Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İkizler Kadını ile Kova Erkeği arasındaki uyum


berceste

Önerilen İletiler

İkizler Kadını ile Kova Erkeği arasındaki uyum:

 

Bir Kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir. Sizin için doğru erkek olabilir. İkiniz de aynı yol üzerindesiniz. hayal kurmaktan hoşlanır, insanları sever, genelde çok arkadaşı vardır, topluluk içinde kendini iyi hisseder. Dünyayı değiştirmek ister. Sizi asla sahiplenmeye kalkışmayacaktır, ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz ve fiziksel aşk ancak abayı yaktıktan sonra gelir. Çok ekzantrik olabilir ve sizi hep heyecanlandırabilir. Öğrenme açlığı çok fazladır.

 

 

Onu gerçekçi olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bu ilişkide temkinli ve kararlı taraf siz olmalısınız. Bu sizin için gerçekten alışılmadık bir durumdur. Daha çok gelecekte yaşar ve aile bağlarına bağlı kalmaz. Geçmişini hiçbir zaman tamamen öğrenemeyeceksiniz. Her topluluktan insanla ilgilenir ve konuşur.

 

 

Kestirilemez yapısı onu rahatsız etmez, ondan nadiren açıklama duyabilirsiniz. "Yaşa ve yaşat" onun parolasıdır. Hayatınız hakkında karar vermeyi isteyecektir. Sizden de aynı hareketi bekler. Korkak değildir, çirkin durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar.

 

 

Ev işlerinde çok becerikli değildir. Onu alışverişte mutlaka elinde notla gönderin. Yüklü bir banka hesabı yoktur, ama para konusunda çok tutumludur. Tutumsuzluğunuza itiraz etmez, ama parayı nasıl böyle harcayabildiğinize de gerçekten hayret eder. Ayrıca bütün evi yönetmeniz onun hoşuna gider.

 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...

bende bi ikizlere aşığım, kova bucuyum ve potansiyelimi segileyemediğimi düşünüyorum, yani şu derin kovalardanım :), onu nasıl etkileyebilirm nelere dikkat etmem lazım? ikizler olarak önerileriniz benim için çok önemli..

 

bu konuda baya araştırdım fakat bu konuda sölediğiniz küçük şeyler bile bana çok fikir verecektir

 

teomanpano, neyini beğendin desem neleri etkiledi seni bende o yönlerimi ortaya çıkartim:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İkizler burcu ile ilgili eksi sozlukten hoşuma giden bi iki bişiyi derleyip toplamıştım. Bunlar bana uymuştu, belki size de uyar...

 

 

 

İkizler burcu kadınına yapılmaması gerekenler

(Eksisözluk'ten alıntıdır)

 

Salaksanız belli etmeyin. (bakın ben belli ediyor muyum)

 

Aklını alengerli cümlelerle karıştırmayın. (alengirli cümlelerle karışabilecek bir akla sahipmiş)

 

"hayır" diyorsa "belki", "belki" diyorsa "evet" demek değilmiş. (evet evet değildir. çünkü zaten evet derken bazen hayır, hayır derken bazen evet demek istemektedir. ardından tekrar hayır tekrar evet ve tekrar hayır demek istemektedir)

 

gereksiz sorularla ve aşırı ilgiyle kadını bunaltmayın. Doz aşımından nefret ederler. (başka burç kadınlarını gereksiz sorularla ve aşırı ilgi ile bunaltabilirsiniz)

 

karşınızdaki insanın sizden başka sorunları ve ilgi alanları olabileceği gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. (bkz bir önceki madde)

 

ikizler burcu kadını gibi çok yönlü olan kadınların sizi dünya merkezlerine koyma ihtimalinin çok düşük olduğunu bilin, fazlasını istemeyin. (diğer burç kadınları çok yönlü değildir. hazır beş boyutlu bir tanesini bulmuşken çok üstüne gelmeyin. veya gerçekçi olun imkansızı isteyin. hem bakın "çok düşük bir ihtimal" diyerek açık kapı bile bırakıyorum)

 

Ve;

Ortalıkta neşeli, hareketli, saf saf geziniyor, herkesle çene çalıyor diye onu hafife almayın. çaktırmadan ağzından laf almaya çalışmayın zira çok konuşarak az anlatmayı çok iyi becerirler, dahası onu hafife almaya kalkmak kara deftere yazılmak demektir ki bunu kolay kolay değiştiremezsiniz.

 

Yapmacık olmayın, boş konuşmayın, kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin (ki direk anlar)....

 

Aynı şeyi iki kere peş peşe yapmayın, bu yapılmaması gerekenler kategorisine girer. Keza her daim değişkenlik gösterdikleri için onunla yarışmaya ya da beraber değişmeye çalışmayın. İlişkinizde onu sırtınıza almayın, yanında yürüyün. O zaten o kadar çok yön değiştirecek ki, yorgunluktan feleğinizi şaşıracak ya pes edecek ya da teslim olacaksınız.

 

Onu aptal yerine koyarak kandirmaya calismayin o anda hiç ses etmez kanmış numarasi yapar ama uzun vadede kesin acisini cikarir..

 

Sıkıcı olmayın ve kaba da olmayın, çünkü o isterse bunları sizden iki kat daha iyi yapar.

 

İçinde aidiyet duygusu gelistirmesi icin boşuna caba sarfetmeyin, çünkü öyle bir duygusu yoktur, olmayacaktır.

 

Hayatına müdahele edildiğini anlayınca bir anda kaybolabilirler. Bu yüzden sürekli temkinli olun.

Onu monoton bir hayata sürüklemeyin, gelemezler, gelmişlerse de zaten duramazlar...Eğer monoton bir hayat istiyorsanız, siz kendi kendinize sürüklenin.

 

Asla ama asla verdiği bir kararın üzerine onu "Acaba doğru mu yapıyorum?" diye düşünmeye itecek yorumlar yapmayın. Zaten kararsız olan ikizler burcu insanı kırk yılın başı kendi kendine kesin bir karar ver(ebil)mişken bırakın öyle kalsın. Çekeceği varsa kendi kararıyla çeksin yoksa daha sonra gelip "Offf sen karıştırdın kafamı" "Ne yapsam ki?" "Tamam senin dediğin gibi olsun ama ben şimdi ne yapacağım?" "Kalkabilir miyim ki altından böyle olunca?" "Oooofff offf niye karışıyosun sen ya ben ne güzel öyle yapacaktım altüst ettin bütün planlarımı" diye başınızda durmadan susmadan bıktırana kadar konuşurlar. Siz bıktıktan sonra da konuşmaya devam ederler.

