Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Güne Kahkaha İle Uyandık


Radya

Önerilen İletiler

Twitter güne kahkaha ile uyandı! Sosyal medyaya kahkaha fotoğrafları yağıyor Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kadınlar herkesin içerisinde kahkaha atmayacak" sözleri sosyal medyada yankı yarattı.

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın dün Bursa'da katıldığı törende "Kadın herkesin içerisinde kahkaha atmayacak" sözleri sosyal paylaşım sitesi Twitter'da tepkilere yol açtı.

Arınç'ın tepkilere neden olan sözlerinin tamamı şöyle;

"İffet çok önemli. Sadece bir isim değil, kadın için de bir süstür, erkek için de bir süstür. Kadın iffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Kadın, mahrem- namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacak." 

Arınç'ın bu sözlerine tepki gösteren kadınlar, Twitter üzerinden kahkalı fotoğraflarını paylaştılar.

İşte, kadınlardan kahkahalı tepki fotoğrafları:

 

cb482a7a-4cb1-4b50-b7c2-84c4c78e861e.jpg

53618ddf-e83f-4aa3-8497-b0361c0aadf3.jpg

 

c733c61a-963b-43b4-9aa0-37ab0cdd9f29.jpg

1d2d247f-d4ad-4277-ba75-2faa212c6d2d.jpg

46c7e97a-cf01-4045-8ef2-2801bcbfe975.jpg

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Bilim adamlari haril haril insanliga hizmet vermek icin calisiyorlar.Bir baslikta "Bilim adamlarinin ölü bir köpegi dirilttiklerini"okudum,Bilim adamlari bununla ne kadar gururlansalar haklidirlar.Demek ki calisinca oluyormus.Diger bilim dallarina deginmiyorum cünkü her bilim dalinda bilim adamlari gece gündüz calisiyor insanliga hizmet etmek icin yarisiyorlar.

 

Bilim adamlarinin insanliga hizmet icin gösterdikleri "ölü köpegi diriltme"basarisi haberini okuduktan sonra gözüme bir gazetede baska bir haber ilisti.Bu haberde insanlarla ilgili bir haberdi ancak bilim adamlarinin insanliga hizmet icin calismasindan bambaska bir calismanin haberiydi.Bu haber güzel ülkemizin kimlerin eline gecmis oldugunu,hangi zihniyetin elinde bu milletin esir oldugunu gözler önüne seren cok ibret verici bir haberdi bu.

 

Haberin Basligi:

ITU'da etek yasaklandi 

 

Haberin kendisi ise eteklerin kisa oldugu icin yasaklandigi ve pantolon giyilmesinin sart kosuldugu icerigini tasiyordu.

 

21.Yüzyilda   okumus egitim almis kültürlü ve cagdas beyinli olmasi gereken birileri maalesef hala küflenmis beyinlerinin icindeki zehiri sacmaya devam etmektedirler.

Eteklerin boyu kisa o nedenle pantolon giyeceksiniz diyor Istanbul Teknik Üniversitesi Gelistirme Vakfi Özel Ekrem Elginkan Lisesi Yönetimi.Veliler isyanlari oynayinca Yönetim bu sefer konuyu referanduma götüreceklerini ve secenek olarak "etek ve pantolun ile sadece pantolon"olacagini söylüyor.

 

Bu ülke yillar yili birilerinin türban pacavrasinin savas meydani halindeydi.Kizlarimiz okula gidemiyor türbanli olduklari icin onlari okula almiyorlar bu insan haklari ihlalidir.Diye meydanlarda savasanlar bugün kalkmislar kizlarin giydikleri etegin kisaligindan yakiniyor ve pantolon giyilmesini sart kosuyorlar.

 

Bunun adina INTIKAM ALMAK denir.Intikak almanin Islam dininde yeri yoktur ama kendilerini müslüman olarak kabul edenler intikam almak icin her yöntemi mübah sayiyorlar.Kim sikayet ediyor etekten?Sorusuna ben hic kimse sadece Okul Yönetiminin cani öyle istiyor diye cevap veriyorum.Türkiyedeki tüm okullari Imam Hatiplestirerek akillari sira islami nesil olusturmak isteyenler ayni zamanda kindar bir nesil yetistirmeninde ötesinde nefret dolu bir nesil yetistiriyorlar.Nefret ise,kendileri gibi yobaz olmayanlara karsi bir cephedir.Bu ülkede 12 yil öncesine kadar türban pacavrasi disinda hicbir kilik kiyafet sorunu yasanmadi.Türban diye bir sorun yaratanlarda gercek müslümanlar degildi.Cünkü Islamda türban diye bir kavram yoktur,tesettür diye de bir kiyafet yoktur.Bunlarin hepsi erbakan ve onun müritleri tarafindan Türkiyenin gündemine sokulmus Laik Cumhuriyet karsi bir ellerinde cephane olmustur.Saf insanlari türban inanc geregidir kim ona karsiysa kafirdir diye aldatan bu insanlik düsmani zihniyet,bugün ISID adi altinda müslüman kiyimi yapmakta ve bizim yobazlarimizda onlari alkislamaktadir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.