Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

#UyanBerkin


gloria

Önerilen İletiler

Berkin'in durumunda son bir iki gündür olumsuz yönde bir gelişme söz konusu... Ama yine de Berkin direnmeye devam ediyor, Yüzlerce insan Okmeydanı SSK önünde toplandı, Berkin'in iyi haberlerini bekliyor. Seninleyiz

https://www.facebook.com/hashtag/uyanberkinelvan

eoW7DQ.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Berkin Elvan için açılan twitter sayfasındaki son twit yüreklere biraz su serpti :)

Berkin'in kardiyolojik açıdan kalbinin şu an normal durumda ve durumunun stabil olduğu yazıyor.

 

Artık Uyan Berkin

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BERKİN'İN SON DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

BASINA VE HALKIMIZA

Haziran’da Gezi Parkı’ndaki ağaçların kesilmek istenmesiyle başlayan eylemler halkın İktidara, yoksulluğa, yolsuzluğa, faşizme karşı birikmiş öfkesi sonucunda ayaklanmaya dönüştü.

Gezi Parkı’na ikinci saldırının gerçekleştiği gecenin sabahı, halk yine yedisinden yetmişine sokaklardaydı. Berkin 15 Haziran’ı 16 Haziran’a bağlayan gece boyu Okmeydanı’nda devam eden polis saldırılarından haberdardı ve polis mahalleyi gaza boğduğunda annesini, ablalarını göndermek yerine ekmek almaya kendisi gitti.
Ekmek almak için evden çıktığında 14 yaşındaydı Berkin. Eve geri dönemedi. Sokaktan caddeye doğru çıkar çıkmaz hedef gözetilerek atılan gaz bombası fişeği ile başından vuruldu. Tam 267 gündür direniyor. Genç bedeni, polisin attığı gaz bombasıyla beyninde ve ona bağlı olarak vücudunda yarattığı hasara direndi.

6 Mart gecesi epilepsi krizi geçiren Berkin’in durumu ağırlaştı. 7 Mart günü ise kalbi durdu. Tıbbi müdahalenin ardından yaklaşık 15 dakika sonra kalbi yeniden ama makineye bağlı olarak çalıştırıldı.
9 Mart sabah saatlerinde ise akciğerinde hava deliği oluştuğu bilgisi alındı. Beyin fonksiyonlarının çalışmasının giderek zorlaştığı ve iç organlarında da bu nedenle hasarın büyüdüğü bilinmektedir.

Vurulduğunda 45 kilo olan Berkin, şu anda 16 kilodur. Vücut direnci giderek azalmaktadır ve beyin fonksiyonlarının çok alt seviyede çalışıyor olması sebebiyle iç organlarında da zarar giderek büyümektedir. An itibariyle Berkin, hayatını yaşam destek ünitesine bağlı olarak sürdürmektedir.

Berkin, tıpkı halk ayaklanmasında faşizme karşı direnen halkımız gibi 267 gün boyunca direndi, direniyor. Umut hiç bitmez. Hele ki umut, uykusunda 15 yaşına giren Berkin’imizin hayata tekrar tutunabilmesi isteğine dairse hiç eksilmez.

Ancak bu süreç boyunca aileyi bir gün bile yalnız bırakmayan halkımıza Berkin’in sağlık durumundaki son gelişmeleri açıklamak sorumluluğumuzdur. Özetle belirtilmelidir ki Berkin’in durumu giderek ağırlaşmakta olup hayati risk çok yüksektir.
Berkin’i ve ailesini bir gün bile yalnız bırakmayan halkımızı, Berkin’i vuranlardan, onları koruyup kollayanlardan hesap sormak ve aileyle dayanışmak için Okmeydanı Hastanesi önüne çağırıyoruz.

09.03.2014 Saat: 14.30

Berkin Elvan’ın Ailesi Adına
Avukat Evrim Deniz KARATANA

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugün sabah Okmeydanı SSK önünde Berkin için bekleyen insanlara polis gazlı müdahalede bulundu. Bu ne saçmalıktır ve bu sacmalıkta kimin payı vardır bilmiyorum ama o kişinin insanlıktan nasibini almadığı kesin olsa gerek.

