Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Criss Angell


dennise

Önerilen İletiler

Criss Angel Kimdir - Hayatı - Biyografisi

 

Yunan asıllı Amerikan vatandaşı olan Criss Angel 6 yaşından itibaren müzisyenlikten, aktörlüğe, illüzyonistlikten, hipnotistliğe kadar birçok sanat dalıyla ilgilendi

 

 

.O zamandan beri muazzam yeteneklerini ve hayal gücünü sürekli çalışma etiğiyle birleştiren Criss Angel günümüzün en etkileyici sanatçılarından biri olmayı başarmıştır.

 

Criss Angel 2004 '05 '06 '07 ve '08 yıllarında “Yılın Sihirbazı” ödülünü alarak, ilk defa arka arkaya 5 kez bu çok önemli ödülü alan ilk kişi olarak en iyi olduğunu birkez daha kanıtlamıştır

 

.Şuanki televizyon programı Mindfreak ile izlenme rekorları kıran Criss Angel 3. sezon programlarıyla benzeri görülmemiş bir rating oranına sahip olup 3 milyon izleyiciyle dönemin en çok izlenen televizyon şovu olmuştur.Criss Angel yıllar içinde NBC’nin Las Vegas, The Late Show With David Letterman, Late Nite with Conan O'Brien, the Late, Late show with Craig Fergusen, the Ryan Seacrest morning show, The Opie and Anthony show, Ellen, Jimmy Kimmel Live, CNN, FOX, NBC, ABC, CBS, Foxs News Channel, E!, Spike, MTV, The Howard Stern Show, WB, VHI, TLC, UPN, TNN, Playboy Channel, ve The Discovery Channel ve uluslararası yayınlarda dünyanın en değerli televizyon networklarında gösteri yapma şansına ulaşmıştır.

 

Criss Angel ardardına gelen haftalarda, Yahoo.com da hem birinci hem ikinci sırada en çok araştırılan isim olmayı başarmıştır. Kendi ismiyle çıkardığı 5 CD si olan usta müzisyen ayni zamanda Madison square garden gibi arenalarda boy göstermiş ve 80,000 kişi için gösteri yapmıştır ve imza günlerinde en çok satış yaptıran ünlülerdendir.

şüphesiz, Criss Angel popüler kültür içinde sihrin yeniden canlanmasında tek başına sorumludur

 

 

 

criss_angel_02.jpg

 

dvg-Criss-Angel-feb02.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.