Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

29 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI VE BURÇLARA ETKİSİ..


kaastroloji

Önerilen İletiler

29n.png

29 Nisan güneş tutulması hayatımızda ne kadar hızlı, dramatik ve olaylı geçeceği anlaşılmakta. İlişkiler, eve ve aile hayatımıza ait konular, ortaklıklar, denge ve evlilik gibi konular içinde daha akılcı, sabırlı ve dengeli olmaya gayret etmeliyiz. Atacağımız adımlarda uzlaşı aramak bizi daha çok yıpratabilecek problemlerden koruyabilir. Aynı zamanda bu dönemde kronik hale gelmiş sorun ve sıkıntılarımızın da üzerinden gelmek için uygun fırsatlar elde edebiliriz. Problemlere takılıp kalmak, ısrar etmek yerine, varolan süreci yenileme yoluna gitmeliyiz. Ne kadar iyi düşünürsek o kadar da olumlu geçecek zamanlardayız. 

KOÇ
Aşk aile ve iş hayatınızda ne yapmanız gerektiğine artık karar vermeniz gerekiyor. Tekrar düşünmenizi sağlıyor güneş tutulması. Maddi konular da sağlam adımlar atacaksınız.

BOĞA
Yolculuklar, yollar, yeni kişiler sizin için hepsi verimli geçecek. Uzun soluklu kararlar hepsi lehinize gelişecek. İlişkinizde temkinli ve ayaklarınızı yere basarak ilerleyeceksiniz. İş de yeni kazançlar kapıda.

İKİZLER
Maddi ve manevi anlamda güzel günler sizi bekliyor. Yalnız içinize bir şey atmayın. İşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar daha çok yorgunluğunuz ile ilgili. Sağlık kontrolünden geçmelisiniz. Enerjiniz çok iyi. Yalnız bütçenizi çok fazla zorlamayın. 

YENGEÇ
Her konuda maddi ve manevi paylaşımlarda bulunmalısınız. Deneyimlerinize güvenerek kararlar alabilirsiniz. Sizin için güzel bir yaşamın başlangıcı olacak. Kendinizi her konu da yenilenmiş hissedeceksiniz. Kendinize çok güvenecek. Ve aldığınız kararlar da ayaklarınız yere basacak. 

ASLAN
Şimdiye kadar tüm yaptıklarınızı gözden geçireceksiniz. Güvenli bir yolda ilerlemek adına riskler alacaksınız. Sorumluluklarınızı bileceksiniz. Olumlu yönde ilerleme göstereceksiniz.

BAŞAK
Kendinize sahip çıkıyorsunuz her konuda, iç huzurunuz sizin için çok önemli olacak. Hangi iş de yetenekliysek o yöne doğru yöneleceğiz. Güzellikleri göreceğiz. Kazançlarınızla birlikte huzur da yanınızda olacak. 

TERAZİ
İlişki konularında çok düşüneceksiniz. İlişki de ne kadar değerlisiniz, duygularınız nasıl. Bunları düşüneceksiniz. Kendinizi geliştirmeye başlayacaksınız. Borçlarınıza alacak verecek konularına dikkat etmelisiniz. 

AKREP
İlişkinizde farklılıklarınız da ortak bir nokta bulamazsanız eğer sıkıntılarınız baş gösterebilir. Eğer uzlaşmaz ve inatçı tutumunuza devam ederseniz, kim gelirse gelsin sorunlar devam edecektir. Siz dersinizi alana kadar. İş konusunda da eşitlik içinde olmayan işbirlik ve ortaklıklarınız da gözden geçirin, sorunlar ortadan kalkmazsa eğer, uzun bir süre sorunlar devam edecektir. O nedenle çözüme ulaştırmanız gerekir.

YAY
Maddi konularda yoğun bir zaman geçireceksiniz. Güvence sağlayacak işler sizin için iyi olacak. Kendi değerinizi bilin, sizi tatmin edecek işlere yönelin. En azından sizi rahatlatacak bir iş düşünebilirsiniz. Belirsizliğiniz bir süre devam edecek.

OĞLAK
Tutkulu ve güzel günler sizi bekliyor. Geçmişi geride bırakarak güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz veya var olan ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İşinizde her zaman ki gibi başarı sizi bekliyor. Ancak bütçenizi gözden geçirin alacak verecek konularına öncelik tanıyın. Sonrada canınızı sıkmasın.

KOVA
Her zaman ki gibi sizi sizden başka kimsenin anlamayacağını düşünerek içinize kapanabilir. Aileniz sizin için önemli olduğundan onlar için en güzel şeyler düşüneceksiniz. Pozitif düşünmeye başlayacak, bunları fırsatlara döndürebileceksiniz. Maddi olarak bütçenizi iyi kontrol edin.

BALIK
Güven için de yaşamak ve maddi anlamda güçlü olmak istiyorsunuz. Yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla güzel zamanlar geçirebilirsiniz. İşinizde tamamlanması gereken şeyleR varsa onun üzerinde yoğunlaşacaksınız. Gelecekle ile ilgili konularda karar vereceksin. Bu konularda manevi anlamda daha sonrada maddi anlamda kararlar vermelisin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.