Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sözcü ile akit gazetesi aynıdır


binyamin

Önerilen İletiler

SÖZCÜ ile AKIT ayni ayarda gazeteler degildir. O zaman söyle de diyebiliriz:Yunan Izmir'e asker cikarip isgale baslarken,birtakim gazeteler isgali alkisliyordu birtakim gazetelerde isgale karsi cok agir yazilar yayinliyordu.Yani simdi SÖZCÜ ile AKIT'i ayni derecede uc görmek  isgali alkislayanlarla karsi olanlarida ayni derecede uc görmemiz mi gerekiyor?

 

AKIT'in ATATÜRK,Laiklik ve cumhuriyet düsmani oldugu tescillenmistir.Zaten tescilede gerek yoktur cünkü AKIT bu düsmanligi hele simdi kendi zihniyeti iktidarda oldugu icin korkmadan yapabilmekte ve her türlü hakareti kendine hak görmektedir.

 

AKIT neyi savunuyor:AKIT Atatürk'ün adinin silinmesi icin mücadele veriyor.Akit,cumhuriyet degerlerine karsi mücadele veriyor.Akit Kurtulus Savasina karsi mücadele veriyor.Bu mücadeleyi verirken Türkiyenin kaderini eline almis olan ayni sekilde Atatürk,cumhuriyet ve laiklik düsmani iktidari destekliyor cünkü hedefleri aynidir.Ben bunlari isgal güclerine benzetiyorum.

 

SÖZCÜ ne yapiyor daha dogrusu SÖZCÜ neden bazilarinin gözünde bir diken bir ciban basi olarak görülmektedir.Cünkü SÖZCÜ isgale karsidir.Hangi isgale karsi?PKK isgaline,din bezirganlarinin isgaline,cumhuriyet düsmanlarinin isgaline,Atatürk düsmanlarinin isgaline karsidir.Yani Yunanliya karsi olmak asiri uc mu sayilmaliydi?Yunan Izmir ve dolaylarini isgal ederken padisah sarayinda keyif sürüyordu.Padisahin adamlari:Yunan Ordusu padisahin ordusu sayilir ona karsi gelmek padisaha karsi gelmektir diyordular.Isgale karsi cikanlari eskiya diye yorumlarken  bugünkü basbakan ve etrafindakiler ve de AKIT ve benzeri gazetelerde capulcu,ateist,dinsiz,solcu diye yorumlamaktadirlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...

Bugünün Türkiye'sinde SÖZCÜ gibi bir gazetenin olmasindan o gazete sahibi adina gurur duyuyorum.Cumhuriyet ve insanlik düsmanlarina karsi dik duran sözünü esirgemeyen.saga sola kivirmayan tek bir gazete varsa o  da SÖZCÜ'dür.Sözcü gazetesini uc görenlerin begendikleri gazete tipi sanirim,AKSAM,STAR,ZAMAN,YENI SAFAK,HABERTÜRK gibi gazetelerdir cünkü o gazeteler rüzgarin estigi yöne göre rüzgar gülü görevini yerine getirirler.

 

Türkiye'de;despotlugun artik ayyuka ciktigi,diktatörlügün artik acik acik uygulandigi,gücler erklerinin ortadan kaldirildigi bir dönemde.Diktatöre ölesiye destek veren,onun  sözlerini peygamber hadisi gibi yorumlayan gazeteler degilde SÖZCÜ gazetesinin uc olarak yorumlanmasi sasirtici degildir.SÖZCÜ Gazetesini uc olarak yorumlayanlar o gazeteden iktidar lehine rahatsiz olanlardir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.