Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BUNLAR PROVAKASYON DEĞİL!


TGT ci KEMAL

Önerilen İletiler

Değerli arkadaşlar,son günlerde yaşadığımız olayları hepimiz çok yakından biliyoruz ve eminiz ki duyarlı arkadaşlarımız bu gelişmeleri çok yakından takip ediyorlar..Şimdi burada bu olayları tek tek yazıp insanlarımızın yüreğini sızlatmaya gerek yok..

 

Gelişen olaylara baktığımız zaman,ortada bir “provakasyon” lafının almış başını gittiğini görüyoruz..Bu,başta hükümet yetkilileri ve daha sonra yazılı ve görsel basında da böyle…Hatta bazı yetkililer ve basın kuruluşları öyle bir aymazlığın ve ihanetin kucağına düşmüşlerdir ki; şanlı bayrağımızı açıp istiklal marşımızı söyleyen vatan evlatlarına bile “provakatörler” demişlerdir..Hayır, bizce bu, kesinlikle bir provakasyon değil, uzun zamandır planlı bir şekilde hazırlanan kitlesel bir eylemdir…Ve arkasından bir soruyu da sormak gerekir.Bu kitle kimlerden oluşur ve kimler tarafından yönetilir?..Bu sorunun cevabını buraya tekrar tekrar yazıp gereksiz tartışma yaratmak istemiyoruz..yalnız şunun iyi bilinmesi lazım ki bu insanlar; içimizde masumane (!) bir şekilde yaşayan, her gün yolda sokakta karşılaştığımız, aynı okulda okuduğumuz, aynı işyerinde çalıştığımız, aynı dükkandan alışveriş ettiğimiz, aynı apartmanda oturduğumuz, kanunlar önünde bizimle eşit olan insanlardır..

.

2-3 hafta önce ,üzerinde uzun zamandır araştırma yaptığımız bir dernek ve faaliyetleri hakkında ,bilgilendirme yazısı yazmıştık…Gerçek şu ki; bu olayların olacağı bütün vatanseverler tarafından biliniyordu.Fakat bizim tarafımızdan bilinmeyen tek şey, bu olaylar karşısında hükümetin tavrıydı..””Ben geliyorum” diyen bir eylem karşısında hükümetin bu kadar şoka uğrayıp müdahale etmemesi, hiç birimiz tarafından tahmin edilmemişti.

 

Arkadaşlar ,kimse AB ve onların bize uygulattığı yasalardan dolayı yetkilerin kısıtlandığından bahsetmesin (Askeri kanat hariç!!)..Çünkü elimizdeki terörle mücadele yasasının, içi boşaltılmış dahi de olsa izinsiz eylemlere müdahale etmeyeceksiniz gibi bir maddesi yoktur.

 

 

Değerli arkadaşlar , yine bizce çok tehlikeli görünen bir kelimede sık sık kullanılmaktadır..”Sağ duyulu olmak”…neyin “sağ duyusu” neden sağ duyu” arkadaş..Siz değilmisiniz yıllarca milli ruhumuzu “sağ duyulu olma ” adı altında körelten, Türk gençliğini bu gibi söylemlerle afyonlayan,düşmanlar karşısında adeta hipnozlayan…..Neden “ bilinçli olun” değil de “sağ duyulu olun” ….Arkadaşlar “sağ duyulu olmak” bir aldatmacadır..

 

Son olarak şunları söyleyebiliriz; bu olaylar “artçı” değil “öncü” olaylardır..Şimdi hepimizin yapması gereken şunlardır..

