Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkek ve Aşk, Evlililik


Xemci

Önerilen İletiler

O, bir kadına gökyüzünün ne kadar mavi olduğundan bahseden "romantik bir hayalperest" değildir; Yay erkeği ıslah olmaz çocuk ruhlu, hiçbir şeyin yanıp gitmesine izin vermeyen neşeli bir çingene ve çok büyük zorluklarla nikah masasına sürükleyebileceğiniz biridir. Seçtiğiniz kişi ahenkli, eğlendirici bir eş ve iyi bir arkadaş olabilirse, doğru kişinin yanındasınız demektir. Eğer bu özel delikanlıyı avlamak istiyorsanız, hoş görülü olup olmadığınız sorulmalı dır. Çünkü özgürlüğü, arkadaşlarıyla birkaç bira içmesi ve bir poker akşamı, sizinle olan bir randevudan ya da hoş bir şömine başı sohbetinden genelde daha önemlidir.

 

Onun için hiçbir şey, sahiplenici bir aşktan, boğucu bir kıskançlıktan ve mızmız bir serzenişten daha kötü olamaz. Nerede, kiminle ve neden onunla değil de başkalarıyla olduğu soruları, onda nefret uyandırır. Genelde yüzeysel ilişkiler kurar. Yine de mutlu bir evlilik yapmış Yay erkekleri vardır, ama bu gerçekte karısı sayesinde gerçekleşir.

 

Yay erkeğinin sizi seçmesini sağlayabilirseniz, evlilik yeminini çok ciddiye alır. Hatta sizin beklediğiniz den daha farklı bir anlamda. Evliliğini kaçamaklarla tehlikeye atmamak konusunda daima dikkatlidir. Yay erkeğini herhangi bir kategoriye sokamazsınız. İş konusunda yetenekli ve canlıdır, günlerce işiyle uğraşır ve bu arada da sadece birkaç saat uyur. İş ve eğlencenin bu şekilde birleştirilmesini rahatsız edici bulabilirsiniz. Tabii ki her şeye rağmen sizi düşünecek, hediye ve giysilerle şımartacaktır. Ası1 sorun, ona bir eş mi, yoksa arkadaş, dost ya da bir mürebbiye mi olmak istediğinize bağlıdır. Fakat tüm bunlar beraberinde "mutluluk" getirecektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.