Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ERKEKLER DE ASIK OLABILIYOR MU


dilku

Önerilen İletiler

Misafir TheLastofMohicaN
zaten sen olmasaydin pek inanasim da yoktu

sagol..... :D

18762[/snapback]

 

aşığım

 

seviyorum

 

aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 

seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

 

canımdan da çok

 

oda beni seviyor biliyorum ama pek belli etmiyor :wub:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bu durumda erkeklerin aşık olma duygusu yok öylemi?peki nasıl yaşıyorlar bu kadın erkek ilişkilerini.bişi hissetmeden mi?

Birşeyler hissediyorlar, ama kadınlar gibi anlamlı ve derin bir şekilde değil. Kadınların beklediği anlamda aşk yok. Daha çok yüzeyseldir. Bu da aşk sayılmıyor. Bu da erkeklere partnerlerinden kadınlara göre daha rahat bir şekilde vazgeçerlerine neden oluyor.

 

Bu arada, buradaki yorumlar sadece bana aittir. Genele uygun olmayabilir. Haberiniz olsun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

YA KARDEŞ TUHAF FİKİRLERİN VAR VESSELAM.BU NE BİÇİM BAKIŞ AÇISI BENCE SENİN AŞKLA VEYA NE BİLEYİM KADINLARLA İLGİLİ BİR KUYRUK ACIN VARMIŞ GİBİ GELDİ BANA(YANILIYORSAM KUSURUMA BAKMA)SEN AŞIK OLMAKTAN DA KORKUYORSUNDUR EMİNİM BU DUYGUYU HİÇ YAŞAMADIN.(ŞİMDİ BUNLAR SENİN FİKİRLERİN OLDUĞU İÇİN MUHATTABIM SENİ GÖRÜYORUM SANA SORUYORUM )

İLGİNÇ ......

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

VALLA NE DİYEBİLİRİM Kİ ALLAH SANA GÖNLÜNE GÖRE BİRİNİ VERSİN AMA BENCE HERKESİ AYNI KEFEYE KOYMA. HANGİ ŞEHİRDESİN BİLMİYORUM AMA BU KADAR ASIK SURATLI İNSANLARIN BİR ARADA BULUNUYOR OLMASI ŞAŞIRTICI.BENCE SEN BİRAZ ABARTIYORSUN.SENİN ŞU ASIK SURATLI BAYANLAR YAZINI OKUYUNCA ÇEVREME BAKTIM HERKES GÜLÜYOR GAYET MUTLU.SONRA KENDİME BAKTIM YÜZÜMDEN BİR AN OLSUN GÜLÜMSEME EKSİK OLMUYOR HATTA AĞLANACAK HALİME BİLE GÜLÜYORUM :P .BOŞ VERSENE YA HAYAT TEK GELİMLİK CAN BİR SIKIMLIK SENDE HAYATA BİRAZ TOZ PEMBE BAK.KARŞINDAKİ SOĞUKSA SICAK ESPRİLERLE SEN GÜLDÜRMEYİ DENE.

;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

KARŞINDAKİ SOĞUKSA SICAK ESPRİLERLE SEN GÜLDÜRMEYİ DENE.

Denedim.

 

Şöyle bir örnek vereyim:

 

Cem Yılmaz'ın yaptığı bel altı espirilerine kim gülmez ki? Yani herkes olmasada gülen çok insan var. Ben de şöyle bir espiri yaptım: "Evde yatağınızın altında erkekler için kelepçe bulunduruyor musunuz?". Mal mal baktılar bana.

 

Ne diyeyim? Cem Yılmaz yapınca oluyor ama ben yapınca olmuyor. Bu nasıl bir şey? Orada herkes güldüğü için kendinizi güvende hissediyor olmalısınız. Ama size direkt yapıldığında neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz. Niye? Çünkü yanınızda gülecek başka birileri yok. Kendinizi güvende hisettirerecek kimse yok. Ondan mı? Yani sizin espiri anlayışınız duruma göre değişir mi? Böyle bir şey yok. İnsanın espiri anlayışı duruma göre değişmez. Sadece korkanlar duruma göre espiri anlayışını değiştirir. Ben de daha önce bunu belirtmiştim, bu dünyada kimsenin bakış açısını memnun etmek için yaşamıyorsunuz. Onlara sizin yaptığınız espiriler ters geliyorsa, bu sizin değil onların sorunudur. Ama siz hala sizsiniz. Espiri anlayışınız değişmez bundan. Bu tür espirilerden hoşlanan bayanların bulunduğunu %100 var olduğunu biliyorum. Onlar da hiç de öyle "kolay bir şekilde elde edilecek" bayanlar değiller. Türk de değiller.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BURDA KONUYA SON NOKTAYI TÜRK'TE DEĞİLLER DİYEREK KOYMUŞSUN ZATEN.BENDE ACIKTIM ŞİMDİ YEMEK MOLASI VERİYORUM.BU KONUYA TEKRAR DÖNERMİYİM ;) ZANNETMİYORUM.ÇÜNKÜ SANA YARDIMCI OLAMAYACAĞIMI ANLADIM FORUM OLARAK PARA TOPLAYIPTA SENİ %100ESPRİLİ BAYANLARIN OLDUĞU YERE GÖNDERMEK İÇİN KAMPANYA YAPACAĞIM.BAŞKA BİŞİ GELMEZ ELİMDEN :P .(HEM TEESSÜF EDERİM KARDEŞ TÜRK KIZLARININ SUYU MU ÇIKTI DEMİYORUM YANLIŞ ANLAMA)

SEN KAFANA GÖRE TAKIL

SEVGİLER....... :clover:

NOT:

BU ARADA CEM YILMAZDAN BAŞKA ESPRİLERİNİ KULLANACAĞIN BAŞKA KİMSE YOKMUYDU BEYAZI FALAN DENESEYDİN.ŞU PSİKOPAT TİPLEMESİNİ BELKİ İŞE YARARDI ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Böyle saldırgan tavrının sebebini anlayabilmiş değilim.