 

Herneyse Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bugün Berkin'in babasını aramış, Gazeteler haberi şu şekilde geçmişler:

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gezi Parkı gösterileri sırasında başından biber gazı fişeğiyle vurulan ve 267 gündür yoğun bakımda tedavi gören Berkin Elvan'ın babasını aradı.Cumhurbaşkanı Gül'ün kendisini aradığını söyleyen Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "9 aydır hastanedeyiz. Bugüne kadar burada hiçbir olay yaşanmadı. Ama bu sabah destek için bekleyenlere polis müdahale etmiş ve gözaltına almış. Biz burada aile olarak bütün hassasiyetimizi bildirdik. Kimsenin burnunun kanamasını istemiyoruz. Ne hikmetse bu sabah polisler gözaltı yapmış. Bu insanlar buraya Berkin için gelmişler ve onun için buradalar. Cumhurbaşkanımız geçmiş olsun dileklerini iletti. Bizde ona taleplerimizi ilettik. O da taleplerimizi yerine getireceğini söyledi. Ayrıntı vermek istemiyorum. Kendileriyle yarım saat önce konuştum. Bugün yaşananların bir daha yaşanmayacağını söyledi" diye konuştu.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Berkin, 267 gündür yoğun bakımda.

kimler gelmedi ki o hastane bahçesine; tüm illerden insanlar, forumlar, dernekler, sendikalar, kağıt toplayan çocuklardan lgbt'lilere kadar, toplumun her kesiminden örgütlü-örgütsüz vicdan sahibi insanlar ziyaret etti.

bir tek devlet erkanından kimse gelmedi.

köşkte AKP'nin memuru gibi çalışan Cumhurbaşkanının bugün Berkin'nin babasını araması bence hiç samimi değil.

Berkin 16 kiloda ve durumu kritik.

toplumun gazını almaya çalışıyorlar.

bu davranışı devleti falan da temsil etmiyor.

Berkin'e üzülen bir Cumhurbaşkanı, 14 yaşında bir çocuğu başından vuran polisleri bulurdu. buna yetkisi ve gücü var.

Berkin'e yaptıklarını hep birlikte görüyoruz, 267 günde bırakın suçluları yargılamayı aile ile dayanışmak için hastane bahçesinde bekleyen insanları topluyorlar. hastane bahçesine gaz atacak kadar gözleri dönmüş.

 

45 kilodan 16 kiloya düşen Berkin'nin kalbi atıyor, direniyor.

umutsuzca umut etmeyi de öğrettiler insanlara.
yazıklar olsun!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Berkin Elvan'ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Şu an söylenecek söz bitti derler ya gerçekten de bitti.. Sadece...

Ben hiç kıyamadım ona

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evrensel Gazetesi:

 

ERDOĞAN: EMRİ BEN VERDİM, POLİS DESTAN YAZDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi direnişi sırasındaki polis saldırılarına ilişkin "Polise talimatı ben verdim. İşgal kuvvetlerini mi izleyecektik" demiş, "Polisimiz demokrasi testinden başarıyla geçmiştir. Adeta bir kahramanlık destanı yazmıştır" iddiasında bulunmuştu.

 

BERKİN İÇİN...

Ferhat Encü: Rahat uyu güzel çocuk Roboski çocuklar seni bekliyor...

maderşahi: İşe gitmeyin, okula gitmeyin. Okmeydanına gelin

Sebahat Tuncel: Söz anlamsız kalır bazen

Efkan Bolaç: Kimse katilin eşgalini sormasın. Katili devlettir.

Evrim Güvenç: Uyandığım, #BerkinElvan'ın ölümüne uyandırıldığım güne lanet olsun. Bunun hesabını soramayacak olan bu adalet bu sistem yerin dibine batsın!

Gani Müjde: Düşlerinde özgür dünya...