 

Ona, "Sen ikizlersin, ikiyüzlüsün, döneksin" vs. kabilinden büyük sözler etme cüretinde bulunmayın zira kızarlar. Çünkü onlar ikiyüzlü, dönek falan değil sadece değişken, çift karakterli ve biraz da kararsızdırlar... Kibar olup, haddinizi bilin.

 

Yüksek ihtimal sizden daha zekidir ama bugüne kadar bunu size farkettirmediyse kesin bir bildiği vardır da ondan çaktırmıyordur.

 

Sürekli yanında olmak, her günü birlikte geçirmeye çalışmak istemeyin. Haftada en fazla 2 kez görüşmek yeterli, sıkmamak lazım,bırakmak lazım, gezsin dolaşsın düşünsün taşınsın 5678 karakteri aynı anda memnun etmeye çalışsın.

 

Sakın kıskandırmaya çalışmayın, çok pis geri teper, uyarmadı demeyin...

 

Bir anı genelde bir anına benzemediginden davranislarindaki degisimi sertce elestirmemek ya da davranislarini cocuksu kaprisler olarak gormemek gerekir Elbette dengesiz anlarında uyarılmalıdır ama bu da özgürlügüne fazlasıyla düskün ikizler burcu kadinina uygun bir dille söylenmelidir.

 

Onu yap bunu yap denmesinden nefret ederler. Denileni inadına tam tersi şekilde yaparlar. En güzeli neyi neden istediğinizi mantıklı bi şekilde anlatmaktadır. O zaman dünyanın en mülaim insanı olur dediğinizi yaparlar. Gerekçe olarak "çünkü ben öle istiyorum" derseniz babayı alırsınız, haberiniz bile olmaz. Özgürlüğü sözkonusu olursa anne-baba, arkadaş sevgili filan dinlemez kırar geçerler.

 

Kısacacı, "ikizler burcu kadınına yapılmaması gerekenler" hiçbir şeyi içermeyen ve aslında herşeyi içeren bir listedir. Kendisi hesap kitap insanı olmadığından hesap kitap insancıklarından tiksinir. Öyle "üç gün arayayım, beş gün aramayayım, iyice bana vurulsun" ayaklarına asla ve hiçbir şekilde gelmez, gelemez. Bir saat içinde notunuzu verir, notunuzu verdiği anda da geri dönüşünüz yoktur, arayıp "Neden yaaaa" diye ağlamanız nafiledir. Öyle Miroğlu, Polat Alemdar ayaklarına yatmanıza, kocaman kocaman laflar etmenize ise hiç tahammülü yoktur, nice ceylan gözlüler bu yolda şehit edilmişlerdir, hiç hazzetmezler yani o derece.

 

ve son olarak;

Ona İKİZLER BURCU olduğunu hatırlatmayın

 

Yalnız ben eksisozlukten aldığım alıntılar içinde şu alttakine çok gülmüştüm:

 

Asla suratına tükürmeyin. Ben yaptım, karşılık verdi. Seviyesiz bir ortam oluştu :(

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

glorya, teşekkür ederim, yazını arşivime aldım : )

 

 

bu arada konuyla ilgili araştırma yaptığımı söylemiştim, başlığa küçük bi katksı olsun.özensiz ve biraz dağınık olabilir ;) ee ateş bacayı sarmış, o kadar aceleyle olsun dimi ama :)

 

ve arkadaşlar bu araştırmaları yaptıktan sonra ''o bacayı saran ateş'' şimdi ancak bi şömineyi aydınlatır..Burdan sakın ikizler kadınının özelliklerini çirkin bulduğum sonucuna varmayın lütfen ! sadece bakış açım baya genişledi.Bilginin güç olduğunun canlı ispatıyım şimdi..Aksi halde bu aşk belasıyla başedemezdim.içimi dökmeyi sevmem.bunları da biri görür ve rotasını çizmede yardımcı olur açısından yazdım..

 

aslında araştırılsa tonlarca şey bulunabilir..günlük fal gibi basit magazinsel bilgilerden bahsetmiyorum tabiki.daha ciddi şeyler..

 

korktuğunuz şeyi araştırın bilin..artk korkmicaksınız

kontrolü yitirircesine sevdiğiniz kişiyi- varlığı araştırın öğrenin bilin.. artık o sevgi kontrolünüze girecektir

 

tecrübelerimdir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İtü sözlük yorumları

 

kova burcu erkeği ikizler burcu kadını ilişkisi

1. mükemmel ilişkinin ispatıdır. zaten "düşünen" ikizler kadını ile "bilen" kova erkeğinin başka biriyle mutlu olması zordur, yanılgıdır.

(mornemeses, 17.06.2009 18:52 ~ 19:04)

@3596645 [k]

2. kesinlikle kusursuz ilişkidir.

ikizler burcu kadını aslan burcunun özgüvenini, boğa burcunun sahiplenici ve erkeksi yapısını, koç burcunun kıskançlık ve iyi niyet timsali hâline bir de zeki, kültürlü ve havai bir erkek ister. (mükemmelliyetçi...) işte tüm bunlar ancak bir kova erkeğinde mevcuttur. asla sıkılmayacakları için direkt evlenebilirler bile hatta...

(ilişik yaşam formu, 17.06.2009 18:58)

@3596661 [k]

3. *bilir kişi raporu;

 

- bir kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir.

- ikizler kadınıyla kova erkeğinin zayıf noktaları aynıdır, bu nedenle birbirlerine çok uyarlar.

*

(mornemeses, 17.06.2009 18:59)

@3596662 [k]

4. iyi kanka olur bunlar veya iyi iş arkadaşı olabilirler onun dışındaki ilişkileri pek sürmez. ikizler kadını fırıldaktır sadakatsizdir havalıdır ayrılık her zaman nefes kadar yakındır.

(duygusalamaagresif, 17.06.2009 19:16)

@3596724 [k]

5. "bucu" değil de "burcu" yazılırsa daha doğru bir ilişki olur.

(migelo, 17.06.2009 19:41)

@3596810 [k]

6. mükemmele yakın bir ilişkidir. gerçi içinde ikizler erkeği var , kimi kandırıyoruz ki?! neyse, belki de kandırabiliriz süper ilişkidir, deneyin mutlaka.

 

edit: ilişik yaşam formu uyardı. ikizler erkeği olarak her şeye atlama huyumdan olsa gerek. olsun, ha ikizler erkeği ha ikizler kadını.

(guanoapes, 17.06.2009 20:28 ~ 20:35)

@3596936 [k]

7. ---spoiler---

 

genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar. kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. o da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. bunu yapabilecek erkeklerinde genelde kova burcundan çıktıklarını da belirtelim*.

