Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

#DirenODTÜ


irinçköl

Önerilen İletiler

..

sokullu paşa bi şi demiş.

şu kelâmı itmiş..

ama ne itmiş.. itelemiş..

ben bilmem..

kim bilir?sleep.png

 

"Biz sizden Kıbrıs'ı almakla, kolunuzu kestik,

 siz İnebahtı'da bizi yenmekle, sakalımızı tıraş ettiniz..

 Kesilen kolun yerine yenisi gelmez,

 fekat tıraş edilen sakal daha gür biter.."

alkis.gif

..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ne diyorduk hep?Despotluk Türkiye'de artik her alanda mervcuttur.

Halkin olmasi gereken fakat hükümetin icra kollari gibi calisan belediyeler,Halkin olmasi gerekirken,despot icin calisan emniyet gücleri,Halkin olmasi gerekirken,hükümetin suc ortagi haline gelmis olan bir TSK.

 

ODTÜ,Türkiye'nin dünyaca taninmis Bilim Ögretim Merkezi ODTÜ,Despot'un Belediye Baskani tarafindan organize edilen bir suc sebekesi ile gece yarisi bir baskinla cöle cevrilmistir.Gezicilere Ormana gidin diyen despot Orman kackinlari ile üniversite alanini bastirip eskiyalik yaptiriyor.

 

Ülke resmen bölünüyor,aydin denilen fakat Osmanli'nin parali memurlari gibi olmaktan öte gecemeyenler,Ülkede onlarca hukuk fakültesi varken yasanan hukuksuzluklara sessiz kalarak despotu destekleyen hukukcu,prof.lar,docentler,rektörler,dekanlar.

 

Bakin,Hollanda'da kurulmus olan,IÜR(Islamic University Rotterdam)'in rektörü olacak olan ne idügü belirsiz,müslüman oldugu bile süpheli kisi,GEZI EYLEMLERI'ni yapanlar icin "ALLAHSIZ,PKK'li,TERÖRISTvs."gibi laflar gevelemis.Hollanda ayaga kalkti ama bizde hala herkes oturuyor.Oturmamasi,konusmasi gerekenler oturuyor ve susuyor,yanlis anlasilmasin hükümetten bahsetmiyorum.Hükümet hükümet olma mesruiyetini coktaan kaybetmistir o nedenle despot diyoruz.HALKINI KIMYASAL SILAHLA ÖLDÜRTEN,YARALATAN,GÖZÜNÜ CIKARTTIRAN,YERLERDE SÜRÜNDÜREN BIR HÜKÜMET asla mesru sayilmaz despottur.Ona hizmet edenlerde ayni kimlige sahiptir,Valisi,Kaymakami,Emniyet Müdürü falan filan bunlar bence despotun isbirlikcileridir.

 

Ne demistik?Despotun sözleriyle ne dedigimizi tekrarlayalim:Bizden olmayanlar Capulcudur,Valdaldir.Teröristtir.Bu terimlere simdi despotun bir yandasi tarafindan yenisi eklendi:ALLAHSIZLAR.

 

Eger Hollanda Hükümeti bu kendini bilmez prof.taslagina haddini bildirmezse bunu Yurt disindaki Cumhuriyetciler ve Geziciler yapacaktir,bundan despot ve isbirlikcileri haberdar olabilirler.

 

saygilarla

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ODTÜ'de öğrenciler, Cuma akşamı gerçekleştirilen baskın sonrası ODTÜ Ormanı'ndaki ağaçların kesilmesini protesto ediyor.

Rektörü “fidan hırsızı” “Gecekondu üniversite”nin çocukları şimdi bozkırı yeniden yeşertmek için el ele veriyor. ODTÜ öğrencileri, ODTÜ Öğretim Elemanları Derneği ve ODTÜ Mezunları Derneğiyle birlikte, “Rantın yoluna 5 bin fidan dikiyoruz” kampanyası başlattı.

