Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Başlıktan anlaşıldığı gibi egzama hastalığına yakalanmış birisiyim,bu hastalıkla geçirdiğim süreci sizlerle paylaşmak istiyorum çünkü başıma gelen bu durumdan sonra farkettim ki ne kadar çok insan bu ve bunun gibi hastalıklarla mücadele ediyor derman arıyor.Yaşadığım tecrübe sebebi ile yararlı olacağı kanaatindeyim.

      Adım Nurtekin Çavuş Antalya'da beş yıldızlı bir otelde yöneticiyim,uzun süre futbol oynadım spor yapmadığım hafta kendimi rahatsız hissederim 14 yıl önce geçirdiğim varikoser dışında hiçbir hastalığım olmadı.

       2013 yılının kasım ayında aniden bu hastalığa yakalandım ani diyorum çünkü bir sabah uyandığımda ayaklarımın altında derilerin çatladığını gördüm bir gün önce birşey yoktu.Daha sonra kaşıntılar el ve ayakta yarılma biçiminde acı veren sinir bozucu yaralar ve kanamalar oldu.İlk etapta kortizol,kaşıntı için krem ya da merhem gibi ilaçlar stres sebebi ile başladığı tespitinden dolayı sakinleştirici verdiler.Fakat geçici rahatlamalar dışında  hiçbir ilerleme olmadı çare için İstanbul'a Ankara'ya doktorlara gittim fakat tedaviler sonuç vermedi ilerleme göremedim,sürecin uzun olacağını söylemişlerdi fakat dayanacak gùcüm kalmamıştı çünkü çalışamaz hale geldim ellerim yaralardan kapanmıyor, çayımı bile karıştıramıyordum  gömlek giymiyordum çünkü düğmeleri kapatamıyordum,bankamatikten kartımı geri alamadığım için yardım istemek zorunda kaldım.Ankara İstanbul sonrası insan her duyduğunu denemek istiyor çünkü umut dünyasındayız,sonrasında aktarlar,bitkilerle tedavi  alternatif tıptan birçok şey .. Ama olmadı!!! Yaralardan rahat uyuyamadım banyo yapamadım,oğlumu sevmedim,

      Gelelim şu ana ; Anladığınız gibi bilgisayarda yazımı kendim yazıyorum ellerim harika bugün oğlumla top bile oynadım, NASIL MI??

      Bundan 10 gün önce ( bugün 02.03.2014) sayın doktor Recep Çelik ile tesadüf eseri tanıştım bana birkaç soru sorduktan sonra tebessümle hallederiz dedi,tabi bukadar doktor profesör tedavisinden sonra pek umutlu değildim,öncelikle hastalığın ne olduğunu anlattı bana sonra tedavi sürecini birtakım aletlerle ölçümler, arkasından hızlı ama hastayı yormayan tedavi başladı.

       Bende ilk duyduğum zamanlar çok ciddiye almadım fakat Recep Beyin uyguladığı metotlarla sadece 5 gün içerisinde ellerimi tutar hale getirince 7. Günde yumruğumu sıkınca hatta başlangıçta ilk on beş dakika içinde ellerim ayaklarım ve vücudumu soğutup beni rahatlatınca kısa bir süre sonrada normal hayatıma dönünce bana da burada sayın doktor Recep Çelik'e teşekkür etmekten ve sizlere yardımcı olabilmek için burada paylaşmaktan başka yapacak birşey kalmadı.Bu vesile ile uygulanan tedaviyi anlatabilirim fakat kişi bünyesine ve alışkanlıklarına göre de değişiklikler olduğundan, uzmanı olmadığım ama yaşayarak gördüğüm öğrendiğim bu konuda en doğrusunun sayın Recep Çelik ile görüşülmesini iyileşmiş bir hasta olarak hem modern tıp hemde alternatif tıbbın mükemmel uyumunu ve sıhhatinize kavuşacağınıza yürekten inanarak tavsiye ediyorum..

           Unutmadan şunu da eklemem gerektiğini düşünüyorum sayın Recep beye ödediğim ücret aktarlara ödediğimin 5 te 1 i )))

          Sayın doktor Recep Çelik'e ulaşmak isterseniz Alanya incekum mevkiinde  Özkaymak Otel karşında muayenehanesi var,başka birşeyide yok zaten ))) 

Sayın doktor RECEP ÇELİK e sonsuz teşekkür ve saygılarımla....

                                                               Nurtekin Çavuş 

 

Nurtekin Çavuş'un Videosu

 


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.