 

---spoiler---

 

olum bunları ne yaparsanız yapın mutlu edemezsiniz. "buda mı gol değil be?" diye bağıran sadri alışık'a dönersiniz.

 

 

ilgilenmezsin üzülür, ilgilenirsin şımarır, hediye alırsın beğenmez, hediye almazsın kızar, öpersin geri çekilir, öpmezsin gelir öper. ne ayaksın lan ikizler burcu kadını?* bir ikizleri olduğu yerde tutmak sadece onu sıkmamaktan geçer. birilerini sıkamayacak kadar uçucu, kaçıcı kova erkeğinin de formülü budur.

(calligrapher, 17.06.2009 20:35 ~ 09.11.2009 06:47)

@3596956 [k]

8. eğer kova kadını ile ıkızler erkeği söz konusu ıle super bır ılışkı olur ama ayrılmak ıstediğinizde cıdden çok değişen erkeklerdır bunlar.

 

(bkz: sanırım yanlış başlık oldu)

(protestocu, 17.06.2009 20:37)

@3596961 [k]

9. sanılanın aksine çok da mükemmel değildir.(belki de biz istisnayızdır bilmiyorum.)

 

kova bulunduğu yeri ve bulunduğu yerdeki kişileri sahiplenmeyi sever. ikizler ise aksine özgürlüğünü korumak ister. kova sözünü dinlemediği ikizleri görünce sinirden deliye döner. sayar, söver... ikizler sözümona ince ruhlu olduğu için bunları kaldıramaz.

 

bir aradayken vakit bi' şekilde su gibi akıp geçer. yalnız ayrı olunan vakitlerde kıskanç kova insanımsısı ikizlerin kendisinin belirlediği sınırlar dışına çıkmamasını ister. tabii ikizler buna uymaz. yeni barışılmışken yine ayrılınır.

 

dengesiz ve zeki kova erkeği en ufak detaya kadar hesap makinesi gibi çatır çatır önüne döker ikizlerin. kafası basmadığından mı? yoksa bilipte salağa yattığında mıdır? bilinmez ikizler "******* amma paranoyaksın lan!" diye düşünür.

 

hal bu ki kova eşitlikçidir. ona "yapma" dediği şeyleri kendisi de yapmaz. neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilir. bilmediği zaman sorar, araştırır öğrenir. çocukların oynadıkları üçgen, kare ve bilimum şekilde kutuları aynı deliklere sokma hesabı herşey kalıbına uygun olsun, mükemmel olsun diye düşünür. bazen abartır.

 

kova fazla dürüst ve fazla sadıktır. mantıksal olarak düşünür herşeyi. ve hovardalık peşinde çok fazla koşmaz. bi' sevgilisi var ise onunla mutlu olmaya çalışır. karakteri ***** olsa da sadakatinden ödün vermez. ikizler onun diğer dişilerle olan samimiyetini "kişi kendinden bilir işi" hesabı düşünür ve aldattığını zanneder. hal bu ki her insan elini sallasa ellisidir, özellikle bu iki burç için. tabii bunun farkında olupta iyiye kullanmayı düşünen sadece kova olduğu için ikizlerin*******

 

bundan fazlasıyla rahatsız ve mutsuz olan kova erkeği, ikizler hatun kişisinin peşinden koşmak istemez, sıkılır lakin sevdiği sürece yine **** dönecektir. ama nereye kadar?

(kaçakçay, 22.07.2009 22:37 ~ 23.07.2009 03:57)

@3737406 [k]

10. ilişkileri bir hayli eğlenceli, insanı hiç sıkmayan ve genellikle güzel modda olsa da uzun süreli birliktelikleri tam bir yılan hikayesine dönebilen bir hayli enteresan ilişki.

(hippi, 01.01.2010 02:51)

@4552658 [k]

11. her ikisi de hava elementinden olduklarından akıl ve mantığın, hayal gücünün ağır basacağı, dinamik ve güzel bir ilişki olur. ikisi de kıskanç değildir, en azından belli etmezler. ikizler de kova da kurnaz, alaycı ve bilgiye açtır. değişik yerler görme ve yeni şeyler öğrenme tutkuları beraberliklerini daha da keyifli hale getirir. yalnız, ikizler burcu kadınının çok değişken ve sıkılgan yapıda olması, kova burcu erkeğinin ise ani değişimleri pek kaldıramaması, zaman zaman şiddetli tartışmaları da beraberinde getirir fakat her iki taraf da kin tutmadığından, bu tür sorunları kolaylıkla aşarlar. her ikisi de geveze ve çok yönlü insanlar olduklarından uzun ve renkli sohbetlerin bolca yapılacağı bir ilişkidir.

(beyaztavşanıtakipet, 08.02.2010 21:00)

@4748493 [k]

12. bu iki burçta birbirine çok uyar ama akıldan mantıktan ve aynı konularda ortak fikirlerden dolayı bir süre sonra tutku eksikliği sebebi ve ikizler burcu kadının hiç bi haltı kolay kolay beğenmemesi hatta ikizler burcu kadınının beğendiği özelliklerin hiç bir erkekte tümüyle bulunmaması (paralı erkeğin tipsiz, yakışıklı erkeğin parasız, paralı erkeğin görgüsüz, yakışıklı erkeğin ***** çıkması tabii bu kombinasyon gider de gider) sebebiyle ikizler kadını kopmaya ve yeni insanlar tanımaya çalışacaktır sonuç itibariyle bu ilişki de ikizler bayanının diğer ilişkileri gibi gümbürtüye gidecektir. siz siz olun arkadaşken ikizler burcu kadınına kendinizi kaptırmayın , ortada aşk varsa devam edin. zaten ikizler kadını size olan sevgisini dile getiriyorsa sizi çoktan test etmiş, onaylamış ve karar vermiş demektir rahat olun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

EKŞİ SÖZLÜK YORUMLARI

 

kova burcu erkeği ikizler burcu kadını ilişkisi

 

1. kova erkegi icin olabilcek en iyi eslesmedir. ardindan gozu baska birini gormez.

(plainwalker, 11.06.2003 04:01)

#2947590

fb

şikayet et

 

 

2. hayatta yürümez. bir kere kova burcundan kayda değer erkek çıkmaz, çıksa bile o nemfoman ikizler kadınını tatmin edemez. hem ikizler kadınının memeleri ufak olur.

