Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

Kenya'da onlarca ölü,Pakistan'da 50 ölü.

 

Bu ölümler selle,yanginla,yildirim veya elektrik carpmasiyla degil müslümanlarin terörü ile olmustur.

 

Simdi birtakim müslüman diyecek ki "efendim müslümanlikta terör yoktur"

 

Olabilir!

Ancak masum insanlari katledenler müslümanlik adina katlediyor.Kendi hesaplarina degil.

 

Rabia isareti masum insanlari katledenlerin kullandigi bir isarettir.Aynen Hitler'in "Heil Hitler"diye rejimine sembol olarak kullandigi Roma'li el selami gibi.O selami vermeyenler Hitler'e karsi olanlardi ve hepside yok edilmistir.

 

Müslümanlar eger,emperyalizmin taseronlugunu birakip adam gibi müslümanliklarini yasarsalar bu katliamlar yasanmaz.

 

Türkiye DAR-ÜL HARP olarak etiketlenmistir.

 

Bu etiketi bir ara Köln'de ki meshur halife Kaplan Türkiye'ye yapistirmis,icimizdeki birtakim insanlik düsmani zihniyette bu yolda siyaset yapmaktadir.

 

Dar-ül Harb müslümanlarin gayri müslimlere karsi savas verdigi yere denir.Emperyalistlerin taseronluguna soyunmus olan sahte müslüman takimi ve din bezirganlari kendileri gibi yasamayan,düsünmeyen herkese karsi savas ilan etmislerdir.Kenya'da,Pakistan'da,Türkiye'de,Suriye'de,Irak'ta ve diger Islam ülkelerinde dökülen kanlarin vebali bu kan icici terör örgütlerinin omuzlarindadir.

 

Afganistan'da Taliban'a karsi savas veren ABD'nin yaninda Türk askerleri vardir.Afganistan'i Talibandan korumak icin asker gönderenler ne kadar ilgincki bundan yillar önce Taliban liderinin ayaklari dibinde diz cökerek icazet aliyorlardi.El Kaide'ye karsi Afganistan'da güvenligi saglayanlar Suriye'de El Kaide'nin kanli eylemlerini destekliyorlar.

 

Sivas Madimak'ta bundan yillar önce bir katliam yasandi.Kenya'da,Pakistan'da yasanan katliamlarin aynisi Sivas Madimakta yasanmisti.Bu katliami yapanlarda müslümanlardi bugün hepsi serbestce aramizda gezinmektedirler.Cünkü ceza almamislardir..Üstelik bu katilleri destekleyen avukatlarin tümüde bugünkü Islamci iktidarin saflarinda görev yapmaktadirlar.Bu nedenle Kenya ve Pakistan'da yasanan bu katliamlarin ülkemizde de yasanabilmesi mümkündür.Herkesin cok dikkatli olmasi gerekiyor.

 

Bugün Gazetesi'nin bir köse yazari diyor ki;Eger Taksim'de polis saldirisi olsaydi 6 kisi mi ölürdü?

Demek ki bunlar icin saldiri demek 40 .50 kisinin ölmesi demektir,6 kisi olunca saldiri olmaktan cikiyormus!

 

Tevekkeli degil basbakan bu ölenlerin hicbirine aglamadi ama Misirdaki teröristin kizinin ölümüne agladi.

 

Dedik ya dünyanin hicbir ülkesinde terör örgütleriyle isbirligi yapan hükümetler yoktur Türkiye disinda.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'yi eli kanlı psikopat katil teröristlerin elini kolunu sallayarak dolaştığı ve sınırlarından istedikleri gibi girip çıktıkları, katliamlar yapıp gelip dinlendikleri ve tekrar katliama gittikleri bir yer yapan kişileri başlarında tutan halk, bunun bedelini terörle yüz yüze kalarak ödeyecek. Bu doğa kanunudur, kaçınılmazdır.  

 

Türkiye maalesef eli kanlı islamcı katillerin kana bulamasına yakın bir konuma getirilmiştir. Bundan kaçınabilme lüksünü çoktan kaybetmiştir. Bu psikopat katilleri hadi tamam sizi kullandım artık gidin diye gönderemezsiniz. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Simdi birtakim müslüman diyecek ki "efendim müslümanlikta terör yoktur"

 

Olabilir!

 

Terör, TDK'ya göre anlamı 'yıldırma, cana kıyma ve malı yakıp yıkma, korkutma, tedhiş' olan kelime.

 

Yalnız, TDK burada "birbirini kasıtlı olarak ötekilştirilmiş insanların, birbirini yıldırması, canına kıyması, malını yakıp yıkması, tedhiş ve korkutması" olarak yazmalıydı. Tanımın daha bir temelini belirtmek gerek. Eksik bırakmış.

 

Ötekileşmek/ötekileştirilmek, ekonomik çıkarlar başta olmak üzere, dini, etik ve etnik temellidir. Bu saydıklarımın oluşturulma amacı insanların birbirleri ötekileştirip üzerinde hakimiyet sağlaması içindir. Terör ise bu farklılaşmanın ürünüdür.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Satıcı çürük malı satmaya çalışır. Bu onun işi... Çürük mala para ödeyende kabahat daha fazladır. Satıcı çıkarını kollar, alıcı da öyle yapmalı. Tek taraflı iş olmaz. Haklarını bilmeyen tüketiciler oldukça çürük mal satan satıcılar da olur.

