Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Misafir hArDaL

Önerilen İletiler

(21 Nisan-21 Mayıs)

 

Latince Adı: Taurus

Grubu: Toprak

Gezegeni: Venüs

Olumlu Özellikleri: Güvenilir, sabırlı, dayanıklı, kararlı, iradeli, sevgi dolu, sadık.

Olumsuz Özellikleri: İnatçı, kinci, sabit fikirli, tembel, hoşgörüsüz.

Uygun meslekler: Çiftçilik, çiçekçilik, bahçıvanlık, güzel sanatlar, müzik, borsa simsarı, banker, muhasebeci, iktisatçı, mimarlık, inşaat işleri..

Vücutta yönettiği kısımlar: Boyun ve boğaz, yumurtalıklar

Uğurlu Taşı: Topaz

Uğurlu Günü: Salı

Uğurlu Sayıları: 8, 9, 53, 783, 6591

Uğurlu Renkleri: Korkırmızısı, siyah

Uğurlu Çiçekleri: Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği

Ünlüleri: Andrey Hepburn, Zsa Zsa Gabor, Anouk Aimee, Barbara Streisand, Shirley McLaine, Ann Margret, Rudolf Valentino, Tyrone Power, Yehudi Menuhin, Sigmound Freud, William Shakespare, Hitler, Ayhan Işık..

 

Boğa, toprak üçlüsü ve sabit dörtlüdendir. Toprağın özellikleri: pratik, tutucu ve negatiftir. Burcun sabit olması da insanın dikkatli davranmasını sağlar. Burcun yıldızı Venüs de uyumluluk ve çevreye uyma özelliklerini verir. Eğer Boğa burcundan iseniz, işlerinizi keyfiniz istediği zaman yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Çok sabırlısınız. Büyük ihtimalle kulağa hoş gelen, ahenkli bir sesiniz var.

 

Simgeniz Boğa.. Yani işler yolunda giderken yumuşak huylu ve boyun eğen, ama tahrik edildiğinde kızan, çileden çıkan, sakinleştirilmesi zorlaşan bir tip. Yapıcı, sistemli, hareketlerini karar vererek yapan, fakat fazla orjinal şeylere eğilimi olmayan biri. Olumsuz zamanlarınızda tedbirliliğiniz hemen inatçılığa dönüşüyor. Öyle zamanlarda dayanması zor biri oluyorsunuz ve herhalde can sıkıyorsunuz. Boğa burcundaki Güneş, sizi istikrarlı, ciddi, kendine güvenen, sebatkar biri yapar. Planlarınızın gerçekleşmesi için uzun zaman bekleyebilirsiniz. Sizi büyülenmiş gibi çeker. Fiziksel zevkler sizin için çok ilginç. Yöneten gezegeniniz Venüs, size sevgi ve doğal güzellik kazandırıyor. Eğlenceden, iyi kitaplardan, müzik ve sanattan çok hoşlanıyorsunuz. Maddiyata karşı ilginiz büyük. Rahat ve memnun bir avarelikten hoşlanıyorsunuz. Aktif hayal gücünüz, işinize yarayabileceği gibi size karşı da çalışabilir ama başkalarının varamadığı sonuçlara çabucak varabilme yeteneğiniz de büyük.

 

Genellikle iyi yürekli, anlayışlı bir insansınız. Fakat duygu ve sezgileriniz pek fazla zengin. İdealistsiniz. Meşgul olmayı çok seviyorsunuz. O hırslı huyunuzu hiç kaybetmiyorsunuz. Karşılaştığınız zorluk ve engellerin çoğu, çeşitliliği, değişikliği sevme huyunuzdan kaynaklanıyor. Boğa insanı işini bilen, güvenilir, sabırlı ve kararlı bir tiptir. Bu yüzden kararlılığınızı zaman zaman inat ve yeniliklere karşı direnmeye dönüştürebiliyorsunuz. Güvene büyük ihtiyacınız vardır. Bunu elde edebilmek için de maddeye yöneliyorsunuz. Para işlerinde de genellikle başarılısınız. Dolayısıyla büyük işler ve mali konularda kendinizi gösteriyorsunuz. Sorumluluktan korkmuyorsunuz. Venüs'ün teorisiyle güzel şeylere düşkün ve bunların değerini de biliyorsunuz. Doğayı seviyorsunuz. Bahçeyle ilgilenmekten zevk alıyorsunuz. Yiyecekler, içecekler ve rahat bir evi hayal eder, evi de elinizden geldiği kadar lüks bir hale sokmak için çalışırsınız. Para işlerinden anlıyorsunuz. Toprak grubundan olduğunuz için de genellikle paranızı emlağa ve toprağa yatırmayı uygun buluyorsunuz. Hazır cevap değilsiniz. Bu yüzden de tartışmaları sevmezsiniz. Kolaylıkla öğrenemez ama seçtiğiniz konuları ayrıntılarıyla bilirsiniz. His konusunda mutlu ve sağlam bir ilişkiye ihtiyacınız var. Sıcakkanlı, sevgi dolu, sekse düşkün, fiziki zevklerden çok hoşlanır bir yapıdasınız. En büyük kusurunuz, sahip olma duygusu. Bu, özellikle sizi aşkta aşırı kıskançlığa götürüyor.

 

Kaynak: Harabe.net

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 yıl sonra...
Büyük ihtimalle kulağa hoş gelen, ahenkli bir sesiniz var.

 

Çoğuna katılıyorum ama özellikle de bu doğru.Tanıdığım boğaların sesleri hep güzel, en çok da oğlumun...:wub:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 4 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.