(sirius, 11.06.2003 04:16)

#2947651

fb

şikayet et

 

 

3. zaten başka bi eşleşme mümkün mü sorusunu cevap olarak söyleten ilişki

(bubez laab, 15.07.2003 00:15)

#3101528

fb

şikayet et

 

 

4. güzeldir, hoştur, rahattır.ancak ikizler burcunun bitmek tükenmek bilmeyen yenilik, öğrenme hevesinin önüne geçilemeyeceği bilinmelidir.

(zelyot, 01.09.2003 14:40)

#3284911

fb

şikayet et

 

 

5. karar verememekten muzdarip kova erkegi icin, ne istedigini bilen ikizler kadini fazladir... belki bi sure iyi gider ama ikizler kadini vazgecen taraf olur hep...

(mijen, 01.09.2003 14:44)

#3284935

fb

şikayet et

 

 

6. (bkz: sozlukteki burc manyagi suserler)

(neutralife, 24.05.2004 21:59)

#4382651

fb

şikayet et

 

 

7. kova erkeğinin normalin aksine sıkılmaya fırsat bulamayacağı ilişkidir.

ikizler karakteri sürekleri değiştiği için kova kompalsif bir şekilde karşısındaki yeni kadını çözmek zorunda olacaktır.

(plainwalker, 04.11.2004 12:20)

#6215347

fb

şikayet et

 

 

8. ikizlerin haleti ruhiyesi her an değişebilir.monoton bir hayat istemez.erkeği tarafından hep tercih edilen olmak ister.inat ve azimin birlikteliğidir aslında bu. kova erkeği ise kadınını anlamaya çalışır.debelenir.yuvarlanır.ama sonunda kapak gibi tencerenin üstüne tam uygun oturuverir.kovanın zekası ve yaratıcılığıdır ikizleri etkileyen.bu yüzden ikizlerin her daim hayatında değişikler olsada sevgilisi hiç değişmez.birlikte çok iyi anlaşırlar.ama topluma karışınca kavgalar ve sürtüşmeler başlar.ben doğruyumlar etrafta uçuşur.iddeayı seven kova hep kazanmak azmindedir.ikizler ise bu tartışmadan çoktan sıkılmıştır bile...

öyle yada böyle bence en uygun eştirler birbirleri için.kavgacı yapıları yerini öyle bi anda sakinliğe bırakır ki,ayrılmak istemezler vardıkları noktadan...evlilikten ikiside korkar ama beraber yaşlanmayı hayal ederler hep.

veeee en süper olanı.bir kova!evet bir kova erkeği hemde; ikizleri asla aldatmaz!birbirleri için yaratıldıklarlarını düşünürler hep ve ilk yaşanan anıları hep büyülü kabul ederler.hep bi pay çıkarırlar kendilerine olaylardan ve buna inanarak daha sıkı tutunurlar birbirlerine*

uyumlu bi çifttir kısacası ama asıl gerçek ayrıntıda gizlidir!

(warhola, 04.11.2004 13:22 ~ 13:23)

#6215753

fb

şikayet et

 

 

9. kova burcu zekidir, yaraticidir. onun zekasini, yaraticiliginin kalitesini en iyi ikizler kadini anlar. kova burcu da ikizler burcu da ozgurluklerine duskundur. kisitlama hic olmaz. ikizler kadini begenildigini duymak ister, tek olmak ister. kova burcu zeki oldugundan bu ihtiyaci giderir. bu iki burc astrolojik olarak mutlaka en az bir kere denenmesi gereken esletirmelerden biridir.

 

(bkz: her kovaya bir ikizler burcu kampanyasi)

(gelishine yarim vole, 24.10.2005 18:18 ~ 13.09.2006 09:27)

#8422641

fb

şikayet et

 

 

10. ya$ gozetmeksizin insani lise caglarina geri goturen, ciftlerin birbirine dokunmadan duramadigi, enteresan bicimde telepati dolu olan ve kar$i taraf agizini acitigi anda diger tarafin soylenecek seyi soylemesi ile dumur ortami yaratan, 10-15 gunluk tanidigi insani sanki yillarca taniyormu$ efektleri ile bezenmi$, iki tarafida hayretler icine du$uren ili$ki

(integral, 26.06.2007 23:45)

#10984443

fb

şikayet et

 

 

11. gavurun head over heels* dediği vaziyettir, kelimeleri yavan bırakır.

(poison, 27.06.2007 00:11)

#10984522

fb

şikayet et

 

 

12. gayet de süper yürüyen ve süper yürüyecek olan ilişkidir...

kovanın zekasına, pırıltısına, aşkına ve çılgınlıklarına hayran olur ikizler kadını... aynı şey kova erkeği için de geçerlidir; aradığı bütün özellikler kadınında vardır. kısacası havalarda gezen bir çifti barındıran, sürprizlerle ve çılgınlıklarla dolu bir ilişki.

(bkz: ikizler kova kardestir ayrim yapan kallestir)

(trista, 09.01.2008 23:23)

#12241388

fb

şikayet et

 

 

13. (bkz: sözlükteki ikizler kadınlarına selam ederim)

(bkz: try again fail again fail better)

(zorg, 11.02.2008 23:55 ~ 12.02.2008 00:10)

#12554774

fb

şikayet et

 

 

14. şair burda kova burcu erkeğine sesleniyor. uzak dur oğlum, uzak dur koçum, uzak dur aslanım. üzüleceksin.

(agir abi, 04.06.2008 09:58)

#13385569

fb

şikayet et

 

 

15. kahkahalar, bol eğlence, bol hırlaşma ve hemen ardından tutkulu bir sevişmenin hep varolduğu ilişkidir. bu entryi gecenin bir vakti ikizler burcu sevgiliyle birlikte sol framede görmek önce kahkaha attırır, eğlendirir, yazılanlar üzerine yorum yaparken hırlaştırır (evet var böyle bişey) sonrasında da ... (bkz: sevişme başlatıcı salak diyaloglar)

(mezsoly, 24.12.2008 00:14)

#14698701

fb

şikayet et

 

 

16. (bkz: goodness of fitness)

(a girl with kaleidoscope eyes, 09.11.2009 17:15)

#17222013

fb

şikayet et

 

 

17. (bkz: ikizler kadını ve kova erkeği ilişkisi)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BİR KAÇ YORUM

 

*doneklikten ziyade, asil sorunlari duygusal tarafsizliktir kanimca. dunyanin en nefret edilsei insani olduğunuzu ilan edebilirler bi an icin. iki dakika sonra ise o kadar da kotu olmadiginizi dusunurler. hatta sanssizsaniz size asik bile olabilirler. bilinenin aksine zor asik olurlar. ote yandan kolay begenirler, askla begeniyi pek ayiramadiklari icin de baslari belaya girer. mutlu gorunurler, tek baslarina kaldiklarinda sevimsiz duygulari ortaya cikar. bunlarla yuzlesmeyi pek sevmedikleri icin de pek yalniz kalmazlar. bi an icin kendinizi dunyanin en degerli insani gibi hissetmenizi saglarlar. sonra bi bakarsiniz, malesef bu size ozel bi durum diil. onlar andy warhol'un genellemesindeki gibi dunyadaki her insani on dakikaligina bile olsa super hissettirecek varliklardir. ama isin boktan yani bundan sonra baslar, ciktiginiz mertebeden vıjjjjjj die kayarak en alt duzeye inersiniz,cunku ikizlerin dikkati coktan dağılmis, bir baska kurbana doğru yonelmistir. sizse burusturulup firlatilmis egonuzu alip ellerinizle oksayip duzeltmekle ugrasirken, "hic mi deger vermedi yoksa?" gibi cevabi ikizlerde bile olmayan sorulara kafa yorarsiniz. yani ikizler iidir hostur. sewin onlari.. ama uzaktan!

