Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

32.İstanbul Kitap Fuarı Yaklaşıyor


Önerilen İletiler

32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Yaklaşıyor

 

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliğiişbirliği ile 2-10 Kasım 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı; 650 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 300 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor. 

 

Onur Yazarı Prof. Dr. Taner Timur ve Tema “Geçmişteki Gelecek”

 

Kitap Fuarları Danışma Kurulu tarafından alınan kararla tarihçi akademisyen Prof. Dr. Sayın Taner Timur 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı “Onur Yazarı” olarak belirlenirken fuarın ana teması ise “Tarih: Geçmişteki Gelecek” olarak kararlaştırılmıştır.  Fuar süresince Prof. Dr. Taner Timur’un katılımıyla paneller ve söyleşir düzenlenecektir. TÜYAP tarafından Timur’un yaşamı ve çalışmalarından oluşan bir kitap hazırlanmaktadır.

 

Konuk Ülke: Çin Halk Cumhuriyeti  

 

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Konuğu olarak belirlenen Çin Halk Cumhuriyeti,

2-5 Kasım 2013 tarihleri arasında Uluslararası Salonda yer alacak. Çin’den 100’ün üzerinde yayınevi katılırken fuar süresince yazarların katılımıyla etkinlikler düzenlenecek. Çin edebiyatının önemli isimleri fuarın konuğu olacak. Çin Halk Cumhuriyeti yayın sektörünün önde gelen temsilcileriyle Türkiye’den yayıncılarla bir araya gelerek sektörel buluşmalar gerçekleştirecektir. Çin Halk Cumhuriyeti’nin programında söyleşiler, paneller, kaligrafi atölye çalışmaları, profesyonel buluşmalar ve sergiler de yer alacak.

 

Bu yıl, Uluslararası Salon kapsamında 40 ülkeden 200 yayınevi, telif ajansları ve yayıncı birlikleri 2-5 Kasım 2013 tarihleri arasında 12 nolu holde yer alacaktır.

 

 

Fuarın Yeni Salonları: Dijital Yayıncılık ve Eğitim Salonları

 

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yıl da yayıncılık sektörünün gelişen yüzü dijital yayıncılık, e-kitap ve yeni uygulamaları “Dijital Yayınlar” salonu ile okuyucu ve katılımcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Salon içinde yer alacak FORUM alanında ise sektördeki gelişmeler ve yenilikler katılımcılarla buluşacak.

 

Kitap Fuarı’nın bir diğer yeniliği ise özellikle öğrencilere yönelik tüm kaynak kitapların bir arada yer aldığı Eğitim ve Kaynak Kitaplarla Sınavlara Hazırlık Salonu. 

 

Fuar Saatleri Değişti

 

32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilir. İstanbul Kitap Fuarı, kapanış günü olan 10 Kasım 2013 Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.

 

32. İstanbul Kitap Fuarı, 23. İstanbul Sanat Fuarı-ARTİST 2013 il e eş zamanlı gerçekleştirilecektir.

 

 

Saygılarımızla,

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

 

************************************

Açıldığından beri hiç kaçırmadığım ve her sene heyecanla beklediğim fuarın açılmasına az kaldı. Benim listem şimdiden oldukça kabarık. Bu da demek oluyor ki kasım ayı ekstrelerimde baya bir kabarık olacak :) Hayatta acımadan ve düşünmeden para harcadığım tek şey kitap . Bu nedenle kitaplarım benim için kıymetli. Hani bir aralar kampanyalar vardı millet kitap okusun diye; "bir banka bırakın okuduğunuz kitabı ". Mümkün değil , benim için böyle bir ihtimal bile yok Cesedimi çiğnemeleri lazım :)

 

Bir ay çabucak geçecektir ve bende bir aksilik olmazsa bu sene ve sanırım ölene kadar bu fuarı takip etmeye devam edeceğim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Benim de okuyamadığım kitaplar var. Ama ben arada da alıyorum bir sürü kitap .Çocukların kendileri için aldığı kitaplarda var. Bu yüzden neredeyse 2 ye 3 e katlanıyor kitap sayısı. Bir de açıkçası eskisi kadar da okuyamıyorum. Eskiden ayda 5-6 kitap bitirirken şimdi çok ender ayda 2 kitap bitirebildiğim. Tabi internet faktörü de var. İnternette de kitap olmasa bile -çünkü internette kitap okumayı sevmiyorum .Ben kitabı elime alacağım ,kokusunu duyacağım- ilgimi çeken bir çok konuda yazı, makale, araştırma okuma imkanım oluyor. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.