Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Burclar Hakkinda ~~~1~~~


Önerilen İletiler

Burçlar Hakkında

Aslında hemen hemen herkes on iki burç hakkında bir bilgiye sahiptir.

 

Tam doğum anınızda Güneşin Zodyak'a göre Koç, Boğa, İkizler, vs. gibi belirli bir burçta aldığı pozisyon, astronomlar tarafından hesaplanır. Bunun adı astrolojik takvimdir. Güneş, her yıl aynı zamanda Zodyak 'ın hemen hemen aynı burcunda yer alır. Böylece siz, fazlaca hesaba gerek kalmadan hangi burçtan olduğunuzu ve dolayısıyla yaşamınızı etkileyecek kişilik özelliklerinizin neler olduğunu önceden tahmin edebilirsiniz. Elbette bu, yazgınızı ön görmek anlamına gelmez. Birçok kişi hepsi birbirinden farklı olan insanların nasıl olup ta on iki kategoriye sokulabileceğini sorarak astrolojiye inanmazlar. Ama tıpatıp olmasa da insanların, burçlarındaki kişilik özelliklerini az ya ad çok taşıdıkları gözlenebilir. Bununla birlikte burcunuzu incelemeyi, kimi gazete ve dergilerde çıkan günlük fallarla karıştırmayın bunlar doğru gibi görünse de sizi kolaylıkla yanıltabilirler. Doğduğunuz günü, saati, vs. hesaplayarak çıkartılacak bir doğum haritası çok daha güvenilirdir. Tüm gezegenlerin doğum anınızda gökyüzündeki konumu, sizin doğum haritanızdır.

 

Astrologlar , hayatınızı gezegenlerin birbirine göre konumlarını etkilediğini söylerler. Burçların genelleştirilmiş kişilik özelliklerini bu verilere göre açıklarlar. İşte bu on iki kitaplık burçlar serinizde burcunuza göre karakter özelliklerinizi tanıyabilir, aşk ve evlilik hayatınızda nasıl daha mutlu, iş hayatınızda da nasıl daha başarılı olabileceğinizi eğlenerek öğrenebilirsiniz. Dostlarınızı hangi hediyelerin daha mutlu edeceğini tahmin eder. Burcunuzda doğmuş ünlüleri düşünerek hayale dalabilirsiniz. Ama yine de unutmayın,herşey bizim ellerimizdedir!

 

---------------------------------------------------------------------

KOÇ'un KARAKTERİ

Koç burcu insanı, yaşamı seven ve canlı bir karakter çizer. Hayatı dolu dolu yaşamak ister ve bu amaçla istediği herşeyin peşinden koşar. Hareketli ve enerjiktir. Ancak bu koşuşturmaca içinde öğütlere kulak asmaz ve zaman zaman güç durumlara düşebilir.

 

Sabırsız yaradılışı yüzünden başladığı işleri yarım bırakabilir. Bir işi bitirmeden başka bir işin peşinden koşturur.

 

Espri yeteneği çok gelişmiştir. Diğer yeteneklerine olduğu gibi, bu yeteneğine de aşırı güven duyar. Haksız da sayılmaz. Çünkü yaptığı hicivlerle hiç olmayacak yerlerde herkesi güldürebilir. İyi bir konuşmacıdır. Hayal gücünü kullanarak anlattıklarını daha çekici hale getirebilir.

 

Olayların istekleri doğrultusunda gelişmesini ister. Aksi takdirde sinirli ve huysuz olur. Ancak sinirli hali fazla uzun sürmez ve hemen sakinleşir.

 

Her konuda en iyisini yapmak ister. Birinci olabilmek için elinden gelen herşeyi yapar. Zor koşullara dayanır; kendini kolayca tehlikeye atabilir. Onun için başarı servet değil; ündür.

İYİ KOÇ / KÖTÜ KOÇ

Koç'un iyi yönleri: Maceraperestlik, atılımcılık, cesaret.