 

*kararsız kaldığım her anda suçu onun üzerine atmaktan ve sonrasında mutlu olmaktan mutlu olmama sebep veren burcum.

 

*aslında ikizler burcu en çok yanlış anlaşılmış burçlardan biridir. şöyle ki iki yüzlü değil iki kişiliklidirler, yalancı değil sadece gerçekleri bütün ayrıntılarıyla söylemeyendirler, dönek değil sadece kararsızdırlar... zaten dönek olmamak için de tutamayacakları sözleri vermezler. (burdan şu gerçek çıkarılabilir ki neredeyse hiç söz vermezler) paranoya genelde çok yönlü düşünmelerinden ve bir olay için yüzlerce senaryo yazabilme yetenekleri olmasından ileri gelir, her duruma hazırlıklı olmalarını sağlar, ikizleri şaşırtmak oldukça zordur. şizofren olmaya en yakın burç olduğu doğrudur ama bu her ikizler çift karakterli diye aynı zamanda da şizofrendir anlamına gelmez. pratik zeka zamanı kendine yetiremeyen ve heryerde aynı anda olmak isteyen ikizler için kilit özelliklerdendir... şöyle ki bir işi ne kadar çabuk hallederse başka bir işe o kadar çabuk geçebilir. ikizler özgürlüğüne düşkündür, herşeyi kaldırabilir ama özgürlüğüne müdahale edilmesine asla...

 

*kıymet bilmezler, çok kolay silerler.

 

*genellikle dişilerinin rağbet gördüğü, kalp kırmaya şiddetle meyilli olan burcun adı..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

KOVA İKİZLER TAHLİLİ

 

KOVA ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

 

İkizler kadınıyla Kova erkeğinin zayıf noktaları aynıdır, bu nedenle birbirlerine çok uyarlar. İlişkinizin en büyük özelliği, ikinizin de ne yapacağının belli olmamasıdır. İkizler kadını sürprizleri sever, iyi ve kötü yanlarını düşünmeden acele kararlar verir. Kova olarak bu size yabancı olmamalı.

 

İkizler kadını sizin gibi, değişimi sever. Devamlı hareket halindedir, kendisiyle ilgisi olmasa bile, tekdüze görünen şeyler onu öfkelendirir. Entelektüel açıdan size çok benzer. Kendini duyguların değil, aklın yönetimine bırakır. Her ne kadar farklı yöntemlere başvursanız da ortak ideallere sahipsiniz.

 

İkizler kadını flört etmeye düşman değildir, ateşle oynamak hoşuna gider. Kova olarak kıskanç değilsiniz, bu kadını bağlayamayacağını biliyorsunuz. O, seks konusunda hayal gücünü gösterir ve bunu tek bir erkeğe kanıtlamakla yetinmez. Bu konuda pek dürüst değildir.

 

Ev işleri konusunda İkizler kadını isteklerinizi karşılayamaz. Daha çok çalışmak ve yaşam seviyenizi yükseltmek ister. İlginç ve değişim dolu bir hayatın zevkini çıkarabileceğiniz bir kadınla birliktesiniz. İkizler kadınıyla olan evliliğinizde can sıkıntısının yeri yoktur.

 

İKİZLER KADININA GÖRE KOVA ERKEĞİ

 

Bir Kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir. Sizin için 'doğru erkek' olabilir. İkiniz de aynı yol üzerindesiniz. Hayal kurmaktan hoşlanır, insanları sever, genelde çok arkadaşı vardır, topluluk içinde kendini iyi hisseder. Dünyayı değiştirmek ister.

 

Sizi asla sahiplenmeye kalkmayacaktır ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz ve fiziksel aşk ancak abayı yaktıktan sonra gelir. Çok eksantrik olabilir ve sizi hep heyecanlandırabilir. Öğrenme açlığı çok fazladır.

 

Onu gerçekçi olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bu ilişkide temkinli ve kararlı taraf siz olmalısınız. Bu sizin için gerçekten alışılmadık bir durumdur. Daha çok gelecekte yaşar, geleneklere ve aile bağlarına bağlı kalmaz.

 

Geçmişini hiç bir zaman tamamen öğrenemeyeceksiniz. Her topluluktan insanla ilgilenir ve konuşur. Sokak müzisyenleri veya büyük elçilikte resepsiyonist onun için aynı derecede ilgi çekicidir. Kestirilemez yapısı onu rahatsız etmez, ondan nadiren açıklama duyabilirsiniz. 'Yaşa ve yaşat' onun parolasıdır. Hayatınız hakkında karar vermeyi istemeyecektir. Sizden de aynı hareketi bekler.

 

Korkak değildir ama her türlü şiddetten nefret eder, çirkin durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar. Ev işlerinde çok becerikli değildir. Onu alışverişe mutlaka elinde notla gönderin. Yüklü bir banka hesabı yoktur ama para konusunda çok tutumludur. Tutumsuzluğunuza itiraz etmez ama nasıl böyle harcayabildiğinize de hayret eder. Ayrıca bütün evi yönetmeniz onun hoşuna gider.

İKİZLER KADINI

İkizler Burcu Kadını

 

İkizler Burcu (22 Mayıs-21 Haziran)

 

Yönetici Gezegeni: Merkür

Türü: Erkek, pozitif

Grubu: Hava, değişken

İkizler burcu kadını hareketli, canlı, enerjik ve çekici bir tiptir. Tıpkı bu burcun erkeği gibi onu da anlamak kolay değildir, çünkü çift karakterli olmak gibi bir özelliği vardır, yani günü gününe, anı anına uymaz. Zekâ ve hareket yıldızı Merkür'ün idare ettiği bu kadın çok zeki ve entellektüeldir. Ayrıca burcunun erkek mensuplarına oranla daha hırslı ve kararlıdırlar. Bağımsızlığına çok düşkün olduğu için de evde oturup ailesiyle yetinecek bir kadın değildir. Meslek hayatında başarılı olmayı çok önemser. İnanılmaz cazibesinden söz etmiştik daha önce. Üstün zekâsı, tatlı sözleri, zarif tavırları ve neşesi sayesinde en erişilmez sanılan erkekleri bile kendine bağlayıp peşinden koşturabilir.

