Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Nasıl Sağlıklı ve Mutlu Olabilirsiniz.


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Nasıl Sağlıklı ve Mutlu Olabilirsiniz.

 

Her gün yeterli uyku alınız. Bu hergün 8-10 saati buluyor.

 

550px-Get-Curly-Hair-Naturally-Step-4.jp
 

Sağlıklı besleniniz. Daha çok sebze yemeye ve kendiniz pişirip kendiniz yemeye çalışın.

 

550px-Gain-Weight-Quickly-for-Girls-Step
 

Çok su içmeye çalışın. Su yaşamın kaynağı ve kendisi olduğu için hergün yeteri kadar su içmeye çalışın.

 

550px-Improve-Your-Facial-Skin-Step-6.jp
 
 

Hergün düzenli olarak egzersiz yapınız. Vücudunuzun hergün düzenli olarak hareket etmesi gerekmektedir bu nedenle hergün düzenli olarak egzersiz yapmaya en azından yürümye çalışın.

 

550px-Regulate-Your-Menstrual-Cycle-Step
 

Kendinize zaman ayırın. Hani o çok yapmak istediğiniz şeyler varya onları yapmaya başlayın. Kendinize zaman ayırın. O ayakkabıyı alın, o tepeye tırmanın, o yaylaya gidin..

 

550px-Clean-Athletic-Shoes-Intro.jpg
 

İyi arkadaşlar edinin. Herşeyinizi paylaşabildiğiniz arkadaşlar edinin. Konuşmaktan çekinmediğiniz, zorluklara ve güzelliklere beraber başladığınız ve karşı koyduğunuz arkadaşlıklar.

 

550px-Not-to-Be-Shy-at-a-New-School-Step
 

Gülümseyin ve gülün. şaka yapın, fıkra anlatın. gülmekten ve gülümsemekten korkmayın. Kahkahanızın yedi sokak ileriden duyulmasını sağlayın.

 

550px-Enjoy-Change-Step-7.jpg

 

Hobi sahibi olun veya hobilerinize zaman ayırın. Sanat, müzik birşeyi toplama olabilir. Onları yapmaya veya yapmaktan zevk aldığınız bir hobi sahibi olmaya çalışın.

 

550px-Span-Large-Intervals-on-a-Piano-St
 

Ailenize yardım edin (elinizden geldiği kadar). Annene bulaşıkta yardımcı ol veya odanızı düzenleyin bir defa olsun elekrik süpürgesini alarak evi kendiniz süpürün.

 

550px-Clean-&-Organize-Your-Room-Step-11
 

Söylenti, hakaret ve aptal insanlardan uzak durun. Bu maddenin en zor madde olduğunu biliyorum. Herkesin böyle bir arkadaşı vardı başkaları hakkında çok konuşan ve hertürlü hakareti ve söylentiyi yayan. Bu tür arkadaşlardan uzak durun.

 

550px-Deal-With-Migraines-Step-1Bullet7.

 

Önemli şeyleri hatırlayın. Unutmayın popular olmak herşey değildir. Bunun yerine gerçek arkadaşlığı seçebilirim. Bazan bir arkadaşınızın başka şey yapmasına izin verin her zaman sizing dediğiniz olmasın.

 

550px-Stop-Being-Emotional-Step-5.jpg

 

Hayatınızdaki stresi kesip atın veya azaltın. Bu sizi sağlıklı ve gerçek anlamda mutlu yapacaktır. Derin bir nefes alın, yoga yapın, sakin olun ve stresi gördüğünüz anda uzaklaşın. Okuyun ve yazın (günlük), müzik dinleyin veya bir güzelliğe adapte olun.

 

550px-Feel-Refreshed-Step-5.jpg

 

 

Kendinize güvenin ve emin olun. Kendinize zaman ayırın ve içsel ve dışsal olarak yenilikler yapın. Aynada kendinize bakın ve güzelliğinizi görün ve onun üzerine kendinizle konuşun. Dik oturun ve gözlere bakarak konuşun.

 

550px-Develop-Poise-Step-1.jpg

 

Hedefleriniz ve hayalleriniz olsun ve onları gerçekleştirmeye çalışın. Unutmayın bir başarısızlık dünyanın sonu değildir. Hayal kurun onları gerçekleştirmek için çalışın. Kendinize bir hedef belirleyin işinizde yaşamınızda artık ne olursa olsun... Ve gerçekleştirin.

 

550px-Improve-Self-Confidence-Step-2.jpg
 

Okulu yaşamınızda en önemli şey yapın ve herzaman düzenli olmaya çalışın. Ev ödevlerinizi zamanında yapın ve öğrenmeye çalışın. evise for that test. Etrafınızdaki şeyleri temiz ve düzenli tutun ve evinizde kendinize bir çalışma bölümü hazırlayın. Ev ödevlerinizi ertelemeyin.

 

550px-Smile-Like-You-Mean-It-Step-2.jpg
 

Dışarı çıkın ve temiz havayı teneffüs edin. Arkadaşlarınızla açık havada dolaşın, partiye gidin, aile toplantılarına katılın. Açıkça sosyal olun ve daha çok açık havada zaman geçirmeye çalışın.

 

550px-Have-a-Stunning-Laugh-Step-5.jpg

 

Her zaman ama her zaman kendiniz olmaya çalışın. Kendinizi hiç bir zaman veya hiç bir şey için başka birinin yerin koymayın. İnançlarınız ve düşünceleriniz için ayağa kalkın ve onların kendinizin olduğunu belirtin.

 

550px-Not-to-Be-Shy-at-a-New-School-Step

 

Güzel sözlerden ve müzikten etkilenin. Bunun sizin yaşamınızda ne kadar etkili olduğunu ve yaşamınızı değiştirebileceğini unutmayınız. Etkilenin ve aşık olun.

 

550px-Train-Your-Ear-Step-2.jpg

 

Yüzeysel olmayın. Bunun kimseye yararı yok. Doğruları konuşun başkalarına iyi görünmek için yüzeysel şeylere ilgil duymayın veya söylemeyin.

 

550px-Deal-With-a-Hard-Life-Step-2.jpg
 
 

Son olarak...: Yaşamı sevin, çok gülün, sonsuz yaşayın. Her ne olmak istiyorsanız onun için hayal kurun ve dileyin. Yaşamı alın ve ne olmasını istiyorsanız öyle olması için çabalayın. Yaşam size limon veriyorsa o limonu alın ve gözlerinizin içine sıkın! Araştırın, hayal kurun keşfedin. Tutacak ve gerektiğinde gitmesi için bırakacak kadar akıllı olun. Kendini bulmaya çalış. Risk al. Statükoyu redder. Kendine sahip çık. Yaşamın getirdiği şanları al onların seni nereye götüreceğini bilemezsin. .ve son olarak kendinize ben 'Çok Güzelim' diye bağırın!

 

550px-Be-Bright-and-Sunny-Step-5.jpg
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.