Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AY TUTULMASI VE DOLUNAYIN BURÇLAR ÜZERİNE ETKİSİ


Önerilen İletiler

ay tutulması ve birkaç dakika arayla dolunay hayatımızda bir çok değişikliğe neden olacak. Zaten 21 mayısa kadar marsın terazi burcunda olması bu süreci çok fazla hızlandırmakta ve ay tutulmasının da terazi- koç aksına olması, Bitişler ve başlangıçlar ve adalet yani her şeyin yenilenmesi demek aynı zamanda. Bu süreç 2012 yılında başlamıştı. 2018 yılına kadar hatta taaa 2023 e kadar da devam edecek.

Bugün Merkür- Uranüs kavuşumu var. Merkür-pluto arasında bir mücadele var. Kavuşumlar her zaman iyidir. .

Burçlar üzerindeki etkisine nelermiş bir de ona bakalım.



KOÇ 

İlişkilere biraz daha dikkat edelim. Partnerimize iyi davranalım. Çünkü dengeyi korumamız gerekiyor. Her ne kadar ben deseniz de bu dönemi biraz da nazik ve dozunda geçirmek durumundasınız. Şu anda bazı şeylerde kararsız davranıyorsunuz. O zaman çevremizdeki kişilerinde görüşleriniz dinlememizde yarar var. Çalışma hayatınız da disiplin gerekiyor. İş hayatında yenilikler dönemi o nedenle çok iyi düşünün. 

bgn.png

BOĞA

Denge ve adalet ön planda olduğundan ne kadar endişe ve gerginlik duysanız da, işbirliği ve anlaşmalardan kaçmayın. Sorunları çok iyi düşünerek ele almalısınız. Çözümsüz kaldığınız durumlarda kendimiz güvende hissetmedğimiz zamanlar olabilir. O zaman her zaman bir B planınız olsun. öğrenme isteğinizin yoğun olduğu dönemler..



İKİZLER

İlişkilerde seçici olunuz. Sanat güzellik alanında söz sahibi olacaksınız. Planlarınızı yavaş yavaş gözden geçiriniz. He konuda kararlı olunuz. Hedeflerinizi olabilirlilik üzerinde olsun. Bir takım organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Hangi işin size uygun olacağını iyi düşünmek durumundasınız. Artık ayaklarınız yere bassın.



YENGEÇ

Sabırlı olmalısınız. İç huzurumuzda denge çok önemli. Bunları sağlamak için çok uğraşıyorsunuz. Bu tutulma size dayanma gücü verecektir. Fikirlerimizi cesaretle söylediğimizde, kazanacağımız bir gün. Aman gergin olmayalım. İletişimsel problemleri kısa bir süreliğine yaşayabilirsiniz. Sakin olursanız desteğiniz çok güzel gelecektir.



ASLAN

Bir takım haksızlıklar canınızı sıkıyor olabilir. Ancak bunların altından kalkabilirsiniz. Yurt dışı ve yurt içi yolculuklarınız başlayacak biraz sabır sadece. Dilediğiniz gibi yaşam olmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu konuda direnç etkili oluyor. Düşünün ve bırakın her şey yerli yerine oturur.



BAŞAK

Bütçenizi dengeli tutmaya çalışın. İşbirliği yaptığınız kişilere karşı dikkatli olun. Kararsızlık içinde olmayın. Borçlar ve dengesiz alışverişlerden uzak durun. İşbirliği içinde olduğunuz kişiler kişisel çıkarlar ve menfaatler uğruna kendi çıkarlarını gözetebilirler. Bütün ilişkilerinizi gözden geçirin. Ancak her şeyi gözden geçirdikten sonra başarı geliyor ve yeteneklerinizi açığa çıkarıyorsunuz.



TERAZİ

Pasif kalmayı sevmiyorsunuz. Size karışılmasından da hoşlanmıyorsunuz. Eğer sakin olursanız bu tutulma en çok size yarıyor. Önünüze çok güzel sürprizler ve fırsatlar çıkacak. İlişkide oldukça zorlanıyorsunuz. İçinde olmadığınız kararlar alındığında bu kadar bireyselliğe tahammülünüz olmuyor. O nedenle gerçekçi olmanız gerekiyor. Bu arada dışarısı tarafından sınanıyorsunuz. Bu sizi güçlendirmek için yapılıyor. Sınamalarda ya maduru oynarız işimize gelir kolaylık, ya da güçleniriz. Aslında herkesin gücü seçmesi gerekir. Kolayı seçmek hayatı kolaylaştırmadığı gibi, yaratımı ortaya koymanızı engelleyeceğinden fiziksel rahatsızlıklara ve depresyona neden olur.