İş hayatındaki başarısının sırrı da aslında tam da bu özellikleridir. İkizler erkeğinin aksine paraya önem verir. Çünkü para onun için, bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, istediği her şeyi elde edebilme gücünü ve tabii ki hayatın karşısına çıkaracağı çeşitli olanakları simgeler. Toplum içinde çok sevilen, beğenilen bu kadın o kadar güçlü ve enerjiktir ki aynı anda hem iş hayatında yükselmeyi başarabilir hem de ailesine zaman ayırmayı... Çocuklarına da düşkün olurlar. Sadece bir tür İkizler kadınının, doğum anında, yükselen burcunda Venüs veya Ay'ın etkisi varsa çocuklarla ilişkileri iyi değildir.

 

Aşk zamanı

 

Coşkulu. Işıl ışıl bir güzelliği var. Her yerde ve her durumda dikkat çekiyor. Meraklı. İlgi uyandırmayı beceriyor. Her konuda söyleyecek birkaç çift sözü var. Telefonda uzun uzun konuşmaya bayılır. Çünkü sonuç olarak o iletişim burcunun bir üyesidir. Aynı yerde uzun süre oturamaz. Odadan odaya, koltuktan koltuğa geçer. Bu arada bu özellikleri hayatının her alanına bir biçimde taşımayı da ihmal etmez. Binbir tane arkadaşı, bir sürü ahbabı vardır. Canını sıkacak hiçbir erkeğe tahammül edemez. Sıkıcı bir erkekle birlikteyken kendini kafese tıkılmış bir kuş gibi hisseder ve fırsatını bulduğu anda... uçar gider. Ah, İkizler burcu kadınları! Kim onların cazibesine karşı koyabilir ki! İkizler burcu kadınları zeki olurlar, sabırlı, azimli, kararlı ve hırslıdır bu kadınlar. Ayrıca bağımsızlıklarına son derece düşkün olurlar. İkizler kadını zevk alabileceği bir işte mutlu olur ve yükselmeyi hedefler. Onun sadece kendisinden bekleneni yaparak tatmin olamayacağı kesindir. Yapmak istediği işe de hayatının erkeğine de çok genç yaşta karar verir. Yıllar süren sancılı ilişkilerin kadını değildir. Âşık olur çarçabuk evlenir. Evliliği uzun sürmezse bunun tek sebebi kadının bağımsızlık arzusuna ket vurmaya kararlı bir erkeğe rastlamış olmasıdır. İkizler kadını evlilikte kendisine rakip değil, eş aramaktadır çünkü. Evlilik onun için biraz da arkadaşlık, dostluk demektir. Cazibeli bir kadındır İkizler kadını. tatlı dili, nazik tavırları, esprili kişiliğiyle istediği her erkeği kendine bağlayabilir. İkizler burcu erkeğinin aksine paraya da büyük önem verir. Ancak İkizler kadını genellikle kendi kazandığı parayı harcamayı sever. Bir erkeği tâbi olmak ona göre sayılmaz. Para ya da başka bir sebeple evlenen İkizler kadınına zor rastlarsınız.

 

İkizler burcu kadınına âşık bir erkek için notlar...

 

Teknolojiden de, sanattan da, politikadan da, spordan da anlayın. Bu konularda her türlü tartışmadan alnınızın akıyla çıkacak kadar bilgili olun. Şehrin tüm gizli köşelerini avucunuzun içi gibi bilin. Hangi kafede en iyi cappuccino'lar yapılır, hangi barda harika frozen margarita'lar yaratırlar, öğrenin. Şehrin kitapçılarını avucunuzun içi gibi keşfedin. Spor müsabakalarını izleyin. Oy verin. Düşünceli olun. Yeni bir laptop'a ihtiyacı olduğunda onunla dolaşıp ihtiyaçlarına en uygun olanını seçin. Bilgisayarı bozulduğunda ya iyi bir tamirci bulun ya da daha iyisi, tamir işini siz üstlenin. Emin olun, biraz uğraşsa sizden daha iyi bir teknik insan olur ama sizin onun için çaba göstermenize de bayılıyordur. Diyelim ki onu elde etmeyi başardınız, bundan sonrası sizin için kolay demeyi isterdik ama işin aslı hiç de öyle değil. İkizler kadınıyla birlikte olan bir erkeğin hayatının her günü sınav sayılır. Sadakatinizi, kişiliğinizi, güvenilirliğinizi sürekli olarak kanıtlamak ve onun aşkını canlı tutmak zorundasınız. Bir de onun kendine güvenli bağımsız bir tip olduğunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Destek olun, işini engellemeyin. başarılarını alkışlayın. ve tabii ki onu çok sevin. Bütün kadınlar bunu ister ama İkizler kadınları buna âşık olur.

 

Ne yapmalı

 

Para harcamayı sevmiyorsanız yanına yaklaşmayın. Tekdüze bir hayatınız varsa uzak durun. Her zaman bakımlı görünün.

 

Minik ipucu

 

Evin içinde bir yerlere özel ve önceden belirlediğiniz ipuçları gizleyin. Yani birtakım nesneleri özel yerlere gizleyin ve sevgilinizden onları bulmasını isteyin. Her bir nesneyi bulduktan sonra da sevgilinize ufak bir ödül verin: Bir öpücük veya soğuk bir bira olabilir. Sonuncu ipucunu da bulduğunda hazinesi çıplak bir halde siz olacaksınız.

 

Güzellik ipucu

 

Sizin en fazla gereksindiğiniz şey enerji. Ama öyle hareketlisiniz ki kimi zaman çok önemli bir toplantıda cansız ve yorgun görünebiliyorsunuz. O halde? Mutlaka pudra kullanmalısınız. Allık fırçası yardımıyla süreceğiniz pudrayı yüzünüzün yanak, alın ve çene bölgelerine iyice yayın. Elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek için pudralama işlemi sonrasında elmacık kemiklerinin üzerine biraz allık da sürebilirsiniz. Allık rengi konusunda tercihiniz şeftali ve pembe tonlarında olursa, cildiniz çok daha canlı görünür.