 

Zihnini dogmalara ipotek edenler oldukça, o zihinleri köleleştirmeye çalışanlar da olacaktır. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Cihatçı teröristler meydanda cirit atıyor diye İslam'ı suçlamak çok da doğru değil bence. Sonuçta ılımlı İslam'ı da , radikal İslam'ı da çıkartan ABD değil mi?

Ilimli Islami da Radikal Islami da cikartanin Amerika oldugunu biliyoruz,ama onun pesinden gidenleri de sadece terörist olarak nitelersek o zaman Islam ülkelerindeki yönetimlerin hepsi terörist konumuna girmiyor mu?Suriye'de teröristleri sirf Esad'i devirmek bahanesiyle destekleyen bizim hükümet degil mi?Irak'ta Amerikan askerlerinin sag salim evlerine dönmesi icin duaci olan zat-i muhterem!bizim basbakan degil mi ve onun pesinden giden tüm AKP degil mi?

 

Libya'da Gaddafi'yi devirmek icin Haclilarla isbirligi yapan kimdi,Gaddafi'nin güclerine karsi mücadele verenler de müslüman degilmiydi.Yani ABD istedi diye bir müslüman kötü ama o kötü denilen müslümani öldüren müslüman iyi mi oluyor?Misir'da karsi karsiya gelenler kimlerdi?Müslümanlar degil mi?

 

Ister devlet baskani,ister basbakan ister asker ister ne olursa olsun,birtakim cevrelerin cikarlari icin taseronluk yapma hakki kimsede  yoktur.Müslümani müslümana kirdirmanin dinle imanla insanlikla uzaktan yakindan hicbir ilgisi yoktur.Müslümanin müslümani kirmasina önayak olanlar 24 saat Allah  deseler 24 saat secdeden kafalarini kaldirmasalar bile müslüman olamazlar.Onlarin müslümanligi sahtedir.

 

Emevilerde müslümandi ama  müslüman kani dökerek beslendiler.Imam-i Azam Ebu Hanife'yi zindanlara süründüren ve iskenceler altinda öldürenler de müslümandi.

 

Eger gercek müslümanlar bu sarlatanlarin arkasina onlari müslüman sanarak gitmekten vazgecmedikleri sürece dislanacak ve lanetleneceklerdir.Türkiye'de gercek müslümanlik yasansaydi bugün ülke ihanet cemberinin icinde olmayacakti.Gercek müslümanlik seriatla degil ülkesine sahip cikmakla olur.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

%100 oran gerçek hayatta yoktur. %50 den sonra iyileşme başlar ve oran ne kadar yükselirse o kadar iyi sayılır.

 

Yoksa dogma bilimde bile var! Buna şaşırılabilir ama bilimciler de bir dogma yarattı. Genetik çözümlenince, dünyada yaşayan tüm canlıların aynı genetik yapıdan türediklerini, bunun istisnası, yani uzaydan gelmiş bir bakteri filan şeklinde tek bir canlı bile olmadığını ortaya attılar. Buna da "santral dogma" adı verildi. 

 

Tabii bilimin işi dogma yıkmak olduğu için bu iş bilimcilerin çok hoşuna gitti. Yarattıkları bu dogmayı yıkmak için her yeri, yanardağları, deniz diplerini, toprağın, kayaların derinliklerini araştırıp farklı bir genetik mekanizmaya sahip canlı aradılar.

 

Henüz bu dogma yıkılamadı. Nasa zehirli bir gölde yaşayan çok sıradışı bir bakteri bulunca heyecan dalgası esti. Santral dogma sallantıdaydı. Ama umulan olmadı, bakteri sıradışı olsa da genetiği yine aynı sistem üzerine kuruluydu. Yani o da uzaktan akrabamızdı.

 

Uzaktan yakından hiç bir akrabalığımızın olmadığı bir canlı ile karşılaştığımızda, bu dünyadaki en sıra dışı olay olacak. 

 

Umarım saldırgan ve silahlı uçan dairelerle gelmezler!!! yaratik1.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

3 Temmuz’da gerçekleşen darbenin ardından, darbe karşıtları aleyhinde verilen ilk karar "idam" oldu. (AA)

 

Darbenin ardından Rabia ve Nahda meydanlarında eylemlerine devam eden darbe karşıtlarına 14 Ağustos'ta Mısır güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kişi ölmüştü.

 

Rabia Meydanı’nın dağıtılmasının ardından aralarında Müslüman Kardeşler liderlerinin de bulunduğu binlerce darbe karşıtı gözaltına alınmıştı.

Geçen hafta Mısırlı askeri yetkililer AFP’ye darbeden bu yana 16 bin kişinin tutuklandığını söylemişti. Darbe karşıtları ise tutuklu sayısının 20 bini geçtiğini söylüyor.

 

Güvenlik kaynakları Müslüman Kardeşler Teşkilatı’nın üst ve orta düzey liderlerinden yaklaşık 3 bin kişinin tutuklu olduğunu açıkladı.

Mısır hapishanelerinde ayrıca yüzlerce kadın tutuklu da bulunuyor.

 

Mısır'da darbe yönetiminin 'terör örgütü' ilan ettiği Müslüman Kardeşler'in ve teşkilatın lideri Muhammed Bedii'nin de yargılandığı ülke tarihinin en büyük davasında, 529 kişiye idam cezası verildi.

 

Kaynak: Al Jazeera ve Reuters

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.