AKREP

Sürekli çatışma halindesiniz. Dostlarınızın arkadaşlarınızın her zaman sizin düşündüğünüz doğrultuda olmasını istiyorsunuz. O nedenle ilişkilerimiz ve dostluklar iyi yürümüyor olabilir. Biraz daha bekleyin ve sabredin. Çalışma şartlarında da biraz zorlanıyorsunuz. Yenilik yapmak istiyor ve kendinizi engelleniyor gibi hissediyorsunuz. Sabırlı olun. Çabalayın, öğrenmeye çalışın, fırsatlar çıkacaktır karşınıza, iyi değerlendirin. Yaşam armut piş ağzıma düş değildir.



YAY

İşbirliğine ve ilişkilerinize biraz dikkat edin. Kolay olmuyorsa, temmuza ayına kadar sabredin. Çünkü fırsatlarınız işbirliğinde var. Zihniniz çok meşgul, hiç bir şey istediğiniz gibi olmuyor olabilir. Aceleci kararlar almayın. Bu zaman da aşk veya evlilik isteyebilirsiniz. Aman keskin düşünmeyin acele karar almayın. Kontrolünüz ve amacınız her zaman olsun. 



OĞLAK

Sürekli ilerlemeyi, Ancak engellerin de çok fazla olduğunu düşünüyorsunuz. Rutin hayattan ne kadar kurtulmak isteseniz de, belirsizliklerden adım atamıyorsunuz. Sürekli zihinde fiziksel durumlarını düşünüyorsun. Tabii bu da bir sınav sabırlı olacağız öncelikle tabii ki mücadele var. Sonrasında güzel günler yakın.



KOVA

Yurt dışı ile ilgili işler, projeler, başka yerlere gitmeler, sürekli bunları düşünüyorsunuz. Engellenmeler var, biraz sabır göstermelisiniz. Yaratıcılığınız çok fazla, çalışmalar çok başarılı olabilir. Cesur davranırsanız amacınıza ulaşabilirsiniz. Ne yapacağınıza çok iyi karar vermeniz gerekiyor.



BALIK



Yaratıcı çalışmalarınız çok ön planda olacak sıra dışı bir insansınız. İlişki anlamında çok zorlanıyorsunuz. Yaratıcılığınız kazanca ve berekete dönüşecektir. Çok kararlı ve sabırlı olmalısınız. Yenilikler ve yetenekleriniz için bu tutulma çok önemli. Parasal anlamda zorlanıyorsunuz. Biraz sabredin mücadele edeceğiz ve bütçemizi de kontrol edeceğiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ay tutulması ve birkaç dakika arayla dolunay var. Bakalım neler olacak. Öncelikle ritüel yapmak isteyenler olursa, gayet basit ve anlaşılır ritüel yapmanızı öneririm. Uzun uzun yaptığınız ritüeller de çok fazla istek ve dilek direnç oluşturur. Egonun olduğu yerde niyet olmaz. Şöyle bir düşünün bazen aklımızın ucundan geçen niyetler vardır. Güler geçeriz onlara bir de bakmışız olmuş. Şöyle bir ritüel olabilir. Her iki elinizin başparmağıyla orta ve yüzük parmaklarını birleştirerek parmaklarınızdaki enerji döngüsünü tamamlayın. (Bu parmakları birleştirmek ruhu enerjinizi dengelemek üzere harekete geçirecektir.) kendinizi beyaz (bolluk bereket) pembe (sevgi) ve yeşil ( şifa) ışıkları içinde hissedin. Tanrı’nın içinizdeki parçasını çağırın ve bu bağlantının güçlenmesi için kısa bir zaman tanıyın. Burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefes verin ve daha sonra neler yapacağınızla ilgili tüm düşünceleri bırakın. Sizi bekleyen en büyük olanakları hayal edin. Orada onlar sizi bekliyor. Sadece hayal edin. Her şey oldu ve için de yaşadığınızı hayal edin. Adeta sihirli bir biçimde yaptığınızı hayal edin. Evrenin önünüzdeki kapıları sihirli bir biçimde açtığını görün. Zihninizin bu olanaklarla oynamasına izin verin. Ve eğer bu sırada aklınıza istemediğiniz bir şey gelirse, önemli değil. Parmaklarınızı açarak enerji döngüsünü kesin, 3 derin nefes alın ve sonra yine parmaklarınızı birleştirerek yeniden hayal etmeye başlayın. Her bir renkte birkaç saniye kalmanız yeterlidir. Kendinizi sıkmadan birkaç dakika yapacağınız bu ritüeli güne başlarken de rahatlıkla yapabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.