Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri 3


Xemci

Önerilen İletiler

Yay Kadını - Akrep Erkeği

Yay kadını Akreplerin tutku dolu yapısına engel olur. Özgürlük ve bağımsızlık dürtüsünü takip etmeye kalktığında terslik çıkabilir, çünkü Akrep güvenebileceği sadık bir arkadaşa ihtiyaç duymaktadır. Su ve ateşin bir karışımı: Sıcak geceler ve fırtınalı günler.

 

İlginç ve büyüleyici bir eş olan Akrep erkeği hayatınızın merkezi olmak ister. Bu arada bireysel olarak ilgilendiğiniz birçok şeyin yarı yolda kalacağı da açıktır. Onun üzerinde hakimiyet kurma ya da onu yönetme gibi bir şansınız yoktur. Bu ana kadar ki inançlarınız ve bakış açınızdan, onün bir el hareketiyle şüphe edebilirsiniz. Bu ilişkide kimliğinizi kolayca kaybedebilirsiniz. Cinsel açıdan istek ve hayallerine uyum göstermenizi ister. Sizi başka bir erkekle flört ederken yakalarsa, azgın bir boğaya dönüşür. Sonra da kavga etmekten çekinmez. Akrep erkeği kendine haksızlık edildiğini hissederse, kin duymaya başlar. Kendinizi zehirli iğnesinden koruyun! Daima hakimiyeti elinde tutmayı isteyen bir tiptir. Bu onu sevilmeyen biri yapar ve neden çok az gerçek dostunun olduğunu da açıklar.

 

Çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerinizi mümkün olduğunca ortak kılmaya çalışmalısınız, çünkü tüm itina ve duygularınızı çocuklar üzerinde yoğunlaştırmaya eğilimlisiniz. Bunu sevgili ufaklıklar, nadiren kaldırabilirler.

 

Eğer bu adama mümkün olduğunca çok itina göstermeyi ve yönlendirmeyi yaşamınızın bir görevi olarak görürseniz, Yay kadını ve Akrep erkeği arasındaki ilişki tamamıyla olumlu sonuçlanacaktır. Ancak bu, ikiniz arasındaki farklılıklardan doğan sorunların, büyük bir hoşnutluk içinde çözülebileceği anlamına gelmemelidir.

 

Yay Kadını - Yay Erkeği

Birçok ortak nokta nedeniyle heyecan verici bir kombinasyon. Olaylar ikinizin de istediği gibi gitmese bile olaylara bakış açınızın mizah anlayışı içermesi, bu ilişkinin ön önemli noktasıdır. Yay erkeğini av lamada biraz zorlanacaksınız, ama zaten evlenmek için acele eden kadınlardan değilsiniz.

 

Kimse sizi sorumluluk almaya zorlamadığı ve kararları sürünceme de bıraktığınız için, hayatta sorumsuzca sürüklendiğiniz duygusuna kapıldığınızda, oldukça fazla zorluklarla karşılaşacağınızı hesaplamalısınız. Her ne kadar çok yetenekli biri olsa da Yay erkeğinin bile bazen desteğe, her şeyden önce de ona neyin ne olduğunu söyleyen bir kadına ihtiyacı vardır. Yay insanları, kalplerini dillerinde taşır; başkalarına sık sık hoppa ya da otorite gibi görünse de onun içinde ne sakladığını siz çok iyi bilirsiniz. Finansal konular da ikiniz de şanslı değilsiniz. Buna rağmen aile finansını göz önünde tutmalı ve gelecek için kara gün parası ayırmalısınız.

 

Yay eşiniz kolayca abartıya kaçtığı ve bazen zayıf davrandığı için, onu dikkatle izlemelisiniz. İçki ve kumar düşkünlüğü tam bir felaket olabilir. Burada sizin kötülemeleriniz karşısında kendine meydan okunduğunu düşünür.

 

Daima bakımlı ve çekici görünmenizden hoşlanır ve bunun için ne kadar para harcadığınızla ilgilenmez.

 

Onu istediğinizi, ona hissettirin. Böylelikle size olan ilgisini asla kaybetmeyecektir.