 

“Fidanını, kazmanı, küreğini kap gel” şiarıyla başlatılan kampanya startını bugün veriyor. Öğrenciler, bilim insanları ve ODTÜ Mezunları,  Hazırlık E Binası önünde bir araya gelerek sloganlar ve marşlarla A4 Kapısı’na yürüdü.

 

 Kapıda 2 TOMA ve 2 akrep aracı eşliğinde bekleyen polislere karşı öğrenciler “Polis simit sat onurlu yaşa” diye slogan attı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

kfny.jpg

 

13.28
ODTÜ'lü öğrenciler "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganlarıyla yürüyor. Polis helikopterleri alçak uçuş yapıyor.

ODTÜ'lü öğrenciler, Melih Gökçek'in talimatıyla ODTÜ'ye yapılan "bayram" baskınına 5 bin fidan dikerek yanıt veriyor.

ODTÜ Hazırlık E binası önünde toplanan öğrenciler, 14:00'da ise ODTÜ A4 kapısında buluşulacak.

Bu arada fidan dikiminin yapılacağı alanda iş makineleri bulunuyor.

Ayrıca A4 kapısında yaklaşık 10 otobüs çevik kuvvet polisi bulunuyor.

 

13.32
ODTÜ'lüler binlerce fidanla ağaçların katledildiği alana doğru yürüyor.

 

13.35
ODTÜ'den "Kimyasal Tayyip, Beton Gökçek", "Hükümet istifa" sloganları yükseliyor.

 

13.38
ODTÜ'lüler A4 çıkışana geldi. Burada yoğun bir polis yığınağı var.

 

13.43
ODTÜ'lüler ellerindeki binlerce fidanla yıkım alanına giriyor.

 

13.56
ODTÜ'lüler ellerindeki fidanlarla katliamın yapıldığı alana giriş yaptı.

Polis de alana giriyor.

 

14.00
ODTÜ'lüler fidanları dikmeye başlar başlamaz Gökçek'in eli sopalı sivilleri kısa süreli saldırıda bulundu.

Öğrenciler fidan dikmeye başladı. Polis ve TOMA'lar da alanda.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 14.12
Öğrencilerin önü TOMA ve akrep ve polis barikatı ile kapatıldı.

Öğrenciler bir yandan fidan dikimine başladı.

 

14.14
100. Yıl halkı da desteğe geldi.

 

işte dikilen fidanlardan birisi :)

 

96k7.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

14.23
Polis ağaç katliamının yapıldığı alanı ellerinde fidanlar bulunan ODTÜ'lülerden koruyor. (Bir gün doğru olanın yanında olacaklarına inancım her ne kadar zayıfsa da bunu umut etmekten kendimi alamıyorum ya her neyse)

 

14:30

Polis Biber gazı kullanmaya başladı

 

14:32

Destek çevik ekip geliyor

 

Haziran'ın çocukları da unutulmadı...

 

BXGOy23CMAIYR7P.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Rektörlük'ten Sert Açıklama:

 

ODTÜ REKTÖRLÜĞÜNDEN SERT AÇIKLAMA

ODTÜ Mensupları ve Öğrencilerine Duyuru

Değerli Mensuplarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Üniversitemizin bilgisi ve izni olmaksızın, 18 Ekim 2013 Cuma gecesi saat 21.15 civarında yerleşkemize girerek yol inşaatına başlaması ve ağaçları sökerek kaldırması ile başlayan sürece ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan ODTÜ Koruma Amaçlı İmar Planına ilişkin aşağıdaki bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz:

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin 18 Ekim 2013 Cuma gecesi habersiz ve izinsiz olarak yerleşkemize girerek baskın şeklinde başlattığı yol inşaatının ve ağaçların kaldırılmasının durdurulması için Rektörlük tarafından meşru tüm çözüm yolları denenmiş, gece boyunca ilgili kurumlara ve yetkili mercilere sözlü ve yazılı olarak ulaşılmaya çalışılmıştır. Ancak yapılan başvurulara rağmen Belediye ekiplerinin faaliyetleri sabah 6.30’a kadar sürmüştür.