 

İkizler burcu kadınına alınacak armağanlar

 

Mesela bir cep telefonuna bayılacaktır. Şık ve modern olmalı ama. Ara sıra seksi mesajlar bırakabileceğiniz bir telefon. Bir de bu kadın aşk mektubu okumaya bayılır... Ona rengârenk güzel kokulu kâğıtlara yazdığınız seksi aşk mektupları göndermeyi hiç ihmal etmeyin. Vaktiniz yoksa birer satır bile olabilir, yeter ki onu düşündüğünüzü hissetsin.

 

İkizler Burcu Aşk

 

İkizler Burcu (22 Mayıs-21 Haziran)

 

Yönetici Gezegeni: Merkür

Türü: Erkek, pozitif

Grubu: Hava, değişken

Aşık olduğunun bu çelişki ruhu biraz daha tanımanın zamanı geldi... İkizler burcu insanları, Zodyak'ın en yaratıcı tipleridir. Zeki, hareketli ve çok yönlü olmaları, yani aynı anda birçok konuyla ilgilenebilmeleri onların olumlu özelliklerindendir. İkizler insanı çok merak eder, çok araştırır, hızlı öğrenir... Aslında tam olarak neyi istediğini başlangıçta bilmez, ancak bir konu ilgisini çekmeye devam ediyorsa üzerinde derinleşir. Cesur ve hızlı düşünen biri olmasına rağmen riske girmekten pek hoşlanmaz. Onun engelleri aşmak için yararlandığı yol, konuşma dil becerilerinden yararlanmaktır.

Kimi zaman öyle ikna edici olabilir ki, karşısındakiler onun istediği yolda ilerlemeye başladıklarını fark ettiklerinde artık çok geç olmuştur. Ayrıca doğal bir cazibesi vardır ve bu şekilde de karşısındakileri etkiler. İkizler insanı çok konuşkandır, ancak gerilimli dönemlerde susmayı tercih eder. Öfkeli ya da mutsuzsa, ağzından kelimeler zor çıkar. Politik bir insan olduğu için insandaki sorunları ustalıkla çözer. İyi giyinir, esprilidir ve cazibesinin farkındadır.

 

İKİZLER KADINI 2

İKİZLER KADINI

Bu burcun kadınlarıda çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.

Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu içinde kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.

BİLGİ

İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işden çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka insan olur. O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.

SEVGİ

İkizler burcu kadını, çok genç yaşlarda aşık olur. Daha doğrusu aşık olduğuna inanır. Bu ilişki uzarsa kadın sevmediğini, sadece beğendiğini anlar. Fakat ilişkinin başında evlenmesi de kabildir. İster mutlu bir evlilik geçirmiş olsun, ister hiç evlenmemiş olsun bu tip kadınlar sevgi konusunda ihtiyatlıdırlar. Çabuk beğenip kısa süre sonra bıkacaklarını bilirler; ancak zamanla olgunlaşırlar. O vakit hislerini daha iyi anlama imkanını da elde ederler. İkizler burcundan doğan kadın beğendiği, hoşlandığı bir erkeği zekası sayesinde çok kısa süre içinde kendisine bağlar. Beğendiği bu erkeğin karakterini anlamak için ona yaklaşır. Genellikle bu çok zeki, anlayışlı ve bilgili kadın herkesi kendisine layık görmez. Erkeği bir süre inceledikden sonra karar verir. Kadın kendisine layık görmediği erkeği başından atmak için onu tenkide başlar. Kadının ilgilendiği erkek kişilik sahibi, akıllı ve karşısındakinin hislerini tahlil edebilen bir tipse, hemen karşılık verir. O da kendi usullerince ikizler burcunda doğmuş kadına haddini bildirir. Bunu yapabilecek erkeklerinde genelde Kova Burcundan çıktıklarını da belirtelim.

İNANILMAZ BİR CAZİBE

İkizler Burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibe vardır. O üstün zekası, tatlı sözleri ve daha bir çok özelliğiyle en erişilmez sanılan erkekleri bile kendisine bağlayabilir.

 

PARA

İkizler burcu erkeğinin aksine, bu burcun kadını paraya önem verir. Onun için para gereklidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı, şıklığı, türlü imkanı temsil etmektedir. İşlerinde kazandıkları para yeterli olmasada cazibelerinden yararlanarak zenginbir eş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu arzusuna kavuşur. İkizler burcundan olan ve çoğunluğu oluşturan diğer kadınlarda zenginliğin iyi birşey olduğuna inanırlar. Bu tip sahiden aşık olursa hisler galip gelir ve kadın hiçbirşey düşünmeden evlenir. Ama o azimli, kafalı, ileriyi gören fırsatları değerlendiren bir insandır. Onun içinde bütün gücüyle eşine destek olur, onun hayatta yükselmesine yardım eder.

TOPLUM

İkizler Burcundan ola kadın, toplumda çok beğenilip ilgi toplar. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürütebildiği gibi kendisine ayıracak zamanda bulur. Bu tipler şık ve kibar kadınların toplandıkalrı klüplere üye olurlar. Ayrıca hepside tatlı dilli, konuşkan, neşeli, zarif ve yeni durumlara uyabilen tiplerdir. Bu tip bir kadın evliyse diğer kadınlar kendisiyle çabucak samimi olabilirler. Onunla dostluk kurar, kendisinden fikirler alır ve dertlerini açarlar.

İkizler Burcundan olan bekar veya evli kadınlar biraz havaidirler. Güzel sözler duynmakdan ve iltifattan zevk alırlar. İkizler burcundan doğan kadın çevresine, dostlarına, ahbaplarına ve eşine kolaylıkla uyar. O uyumlu bir hayat sürmeyi arzu eder.

YUVA

Yuvalarını severler ancak onlara tam anlamıyla "Ev Kadını" denemez. Zira bu tipler ev işinden nefret ederler. Bu tip, monotonlukdan sıkılır, onun için eve kapanıp kalmak hiçde ona göre değildir. Kadın evde kalmak zorundaysa kendisini oyalayacak birşeyler aramaya başlar.

YOLCULUK

Değişikliği ve dolayısıyla yolculuğu çok sever. Kara ve deniz yolundan çok uçmayı tercih eder. Çok hareketli olduğundan kısa zamanda birçok yeri gezmelidir. Burcun erkekleri gibi çift fikirlidirler. Ama onlar daha mantıklı ve ölçülü davrandıkları için heran karar değiştirmezler.