Ayla Akat: Güle güle çocuk!Enes oldun bu gün yüreğimizde;Mehmet gibi kundakta kaldın,Uğur gibi 13 kurşunla,Ceylan gibi yüzüstü yatarken...

Yekta Kopan: Elinizdeki kanı silemeyeceksiniz. Katilsiniz.

Süleyman Noyan: Çocuk ta olsa gereğini yaptı kahraman polisimiz! Bir ikramiye de bunun için dağıtılmalı.

Kaan Akyüz: Ne gemiciği ne motoru vardı.Bir canı vardı onu da aldınız. Hangi kitapta yazıyor yaptığınız ? Hangi vicdana sığıyor? 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

3 Polis sehit oldu diye gecti dün gazete mansetleri!

Basbakani korumak icin yola cikan polis otosunun kaza yapmasi sonucu 3 polis sehit olmus.

 

Polislerden birinin annesi cenazede Emniyet Müdürüne "neden gönderdiniz,göndermeseydiniz ölmeyecekti oglum" diyordu,Emniyet Müdürü'de güya üzgünmüs gibi boynun egmis öyle bakiyordu.Anne devam etti:"Siz burdasiniz,rahatiniz yerinde ama benim oglum öldü"diyordu.emniyet müdürü yine boynu egikti.

 

Berkin öldürüldü.Hic bir günahi yoktu.Yolsuzluga,hukuksuzluga,özgürlüklerin yok edilmesine karsi olanlara saldiran polisin attigi bir gaz mermisi o saf tertemiz günahsiz ve birseyden habersiz cocugun kafasina gelmisti.Ona gelmeseydi belkide bir baskasina gelecekti ama o mermi atilmisti,acimadan karsida insan oldugu bile düsünülmeden magandalarin attigi kursunlar gibi atilmisti o mermi.

 

Polis saldirmaz,eger saldiriyorsa polis degil MAGANDADIR.

 

3 Polis sehit olmus,hayir onlar bir hic ugruna pisi pisine öldüler.ASIL SEHIT BERKIN'dir

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Radikal-

 

Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği Okmeydanı SSK önünde kitle beklediği sırada hastane önündeki yoldan 2 zırhlı polis aracının geçtiği fark edildi. Polis otobüslerinin kendileri için gönderildiğini düşünen vatandaşlar polisi yuhalamaya başladı ve yolu kapatarak protesto etti. ‘Katil polis hesap verecek’ şeklinde slogan atan vatandaşlardan bazıları polis aracına taş attı. Polisler de kitlenin etrafına gaz atarak çemberi yardı ve hastaneden ayrıldı. Atılan gazlardan bazıları hastane avlusuna düştü. Aralarında hasta ve hasta yakınlarının da bulunduğu kalabalık ve Berkin Elvan için de toplananlar gazdan etkilendi. Okmeydanı SSK hastanesine Berkin Elvan için gelenlere Metrobüs duraklarında kimlik kontrolü yapılmak istendiği ileri sürüldü. Bu yüzden polis ve vatandaşlar arasında arbede çıktığı belirtildi.

PERPA Ticaret Merkezi ’nin önü adeta açık hava karakoluna döndü. Geniş alanda onlarca polis otobüsü, panzerler ve akrep denilen zırhlı araç bekletiliyor. Yaklaşık yüzü aşkın polis de buraya getirildi. Polislerin PERPA önündeki olağanüstü bekleyişi sürüyor.

 

 

 

 

fft16_mf2039957.Jpeg

 

fft81_mf2039868.Jpeg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bugün sürekli bir ağlama hali var içimde, öyle ki tutamıyorum hiç kendimi, dolup dolup boşalıyor gözlerim, aklıma Aziz Nesin'in bir şiiri geliyor:

 

Öyle bir ağlasam
Öyle bir ağlasam çocuklar
Size hiç gözyaşı kalmasa.

Öyle bir aç kalsam
Öyle bir aç kalsam çocuklar
Size hiç açlık kalmasa.