19 Ekim 2013 Cumartesi günü Üniversite Yönetimi, Hukuk Müşavirliği, ilgili birim yöneticileri ve Yönetim Kurulu üyeleri saat 10.00 – 17.00 saatlerinde toplanarak yasal ve idari yönlerden stratejileri tartışmıştır. Toplantının sonunda hazırlanan Rektörlük Açıklaması 19 Ekim 2013 Cumartesi Üniversitemiz web sayfasında kamuoyu ile paylaşılmıştır.

20 Ekim 2013 Pazar günü Rektörlük yöneticilerinin, Üniversite Senatosu ve Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin, Şehir ve Bölge Planlama ve Mimarlık Bölümleri öğretim üyelerinin, hukuk müşavirlerinin ve teknik birim yöneticilerinin katılımıyla 14.00 – 19.00 saatleri arasında bir toplantı yapılmıştır. Toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan planın, ODTÜ önerisinden farklı olduğu noktalar değerlendirilmiş ve itiraz edilecek noktalar belirlenmiştir. ODTÜ’nün plana itirazları en kısa sürede Bakanlığa iletilecektir. Plan 4 Ekim 2013 tarihinde askıya çıktığından, bir aylık itiraz süresi 4 Kasım 2013 tarihinde sona ermektedir.

Toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda öngörülen eylem planı aşağıda özetlenmiştir.

Yerleşkeye izinsiz girilmesi, ağaçların sökülerek kaldırılması ve bu müdahaleden sorumlu kişi ve kurumlar hakkında yasal başvurular 21 Ekim 2013 Pazartesi gününden itibaren başlatılacaktır. Bu işlemlere ilişkin ayrıntılı bilgiler ilerleyen günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Üniversite Senatosu 22 Ekim 2013 Salı günü saat 13.30’da toplanarak konu hakkında Üniversitemizin tepkisini yansıtan bir metni karara bağlayacaktır.

Üniversite Senatosunun duyurusu 23 Ekim 2013 Çarşamba günü basın mensupları ile paylaşılacaktır.

24 Ekim 2013 Perşembe günü veya 25 Ekim 2013 Cuma günü Yerleşkemize yaklaşık 3000 fidan dikilmesini amaçlayan bir etkinlik düzenlenecektir. Bu etkinliğe tüm mensuplarımız ve öğrencilerimiz davetlidir. Etkinlik programı Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Bakanlık tarafından onaylanan planla ilgili bir bilgi notu hazırlanarak Üniversite kamuoyu ile paylaşılacak ve bilgilendirme toplantıları düzenlenecektir.

Yerleşkemize yapılan müdahale ve ağaçların sökülerek kaldırılmasına ve ODTÜ Koruma Amaçlı İmar Planındaki değişikliklere yapılacak itirazlara ilişkin olarak başlatılan yasal süreçlerdeki gelişmeler mensup ve öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

Bilgilerinize saygı ile sunulur.

Rektörlük

 

 

ODTÜ Rektörlüğü’nden bugün yapılan açıklamada da, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kampusa yasadışı olarak girdiği anımsatıldı ve yasal işlem başlatılacağı vurgulandı. Açıklamada, önümüzdeki Perşembe ve Cuma günü, belediyenin, ağaç kestiği araziye 3 bin fidan dikileceği duyuruldu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Melih Gökçek'ten de son 10 saattir ses çıkmıyor, ne oldu acaba, bişi mi oldu kendisine ohmy.pngnuke.gif

Kendisi biliyorsunuz bir twitter fenomeni, bu saate kadar çoktan bir açıklama yapmış olması gerekirdi, nitekim her adımından bizi haberdar eden birisi olduğu için kendisi, ben şu an ister istemez merak ettim... Hani örneklemek gerekirse diye:

 

xo2b.jpg

 

