Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çocuğunuz internette güvende mi?


Musonya

Önerilen İletiler

Çocuğunuz internette güvende mi?

Onu bilgisayarı kullanırken kontrol edebiliyor musunuz?

 

MJF.gif

www.musonya.com

 

Bu bir bilgisayar kullanıcısını kontrol programıdır.

Onu yönetebilecek, yasaklayabilecek ve hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Siz izin vermediğiniz sürece hiç bir kötü içerikli web sayfasına giremeyecek. İzin vermediğiniz sürece ne Interneti ne de bilgisayarı kullanabilecektir. Evlatlarımızın güvenle bilgisayar kullanımı için tasarlanmıştır.

 

MJFDVD.jpg

 

JustFilter nedir?

Bu bir kontrol programıdır. Bilgisayar kullanıcılarının gezdiği İnternet WEB sitelerinin içeriğini kontrol eder. Kötü içerikli sitelere geçit vermez. Başlangıçta 900.000 adet kayıtlı WEB adresi ve 8.000 adet kelimelik bir arşiv ile tüm web sitelerini kontrol edebilmektedir. Kendini günceleyebilen yapısı sayesinde KARA LİSTE ve kelime haznesini devamlı geliştirmektedir. Böylelikle daha güvenli bir internet ortamı sunmaktadır.

 

Hepsi bu kadar mı?

Elbette HAYIR, İnternet filitrelemesinin yanında, bilgisayar kullanım kısıtlaması ve İnterneti kullanım kısıtlması özelliği vardır. Ama biz bununla da yetinmedik, ayrıca bilgisayarı kullanan çocuğunuzu izleyebilmeniz için ekran görüntülerini kaydediyoruz. Tüm bu özellikleri istediğiniz zaman aktif hale getirmek sizin elinizdedir. Artık siz istemedikten sonra asla..

 

Daha?

Dahası da var. Windows işletim sisteminin daha güvenli kullanılması için güvenlik kısıtlamaları ve program çalıştırma kısıtlaması da var.

 

Hazır mısınız?

JustFilter ürününü keşfetmeye, denemeye hazır mısınız? Hemen şimdi tıklayın ve JustFilter deneyimini yaşayın.

 

 

---------------------------------------------------------

Yazarın notu:

Merhaba arkadaşlar, burada anlattığım uygulamayı ben yazdım, ve gördüğünüz gibi hem sizleri bu programdan haberdar etmeye hem de reklamını yapıyorum. Forum kurallarına göre, faydalı bir uygulama olduğunu düşündüğümden burada ifşa etmekten çekinmedim, umarım yetkili arkadaşlar tarafından da sakıncalı görülmez.

 

Ayrıca bir Türk yazılımı olarak sizlerden destek bekliyorum. Ben bu yazılımı tercüme işleri biter bitmez (Japonca, Çince, Arapça vs.) 15 dilde tüm dünyaya dağıtmayı planlıyorum. Şuan için okullarında yeni tatile girmesinden dolayı ivedilikle Türkiye'de pazara sunuyorum. 1-2 Hafta içerisinde marketlerde yerini alacaktır.

 

Belki bir Türk yazılımı diye, önyargıyla bakabilirsiniz, ancak kendi programım diye söylemiyorum, gerçekten dünyaya kafa tuttuğumu göreceksiniz. (bazen çok iddialı konuşulması gerektiğini maalesef çok yakın bir zamanda öğrendim, mütevazilik ölmüş.)

 

Saygılarımla

Murat Dicle

---------------------------------------------------------

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.