Öyle bir ölsem
Öyle bir ölsem çocuklar
Size hiç ölüm kalmasa.


 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şu an ODTÜ, Ankara, Hacettepe, Akdeniz üniversiteleri ve başka bir çok üniversite dersleri boykot kararı aldılar. ODTÜ Kızılay'a kadar yürüyüşe geçti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Uludağ Üniversitesi'nde "ekmek fabrikası" açılışına gelen AKP belediye başkanı Recep Altepe "Berkin'e ekmek almaya geldik!" diyen üniversiteliler tarafından protesto edildi. Özel güvenlik öğrencilere saldırdı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Vicdani olan ve onu hisseden herkesin evladi idi, Berkin. Eger bu sabah saat 7 de Berkin'in oldugu haberini aldiktan sonra, burun diregi sizlamayan, gozleri dolmayan, bogazi dugumlenmeyen bir kisi varsa; onun vicdani ve insanligi yok demektir. 

 

Iste aslinda bu vicdani duygudur, adaleti arayan ve tescilini isteyen ve bunun icin mucadele eden.

 

Berkin' in olumu vicdani olanlar ile olmayanlarin farkidir.

 

Insanlik ile insanlik duygusu tasimiyanlarin farkidir.

 

Vicdanini rahatlatmak icin adalet arayanlarla, sokagacikanlarla, mucadele edenlerle, bunu engelleyenlerin umursamayanlarin farkidir. 

 

Diktatorun bugune kadar yapmis oldugu ayrimciligin en temel  farkidir. 

 

-HOŞÇAKAL BERKİN, SENİ UNUTURSAK VİCDANIMIZ KURUSUN-

MEMİK OĞLAN

Ondört yaşım diken ile kaplanmış
Göz ucuma karıncalar toplanmış
Kurşun gelmiş kaşlarımın üstüne
Alın yazım okur gibi saplanmış

Uyu Memik oğlan uyu
Öte geçelerde büyü

Dağı dağa kavuşturan ben idim
Suyu suya eriştiren can idim
Yükledim mi Mazmahor’dan kaçağı
Gece vakti ışıldayan gün idim

Uyu Memik oğlan uyu
Öte gecelerde büyü

Kar üstüne düşer serçe çıt diye
Kanatları parça parça çıt diye
Dokandın mı bir ucuna kırılır
Can dediğin cansız sırça çıt diye

Uyu Memik oğlan uyu
Öte geçelerde büyü

 

http://www.youtube.com/watch?v=oGcfXurWWIQ&feature=player_embedded

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye Berkin için ayakta, gösterilere gazlı ve TOMA'lı müdahale var!

Berkin Elvan'ın ölümünün ardından tüm Türkiye'de protesto yürüyüşleri yapılıyor. İstanbul, Ankara, Dersim, Diyarbakır, Trabzon halk sokaklarda. Gün içinde bir çok üniversitede boykot vardı.

Ankara'da ilk yürüyüşün yapıldığı ODTÜ'de öğrencilerin yürüyüşüne Eskişehir Yolu'ndaki müdahaleye bir polis helikopteri de havadan refakat etti, akrepler de kullanıldı.

Taksim'de polis müdahalesi

İstanbul’da polisler Taksim Meydanı ve Gezi Parkı halka kapattı. Taksim’deki Berkin Elvan eylemine polis müdahale etti. İstiklal caddesinde toplanana kalabalık, "Berkin Elvan onurumuzudur" "Katil devlet hesap verecek", "Katil polis hesap verecek", "Berkin'in katili AKP'nin polisi" ve "Hırsız var" sloganları atıyor.

Ankara

Ankara Üniversitesi (AÜ) Cebeci Kampüsü'nde toplanan grubun, Kızılay'a yürümek istemesi üzerine polis dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Bunun üzerine kampüsün içine giren grup, polisin olay yerinden çekilmesinin ardından Kızılay'a yürüdü.

Kocaeli Üniversitesi'nde gerginlik

İstanbul üniversitelerinde eylem

Diyarbakır'da yürüyüş

Trabzon

Berkin Elvan'ın ölümü Trabzon'da da protesto ediliyor.