Birisi evine kadar gidip bir baksaydı, herşey yolunda mı diye biggrin.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Melih Gökçek'ten de son 10 saattir ses çıkmıyor, ne oldu acaba, bişi mi oldu kendisine ohmy.pngnuke.gif

Kendisi biliyorsunuz bir twitter fenomeni, bu saate kadar çoktan bir açıklama yapmış olması gerekirdi, nitekim her adımından bizi haberdar eden birisi olduğu için kendisi, ben şu an ister istemez merak ettim... Hani örneklemek gerekirse diye:

Birisi evine kadar gidip bir baksaydı, herşey yolunda mı diye biggrin.png

 

 

Ooooooo sonunda konuştu:

 

Gökçek, "Biz bu işlerin olay çıkarak büyümesini arzu etmedik, bu ağaçlardan 600’ü nün nakledilme imkanı oldu, kaldırılan 2 bin 388 ağaç için de ODTÜ'ye 211 bin TL ödeme yaptık" şeklinde açıklama yaptı.  

 

 

Sözlerine; "Eğer bu itiraz edenlerin gerçek amaçları ağaçsa ben 23 bin tane yetişkin ağaç vermeye hazırım hem de dikim için belediyenin imkanlarının da kullanılmasını sağlarım. En az oradan kaldırmış olduğumuz ağaçların 10 katını istedikleri yere, eğer ODTÜ talep ederse istedikleri yere dikmeye hazırız. Ağaçların kaldırılmasının nedeni bu yolun zaruri oluşudur. Kabul edilen projeyi, koruma planı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ODTÜ’nün müracaatı oldu. Onaylanan plan ve parselasyon planı yürürlüğe girdi. Bizde kanuna uygun olarak işlemleri başlattık. Plan kesinleşmedi, önce askıya asılması daha sonra da bir aylık itiraz süresinin geçmesi gerekiyor. Ancak plan yürürlüğe girdikten sonra belediyeler iş ve işlemlerini yapabilirler. Herhangi bir itiraz olursa, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verirse gereği yerine getirilir. şeklinde devam etti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yine her şey güzel güzel giderken:

 

17.00
Melih Gökçek'in çetesi fidanların başında bekleyen öğrencilere saldırdı.

Sendika.org'da yer alan habere göre, Öğrenci Kolektifleri üyesi bir ünivesiteli atılan taşlarla yaralandı. 100. Yıl İnisiyatifi’nden Hadi İskit, "Gökçek’in adamları” tarafından dövülerek bir kenara bırakılmış halde bulundu. Taner adlı öğrenci ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

17.07

Öğrenciler tarafından dikilen fidanların söküldüğü belirtiliyor.

 

(Sol Haber)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

17:40
ODTÜ öğrencilerine yönelik polis saldırısı başladı. TOMA, akrep ve çevik kuvvet ekipleri ODTÜ'ye girerek öğrencilere saldırdılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ODTÜ Yol çalışması nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılan ağaçlara karşılık ödendiği açıklanan 211 bin lirayı iade etme kararı aldı.

 

İade kararı ODTÜ‘nün resmi twitter hesabından da, “ABB’nin ODTÜ arazisinden kaldırdığı ağaçlar için ODTÜ ile herhangi bir anlaşma olmadan bugün aktardığı ödeme iade edilmiştir.” ifadeleriyle duyuruldu.

 

odtu-tweet.jpg

 

GÖKÇEK: ‘MARJİNALLER'

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ’deki ağaç katliamı sonrası açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek, iş makineleriyle sökülen 2 bin 388 ağaç için ODTÜ’ye 211 bin TL ödeme yaptıklarını söylerken, gece baskınını için ise tanıdık bir savunma yaptı: “Olay çıkmasın diye, “marjinaller gruplar var”.

 

ODTÜ’deki ağaç katliamını savunmak için kameraların karşısına geçen Melih Gökçek, yaptığı açıklamalarla şaşırtmadı.

