Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

25 - 31 Mart : Eskimiş değerlerin yenilenmesine devam !


Mediacat

Önerilen İletiler

25-31 Mart: Eskimiş değerlerin yenilenmesine devam!

Geçen hafta 19 Mart Salı öğlen Haber İş Sendikasına saldırı, akşamı Ak Parti ve Adalet Bakanlığı binalarına bombalı saldırı düzenlendi. Salı günü Neptünün Balık burcunda kötü konumda olduğu güne denk geliyor. Zaten de 18 - 24 Mart haftası için yaptığımız yorumda Çarşamba ve Pazar hariç Neptünün Balık burcunda bütün bir hafta kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde kimin yaptığı belli olmayan, bulanık olayların, patlama, yangın, baskın vs. gibi olayların olabileceğini söylemiştik. Neptünün 19 Mart Salı günki kötü etkisi 20 Mart Çarşamba gününe de sarktı. Bütün bu olaylar 20 Mart günü güvenliğin 2 kat arttırılmasına neden oldu. 20 Mart'da Akşam saatlerine doğru BDP'li Gültan Kışanak Öcalan'In barışdan yana olduğunu ve çözüm istediğini açıkladı. Her ne kadar Neptünden kaynaklı Büyük Kurum ve Kuruluşlarda bulanık olaylar olsa da 20 Mart Çarşamba günü ev, yurt, vatan ve güvenliği simgeleyen Ay Yengeç burcunda +8 katsayısı ile en iyi konumda bulunuyordu. Bu da güvenliğin en üst seviyeye çıktığını, vatansever kişilerin barış, huzur ve güvenlik konusunda daha anlayışlı ve istekli olduğunu göstermiştir. Ancak 20 Mart günü Ay Yengeç'de ne kadar iyi konumda olsa da 18 Temmuz - 27 Ağustos tarihlerinde Mars Yengeç'de ve Uranüs Koç'da kötü konuma geçeceğinden Yengeç burcunu temsil eden ev, yurt, vatan konularında barışı tehlikeye sokabilecek durumlar, çatışmalar, ciddi saldırılar olabilir.

Bu hafta, Salı günü Neptünün, Perşembe günü Ay'ın ve Pazar günü de Merkür'ün kötü konumda olması haricinde, diğer haftalara oranla olumlu ve sakin bir hafta olabilir.

Bir süredir Plütonun Oğlak burcundaki olumlu etkisi bu hafta da sürmekte. Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerin eskimiş değerleri yenileme, yeni kararlara imza atma, olumlu anlamda değiştirme, dönüştürme iradesi devam ediyor. Yine her konuda yeni kararlara imza atılabilinir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bankacılık, borç paralar, vergiler gibi konularda da olumlu etkiler almakta ve bu etkileri etraflarına yaymaktalar.

Neptün Salı günü Balık burcunda kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, hastaneler, hapishaneler, vs), Hayır Kurumları, bağımlılık yapan maddelerle uğraşanlar (alkol, uyuşturucu, vs.), artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.) Neptün'den Salı günü kötü etki almakta. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar, dalgınlık ve dikkatsizlikten kaynaklanan olaylar olabilir. Hayırsever Kurum ve kuruluşlar içinde endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları olabilir. Bağımlılık yapan maddelerle uğraşanlar, artistik konularla uğraşanlar aldanabilir, aldatabilirler.

Ay Perşembe günü Terazi burcunda kötü konumda olduğundan diplomatik konularla uğraşanlar aşırı hassas vatansever insanlardan kötü etki alabilirler. Bu günde aşırı hassas vatansever insanlar diplomatik ilişkilere kötü etki edebilirler. Üretimle uğraşan, üretken kişiler de diplomatik konuları yada ikili ilişkileri kötü yönde etkileyebilirler. Diplomatik konularda ve ikili ilişkilerde güvensizlik hüküm sürebilir.

Merkür Pazar günü Balık burcunda kötü konumda olduğundan Balık burcunu sembolize eden Büyük Kurum ve Kuruluşlar, Hayır Kurumları, bağımlılık yapan maddelerle uğraşanlar, artistik konularla uğraşanlar bazı haberlerden, fikirlerden, yazılardan, işi iletişimle ilgili olanlardan yada ticaretle uğraşanlardan olumsuz etki alabilirler. Balık burcunu sembolize eden her şey Pazar günü hile ve kurnazlıkla karşı karşıya kalabilirler.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 25 - 31 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

AY 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 10.evde bütün bir hafta çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Bu hafta kariyeriniz süper ama gizli düşmanlara, sıkıntı ve sorunlara dikkat !)

Yükselen Boğa

Ay 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 9.evde bütün bir hafta çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar konularında süpersiniz,
 ama arkadaş ve tanıdıklara dikkat !)

Yükselen İkizler

Ay 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 8.evde bütün bir hafta çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Yenilik, kaynaşma, bankacılık konuları süper, kariyer konularına dikkat !)

Yükselen Yengeç

Ay 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 7.evde bütün bir hafta çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 9.evde Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Yüksek öğrenim, hukuk ve yasalara dikkat, ortaklık, evlilik, ikili ilişkiler süper !)

Yükselen Aslan

Ay 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 6.evde bütün bir hafta çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 8.evde Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Yenilik, kaynaşma, bankacılık konularına dikkat, sağlık süper !)

Yükselen Başak

Ay 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 5.evde bütün bir hafta çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 7.evde Salı kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 4.evde bütün bir hafta çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Ev, aile ve gayrimenkul konuları süper, Sağlık konusuna dikkat !)

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde bütün bir hafta çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (çevreyle İletişim konuları süper ama kendinizi ifade ederken dikkat !)

Ay 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde bütün bir hafta çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Merkür 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 4.evde Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Para konuları süper, Ev, aile, gayrimenkul konularına dikkat !)

Ay 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde bütün bir hafta çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Merkür 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları. (Başkaları üzerinde bırakılan imaj süper, yakın çevreyle iletişime dikkat !)

Ay 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Kova

Merkür 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 12.evde bütün bir hafta çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız, para konularına dikkat !)

Yükselen Balık

Merkür 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Neptün 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında belirsizlik, karışıklık, dalgınlık, dikkatsizlik, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, hayalkırıklıkları.

Ay 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 11.evde bütün bir hafta çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Eski arkadaşlıklarınıza son verip yeni arkadaşlar edinebilirsiniz yada teknolojik aletlerinizi
 yenileyebilirsiniz, Başkaları üzerinde bıraktığınız etkiye ve dış görüntünüze dikkat !)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.