 

Tez canlı olmayın SOĞUKKANLI OLUN, tahriklere kapılmayın, BİLİNÇLİ OLUN, tek değil BİRLİK OLUN, ve karşınızdakilerin kardeşmi-kalleşmi olduklarını kendinize sorun…

 

Son dönemde Anadolu’da başlayan ve batıya doğru hızla büyüyen bir kuvayi-milliye hareketi ve buna bağlı oluşumlar söz konusudur,,, “Sağ duyulu olun “ masallarını dinlemek yerine gidin bu oluşumlara katılın ve “sağ duyulu” değil BİLİNÇLİ olun…Oturduğunuz yerden asarız! keseriz! gibi içi boş lafları kullanmak yerine çevrenize daha vatansever bir gözle bakın ve olaşacak veya oluşum içindeki bölücü faaliyetleri engellemeye çalışın…Son olarak ta ATAMIZIN istediği gençleri aşağıda ki şu sözleriyle anlamaya çalışın;

 

 

"Türk genci, inkılâbların ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi inkılâbları benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, adliyesi vardır…demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla…nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır.

 

Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, (polis henüz inkılab ve Cumhuriyetin polisi değildir) diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. Mahkeme onu mahkum edecektir. Yine düşünecek; “demek adliyeyi de ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım!...”

 

Onu hapse atacaklar, Kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana İsmet Paşa’ya Meclise telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını, kayırılmasını istemeyecek . Diyecek ki: “Ben, inanç ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!...”

 

Atatürk, gözlerini sofradakilerin yüzlerinde dolaştırdı:

 

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!...dedi.

 

 

TGT Başkanı Emre TÜRK adına;

Serhan YILMAZ

Tgt_Sözcüsü

 

Not: Bu yazı hissenet.sitesinin siyaset formundan alıntıdır..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Abi, dedikya uzun vadeli emperyalizm planı diye..

 

Ayrıca bıyıklarda konuşuyo..)))

 

Saygılar, Hürmetler..

15618[/snapback]

 

Yukaridaki fotografi tanimadiniz mi?

 

düsünün o zaman.

saygilar

15622[/snapback]

 

 

Valla tanıyamadım. Kim.. Bıyığa konsantre oldum..))

 

Saygılar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kodadı yeşil.

Asıl adı Mahmut Yıldırım(bu bile bir kod ad olabilir)

Pkk itirafçısı olup devlet güçlerine katıldığı söyleniyor.

Devletin gayri remi tetikçiisi

Binbaşı Ersever gibi birçok faili meçhulun arkasında parmağı var

vs.....

Böyle gid,yor karanlık bir adam

Derin devletin adamı...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kendisi Yeşil (mahmut yıldırım) suriyede apo yu öldürme operasyonunda başarısız olmuştur ve kendisi PKK karşı büyük mücadele vermiştir

 

Suriye operasyonu; (kısa bir bilgi)

Apo nun suriyede olduğu öğrenilir ve suikastla öldürülmeye karar verilir... Başbakanın Tansu Çillerin direktifiyle Yeşil suriyeye geçer.. Plan şudur; Apo nun çiftlik evinin önüne bir komyonet yanaşacak ve kamyonet içi bomba dolu patlatılacak kamyonet evinin önüne yanaşır ve patlar ama yanlış yere park ettiği için apo kurtulur.....

alıntı; Mit'in gizli tarihi kitabı (tuncay özkan)

 

 

Şuan Kurtlar vadisi dizisindeki Abdülley karekteri

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Değerli arkadaşlar,son günlerde yaşadığımız olayları hepimiz çok yakından biliyoruz ve eminiz ki duyarlı arkadaşlarımız bu gelişmeleri çok yakından takip ediyorlar..Şimdi burada bu olayları tek tek yazıp insanlarımızın yüreğini sızlatmaya gerek yok..

 

.

.

.

.

.

.

.

Atatürk, gözlerini sofradakilerin yüzlerinde dolaştırdı:

 

İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!...dedi.

 

 

TGT Başkanı Emre TÜRK adına;

Serhan YILMAZ

Tgt_Sözcüsü

 

Not: Bu yazı hissenet.sitesinin siyaset formundan alıntıdır..

15612[/snapback]

ANLATTIĞIN ANI GERÇEK DEĞİLDİR ATATÜRK Ü TANIMIYORSAN İNANABİLİRSİN UYDURMA ÇIKARCI BİR KURGU.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.