 

Gökçek, iş makineleriyle söktükleri 2 bin 388 ağaç için ODTÜ’ye 211 bin TL ödeme yaptıklarını söylerken, “ODTÜ’nün kendi tespitine göre belirlenen 2 bin 388 ağaç kaldırıldı. Bunların parası da 211 bin TL tutyordu. Bu para da ODTÜ’nün banka hesabına yatırıldı. Bu ağaçlardan 600’ü nün nakledilme imkanı oldu. En az oradan kaldırmış olduğumuz ağaçların 10 katını istedikleri yere, eğer ODTÜ talep ederse istedikleri yere dikmeye hazırız. Ağaçların kaldırılmasının nedeni bu yolun zaruri oluşudur. ” dedi.

 

Gece baskınını “marjinaller” sözleriyle aklamaya çalışan Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

 

ODTÜ’deki bu çalışmalarımıza marjinal grup devamlı olarak engel olmaya ve olay çıkartmaya çalıştı. Biz bu işlerin olay çıkarak büyümesini arzu etmedik, mümkün olduğu kadar olaysız yapılmasını istedik. Ne kadar isabetli bir karar aldığımızı da ortaya koydu. Mevcut olan yeni yola 3 bin yetişkin ağaç ve 500 bin çalı grubu dikiyoruz. Bazı itirazlar var AVM yapılacağı yönünde, bunu söyleyenler imar kanunundan habersiz olan kişilerdir. Bu tamamen yanlış intikal ettiriliyor. Planda notlar var ODTÜ’nün kendi teklifi olan, orada market teklifi var. Bunları kendisine yapacaktır bize değil. Bunlar Büyükşehir Belediyesi’yle alakası olmayan yerlerdir. Bize kalan yerler sadece yollardır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Nasıl enteresan insanlar bunlar, haber bile vermeden gecenin bir yarısı gidip ağaçları kesiyorlar, direnişle karşılaşınca yine haber vermeden hemen hesaba para aktarıyorlar sonra biz paralarını ödedik diyorlar... Yalan ve hileyle boğuşup durmaktansa biraz dürüstlük ve güzellikle her şey ne de güzel olabilirdi aslında

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

(soL - Haber Merkezi) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ düşmanlığında sınır tanımayarak şimdi de ODTÜ'ye otobüs seferlerini durdurdu.

Belediyenin gerekçesi ODTÜ'de 2 araca zarar verildiği iddiası oldu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ODTÜ Katliamı Kente, İnsana, Yaşama Saldırıdır

 

Hekimler olarak içimiz yanıyor. Biliyoruz varlığımız doğaya, kente, ağaca, kediye, köpeğe, kısaca bu hayatı paylaştığımız tüm canlıların var olmasına bağlı. Bizim sağlığımız onların sağlığına bağlı. Biliyoruz, doğa yoksa, sağlıklı kent yoksa hekimlik de bir yere kadar.

18 Ekim 2013 Cuma gecesi Ankara’da bir katliam yaşandı. Bu katliamı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yaptı. Onlarca kamyonla, iş makinasıyla, eli sopalı görevlilerle yaptı.

O gün “bayram”dı. İnsanlar bu kadarını beklemiyordu. ODTÜ yönetimi gerekli görüşmeleri yapmıştı, ABB yetkililerinden “güvence” almışlardı. Çitlerin yıkılıp içeri baskın yapılmasını beklemiyorlardı.

ODTÜ’nün itirazını beklemeden, öğrencilerin, öğretim üyelerinin, bölgede yaşayan insanların, Ankaralıların itirazlarını dinlemeden baskın yaptılar.

Gecenin kör karanlığında, sabaha kadar “çalışıp” 3000’in üzerinde ağacı katlettiler. ODTÜ Rektörlüğü’nün açıklamasından anlaşılıyor ki, başka yere nakledilip yaşaması mümkün 600’den fazla ağaca da kıydılar.

