Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

JÜPİTER YENGEÇ BURCUNDA DÜZ HAREKETE BAŞLIYOR


kaastroloji

Önerilen İletiler

16 Temmuz 2014 tarihine kadar yengeç burcunda ilerleyecek olan Jüpiter Eve ve aileye ait güzel düşünceleri, bolluk ve bereketi bize getiriyor. Öğrenme kendini geliştirme fırsatları da karşımıza çıkacaktır. Hayatımızın gelişmesi için bereketli deneyimler yaşayacağız.
 
Koç ve yükseleni koç olanlar

 

Evden ve aileden miraslar gelebilir. Eve ait yatırımlar söz konusu olabilir. Evde hareketler, eğitimler var. Evinizde pozitif ortamlar söz konusu.

Boğa ve yükseleni boğalar olanlar
Eğitim alanında güzel fırsatlar var. Daha çok yabancılarla ilgili yolculuk ve hareket ve ortaklıklardan gelen fırsatlar var. Bu konuda ailenizden çok destek bulacaksınız. Yeni umutlarınız var. Kendinizi çok geliştireceksiniz.

İkizler ve yükseleni ikizler olanlar
Kazançlarınız artacak, başkalarından destekler alacaksınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Bereketiniz artacak, bir o kadar çıkacak. Eşinizden ya da ortağınızdan size yeni fırsatlar var.

Yengeç ve yükseleni yengeç olanlar
Kendinize çok güveneceğiniz günlerdesiniz. Jüpiter sizde o nedenle maddi ve manevi zenginleşeceksiniz. İş hayatınız olsun düşünce dünyanız olsun genişleme var hayatınızda. İşinizde çok verimli zamanlarınız olacak.

Aslan ve yükseleni aslan olanlar
Arınma zamanına giriyorsunuz. Tüm geçmiş yüklerinizden kurtulacaksınız. Yeni ve yepyeni bir zamana giriyorsunuz. İç dünyanızda dönecek ve çok rahatlayacaksınız. Birden karşınıza fırsatlar çıkacak ve korunacaksınız.

Başak ve yükseleni başak olanlar
Aile ve duygusal bağlantılarla ilgili olumlu beklentiler içinde olacaksınız. İçerisinde olduğunuz sosyal gruplardan daha çok şey öğrenme kendinizi geliştirme olanaklar var. Bu konuda desteklerinizi çok fazla olacak.

Terazi ve yükseleni terazi olanlar
Çok başarılı çalışmaları olacak, çok dikkat çekecekler. Evlilik olabilir kimi terazilerde, sosyal statülerinde çok ilerleme sağlayacaklar. İş hayatında çabanın meyvesini alacaklar. Fırsatları iyi değerlendirsinler.

Akrep ve yükseleni akrep olanlar
Ufuklarını ve fikirlerini geliştirmek için yeni olanakları olacak yabancılar ile ilgili yolculukları var. Bakış açılarını değiştirebilecekler. Medya ve akademik konular onları tanınır hale getirecek. İş hayatına da bu yenilik yansıyabilir.

Yay ve yükseleni yay olanlar
Özellikle başkalarına bağlı koşulların onlara kazandıracağı döneme girdiler. Ortaklı işlerden fırsatları var. Bazı huzursuzlukları da olacak. Yine de başkalarının desteğini alsınlar. Ailevi konularında krizleri olabilir ancak kazançları da var. Her türlü fırsatı iyi anlamak ve okumak durumundalar.

Oğlak ve yükseleni oğlak olanlar
Kariyer ve mesleklerinde daha hareketli ve fırsatların çok büyüdüğü zamana girdiler. Çok güzel anlaşmalar ve ortaklıklar var. Yabancılarla yaptıkları işler onlara yeni kapılar açacak. İlişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kova ve yükseleni kova olanlar
Çok işleri var, gayret etmeleri gerekiyor. Yolculuklarda olabilir. Eğitim hayatları çok gündemde hiç durmayacaklar ve çok şey öğrenecekler. Çok güzel fırsatları var. Gruplar arkadaşlıklar ve çalışma ortamlarında bu fırsatlar.

Balık ve yükseleni balık olanlar
Özellikle aşk hayatlarında olumlu gelişmeleri var. Aşk konusunda rahatlamaları var. Bolca eğlence ve keyifli günlere hazırlıklı olsunlar. Çok büyük bir mutluluk getiriyor Jüpiter onlara. Harcamalarına dikkat etsinler. Sanatsal alanda çalışanlar kendilerini daha çok ifade edebilecekler. Neşeli ve canlı olacaklar.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.