Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Real-Debrid


castbound

Önerilen İletiler

Selamlar arkadaşlar,böyle bir terim var mı bilişim sistemlerinde, varsa ne anlama geliyor, yoksa bu sadece bu hizmeti veren şirketin ismi mi? Paysafecard internet hizmetlerinde karşılaştığım bir terim, merak ettim açıklamasını, bu ve bunun gibi bazı terimleri öğrenerek kendimi geliştirmek istiyorum, o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Real Debrid bir yükleme (aracı) download sistemi...

Kendi açıklamalarına gore (Our service is legal, we do not store files that you download and we do not display links to illegal files. However, we and our host could not be held responsible )

 

Servisleri yasal mış... Hiç bir yasal olmayan dosyaya link vermiyorlarmış ve kendi sistemlerinde saklamıyorlarmış...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Açıklama için teşekkürler.Yani sadece dosyaları indirmede aracılık ediyorlar, torrent siteleri gibi mi işleyişi yoksa onlar farklılık gösteriyor mu? Onlar da kendi sistemlerinde saklamıyor değil mi?

 

aynen dediğiniz gibi...

 

kendileri dosya falan tutmuyor sadece indirmede yardımcı oluyor. bu servisleri için de mesela paysafecard ile ödeme yapabiliyorsunuz. bu ödeme tarzını bu işlemlerde öneriyorum bu arada çünkü paysafecard ile özel bilgi falan paylaşmıyorsunuz ve bu şekilde güvenilir bir alış veriş yapmış oluyorsunuz.

 

iyi günler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Peki bu site gelirini nereden sağlıyor, aylık üyelik mi gerekli yoksa indirilen dosya miktarına göre yapılan bir ödeme mi var sizce? Çünkü üyelik sistemiyse tüm indirdiğimiz dosyaları da takip edebiliyorlar o zaman, zaten googleda da hangi sitelere girdiğimiz sürekli takip edilip kayıt altına alınıyor, daha sonra bu bilgilere kimler ulaşabilir orası meçhul.Belki bu kadar paranoya düşünmemek lazım ama bence internet en güzel şekilde organize edilmiş fişleme sistemi, onsuz yaşamak mümkün değil orası bir gerçek çünkü işten tutun okula, sosyal ihtiyaçlardan tutun öğrenmeye artık onsuz devam etmek olanaksız kılındı, işte tam bu noktada da bu ihtiyacın sebep olduğu his nedeniyle ömrümüzün sonuna kadar yapmış olduğumuz tüm hareketleri bir yere kayıt altına almalarına da kendimiz izin vermiş oluyoruz.Her ne kadar Google bu konuda kişisel bilgileri paylaşmadığını sürekli olarak dile getirse de belki devletlerle olan gizli anlaşmalar doğrultusunda bu kayıt develete de düzenli olarak aktarılıyor.İşte bazen haberler görüyoruz internette, Google kullanıcı bilgisini isteyen kurumla paylaşmadı diye, belki bu da sadece bu yaptıklarını daha inandırıcı kılmak için kullanılan yöntemlerden biri.Yani şimdi bunca teknolojik gelişme söz konusuyken izimizi kaybettirmek de mümkündür diye düşünüyorum ama bunun için herhalde daha üst seviye bir bilgisayart bilgisi gerekir,hani IP adresi gizleme olsun ya da başka güvenlik kalkanları mevcuttur herhalde kendi kişisel bilgilerimizi ifşa etmemek adına.Peki sizce bu yöntemler neler olabilir, IP adresi gizleme dışında, ne gibi önlemler alabiliriz ve bunları öğrenmek ne kadar bir zamn alır ? 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.