Bir kenti yaşanır kılmakla görevli “Belediye” eli sopalılar eşliğinde baskın yaptı. Polis koruması altında yapıldı bu baskın. TOMA’larla, polis helikopterleriyle yapıldı. Ne Valilik, ne Savcılık ne de Emniyet itirazlara kulak astı, “dilekçeler” kabul edilmedi.

Cinayeti mahalleli, gazla, tazyikli suyla uzaklaştırılan bir grup insan, birkaç gazeteci gördü.

Biz gelecek nesillerden, çocuklarımızdan utanıyoruz.

Bu katliamı yapanlar hiç bir şeyden utanmıyorlar.

Yine de umudumuzu yitirmiyoruz. Yaşasın doğasına, kentine, üniversitesine sahip çıkan insanlar. Yaşasın yaşam.

Kahrolsun bağzı şeyler.

 

Türk Tabipleri Birliği
Merkez Konseyi

 

 

Kaynak:

http://www.ttb.org.tr/index.php/Haberler/odtu-4065.html
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean Maurice Ripert, ODTÜ’de yol yapımı için gece yarısı başlatılan operasyona sert tepki gösterdi. Ripert özetle şu mesajları verdi: “(ODTÜ’de yaşananlar) Nihai kararı beklemeden bunu yapmaları talihsiz bir durum. Görüşmeler sürüyordu. Bu bazılarının işini yapmadığının da göstergesi. Vali mi, belediye başkanı mı şuan da tam hatırlamıyorum ama birisi bu kararı aldı. Birileri olaylardan ders almamış. Sürpriz olduysa da en azından durdurabilirdi. Bizim AB içerisinde insan hakları, demokrasi, hukukun üstünlüğü kurallarımız vardır. AB’de insanların bu hakları için savaşması sorgulanmaz, inkar edilmez. (Gezi eylemleri) Gösteriler iki şeyi gösterdi. Bir bu ülkedeki reformlar hayata geçirilmiş. İki sivil toplum dinlenmek ve saygı duyulmak istiyor.”

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bülent Arınç insanının açıklamaları:

 

 "Sonunda hukukun dediği olacaktır. Böyle bir yolun yapımına ihtiyaç varsa ağaçlar ve ODTÜ ormanında ağaçlar zarar görmeyecekse, 5'i gider 15'i gelecekse millet Ankara Büyükşehir'i haklı görür. Parlamentoda hiç işe yaramayanların birer fidan dikmeye çalışması şova dönük gösterilerdir. Millet bunun karşılığını verir. Geçmesi gereken bir yol var, o yolun zarar vermeden geçebileceği konusunda Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın ODTÜ'ye sunduğu kabul edilmiş bir proje var. Ama yeniden Gezi benzeri olaylar çıkarma gayretleri var."
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu da Erdoğan:

 

200 BİN AĞAÇ SÖKERİZ, 3 MİLYON DİKERİZ
İstanbul’da 3. Boğaz Köprüsü’nün temellerini attık. Birileri çıkıyor, yok şu kadar ağaç kesiliyor, yok şu kadar ağaç sökülüyor. Biz ammeye hizmet veriyoruz.
Tüm insanlık bu köprüden istifade edecek.
Oradan 200-300 bin ağaç sökersin. Bunların yerine 3 milyon, 5 milyon ağaç dikersin.
Bizim Türkiye’de ne kadar ağaç diktiğimizi bilmeyenler şimdi nasıl olur da bir yerden engeller koyalım.

 

YOL İÇİN CAMİYİ YIKAR, BAŞKA YERE İNŞA EDERİZ. (Kendileri için en önemli şey cami olduğundan dolayı cami örneğini veriyor tabii, kendisiyle empati koyup anlayabilelim diye yani mesela siz de en sevdiğiniz şeyi koyun cami kelimesi yerine anlayın efendiyi.. Sinirim bozuluyor her söylediğine bunun sick.gif )

Yol medeniyettir. Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini anlamazlar.
Önünde cami bile olsa yol oradan geçecekse o camiyi yıkar, o camiyi gider başka yerde inşa ederiz.

