Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKİYE'YE BÜYÜK TERBİYESİZLİK!


emre_erdil

Önerilen İletiler

Selam

 

Sözkonusu haberi bende okudum ve bu beni hiçte şaşırtmadı. Tüm Ermeniler ile ilgili genelleme yapmak istemem ama fanatik Ermeniler geçmişten bu yana Türklere karşı besledikleri düşmanlıklarını kusmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar. Senin verdiğin örnek Ermenilerin sanatı Türklere olan nefretlerine kurban etmelerine ilk örnek değil biliyorsun. "Midnight Express" ve "Ararat" gibi filimleri heğimiz hatırlıyoruz. Türkiyede ve dünyada yaşayan Türkler peki bu konuda ne yaptı? Organize olamıyoruz maalesef. Türkiye sınırları içinde yaşayıp ülkemizin tarihini ve tüm değerlerini rahatlıkla küçültebilen insanlar var maalesef. Ders almıyoruz hiç. Sadece kınamak yetmez somut birşeylerde yapılmalı.. İyi niyetinde bir sınırı var...

somut tepkiyi elbette göstercekler devlet arşivleri genel müdürü yusuf sarınay 525bin türkün katledildiğini fakat tarihçilerimize bunu medyaya yansıtma imkanının verilmediğini açıklıyor kimler neden ..soruları takılıyor kafama ...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Türkiyeyi yönetenler 1950 den bugüne kadar Türkiyenin hicbir gercegi ile ilgilenmediler.Ekonomik kültürel alanda yapmalari gerekenleri yapmadilar.Tarihimizi arsivlere hapsedip birtakim Türk karsiti tarihcilerle isbirligi yaptilar.

Ermeni sözde soykirimi canliligini korumaktadir,Fransanin almis oldugu karar karsisinda Türkiyeyi yöneten zat ne dedi?sEN Ermeni soykirimi ile ugrasirsan bende Cezayirle ugrasirim demedimi.Peki Azerbaycanda Ermeni katliamini neden örnek olarak göstermedi bizim sayin yöneticimiz?Azerbaycan'in Türk olusumu yoksa Cezayirin müslüman olusumu rol oynadi dersiniz.

Ben isterdimki,bu baskilar karsisinda Türkiyenin yönetimi,Fransa ve Rus elciliginin karsisina HOCALI anitini diktirsin.ve hersene bu katliami devlet töreni ile ansin.

Birbirimizi kandirmayalim,bizi yönetenler Türkiye icin hic calismadilar.

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

biz kim için üzülüp tartışıyoruz ki??? Daha ortalıkta bu ırkçıların tshirtlerini giyip de dolananlar varken kendi ülkemizde biz ne kadar üzülsek de haykırsak da boşa arkadaşlar... Evet onların şarkılarında türklere küfürler ediliyor, Atatürk'e bile dil uzatılıyor, biz ise burda öfkeden ve şaşkınlıktan ne diyeceğimizi şaşırıyoruz, ama bütün bu duyarlılığımız kime???? Systeme of a down sempatizanı, duyarsız birkaç "mal" için mi??? Ben git gide soğumaya başladım kendi içimizdeki bu kültürsüzlüğü gördükçe, o halde ben kızsam ne işe yarar ki, o faşistleri dinleyen ****** Soad ****** ****** şükür diyecek, bu insanlar bu kadar ******* ben haklılığımı haykırsam ne farkeder???

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.