Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Gönüllülük Projesi ve Rail ile Amerika deneyimi


interrailamerica

Önerilen İletiler

volunteer-america1.png

Öğrenci iseniz ve yoğun bir eğitim yılı geçirdiğinizi düşünüyorsanız,iyi bir yurtdışı tatilini hak ettiğinizi kabul ediyorsanız; ancak bunun için yeterince paranız yoksa Uluslararası Gençlik Kampları’nın yanı sıra ABD’deki çalışarak tatil olanaklarını da düşünebilirsiniz. Volunteer USA programi ile Amerikada gönüllü olarak bir aileye yardım edebilir, bir çiftlikte çalışabilir ya da bir hostelde yardımcı olabilirsiniz.Volunteer USA programında ortalama 20 saat aileye yardım edersiniz ve bunun karşılığında onlarda size ücretsiz konaklama ve yemek sağlarlar.

 

    Çalışma alanları, işe alınan kişilerin özelliklerine bağlı olarak çok çeşitlidir: Aile yanı Au Pair’lik, bir gençlik kampında liderlik, çocuk kampında animatörlük, bir gençlik dinlenme kampında mutfak sorumluluğu gibi yüzlerce iş kolu vardır. Size bulunan işler yorucu ve ağır bedensel işler değildir, bunlar kolay işlerde olabilir zor işlerde olabilir fakat çalışma saatiniz min 14 maks 32 saat olucaktır ve unutmayın aynı işyerinde tüm dünya’dan sizin gibi çalışarak tatil yapmak üzere gelen onlarca genç insan ile birlikte çalışacaksınız.

 

    Ayrıca eğer gönüllü projesi değil de hem paramı kazanayım hem Amerikada gezeyim tozayım diyorsanız Work and Rail diye bir program daha var.

 

Work and Rail Nedir ?

 

Work and travel Amerika ya gidelerin yoğun bir şekilde çalışıp, genellikle gezmeye fırsat bulamadıkları bir programdır. Fırsat bulsalar dahi programın travel kısmına ayrılan kısa zaman diliminde plansız ve verimsiz bir şekilde gezmektedirler.

 

Work and Rail size daha fazlasını getiriyor. Programın yorucu  kısmında Amerikadaki bir ailenin , genclik ve cocuk kamplarinin ya da bir kurulusta haftada 20 ile 35 saat arasi calisarak kazanacağınız parayla size Amerika yı düşlediğiniz gibi gezme fırsatı sunuyor. Work and Rail adından da anlaşılacağı üzere trenle gezmenizi sağlar. Size temin edeceği Railpass ile 15 gün boyunca istediğiniz yerleri gezbilirsiniz ve dilerseniz size konaklayabileceğiniz hosteller ve oteller ayarlayacaktır. Böylece dolaylı yoldan interrailamerica macerası yaşamış olacaksınız.

 

Work and Rail neden Avantajlıdır ?

 

* Work and Rail programi boyunca herhangi  bir konaklama ve yemek masrafi odemessiniz bunlar tamamen programa aittir.

 

*  Work and Rail programi boyunca haftalik sabit bir ucret alirsiniz ve bu ucret calisma saatlerinizden etkilenmez dolayisiyla calismadiginiz haftalar icinde ucret almaya devam edersiniz.

 

*  Amerika’nin tum eyaletlerine gidebilir ve buralarda calisabilirsiniz ve sectiginiz is kategorisi ve eyalete gore ucretlendirilirsiniz.

 

* Amerikanin buyuk bir kismini programa ilk katilisinizda gezebilirsiniz.

 Amerika bir rüya.. Tabi gezebilirseniz..

 

176842_427098324019764_73243185_o.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.