Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ameliyat Oldugum Yer


evrensel-insan

Önerilen İletiler

Bir adam istasyondan trene binip uzun bir sehirler arasi yolculuk yapacakmis. Trene binmis baslamis kompartimanlar arasinda gezinmeye. Bir kompasrtimanda bakmis genc ve guzel bir bayan oturuyor, o da girmis ve bayanin karsisina oturmus.

 

Tren kalkmis ve yol da bayagi uzun. Belirli bir zaman gectikten sonra adamin cani s1k1lmaya baslamis. Birden egilerek, bayanin kulagina "hanfendi eger etek boyunuzu dort parmak yukari cekerseniz, size su kadar para veririm" demis. Genc bayan gulumsemis ve "olur" demis. Parayi almis ve etegini dort parmak yukari cekmis. Adam genc bayana caktirmadan bakarken yol devam ediyormus. Tekrar belirli bir zaman yol alindiktan sonra, adam tekrar bayana dogru egilmis ve kulagina "hanfendi, eger eteginizi dort parmak daha yukarei cekerseniz, verdigimin iki kati para veririm" demis.

 

Bayan tekrar tebessum ederek "olur" demis ve parayi alip, etegini dort parmak daha yukari cekmis. Adam daha belirgin ve s1kca bayana bakarak devam etmisler. Yine belirli bir zaman gectikten sonra, tren de artik sehire yaklasiyormus. Adam tum cesaretini toplayip, tam egilip bir sey soyleyecekken; bayan araya girmis ve "benim size bir teklifim var, size ameliyat oldugum yeri gosterebilirim, yalniz bunun icin su kadar para isterim" demis.

 

Adam buyuk bir istahla "olur" demis. Bunun uzerine bayan ayaga kalkmis adamin elinden tutmus ve kompartimandan cikmislar ve baslamislar koridorda yurumeye. Bayan adamin elinden tutarak trenin camina yanasmis ve adama donerek ve parmagini camdan oteye uzatarak "iste su gordugunuz binanin dorduncu kati" demis. rolleyes.gif kahkaha.gif turned.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.