Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2013 yılında burcunuz


Önerilen İletiler

Koç, Boğa, İkizler, Akrep, Yay ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar ile Başak, Oğlak, Kova, Terazi burçları 2013’de sık sık sevinecek, mutlu olacak, kazanacak. Bu burçlar için gerçekten de güzel bir yıl olacak. Jüpiter toprak ve hava grubu burçları, tutulmalar ise ateş ve su grubu burçları mutlu ederken güzel bir haber verebilirim, 2013’de mutsuz ve yılı kötü geçiren bir burç olmayacak.

 

Astroloji 2013 yılı burç yorumları! 2013 yılında burcunuzu neler bekliyor!

Sevgili Koçlar, yılın ilk yarısında para, ikinci yarısında reklam ve tanınma konusunda oldukça şanslı.

Sevgili Boğalar, yılın ilk yarısında yaşam biçimlerini değiştirecek, ikinci yarısında ise çok büyük miktarlarda para kazanacaklar.

Sevgili İkizler, yılın ilk yarısında iç dünyanız aydınlanıyor, bilinçaltınız net bir şekilde temizleniyor. Yılın ikinci yarısında ise her konuda şanslı olduğunuzu gözlemleyeceksiniz.

Sevgili Yengeçler, yılın ilk yarısında çok sayıda yeni dostlar edinecek, ikinci yarıda bu dostlar sayesinde daha mutlu bir yaşama geçecekler.

Sevgili Aslanlar, yılın ilk yarısında kariyerlerinde zirve yapacak, ikinci yarıda dernek çalışmalarına katılacak ve dileklerini gerçekleştirme şansı bulacaklar. .

Sevgili Başaklar, yılın ilk yarısında uzak ülkelere yolculuk yapma şansı bulacak, ikinci yarıda kariyerleriyle ilgili müthiş atılımlar yapabilecekler.

Sevgili Teraziler, yılın ilk yarısında piyango zengini olabilirler, ikinci yarıda yurt dışı ilişkileri paraya dönüştürebilecekler.

Sevgili Akrepler, yılın ilk yarısında evlenebilir veya ortaklık kurabilirler, ikinci yarısında miras veya sponsorluk ücreti kazanabilirler.

Sevgili Yaylar, yılın ilk yarısında iş yaşamlarındaki bolluğun, bereketin tadını çıkaracaklar, ikinci yarıda evlilik düşüncelerini hayata geçirecekler.

Sevgili Oğlaklar, yılın ilk yarısında gerçek aşkı tadacak, ikinci yarıda iş yaşamlarında büyük yükselişin keyfini sürecekler.

Sevgili Kovalar, yılın ilk yarısında ev alma fırsatı yakalayacaklar, ikinci yarısında ruh eşleriyle tanışıp aşık olacaklar.

Sevgili Balıklar, yılın ilk yarısında reklam, tanınma, medya ilişkileri konusunda sağlam bir zeminde yükselmeye başlayacaklar, ikinci yarıda ev veya mülk sahibi olacaklar.

 

Hangi burçtan olursanız olun Merkür gerileme dönemlerini not etmeli ve gerileme süresince imza atmaktan, söz vermekten, büyük alışverişler yapmaktan kaçınmalısınız. Artık bütün Dünya’da iş adamları bile Merkür gerileme dönemlerini izliyor. Bununla birlikte şans gezegeni Jüpiter’in gerileme dönemini de takip edip şansınızı boşuna zorlamamanızda yarar var.

Öte yandan bütün burçlar ve astroloji meraklıları en az bir kez gerçek bir astroloji haritasına sahip olmalı. Yıl boyunca kişisel olarak nelere dikkat etmesi gerektiğini profesyonel bir astrologdan öğrenmeli. Yeni yıl hediyesi olarak kendinize bunu çok görmeyin.

Boğa ve İkizler burcu 2013’de ekstra şanslı olduğunu unutmamalı, kesinlikle cesurca adımlar atmalı. Oğlak ve Kova ise aşkta çok şanslı olduğunu hatırlamalı ve gezegenler desteklerken işe dalmamalı.

Ekim’e kadar Teraziler, Ekim’den sonra Akrepler sağlıklarına dikkat etmeli, her konuda sabırlı davranmalı. Ani bir kararla işinizden ayrılmak, eşinizden boşanmak sonrasında sıkıntı ve pişmanlık yaratabilir.

Zeynep Turan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.