çıkar. Konuk ağırlamasını iyi bilir ve herkesçe aranan bir konuktur. Meselelerin her iki yönünü değerlendirebildiği için karar vermekte güçlük çeker. Terazi insanı, havadan aldığı güç sayesinde fikirlerini kolaylıkla anlatır. Sorunlarda karşılıklı dengeyi çabucak sağlayabilir. Özellikle uygun bir ortakla çalıştığı zaman iş hayatında başarılı olur. Terazi insanı, cazibesi, hoşluğu, güzelliği, kafası, zarifliği, nezaketi ve etkileyici sözleri sayesinde pek çok hayran kazanır.

 

Doğuştan barışçı, uzlaştırıcı, ara bulucusunuz. Çatışma ve anlaşmazlık ortamı içine düştüğünüz zaman tamamıyla mutsuz olursunuz. Adalet, uyum ister ve bunları herşeye tercih edersiniz. Dost ve tanıdıkların durumlarına ilgi gösteren birisiniz. Özellikle eşiniz ve iş ortağınız için merhametli ve adilsiniz. Terazi, tam denge duygusu getiren bir burçtur. Genellikle çekici, iyi, rahat, nazik, hoş bir insan olarak tanınıyor olmalısınız.

 

aslında hepsı tutuyo ama ozellıkle bende bulunan taraflar bunlar.

ya burcumu sevıyorum. ;):wub:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 9 ay sonra...
  • 7 ay sonra...
  • 4 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.