Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri 2


Xemci

Önerilen İletiler

Yay Kadını - Yengeç Erkeği

Bu iki burç, Zodyak'ın iki zıt tarafında yer alır. Yengeç, emniyet ve istikrara ihtiyaç duyar buna karşın Yay maceraya atılmak için özgür olmak ister. İlk bakışta güleryüzlü ve vurdum duymaz, ama daha yakından bakıldığında gerçekten karmaşık görünür. Size güvenebileceğine gerçekten emin olduğunda, duygularını paylaş manıza izin verecektir. Kendinize güveniniz ve her renkten insanla anlaşabilme yeteneğiniz, onda hayranlık uyandıracaktır. Yengeç erkeği sahiplenme, güç ve finansal güvenlik için çabalar ve doğal olarak da çok tutumludur, ama cimri değildir. Çünkü tüm bu tutumluluğu, ailesine sorunsuz bir gelecek sağlamaya yöneliktir.

 

Bir sevgili olarak Yengeç erkeğiyle ilginç mucizeler yaşayacaksınız, çünkü bu normalde sakin ve tedbirli tipin ihtirası, aşkta bir volkan gibi patlayacaktır. Gücü ve cinsel güdüleri sizi sık sık onun kollarına itecektir; cinsel ve duygusal olarak ikiniz çok iyi anlaşırsınız. Yengeç erkeği yapısı gereği amaç ve planlarını gerçekleştirmekten çok, bunlardan bahseden tiplerdendir. Onu ara sıra birazcık "sarsma" nız ve sözlerini, ispatlanabilir davranışlara çevirmesini sağlamanız, zararlı olmayacaktır. Yengeç erkeği çok evcimendir, sizi de en çok işini bitirip eve döndüğünde, beraber hoş bir akşam geçirmek için hazırlık yaparken görmeyi sever. Onun rüyalarının kadını olarak, Yengeç erkeğinde samimi ve güvenilir eşi bulacaksınız ve aranızdan su sızmayacak, çünkü evlilik onun için çok ciddi bir konudur.

 

Yay Kadını - Aslan Erkeği

Bu ilişki, açıksözlülük ve özgürlüğün beraberinde getirdiği her şeyi sunar. Aslan, Yayın tutkusunu açığa çıkaracak anahtarı elinde tutar. Sekste mükemmel bir uyum sağlaya bilirsiniz. Birbirinize dikkat eder, birbirinizin sosyalliğinden faydalanırsınız. Macera sevgisini paylaşır ve zorluklara kolay kolay yenilmezsiniz. Her şey sizin mutlu bir çift olacağınızı gösteriyor.

 

Yay kadını ve Aslan erkeği karşılıklı olarak birbirlerine hayran olan ve birbirlerinin hatalarına aldırma yan bir çifttir. Siz kendinize, hayran olacağınız şeyler yaratan bir erkek istiyorsunuz. Aslan bazen apaçık, bazen de iddialı bir şekilde, sizin için doğru kişidir. Her şeyde haklı olduğunuz iddiasından biraz vazgeçmek zorundasınız, çünkü Aslan, kışkırtılmadı ğı ve siz bu ilişkinin hakimi olmaya çalışmadığınız sürece, sakin ve yumuşak olacaktır. Bu kadar güçlü iki kişilik bir araya gelince, hakimiyet kavgası eksik olmayacaktır. Hoş bir maç! Ancak ikisi de evliliği daimi bir güç savaşına çevirmemek için yeterince dikkatlidir. Bazen biri, başka zaman diğeri geri adım atacaktır. Yay kadını, açık sözlülüğü ve alaycı uyarılarıyla tanınır. Bu özelliklerini Aslan karşısında gizlemek zorundadır. Çünkü Aslan, özgüveninin sarsılmasına ya da aptal durumuna düşürülmeye hiç tahammül edemez. Başka bir erkekle flört etmeniz kıskanç Aslanın hiç hoşuna gitmez. Yine de Yay kadını için eşine daima açık ve dürüst olmak, onu dolambaçlı yollarla sinirlendirmek hiç de problem olmayacaktır.

 

Aslan, bir eş olarak sizde karar kıldıysa, onun "tuzağına" düşmemek, kolay, olmayacaktır. Ona "evet" demeniz için gece gündüz peşinizi bırakmayacak ve sizi her yerde takip edecektir. Aslanın en çok kullandığı sözü "Ben korurum"dur.

