Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KÖTÜ VE KÖTÜLÜK - ASTROLOJİ VE THETA


Önerilen İletiler

Kötü ve kötülük diye bir şey yok bence.. bizler dünyaya duyguları öğrenmeye geliyoruz, sonra da onları deneyimliyoruz. Hangi duyguyu öğrenmeye geldiğimiz ve o duyguyu hangi evde hangi olayla deneyimliyeceğimiz kişisel doğum haritamızda vardır. O bize söyler. 

Öğrenmediğimiz duyguyu anlayamayız. Anlayamadığımız duyguyu da kötü diyebiliyoruz. Belki de o duyguyu hiç bilmeyeceğiz. O nedenle yaşadığımız sürece bize yapılan o söz veya hareket bize iyi gelmez. Aslında yapılan iyi bir hareket olabilir, o duyguyu acı bir olayla öğrenmişizdir çünkü. Duyguyu öğrendik diyelim, ancak toplumsal öğreti o duyguya bir isim koymuştur, yani kötü ismini, aslında yapılan iyi olabilir. Şöyle örnek vereyim. Menfaat ve çıkarlar bazılarına iyi gelir bazılarımıza iyi gelmez. Bazı kişiler menfaat ve çıkar olmadan adım atmazlar. Bazılarını ise bu duygu irite eder. Mesela ben, benim irite olduğum bir duygudur. Demek o duyguyu öğrenmedim. Başak burcu hizmet burcu olduğu için bu duygu ona verilmeyebilir. Mesela iktidar, iktidardaki kişilerin öğrendikleri duygular onlara doğal gelen duygular, iyi bir şey bir şey yaptıklarını düşünüyorlar bence. Bildikleri o duygu çünkü. Peki bizler, bazen arkadaşlarımızla tartışırız, bize kırılırlar. Bazen neden kırıldıklarını bilmeyiz. Çünkü o duyguyu başka bir şekilde yani acı verici yaşamışlardır. o zaman kırılırlar. diğer kişiye normal gelir o sözler çünkü o duyguyu edinmemiştir henüz veya hiç de edinmeyecektir.

Öğretilen duygu vardır, birde yaşanan. Bu duygular zaman zaman karışır. çünkü hepimizi duygularımızı farklı olaylarla ediniriz. Hikayelerimiz farklı olduğu için. Şimdi bu yazdıklarımı Nilsu Demir theta ile değişir yazar yorumunda. Evet doğru theta ile değişebiliyor. Theta eğitimini ben de aldım. Astrolojinin çoğu zaman gölge yanları kullanılır. Bir de toplumsal öğretiler tekamülümüzü biraz olsun erteler. Ne yazık ki yaşarken kodladığımız çok şeylerimiz var. Theta ile bunları hemen değiştirebiliyoruz. O nedenle astrolojiye çok destek bir sistem olarak görüyorum thetayı. Önemli olan nedir; insanın mutlu, huzurlu ve sağlıklı olması. O nedenle dünyaya geldik.. işte yine çalakalem bir yazı oldu..nereden başladık nereden çıktık.. olsun şimdi de içimden bunlar döküldü..Kalın sağlıcakla ve sevgi ile, aşk ile..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.