Tunceli'de AKP İl Başkanlığı'na yürünüyor

Bursa

Bursa'da Uludağ Üniversitesi ve kent merkezinde öğrenciler Berkin Elvan için oturma eylemi yaptı.

Manisa

Manisa'da tek kişilik eylem. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Manisa Temsilcisi Semiha Hasgör, Manolya Meydanı'nda üzerlerinde "14 yaşında vurdular, 15 yaşında öldü", yazılı dövizle ve bir ekmekle eylem yaptı.

İzmir

İzmir'de Karataş Anadolu Lisesi öğrencileri, sabah saatlerinde Berkin Elvan’ın öldüğünü öğrendikten sonra okul bahçesinde oturma eylemi yaptı. İlk derse girmeyen yaklaşık 250 öğrenci, ikinci dersten itibaren okula girdi.

Samsun

Samsun'da bir grup genç, Berkin Elvan için protesto gösterisi yaptı. Gençler, AKP'nin aday tanıtım aracının önünü kesti.

Denizli

Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda toplanan bir grup lise ve üniversite öğrencisi, 'Rahat uyu Berkin', 'Çocuklar uyurken susulur', 'Bakkala giderken kask takın', 'Abileri ona iyi bakın', 'Berkin Elvan, ölümsüz' dövizleri taşıyıp, önlerine ekmek koyarak oturma eylemi yaptı.

Antalya

Antalya'da da bir grup lise öğrencisi kent merkezinde, önlerinde bir ekmekle oturma eylemi başlattı. Kentte adalet yürüyüşü başlatıldı.

İzmit

İzmit Cumhuriyet Parkı'nda "İnsanlık Nöbeti" adı verilen eylem başlatıldı. İlk nöbeti Çağlar Doğu adlı genç elinde ekmeğiyle yağmur altında başlattı. Kocaeli Üniversitesi’nde de 300-400 kişilik öğrenci grubu saat 15.45 sıralarında Rektörlük binasına girmek istedi. Kampüse giren Çevik kuvvet ekipleri cop ve biber gazıyla öğrencilere müdahale etti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

TOMA, 2 eylemciye çarptı!

Mersin'de göstericilere müdahale eden TOMA 2 göstericiye çarptı!
MERSİN (DHA)
Berkin Elvan’ın ölümünü protesto etmek için AKP Mersin Yenişehir İlçe binasına yürüyüşe geçen ve polisin müdahalesi ile ara sokaklara dağılan grup, kısa sürede yeniden toplandı.

Yüzleri maskeli olan yaklaşık 200 kişilik grup Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde barikat kurarak yeniden eyleme başladı. Bunun üzerine TOMA destekli çok sayıda polis ekibi gruba müdahale etti. Muğdak Kavşağı’nda göstericilerle polis arasında yoğun kovalamaca yaşanırken, gruba müdahale eden bir TOMA yolun karşı tarafına kaçmaya çalışan 2 kadına çarptı. TOMA’nın çarptığı eylemcilerden birisinin kafasından yaralandığı ve sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. 2 yaralı Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

mersin-video.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Berkin Elvan dünya basınında!

Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeği ile başından yaralanan 15 yaşındaki Berkin Elvan’in 269 gün sonra hayatını kaybetmesi Alman ve İngiliz medyasında geniş yer buldu.

 

berkin-dunya-basini-yatay.jpg

 

abd-berkin-uyarisi-banner.jpg

 

ispanya-berkin.jpg

 

 

670b.jpg

 

 

3 büyüklerden Berkin Elvan mesajı

 

3 büyükler de Berkin Elvan'ı unutmadı

 

Kulüplerin Berkin Elvan için yayınladıkları mesajlar şöyle:

 

Fenerbahçe Kulübü: Mekanın cennet olsun Berkin Elvan...

