Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SPİKERLİK KURSU HAKAN ÖZTÜRK


hakanozturkmedyakocu

Önerilen İletiler

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK MEDYA KOÇU: HAKAN ÖZTÜRK

 

BİREYSEL SPİKERLİK SUNUCULUK VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ

 

 

xxx1.jpg   yeni3.jpg   yeni1.jpg

 

 

Hakan Öztürk ;  Kursiyerlerini bu sektöre tam olarak hazırlayabilmek, onların daha modern ve teknik cihazlarla yetişmesini sağlayabilmek ve onlarla tek tek  ilgilenip onların istihdam imkanlarını en üst düzeye çıkartabilmek için Göztepe'de kurucusu olduğu, yıllarca yönettiği ve hâlâ ismini taşıyan "Medya Eğitim Merkezi"ni başka arkadaşlarına devrederek buradan tamamen ayrılmıştır. Artık zamanının büyük bölümünü Kadıköy'de kurduğu "Hakan Öztürk Medya Koçluğu Stüdyosu"nda öğrencilerinin yetişmesi yönünde geçirmektedir. Sıfır seviyede aldığı öğrencilerinin diğer eğitim kuruluşlarına  göre çok daha üst seviyede yetişebilmeleri ve sonrasında o kişilerin yayın kuruluşlarında istihdam imkanları için çalışmalarına yoğun ve başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Web sayfamızda Hakan Öztürk Sayfasını İnceleyiniz. 

 

"Medya Koçluğu Sistemi" Türkiye'de Bir İlk Olarak Karşınıza Çıkmaktadır..

Bugüne Kadar, Spiker olmak isteyenler, grup eğitimleri alabilecekleri iyi kursları tercih ettiler. Bu konuda gerçekten kaliteli eğitim veren birçok kurum mevcuttur.

Ancak bir kursa gitmeden önce Hakan Öztürk İle telefonla veya Kadıköydeki büromuzda bizzat yapacağınız bir ön görüşme, alacağınız eğitim konusunda iyi bir fikir oluşturabilir, ayrıca ücretsiz olarak yapacağınız bu görüşme neticesinde hem eğitim zamanından hem debir kursa ödeyeceğiniz ücretten ciddi bir tasarrufunuz sağlayabilirsiniz..

 

 

mk122.jpg mk11.jpg 942723_10151470557524825_968355807_n.jpg

 

"Medya Koçluğu" Sistemi'nde süreç nasıldır?:

 İlk önce Hakan Öztürk ile görüşme yapılır.  Yapılan ücretsiz danışmanlık ve seviye tespitlerinin neticesinde; eksikleriniz ve yeteneğinizin olduğu yönler ortaya çıkartılır. İsteğiniz doğrultusunda yapılacak bir değerlendirme ile, nasıl, kimlerle çalışmanız gerektiği ve  hedefe çok hızlı nasıl ulaşabileceğiniz konusunda bir yol haritası çıkartılır.

Eksiğiniz olan konulara ilişkin çalışmalar belirlenir. Bu planda eksiğiniz olmayan konular çalışma kapsamına alınmaz, tamamen kişiye özel bir plan hazırlanır.

Örneğin bazı Türkçe - Edebiyat veya benzeri konularda önceden bilgisi olan öğretmenler, uzmanlar veya konu hakkında eğitm almış kişiler, medya koçluğu sisteminde bildikleri konulardan (Diksiyon -Türkçe vs gibi) muaf tutulabilir.  Basın - Yayın veya benzeri okullarda eğitimini zaten gördüğünüz bazı konular gereksiz yere yeni baştan verilmez.

Dolayısı ile zaman ve para kaybı yaşamaz,  eksik yönlerinize daha çok çalışma zamanı ayrılabilirsiniz.  Kişiye özel yapılacak çalışmaların avantajları hiçbir Kurs (grup eğitimi) ile kıyaslanmaması gerekir.

 

Medya Koçu'na müracaat eden adaylar sıfır düzeyde (ilk defa başlıyor) mi olmalı?

Medya koçluğuğu sisteminden yararlanmak isteyen her seviyeden aday büromuza başvurabileceği gibi, hiç eğitim almamış sıfır düzeydekiler le daha önceden eğitim almış veya bir kurs bitirmiş kişiler de müracaat edebilir.

Daha önce spikerlik, sunuculuk yapmış ama şimdilerde ara vermiş ancak yeniden yapmak isteyenler de bizimle irtibata geçebilir.

 

Bu çalışmaların süresi ve saatleri nedir?

