Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Robin Williams hayatını kaybetti


Radya

Önerilen İletiler

10369905_275912302604259_346346411161370

 

 

Oscarlı ünlü aktör Robin Williams (63), ABD'nin California eyaletindeki evinde ölü bulundu. Ünlü yıldızın ölüm sebebinin intihar olabileceği belirtiliyor.

 Marin County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada, Amerikalı ünlü oyuncu ve komedyenin Kuzey California'daki evinde ölü bulunduğu, Williams'ın havasızlıktan boğulduğunun tespit edildiği, ölüm sebebinin intihar olabileceği ancak konunun araştırıldığı belirtildi. Robin Williams'ın eşi Susan Schneider ise, "Tek kelimeyle çok üzüntülüyüm. Robin'in ailesi adına, bu büyük acılı dönemimizde mahremiyet istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Daha önceki yıllarda alkol ve uyuşturucuya karşı mücadele veren Robin Williams, geçtiğimiz ay Minnesota'daki bir rehabilitasyon merkezine girmişti. Williams'ın, planlanandan uzun süren bir çalışma programının ardından "yeniden kendisine gelmek için" bunu yaptığı kaydedilmişti.

 Ünlü aktör, 'Jumanji', 'Ölü Ozanlar Derneği', 'Can Dostum' ve 'Günaydın Vietnam' gibi filmleriyle Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahipti. Williams, 'Can Dostum' filmindeki performansıyla 1998'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanmıştı.

Yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından 'yaşayan en komik adam' seçilen Williams, Oscar'ın yanı sıra 2 Emmy, 6 Altın Küre ve 2 Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görülmüştü. Williams'ın daha önceki evliliklerinden 3 çocuğu vardı.

 

 

Habertürk

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

En sevdiğim, en keyif aldığımdı, hayatımdan bir yıldız kaydı çok üzgünüm..:(

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

“Ve ben, bu gece, yaşamın belirli bir saydamlığı karşısında hiçbir şeyin önemi kalmadığı için kişinin ölmek isteyebilmesini anlıyorum. Bir insan acı çeker, mutsuzluk üstüne mutsuzluğa uğrar. Katlanır bunlara, yazgısını benimser, iyice yerleşir içine. Saygı görür. Sonra, bir akşam, hiç: bir zamanlar çok sevdiği bir dostuna rastlar. Dostu biraz dalgın konuşur onunla. Eve dönünce, adam kendini öldürür. Sonra gizli dertlerden, bilinmeyen acılardan söz edilir. Hayır. İlle de bir neden gerekirse, dostu kendisiyle dalgın konuştuğu için öldürmüştür adam kendini. Böyle işte, dünyanın derin anlamını duyar gibi olduğum her seferde, onun basitliği şaşırttı hep beni.”Albert Camus, Tersi ve Yüzü 

 

:(

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.