ÇOCUKLAR

Çocuklarına düşkündür, fakat doğum anında Venüs veya Ay parlamamışsa çocuklarını pek de anlayamaz. Tatlı dilli ve güler yüzlü olmakla beraber çocuklarınn arzuları, kaprisleri onu şaşırtabilir. Birkaç tatlı sözle küçükler üzerinde otorite kurabilir. Ama yinede bu tipin Boğa veya Yengeç burcu tipi kadar şefkatli olamayacaklarını da belirtelim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İKİZLER KADININI ELİNDE TUTMAK İÇİN

 

KISKANÇ, YÖNETMEYE MERAKLI BENİMSEYEN Bİ ERKEK BU KADINI HİÇ DÜŞÜNMEMELİDİR.

Aksi halde çok üzülecek ve sinirlenecektir. Erkek son derece kurnaz değilse bu kadını kandırmak son derece zordur. İkizler tipi son derece zekidir.Onu yöneten kafası bazen ilişkiyi de karmaşık hale sokar.Çünkü kadın ilişkiye bir problem gibi bakmaktadır.Bu karmaşayıda bir bilmece gibi halletmek istemektedir.Bir erkeği tamamen anladığında da ilgisi söner.İlişkide en büyük tehlikede bıkkınlıktır.O zararsız flörtleri sever.Fakat kıskanıldığını anladığında da ilişki kurmaya da kalkabilir.Onunla ilişkisi olan bi erkek daha fazlasına dayanamayacağını anladığında aynı şekilde karşılık vermelidir.Yani çevredeki en çekici kadına yanaşmalıdır.İlişki isteyen bir erkeğin ikizler kadınına tam anlamıyla tslim olması akılsızlıktır.Kadından daima bazı şeyleri gizlemelidir.Kabil olduğu sürece esrarlı biri gibi gözükmelidir. İkizler bilmediği şeylere merak duyar.Fakat çekişmeyi kazanır ve her şeyi de öğrenirse hemen bıkıp uzaklaşır.İkizler kadını kalbini verdiğinde son derece sadık bir sevgili olur.Yalnız ona belirli ölçüde bağımsızlık da tanımalıdır.Kendini özgür hissederse sevgilisinden asla uzaklaşmayacaktır.Fakat sevgili yüzünden kişiliğinin tehlikede olduğuna inanırsa, isyan edecek ve haklı olduğuna karar verip daha yumuşak başlı bir eş arayacaktır.

 

Bu kadın kolaylıkla sevdiğini söyleyebilir ama etesi hafataya kadar da fikir değiştirebilir.Olaylarla dolu güvensiz bir yaşamdan zevk alan biri için o ideal sayılabilir

 

 

 

İkizler Kadını ile Kova Erkeği arasındaki uyum:

 

Bir Kova erkeğiyle hayat, inanılmaz bir şeyi yakalamak gibidir. Sizin için doğru erkek olabilir. İkiniz de aynı yol üzerindesiniz. hayal kurmaktan hoşlanır, insanları sever, genelde çok arkadaşı vardır, topluluk içinde kendini iyi hisseder. Dünyayı değiştirmek ister. Sizi asla sahiplenmeye kalkışmayacaktır, ama güvenebileceği bir insana da ihtiyacı vardır. Onun için duygusuz aşk olmaz ve fiziksel aşk ancak abayı yaktıktan sonra gelir. Çok ekzantrik olabilir ve sizi hep heyecanlandırabilir. Öğrenme açlığı çok fazladır.

 

 

Onu gerçekçi olarak tanımlayabiliriz. Bu yüzden bu ilişkide temkinli ve kararlı taraf siz olmalısınız. Bu sizin için gerçekten alışılmadık bir durumdur. Daha çok gelecekte yaşar ve aile bağlarına bağlı kalmaz. Geçmişini hiçbir zaman tamamen öğrenemeyeceksiniz. Her topluluktan insanla ilgilenir ve konuşur.

 

 

Kestirilemez yapısı onu rahatsız etmez, ondan nadiren açıklama duyabilirsiniz. "Yaşa ve yaşat" onun parolasıdır. Hayatınız hakkında karar vermeyi isteyecektir. Sizden de aynı hareketi bekler. Korkak değildir, çirkin durumlara yol açmamak için elinden geleni yapar.

 

 

Ev işlerinde çok becerikli değildir. Onu alışverişte mutlaka elinde notla gönderin. Yüklü bir banka hesabı yoktur, ama para konusunda çok tutumludur. Tutumsuzluğunuza itiraz etmez, ama parayı nasıl böyle harcayabildiğinize de gerçekten hayret eder. Ayrıca bütün evi yönetmeniz onun hoşuna gider.

 

 

http://www.uzmantv.com/ikizler-kadinini-cezbetmenin-yollari-nelerdir

 

ikizler kadınını fetetmenin yolu beynini meşgul etmekten geçer..merakını gıdıklamak ilgisini ‘’böyle’’ çekmek..ona, okuduğunuz bir kitabın ilginç bölümlerinden bahsetmek..gelişmekte olan bir kültürel faaliyetin davetiyesini sunmak.onu hoş bir konsere götürmekle fetedebilisiniz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

İkizler burcu ile ilgili eksi sozlukten hoşuma giden bi iki bişiyi derleyip toplamıştım. Bunlar bana uymuştu, belki size de uyar...

.

.

.

Asla suratına tükürmeyin. Ben yaptım, karşılık verdi. Seviyesiz bir ortam oluştu :(

 

Bir ikizler kadını olarak; BENİ BÖYLE DOĞRU ANLATAN BİR YAZIYA HİÇ DENK GELMEMİŞTİM :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 4 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

İyi ki ikizler burcu olarak yakışıklı bir kovam var ona aşığım hayranım çok seviyorum ve seviliyorum bu kadar huzur ve uyumu ben hiç bir zaman yaşamamıştım. Benim tatlı yakışıklı uyumlu becerikli yumuşacık kuvvetli ömrüm canım kovam iyi ki varsın...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
Misafir İki ayrı yüz

Kova burcunda sevgilim var ben ikizler ona aşigim cok seviyorum yakışıkli aşkım bemim olurmu bilmiyorum ama olursa onu cok mutlu ederim evlenince nasip olursa ya ben kendime buyle yakın birini görmedim hic onunla aynıyız biraz şubelerim var sadik olur mu diye oylesine hoş biriki kıyamiyorum bakmaya

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar ben ikizler kadınıyım ve siz kovalar anca yalan soylersiniz Ha bu arada siz kova burcu erkekler niye bukadar agliyorsunuz yalan söylediğiniz içinmi yoksa sevdiğiniz içinmi erkek dediğin ağlamaz ağlarda belli etmez ama kova burçları yalancininteki onu biliyorum basda var bitane

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.