Kişiye özel planlanan bu çalışmalar zaman açısından da farklılık gösterebilmektedir. Haftadan haftaya yapılan çalışmalar 2-3 ay veya daha fazla sürerken, haftada birkaç gün olarak planlanmış çalışmalar daha kısa sürebilmektedir.  Ayrıca bu çalışmalar birebir planlandığı için kişinin iş veya okul durumu şehir dışından gelip gitmeler gibi faktörler de göz önüne alınarak ayarlanabilmektedir.. 

 

"Medya koçlu sisteminin avantajları"

Medya Koçluğu sisteminde aday; baştan yapılacak ücretsiz deneme ve seviye tespitleri sonucunda en doğru çalışma ile vakit kaybetmden hedefe ulaşır.

Adayın zayıf olduğu hususlar dengeli bir şekilde tamamlanır. Böylece hem zaman, hem de ödenecek çalışma ücreti minimum düzeye iner.

Spiker olmak isteyen kişiler hangi kursa gitmek isterlerse istesinler öncelikle; Medya Koçu Hakan ÖZTÜRK' ile görüşmek üzere telefonla randevu alarak gelmeli, ücretsizdanışmanlığımızdan faydalanmalıdır.

( Ayrıca Medya Koçu Hakan Öztürk'e  İsteyen Herkes telefonla ulaşıp ilk ön bilgiyi bizzat kendisinden alabilir.0505 716 23 88 )

 

Yapılacak özel birtakım ön çalışmalar neticesinde kişinin bu yönde kendisini de tanıması sağlanırken,  adayın eksiklerini tamamlayabilmesi için, çalışma planı ve izleyeceği güzergah belirlenir.

Bu seviye belirleme çalışmasında  adayın, diksiyonundan ekran duruşuna, teknik yeteneğinden genel bilgisine kadar tüm hususlar çıkartılmaktadır.

Bu seviye belirleme çalışması tamamen ücretsizdir. Bu çalışma neticesinde adaya, eksiklerini nasıl tamamlayabileceği konusunda danışmanlık yapılmaktadır. 

Adaylar isterlerse, tespit edilen eksikleri için kurslara da yönlendirilebilecekleri gibi gerektiğinde bu çalışmaları bizzat Hakan ÖZTÜRK'le  özel olarak veya onun kontrolündeki uzman kişilerle de yapabileceklerdir.

Adaylara istedikleri taktirde profesyonel yol arkadaşlığı, danışmanlık hizmeti de verilecektir.. Ancak ilk danışma ve belirleme çalışmaları tamamen ücretsizdir. 

Bir kursa gitmeye karar vermiş olsanız bile kayıt olmadan önce Hakan Öztürk İle Telefonla yapacağınız kısa bir ön görüşme belki de size avantaj sağlayabilir veya iyi bir fikir oluşturabilir.

 

Bu çalışmaların Ücreti Nedir?

Fiyatlar kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Unutulmaması gereken husus sadece eksiklerinizin tamamlanması belki de bir kursa yatıracağınız ücretten daha az olabileceğidir.

 

Büromuzda bireysel çalışmaya karar veren adaylar, Bizzat Hakan ÖZTÜRK ile ve gerektiğinde onun eşliğindeki profesyonel uzmanlar ile birebir çalıştırılacaktır. Bu uzmanlar  arasında mesleğinde en iyi  televizyoncular  da vardır.  Çalışmalar; stüdyolarımızda teknik ekipman ve gerektiğinde Televizyon Kanallarının Stüdyolarında verilebilmektedir. 

 

Avantaj olarak düşünülebilecek en önemli hususlardan biri;

Az sayıda uzman ve Hakan Öztürk ile birebir çalışmalar sizin ilk gününüzden son gününüze kadar kişisel gelişiminizin takibine olanak sağlarken,  size özel ve gelişiminiz yönünde gerektirdiği gibi farklı programlar uygulanarak yetiştirilmeniz olacaktır. 

 

Ayrıca ulaşmakta zorluk çektiğiniz bazı ulusal kanalların üst düzey yöneticileri ile gerek ofisimizde gerek kanallarda birebir görüşme çalışmaları da yapılmaktadır.

http://www.medyakocu.com/
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...
Misafir Mevlude Mezdek

 

TÜRKİYE NİN İLK VE TEK MEDYA KOÇU: HAKAN ÖZTÜRK

 

BİREYSEL SPİKERLİK SUNUCULUK VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ

 

Spikerlik Kursu denilince Hakan Öztürk'ü tek geçerim. Arkadaşlarım kendisinden eğitim aldılar. 3 kişi gittiler 2 si ekranlarda diğer arkadaşım zaten kendisi yapmak istemedi. Medya Koçu Hakan Öztürk yazınca çıkıyor zaten 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.