Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ben, Oglum.... Ve ucuncu sahislar....


crazy mom

Önerilen İletiler

Surekli yetersiz oldugunu dusunen, cocuguyla az vakit gecirdiginden yakinan, verimli vakit geciremiyorum diyen biri olmadigimi saniyorum. Asla cocuk merkezcide olmadim. Bunu erken yasda anne olmama bagliyorum belkide karekterim boyle bilmiyorum. Ama cocuk konusunda kendime guveniyorum. Ogluma cok iyi olmasa da fena bir anne odegilim diyorum. Calisan okuyan ve evde oturan anne catismasini yasiyorum son gunlerde. Evde oturan anneler, beni bende onlari elestirken buldum kendimi. Neden iki taraf bir birini elestiriyor bilmiyorum. Aslinda, ben kimseyi elistirmem, okulum olmasa ve gercekten cocuguma verimli olacagima inansam belki bende evde otururdum ama ben kendimi biliyorum, ve evde oturmak bana ve ogluma iyi gelmez aksine kotu gelir cunku ben asla sabah 8 aksam 6 cocugumla surekli aktivite halinde yasayamayacagimi biliyorum.... Bu sebeble kres fikrini ( ama gercekten iyi bir kres) desteklerim. Cocugun annesiyle olmasi 18 aylik olana kadar, tamam cok guzel, ama gercekten anne cocuguna eger verebildiklerini yeterli goruyorsa ben onunde egilirim. Ama kisi beni elestiriyorsa, sen cocukmu bakiyon, kres bakiyor derse, ve bu kisi, cocuguna bagirip cagirip, evden disari gunlerce cikarmayip televizyonun onunde cocugu pasiflestiriyorsa, ben bu kisiyi beni yargilamasina asla izin vermem. Cunku biliyorumki, su anki yasanilan duzende, cocuklarin daha yurumeden krese gittigi sistemde, bu cocuklar hayata geri baslayacaklar diger cocuklara gore....

 

Ayrica, oglumu sabahlari krese goturdugumde, ve aksamlari aldigimda oradan cikmak istemedigine sahit oluyorum. Bu beni gercekten mutlu ediyor. Kresdeki ailelerle gorusuyoruz, kres disinda da aktiviteler yapiyoruz. Daha da verimli oluyor. Ve diger sorun, kresdeki anneler, bana cevremdeki arkadaslarimdan daha verimli ve daha zevkli geliyorlar yaslari ne olursa olsun. Cunku konusulan konu temizlik, yemek, esler ya da alisveris degil... Okul, dersler, sinavlar, cocuklarimiz, daha verimli konular bana gercekten daha eglenceli geliyor.

 

Sonuc olarak, ben gercekten herkese saygi ve herkesin kendi secimi olduguna inaniyorum.Evde cocuguna bakmak isteyenede, calismak istemeyenede, calisana da okuyanada hepsine saygim sonsuz. Ama surekli, her defasinda Turk ailelerle bir araya geldigimizde, surekli surekli konu benim okuluma ve oglumun kresine gelince elestirilmeyi kaldiramiyorum. Ben insanlari boylesine kirmamaya dikkat ederken, neden bizim hayatimiza bu kadar mudahale etmek istiyorlar anlamiyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.