 

Beşiktaş Kulübü: Genç yaşında aramızdan ayrılan taraftarımız Berkin Elvan'ın vefatından derin üzüntü duymaktayız. 269 gündür süren yaşam mücadelesini bugün kaybeden Beşiktaş taraftarı Berkin Elvan'ın vefatı, hem kulübümüzü hem de camiamızı derinden üzmüştür. Hayatının baharında aramızdan ayrılan Berkin Elvan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Galatasaray Kulübü: Hepimizin acısı oldun Berkin, umarız sevginin de tohumu olursun...

 

 

İşte Berkin'in atabildiği tek tweet

Yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan'ın vurulmadan önce kullandığı Twitter hesabındaki mesaj yürek burktu.

Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeği nedeniyle girdiği yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan'ın vurulmadan önce kullandığı Twitter hesabındaki mesaj yürek burktu. Berkin Elvan'ın ilk ve tek Tweet'i şöyleydi:

 

iste-berkinin-twitterdaki-tek-mesajie0dd69887683f9c47380.jpg

 

berkin%20detay.JPG

 

 

Berkin Elvan'ın ailesi haberi twitter hesabından duyurdu.

 

46(1).jpg

 

 

Berkin en son bunları yazmıştı

Gezi Parkı direnişinde başından polisin attığı gaz fişeği ile vurulan Berkin Elvan'ın sosyal medyada paylaştığı gönderiler bugün paylaşım rekorları kırıyor. Berkin, Facebook'taki hesabında, "El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek gerekiyor" diye yazmıştı.

 

15.jpg

 

 

YAPTIĞIM EN BÜYÜK SPOR UMUTLA YARINLARA KOŞMAK..."

Facebook'ta da bir hesabı bulunan Berkin, "Yaptığım en büyük spor, umutla yarınlara koşmak" demiş, "El üzerinde tutulmak için illa tabuta mı girmek gerekiyor" diye sormuştu. Berkin ayrıca, "Senin o fakir dediğin çocuklar var ya bazı insanları şerefiyle satın alır..." şeklinde bir mesaj da atmıştı.

İşte Berkin'in Facebook'ta gönderdiği gönderiler.

 

twittt.jpg

 

 

Berkin Elvan'ın naaşı otopsi işlemlerinin ardından ailesi ve yakınları tarafından Adli Tıp'tan alındı. Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yapan Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "Bugün biz Berkin'imizi sonsuzluğa uğurladık ancak benim çok geniş ve büyük bir ailem var. Ülkenin her bir yerinde milyonlarca Berkin var. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Berkin'in cenazesi 269 gün sonra omuzlar üzerinde evinin önüne getirildiğinde anne gülsüm ve yakınları pencerede sinir krizleri geçirdi.

Berkin Elvan, 269 gün önce bu evden çıkarken son sözleri, "Sen gazdan kaçamazsın ben hızlı koşarım anne, ekmeği ben alırım..." oldu.

Anne Gülsüm Elvan, o kara günü şöyle anlatmıştı:

“Cumartesi gecesi Gezi’ye destek için Okmeydanı’nda yürüyüş vardı. Gazdan ne evde durabiliyoruz, ne dışarıda. Sabaha kadar ayaktaydık, gün doğarken etraf sakinledi. Tanıdık birini bulursam alır kahvaltıya getiririm diye ekmek almak için fırına gitmeye hazırlanıyordum.” Berkin, elimden 5 lirayı çektiği gibi kapıya fırladı.'Aneyyy, senin ayağın sakat , bir olay olursa koşamazsın, kaçamazsın, ekmek almaya ben gideyim, hem sokakta arkadaş bulursam kahvaltıya getirebilir miyim?' diye sordu. Ve bu evden son çıkışı oldu."

 

Elvan'ın naaşı Okmeydanı Cemevi'ne konuldu. Binlerce kişi Cemevi'nin önünde sabaha kadar nöbet bekleyecek.

 

Bic7ErsCEAEuMKe.jpg

 

Berkin Elvan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınıp evinin önüne getirildi. Elvan'ın naaşı Okmeydanı Cemevi'ne konuldu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.