Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

16.04.2014 TARİHLİ BURÇ YORUMLARI


Önerilen İletiler

resim2.png

 

KOÇ

Sezgilerinizle hareket edin. Güzel enerjiler var bugün. Sevdiğinizle de uzlaşmaya gayret edinin. Yaşamı akışa bırakın. Beklentiye girmez iseniz, sevildiğinizi göreceksiniz. Yalnız çıkarlarınızı çok fazla gözetmeyin.


BOĞA

Bugün yaşamı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Ancak kendi istediklerimiz olsun derken, başkalarının da biraz olsun düşünelim. Ne olursa olsun onar bizim rehberlerimiz. Sadece önünüze bakın, kulaklarınızı tıkayın yaşam sizin..


İKİZLER

İşlerimizi çok güzel gelişeceği bir gün, yine de üzerin de düşünmek gerekir. Uzun soluklu işle üzerin de düşünün daha çok. Derin düşüneceğimiz bir gün. Çoğu şeyleri daha iyi görebiliriz hayatın içinde sezgilerinize güvenin..


YENGEÇ

Kendinizi geliştirme duygunuz daha ön planda olacak. Ufak tefek gerginlikleriniz olsa da, onları çabuk atlatmayı başaracaksınız. Kendinize güvenin o zaman tüm problemleri sona erdirebilirsiniz.


ASLAN

Sizi kontrol etmeye çalışan kişiler canınızı sıkabilir. Hızlı düşünebilirsiniz. Ancak acele ile hareket etmeyin. Sadece işlerinizi kontrol edin. O zaman çözüme ulaşırsınız. Hassas bir gününüzdesiniz.


BAŞAK

Amaçlarınız yününde hareket edin. Ortak işlerde biraz sabır göstermeniz gerekiyor. Her şey yolunda gidecek. İlişkinizde güzel günler başlıyor. Kendinize güvenin. Derinlerde olacaksınız da gizli duygular açığa çıkabilir.


TERAZİ

Kendinize sakince bakın. Nelerde sıkılıyoruz. İşiniz ve eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin. Her şeyin çözümü var çözülecekte. İşinize ve sağlığınıza önem verin. Her şeysizin hayrınıza gelişecek.


AKREP

Her türlü sorunun çözüleceği bir gün. Çatışmalardan uzak durun. İyi niyetinizi her zaman olsun. Fikirlerinizi cesurca söylerken kalp kırmamaya da özen gösterin. Biliyorsunuz enerjiniz etkiler bence tadını çıkarın iyi niyetle.


YAY

Enerjiniz güzel, her konuyu gözden geçirin ve çözümler hemen yanınızda. Ancak yine de yapacağınız bir görüşmede biraz dikkatli olun. İyi düşünün. Gerginliklerden uzak durun enerjinizi düşürmeyin.


OĞLAK

Manevi olarak güçleneceksiniz. Her şeye güvenle bakabilirsiniz. Bazı sertlikleriniz olabilir. Kendinizi kontrol edin. Dışarıda göründüğünüz gibi olmayın. İçinizdeki huzura odaklanın. İlişkide bile kendi ölçüleriniz olsun istiyorsunuz. Böle bir şey yok. Çünkü sizden bir kişi daha yok hayatta. Bunun düşünerek ilişkiyi düşünün derim. O zaman aşkta da rahat etmiş olursunuz.


KOVA

Hayallerinizi gerçekleştirin. Karar vermeniz bir durum varsa iyice inceleyin. Yaşamın içinde çok koşturuyor ve çok yoruluyorsunuz. İş konusunda çok fazla yorgunluğunuz var. tutkulu bir ilişkiye ihtiyacı duyuyorsunuz.


BALIK

Yaratıcı bir gündesiniz. Maddi sorunları fazla büyütmeyin. huzur arayışı içindesiniz. Bu da iyi bir iletişim kurmakla olur. Sevdikleriniz sizin için önemli, kaybetmekten korkuyorsunuz. Bağımlı değil, bağlı olun. Aslında düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.