 

ODTÜ’DEKİ OLAYLAR

ODTÜ’de her şey yapılmış. Planı şu bu kişi yapmaz. Belediyeler yapar ve uygulamaya sokar.
Burada da birileri çıkıyor, bu yolu kesmek istiyor. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP. (yok artık, bunu da CHP'ye attı ya daha ne desem boş, çığrından çıkmışlık hali son raddede...)

 

MODERN EŞKİYALAR ÖN KESİYOR. KARARLIYIZ, YAPACAĞIZ

Ankara Büyükşehir Belediyemiz kararlılıkla yol yapımına devam ediyor. Sıkıntıların aşılması için yapılması lazım. Birileri ön kesiyor diye duramayız. Geçmişte eşkıyalar yapardı. Şimdi de modern eşkıyalar yapıyor. Kararlıyız. Kim yolumuzu kesmeye kalkarsa bizim çelik irademizi görecektir. (hıııııııı)

 

ORADA ÇOK ÇALI ÇIRPI TOPLADIK

10 yılda 17 bin km bölünmüş yol yaptık. Demek ki bu yolları takip edemediler. Etselerdi biz orada çok çalı çırpı topladık. Çalı çırpıları toplamasan o kadar yolu yapamazdın. (Çalı çırpı dediği orman... Ormanlara çalı çırpı diyor, 17 bin km yol yaptık bir sürü orman katlettik o zaman niye sesiniz çıkmadı diyor nuke.gif  )

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ODTÜ için toplanma yerleri

-İstanbul 19.00 Galatasaray Lisesi önü

-İzmir 20.00 Sevinç Pastanesi önü

-Adana 19.00 Atatürk Parkı

-Ankara 14.00 100.yıl Migros Önü

-Eskişehir 17.30 Kanatlı Avm önü

-Kocaeli 16.00 Kocaeli Üniv. Sosyal Tesisleri

-Mersin 17.00 Pozcu Royal yanı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

19:25 -  Polis Galatasaray Lisesi önünde müdahaleye başladı. TOMA İstiklal Caddesi üzerinde tazyikli su sıkmaya başladı

İstanbul’da ODTÜ’deki ağaç kıyımını protesto eden demokratik kitle örgütlerinin Galatasaray Meydanı’na yapılan eylem çağrısının ardından polis İstiklal Caddesini abluka altına aldı.

Taksim Meydanı başta olmak üzere Galatasaray Meydanı ve Tünel Meydanı’na çok sayıda TOMA ve akrep aracı sevk edildi. İstiklal Caddesi’nde kimi sivil polislerin özellikle gençlere kimlik sorularak Genel Bilgi Taraması yapıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bunlardan hesap sorulacak gün ve hesap soracak bir babayigit mutlaka olacaktir.Bundan sakin süpheniz olmasin 30 yil sonra da olsa bunlardan illaki hesap sorulcaktir.Ya kacacaklar ya da hesap vereceklerdir Türk Milletine ve milletin yargiclarina cemaatin satin alinmis hakimleri degil milletin hakimlerine hesap verceklerdir.Nürnberg Mahkemelerinde nasil ki katillere insanlik düsmanlarina hesap sorulduysa gün gelecek icimizdeki ve iktidardaki katillere eli sopalilara onlarin efendilerine hesap sorulacaktir.Belki bu hesabin sorulacagi günleri göremeyenler olacaktir,eger sizler cocuklariniza bugünleri anlatip onlarin neyi sahiplenmelerini ögretirseniz inanin ki onlar bunlardan hesap soracaktir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

..

 

bi hatalı anlama olmuş olubilicektir..sad.png

şöyle söylenmiş olubilir:

 

"kıyamet kopunca, ağaçlar yerlerinden sökülecek.."w00t.gif

 

bundan şunu anlıyoruz.. çıkarım yapabiliriz yane ki;

bi istidlal;

belkim de kıyamet kopmaktadır.. 20.gif

ondandır.. kim bilir..forgiveme.gif

 

..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.