Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Galaxy s4 un ekrani ne kadar dayanikli ?


Önerilen İletiler

Samsung Galaxy S4′ün Ekranı Ne Kadar Dayanıklı?

 

s4scratch-619x346.jpg

 

Dayanıklı ekrana sahip bir akıllı telefon aldığınızda ilk yaptığınız şey ne oluyor? Kendinizi garantiye almak için ekranına koruyucu jelatin yapıştırmak mı? O zaman size kötü bir haberimiz var. Corning Gorilla Glass gibi dayanıklı cama sahip bir telefona jelatin yapıştırdığınızda normalde camı çizemeyecek olan şeyler jelatini çizer. Siz telefonunuzu çizikten koruduğunuzu sanarken jelatin yüzünden çizilmiş ekrana bakmak zorunda kalırsınız. Ayrıca jelatinlerin ekranı matlaştırdığını ve ekranın canlılığı düşürdüğünü de ekleyelim. Peki Samsung’un yeni amiral gemisini almayı düşünenler, sizler ne yapacaksınız? Samsung Galaxy S4‘ün ekranı Corning Gorilla Glass 3 dayanıklı camdan imal edildi. Aldığı telefonun ekranının ne kadar dayanıklı olduğunu görmek isteyen bir kullanıcı Szabolcs Ignacz youtube kanalında yayınladığı bir video ile Galaxy S4′ü kalem, anahtar, bozuk para ve bıçak gibi şeylerle çizmeye çalışmış. Sonuç mu? İzleyelim:

Videodan da görebileceğiniz üzere Samsung Galaxy S4′ün ekranı günlük hayatımızda telefonumuzun maruz kalacağı alet edevatlara karşı (her ne kadar ekmek bıçağı biraz uzak ihtimal olsa da) gayet dayanıklı. Yalnız uyarmadan geçmeyelim. Samsung Galaxy S4′ün (veya dayanıklı cama sahip tüm telefonların) Corning Gorilla Glass 3′e sahip olması ekranın kırılmayacağı, çizilmeyeceği anlamına gelmiyor.Bu cam teknolojileri ekranları daha dayanıklı yapıyor, kırılmaz çizilmez değil.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=DOW_IuZQ-5E

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.