Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İkizler Kadını ile İkizler Erkeği arasındaki uyum


berceste

Önerilen İletiler

İkizler Kadını ile İkizler Erkeği arasındaki uyum:

 

Bir çift olarak ortak hayatınız pek hoş görünmüyor. Ayrıca size bu kadar benzeyen bir erkekle nasıl yaşayabilirsiniz ki?

 

 

Eğer annelik duygusu taşıyan bir insansanız, İkizler erkeği için güçlü bir koruyucu ve teşvik kaynağı olacaksınız. İkizler erkeğiyle ilk tanışmada bile, tuhaf tecrübeler edineceksiniz, örneğin aklınızdan ne geçtiğini bilmesi gibi. Evet, siz de gerçekten böyle düşünüyorsunuzdur. Eğer randevunuzu ertelemek için son dakikada sizi ararsa, buna şaşırmazsınız, çünkü büyük bir olasılıkla siz de bunu düşünüyor olursunuz. İkiniz için de bağımsızlığınız önemlidir, yine de farklı ilgi alanlarının sizi ayırmasına izin vermemeye çalışın. Kendinizi yalnız olduğunuzda da iyi hissedersiniz. Ama ikiniz de flörtlerinizi bırakamazsınız ve karşı cins sizin için hala eskisi kadar önemlidir.

 

 

Zor hayat koşullarında bile, ikiniz de neşenizi korursunuz ve bunlarla savaşmak için yeterli güce sahip olursunuz. Her ne kadar parayı kumbarada tutmadığınız için maddi sorunlarınız olsa bile, uyumlu ve mutlu bir aile yaşamınız olacaktır.

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 yıl sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Iliskinin en guzel zamanlarinda bile kavgalar bir turlu bitmiyorsa ve vurdum duymazsa, sakin evlenmeyin derim. Ayrilmayin sevgi hala varsa. Ama uzatin evlilige giden yolu ve acik acik konusun. Saygi duyulmayi istediginizi ve hakettiginizi, kendinizi erkeginiz tarafindan korunmus, sevilmiz ve guvende hissetmek istediginizi ve kendinizi boyle hissetmediginiz surece de evlenmeyi simdilik dusunmediginizi acik acik soyleyin. Birakin sizi kazanmaya calissin. Hic bir degisiklik yoksa, sevginizi icinize bastirin ve ayrilin derim.

Bizim kadin erkek yaptigimiz en buyuk hata biz sevdigimiz zaman, karsimizdakinin bu sevgiyi ne kadar haketmeye calistigina asla bakmiyoruz.  

 

Mutluluklar dilerim,

 

Inci

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Benim sevgilimde ikizler ama aksine biz hiç kavga etmiyoruz aksine herşey çok muntazam şükürler olsun aksine arayı çok fazla tutmakta istemiyorz . Her saniye birbirimizi özlüyoruz yükselenlerimizden kaynaklanıyor sanırım çünkü ikimizinde yükseleni ikizler değil 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Misafir Mtszlukçarpıntıyapyo

ikizler bir kadına kalbini kaptıran ikizler erkeği olarak şunu söyleyebilirim.. Vurdum duymaz ilgisiz ama bu onun yüzüne vurduğunda asla kabul etmezler ben tutucu bir adamım aşırı kıskanç yapıya sahibim ve bunu bildiği halde beni başkalarıyla kavga ettirmekten hoşlanır gib benim söylediklerimin aksini yapıyor.. Yaşadığımız ülke Türkiye malesef burda milletin namus anlayışı acana bakarlar vereni ........ Düşüncesinde oldukları için benim sevgilimde rahat olmayı seviyor olmadı yürümedi ayrıldık... Şimdi gelelim bize etrafımda ikizler erkeği yok varsada dikkat etmedim o yüzde kendimden yola çıkacağım. Ben geçici ilişkilerimde asla vicdanlı olmadım karşımdaki asla onu sevmediğimi bildiği halde gene benimle beraber olmaktan zevk aldı... Ben çok ilgili oldum herzaman onlara karşı sevmeme rağmen belkide arkadaş gibi gördüm bilmiyorum.. Ama asıl olay ondan sonra taki kalbimin hırsızıyla tanışana kadar.... Herşey çok ani gelişti olması zor olan bütün herşey birden oluverdi... O zaman 20 yaşındaydım ilk tanıştığımızda çok serseri bir karaktere sahiptim... Ailemden çok farklıydım atalarımdan çok farklıydım ve nefret ederdim çünki onlar muhafazakar ben asi başına buyruk bi r adamdım ama komik olan o kaçtığım ailemden ayrı olmama bir bağım olmamasına rağmen şuanda onlardan daha tutucu bir adam oldum. 25 yaşındayım şuanda ayrılalı pek fazla olmadı. Ama o zaman zarfında benim kendime kattğım artılarım çok oldu ama o benim tam zıttıma dönüştü... Çok yazdım farkındayım ama şunu unutmayın herşey burçla alakalı değildir evet burcumun bazı özelliklerini fazlasıyla taşıyorum ama buda bir gerçek dünyada insanlar olduğu sürece kötülük büyümeye devam edecek ayrılıklar olacak aldatmalar olacak çünki insanın doğasında var aç gözlülük... Dileğim benim gibi kalbi olan fakat düşüncesi sizinle aynı olan ruh ikizinizi bulmanız ve onlayken hayatın her saniyesindeki mutluluğun tadına varmanız....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
Misafir İKİZLER ERKEĞİ