 

Yay Kadını - Başak Erkeği

Farklı kişiliklere sahip olduğunuz için, hayata bakış açınız da farklıdır. Sakin Başak tipi, duygusal olarak, durgun sularda yol almayı tercih eder ve düşüncesiz, hareketli, doğayı ve sporu seven Yay kadınıyla pek ortak bir yanı yoktur. Cinsel yönden frekanslarınız uyuşuyor bu nedenle seksin mutluluk yarattığı söylenebilir ama yine de geride, günün yirmi üç buçuk saati kalır. Sizin fikrinize göre o, fazla titiz, televizyon reklamlarındaki gibi pırıl pırıl bir ev isteyen ve abartılı bir şekilde temizliğe önem veren birisidir. Buna karşın siz, ev işinden çok daha mantıklı işleri ve değişim yönünden zengin bir hayatı tercih edersiniz. Sizin neşeli ve aceleci davranış tarzınıza, nadiren ayak uydurmayı ister. Projeleri önceden düşünülmüş, inceden inceye hazırlanmıştır. Hiçbir kararı aceleye getirmez. Her fikrinizde bazı fikirlerinizin saçma olduğunu siz de kabul etmeli siniz bir kusur bulacak, bunun kime yararı olduğu sorularıyla sizi bunaltıp şüpheye düşürecektir. Bu ilişki için pembe bir gelecek olmadığı kabul edilse bile Başak erkeğinin olumlu yönleri de vardır; zihinsel yeteneklerini, engin bilgisini, size bir şey öğretmeye ve hava atmaya kalkmadan karmaşık olay ve örnekleri anlatma sabrını, onun alacaklı hesabına kaydetmelisiniz. İsabetli çözüm önerileri, sabrı ve güvenilirliği, onu işyerinde aranan biri, bazı görüşlere göre de ideal bir eş yapar.

 

Onun ihtiras timsali olmadığı kesindir. Bunun için fazla sadıktır. Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide diğer kadınlarla ilişkilerini büyük olasılıkla bilemeyeceksiniz. Aldatmanın, kendisi için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir.

 

Çok fazla inisiyatif sahibi olmanızdan hoşlanmayacaktır. Her şeyi beraber planlamak ister. Hatta girişeceğiniz bir macerada bile! Eğer Başak erkeğini iyi tanır ve onu severseniz, bu ilişkiye meydan okuyabilirsiniz.

 

Yay Kadını - Terazi Erkeği

Terazinin hoşgörüsü Yay kadınının ihtiyacı olan şeydir. Yay kadınının cüretkâr hoppalıklarına, sevgi dolu bir eğlence anlayışıyla bakacaktır. İkisi de seks konusunda hassastırlar.

 

Terazinin aradığı kadın olasılıkla sizsiniz. Gerçekçi düşünürsünüz. Eşinizin son derece iddialı olmasından hoşlanmazsınız. Bireysel özgürlüğü en az birbiriniz kadar seviyorsunuz. Bunlar eşlerin, kendi birey selliğini ve bağımsızlığını koruyabileceği uyumlu bir ilişki için gerekli ve yeterli şartlardır.

 

Terazi erkeğinin hayatında, seks önemli bir rol oynar. Bu kurnaz ve zengin fikirli âşıkla, utangaç ve bazen de çekingen Yay kadını, kendi ihtirasını keşfedebilir. Bunun yanın da, sadece sekse karşı ortak ilgiye dayanan bir ilişkinin geleceği olamayacağını anlayacak kadar zekidir. Terazi erkeği gerçekten kavgacıdır. Ancak bir başkasının duygularını zedeleme gibi bir amacı da yoktur. Tartışmalarda cesaretinin kırılmasına kolayca izin vermez. Açık sözlü ve fazlaca serbest tavırları sizin ölçülü olma duygunuza terstir. Yani çenenizi tutmayı biraz da olsa başarırsınız. Harcamalarla ikinizin de başı derttedir, ikiniz de para biriktiremezsiniz.

 

Terazi erkeği ile çok hoş sohbetler edebilirsiniz. Normalde ilginizi bile çekmeyecek konularda sizi ve başkalarını heyecanlandırabilme yeteneğine sahiptir ve bir çırpıda iltifât edebilen, ama aynı zamanda söylediğine inanan tam bir centilmendir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.