 

Yay Kadını - Oğlak Erkeği

Sakın kanmayın! Oğlağın soğuk ve çekingen tarzının altında tutku, romantizm ve derin duygularla dolu bir erkek var. Sizde aradığı heyecanlı bir macera değildir, kalbinde yalnızca gerçek sevgi vardır. Böylelikle ilişkiniz -ilişkiniz için inisiyatifi ele almak zorundasınız- sempati ve iyi davranışı esirgemediğiniz sürece "yıldızlar"ın olumlu etkisi altında kalacaktır. Oğlak erkeği akıllı, esnek fikirli ve çok disiplinlidir. Mesleğinde tam anlamıyla faaldir. Kariyer ve başarı, her şeyden önce de şefin verdiği görevler onun için çok önemlidir. Siz eğlenmeyi sever; hayattan zevk alıp yeni insanları tanımayı isterken, yeni ilişkiler kurmak ona zor gelir. Bu nedenle de en fazla bir iki tane gerçek arkadaşı vardır. Kötü günündeyse nedeni genelde kendi de bilmez en iyisi onun gözü önünden çekilmektir, çünkü ağzınız dan bal aksa bile, onu uyuşukluğun dan kurtaramazsınız. Para konusunda bakış açınız, gerçekten farklıdır. Yaşlılık ve hayat sigortası ona büyük kazanç sağlayacaktır. Buna karşın siz parayı eliniz de tutmazsınız, masraflarınıza "mantıklı" ve "gerekli" demek yanlış olurdu.

 

Eğer karşıt grupların birbirini çektiğine inanıyorsanız, Oğlak erkeğiyle bir ilişkiye girip, farklı düşünce ve ilgi alanlarınızla mutlu olmaya çalışabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın: Cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir.

 

Yay Kadını - Kova Erkeği

Mantıklı ve cesaretli Kova erkeği bu ilişkiyi dengede tutabilir ve sız de bu geleneksel olmayan erkekle iyi anlaşabilirsiniz. Size âşık olduğunda, kalbinizi fethetmek için gök yüzünden yıldızları toplayacaktır. İkiniz de kıskanç değilsiniz ve hakimiyet kurmak istemezsiniz. Neşeli ve fantazi dolu bir çift oluşturuyorsunuz ve macerayı, hayatı ve tabii ki seksi özgürken seversiniz. Kova erkeği güçsüz kadınlara ısınamaz, kendi başınıza olayların- üstesinden gelmenize ve kendinizi ispatlamanıza sempatiyle bakar.

 

Ev idaresi ve evle ilgili tüm ıvır zıvır işleri size bırakacaktır, hatta evi temizleyip yeni masa örtüleri örttüğünüzde ya da taze çiçeklerle odayı süslediğinizde bile bunu asla fark etmeyecektir.

 

Bir süre sonra tüm enerji ve ilgisinin, tahmininizden farklı konulara ` yoğunlaşmış olduğunu gördüğünüz de, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

 

Kova, dünyayı değiştirmek isteyen bir kişidir. En büyük arzusu dünyayı tüm insanlar için bir cennet haline getirmektir. Onunla tüm ha yatınızı paylaşmak ve bu cennette yaşamak amacındaysanız, onun düşüncelerini olanca tutkuyla savunmak zorunda kalacaksınız.

 

Yay Kadını - Balık Erkeği

Bir Balık erkeğini eş olarak seçer seniz, hayatınız sürprizlerle dolu olacaktır. Daima onun yeni yönlerini öğreneceksiniz: Bir an gayet neşeliyken, başka bir an çok derin bir depresyona girebilir; bu gibi duygu değişimleri, size sık sık soğuk duş etkisi yapabilir. Bu ani değişimler, açık ve dolaysız tarzınız nedeniyle sizi oldukça uğraştıracaktır.

 

O, duyarlı bir çocuktur ve bazen gerekli olsa bile, ona sert davrandığınızda alınacaktır. Çünkü Balık erkeği 30 yaşına kadar olgunlaşmadıysa, bundan sonra da çocuk kalacaktır. Ona oynayabileceği bir yer göstermezseniz, sıkıntıdan ölecektir.

 

Cimri değildir; eve getirdiği parayı dilediğinizce harcayabilirsiniz. Balık erkeği disiplin sağlamaya çalışırken çocuklar tepesine çıksa bile, sevgi dolu ve hoşgörülü bir babadır. Toplum içinde kendisini çok iyi

 

hissetmesine rağmen, sevgili evi için ideal bir erkektir. Yanan şömine karşısında sizinle baş başa hoş bir sohbet onun için her şeyden daha güzeldir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.