İkizler Erkeğine net davranın bişeyleri ima ederek anlatmaya çalışmayın kelime oyunlarını sever zira başrolün kendisi olmasını ister ilişkinizle ilgili konuşcaksanız geleceğe dair kaygılarınız var ise net kısa ve çabuk şekilde dile getirin iyi bir dinleyici değildir ve onu etkileyecek hiç bir edebiyat yoktur. Net olmanız ve açık konuşmanız onda derin tesirler uyandırır. Bu şekilde ilişki geleceğinize dair kaygılarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Tabi alacağınız sonuç aynı davranışların devamıysa ki tek tükte olsa devam etcektir buna göz yumun hiç bi değişme yoksa sizin o ikizler erkeği üzerinde pek tesiriniz yok demektir, duyguları size karşı sizin ona olduğu gibi olmayabilir. Bide tabiki bu konuşmanın ve aldığınız cevabın aynı ruh halinde olmasına dikkat edin farkedebildiyseniz ikizler 2 kişi yaşar her ikisinide iyi tanımalı isteklerine iyi cevap vermelisiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir Misafir bayan

Benim de sevgilim ikizler burcu o beni çok seviyo bundan adım gibi eminim .sevgisi ilgisi her kadının keşke dediği i sevgiye sahibim . Ama ben onu sevip sevmediğim den emin değilim yanndayken sarılinca huzur buluyorum . Mutlu oluyorum ama eve gelince acaba diyorum gerçekten seviyo muyum bizde evlilik düşünüyoruz o çok iyi biri sevgimi asla Ziyan etmez . Bu karaeşitlik uzaklaştırıyo beni ondan . Ne yapmam lazm .

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Misafir Sarı kelebek

İkizler Burcu kadını olarak şunu söyleyebilirim ki huzur ask eğlence mutluluk saygı güven hepsi bi arada oLuyor sevdiği kadına asla kiyamaz bir ikizler erkeği her ne isterse anında yapar onun için her insanı ezer geçer. Eğer aşık olduysa hayatını değiştirir ama onun sözünü dinlemeniz lazım kendisinin yönettiğini anladığı zaman size kul köle olur. 1 yıldır sorunsuz bi ilişkim var sürekli bi yenilik içindeyiz asla kaybetmeyi düşünmüyorum hatta biz farklı yılda ama aynı günde aynı saatte doğmuş bir ciftiz

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Misafir Endlessikizlerkizi

Ikizler erkegi kiskançtir. Ikizler kadinida . Ama eger yatistirmayi bilirseniz ikizler erkegini gayet anlasabilirsiniz. Huzur vermelisiniz ikizler erkegine. Ve encokta guven. O size guvendikce duvarlarini yikip daha az kiskanmaya baslayacak ve aşık olacaktir. Surekli şaşirtilmak ikizler erkegini en cok etkileyen davranistir. Bakimli ve cekici olum ona karsi. Ve sizin dusunceleriniz onun kafasindakiyle uğuşuyorsa sizi kendine yakin hissedecektir. Size olan bagliligi gun gectikce ve onun hayatinda yer edindikce cogalacaktir buda verdiginiz guven ve hissettirdigiz gercekliginizle dogru orantilidir. Asla kiskandirmaya calismayin. Dogal olun. Yaninizda huzurlu hissetmeli.olgun bir kadin olmaya calisin. Ani tepkiler ve cocukluklari sevmez ikizler erkegi. Bir ikizler kadini olarak ve ikizler burcu sevgilisi olarak yaziyorum buraya.. maddi konuda zorlandigimda cok hircinlasir ve herkese oldugu gibi sizide kirabilir o aralar. Bu yuzden ustune gitmeyin. Ve ikizler kadini olarakta kendinizi asla o size asik olmadan ona kaptirmayin. Hep bir vazgecilebilirlik payiniz olacaginizi aklinizdan cikarmayim. Cunku ikizler erkegi sogudugunda geri donusu yoktur. Alcaginiz hediyeler kaliteli olduktan sonra her hediyeyi sevecektir. Temiz olmalisiz. Titiz olmalisiz. Dis gorunusunuz onu kiskandirsada asla kendinizi salmayin. Kendinize guvenin ve ikizler erkeginizin sizin oldugunuza inandirin.ama sizde buna inaniyosaniz .

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Ben ikizler burcu kadınıyım sevgilimde ikizler burcu Allah'a şükür bir birimizi çok seviyoruz birbirimizle hayatlarımızı paylaşmak istiyoruz 1 yıllık sevgiliyiz aramızda çok güzel bi aşk var Rabbim bozmasın devamını getirsin inşallah amin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.