Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Malezya Havayollarına Ait MH 370 Sefer Sayılı Uçak Nerede?


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

239 yolcusuyla Hint Okyanusu üzerinde kaybolan ve 8 Mart'tan bu yana izine rastlanmayan uçak, en gizemli kayboluş olarak adlandırılıyor ve bunun hakkında birçok spekülasyon yapılıyor.

 

Sizce bu uçak nerede?

 

en son spekülasyonlardan birini buraya alıntılayayım:

 

 

239 yolcusuyla Hint Okyanusu üzerinde kaybolan ve 8 Mart'tan bu yana izine rastlanmayan Malezya Havayolları MH 370 sefer sayılı uçağın akıbetiyle ilgili birinci şüphelinin pilot olduğu açıklandı.

Kayıp krizinin yaşandığı ilk günlerde etkisiz bir operasyon politikası izlemekle suçlanan Malezyalı yetkililer, tüm yolcularla ilgili araştırmalarını tamamladıklarını duyurdu.

 

Yapılan açıklamaya göre, 170'ten fazla kişiyle yürütülen soruşturmada yolcuların hiçbirinin şüpheli bir olayla bağlantısı bulunamadı. Fakat Malezya polisi, kaptan Zahari Ahmed Şah'ın (53), kendi evinde Hint Okyanusu açıklarında küçük bir adaya iniş yapmak üzerine tatbikat simülatörü kullandığını belirledi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

@@Evrim O gelişmiş teknolojiyi kullanmak istemiyor belli ki bi takım güçler..Belki de uçakta temizlenmesi gereken biri ya da birileri vardı.

 

Uçmadı ya bu uçak..:D tabi uzaylılarn da parmağı olabilir..aptalkafam.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Co-Admin

 

Kayıp Malezya uçağındaki 4 yolcunun hesapları aktif

 

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken kaybolan Malezya uçağında bulunan 4 yolcunun banka hesaplarından para çekildiği iddia edildi.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile 8 Mart Cumartesi günü kaybolan ve tüm aramalara rağmen izine rastlanamayan Malezya uçağında bulunan 4 yolcunun banka hesaplarından para çekildiği ileri sürüldü.

Avustralya basınında yer alan haberlere göre, Malezya polis yetkilileri, MH-370 sefer sayılı uçakta bulunan 4 yolcunun hesaplarından 18 Temmuz’da, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki bir bankanın ATM’sinden para çekildiğinin tespit edildiğini belirtti.

Kayıp yolcuların hesaplarından çekilen paranın 111 bin Malezya ringiti (37 bin 467 Avustralya doları) olduğunu açıklayan Kuala Lumpur polis yetkilisi Izany Abdul Ghany, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, çekilen paralarla ilgili içeriden bir destek olup olmadığının incelendiğini kaydetti.

Ghany, Şüphelileri belirlemek için bankanın güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerini bildirdi.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile kaybolan Malezya uçağı, 8 Mart Cumartesi gününden bu yana tüm aramalara rağmen bulunamadı. Uçağı arama çalışmaları Güney Hint Okyanusu’nun Avustralya’nın güneybatısında kalan kısmında okyanus tabanında devam ediyor. (Milliyet)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.