 

BURDA KONUYA SON NOKTAYI TÜRK'TE DEĞİLLER DİYEREK KOYMUŞSUN ZATEN

Ne alaka? Onları referans olarak göstermişim sadece. Yani sizin yapmadığınız şekillerde yaşayan insanlar da var gibisinden. Son noktayı koymamla ne alakası var?

 

BENDE ACIKTIM ŞİMDİ YEMEK MOLASI VERİYORUM.BU KONUYA TEKRAR DÖNERMİYİM ZANNETMİYORUM.

Sen bilirsin.

 

ÇÜNKÜ SANA YARDIMCI OLAMAYACAĞIMI ANLADIM FORUM OLARAK PARA TOPLAYIPTA SENİ %100ESPRİLİ BAYANLARIN OLDUĞU YERE GÖNDERMEK İÇİN KAMPANYA YAPACAĞIM.BAŞKA BİŞİ GELMEZ ELİMDEN (HEM TEESSÜF EDERİM KARDEŞ TÜRK KIZLARININ SUYU MU ÇIKTI DEMİYORUM YANLIŞ ANLAMA)

Ne anlamalıyım bu cümleden? Hem saldırgan davranıyorsun hemde saldıgran davrandığımı düşünme diyorsun. Ne anlamalıyım?

 

SEN KAFANA GÖRE TAKIL

SEVGİLER.......

Zaten başka yapabileceğim bir şey var mı?

 

BU ARADA CEM YILMAZDAN BAŞKA ESPRİLERİNİ KULLANACAĞIN BAŞKA KİMSE YOKMUYDU BEYAZI FALAN DENESEYDİN.ŞU PSİKOPAT TİPLEMESİNİ BELKİ İŞE YARARDI

Psikopat bana uymaz. Cem Yılmaz uyar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

NE SALDIRGANLIĞI KARDEŞ.BEN GAYET RELAX YAKLAŞMIŞTIM KONUYA.SADECE SENİN PROBLEMİNİ ANLAMAYA ÇALIŞIYORDUM O KADAR.HERKESİN FİKİRLERİNE SAYGIMIZ VAR.SEVGİLER

Öyle mi?

 

FORUM OLARAK PARA TOPLAYIPTA SENİ %100ESPRİLİ BAYANLARIN OLDUĞU YERE GÖNDERMEK İÇİN KAMPANYA YAPACAĞIM.BAŞKA BİŞİ GELMEZ ELİMDEN tongue.gif .(HEM TEESSÜF EDERİM KARDEŞ TÜRK KIZLARININ SUYU MU ÇIKTI DEMİYORUM YANLIŞ ANLAMA)

Bu ne?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

asıl aşık olan erkeklerdir.Leynanın aşkından çöllere mecnun düştü .Ferhat şirin için dağları deldi.Leyla ne yaptı ya da şirin?asıl ben kadınlar aşık olabiliyor mu onu merak ediyorum.Ben şimdiye kadar aşkından çöllere düşen yada dağları delen bir kadın göremedim. Sonuç olarak asıl aşık olan erkeklerdir.Aşk bence erkek işi kadın değil.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

YA SENDE HİÇ ESPRİDEN ANLAMIYORSUN ŞAKA YAPTIM.AMA GÖRÜYORUMKİ KIZLARI ASIK SURATLI OLARAK GÖREN BAY FRAGGED ASLINDA KENDİ BİRAZ ASIK SURATLI.BAŞKA İŞİM YOK SENİN İÇİN KAMPANYA YAPACAĞIM wink.gif biggrin.gif

HADİ SEVGİLER BİR KEZ DAHA.

Olmadı.

 

Bir kere orada yazdığın şey espiri süsü verilmiş alaydır. Böyle bir hareket insanların fikirlerine saygısızlıktır.

 

İkincisi:

 

BURDA KONUYA SON NOKTAYI TÜRK'TE DEĞİLLER DİYEREK KOYMUŞSUN ZATEN.

 

Benim bu yazdığından anladığım şey şudur: Türk olmayan kadınların hepsi kötü kadınlardır. Sanki bizler hepimiz iyiyiz onların hepsi kötüdür gibisinden. Bir saygısızlık örneği daha. Konuşmalarına ya açıklık getirmeni ya da saygısızlık etmeye son vermeni talep ediyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

asıl aşık olan  erkeklerdir.Leynanın aşkından çöllere mecnun düştü .Ferhat şirin için dağları deldi.Leyla ne yaptı ya da şirin?asıl ben kadınlar aşık olabiliyor mu onu merak ediyorum.Ben şimdiye kadar aşkından çöllere düşen yada dağları delen bir kadın göremedim. Sonuç olarak asıl aşık olan erkeklerdir.Aşk bence erkek işi kadın değil.

18882[/snapback]

HELAL BE. İŞTE BUNU DİYEN BİRİNİ GÖRDÜM YA ARTIK ÖLSEMDE GAM YEMEM.(AMA ÖLMEYEYİM YİNEDE)ABİ TEK KELİMEYLE HARİKASIN.

YÜREĞİNE SAĞLIK. :clover:

 

YALNIZ!.......AŞK İKİ TARAFLIDIR LEYLA OLMASAYDI MECNUN ÇÖLLERE DÜŞMEZDİ BUNU DA UNUTMA ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.