Koç'un kötü yönleri:Bencillik, çabuk sinirlenme.

KOÇ ve İLİŞKİLERİ

Koç insanı ilişkilerinde samimi davranır. Beraber olduğu insana sadık kalır. Sadece karşı cinsle olan ilişkilerinde değil, dostluklarında da samimi ve içtendir. Dost çevresi geniştir ve gerçek dostluğa önem verir. Ancak konuşan dostu da olsa, başkasının lafına pek kulak asmaz. Çünkü kendine ve fikirlerine güveni tamdır. Kendine olan bu güveni, başkalarının da ona güven duymasını sağlar.

 

Koç insanını etkileyebilmek için en az onun kadar hareketli ve coşkulu olmak gerekir. Aşırı kıskanç insanlardan hoşlanmaz.

 

Koç kadını ve erkekler:

Koç kadını aşık olduğunda hemen romantikleşir. Sevdiği erkeğe düşkündür. İlişkilerinde saygılı ve düşünceli davranır. Sadakat onun için çok önemlidir. Beraber olacağı erkeğin otoriter olmasını ister.

 

Koç erkeği ve kadınlar:

Koç erkeği beraber olduğu kadını her zaman bakımlı görmek ister. Ancak bu, onun için yeterli değildir. Onun için mükemmel kadın, alımlı olduğu kadar akıllı da olan kadındır. Önem verdiği konulardan biri de cinselliktir. Beraber olduğu insanın kendisi kadar aktif olmasını ister.

İŞ

Koç insanı sakin ve güvenli işleri sevmez. Rekabetin olduğu bir ortamda çalışmak ister. Denetlenmekten kesinlikle hoşlanmaz. Bu nedenle yalnız çalışmak ister. Ruh doktoru, mühendis, dişçi ya da sporcu olabilir.

KOÇ BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Descartes, Evliya Çelebi, Vincent Van Gough, Adolph Hitler, Charlie Chaplin, Elton John...

KOÇ BURCU ve SAĞLIK

Koç insanının bitmek tükenmek bilmez bir enerjisi vardır. Çoğu zaman dinlenmeyi bile unutur. Bu dayanıklı yapısı hastalıkları kolay atlatmasını sağlar. Ancak tüm bu enerji ve dayanıklılığa rağmen acıya dayanamaz ve acıdan çok korkar.

------------------------------------------------------------------------------------------------

BOĞA'nın KARAKTERİ

Boğa burcu insanı bazen can sıkıcı olmasına karşın, genelde sevimli ve sıcak kanlıdır. Nabza göre şerbet vermeyi bildiği için her ortama çabucak alışır. Fakat bu, yabancı insanlara samimi davranacağı anlamına gelmez. Kuşkucu ve kararsız karakterli boğa, yabancılara karşı soğuk ve çekingen olacaktır.

 

Duygularından ziyade mantığını kullanır. Bu nedenle kolay kolay riske atılmaz ve fazla hata yapmaz. Girişeceği iş üzerinde uzun uzun düşünür, her adımı hesaplar. Hazırladığı planın gerçekleşmesi için sabırla bekler. Program yapma hastalığı vardır. Düzenli hareket etmekten hoşlanır. Programlarına gelebilecek en ufak bir aksama Boğa'nın yıkılmasına neden olacaktır.

 

Rahatına fazlasıyla düşkündür. Evinin konforlu olmasına özen gösterir. Ama lüksünden de taviz vermez. Hayatında lüksün yeri büyüktür. Paraya olan düşkünlüğünün nedeni budur. Parayı zevklerine ulaşmak için gerekli olan bir araç olarak görür. Hayran olduğu bir diğer kavram da "başarı" dır. Başarıya ve başarılı insanlara karşı zaafı vardır. Bu insanlarla sıcak arkadaşlıklar kurmak ister.

 

Alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. En kötü huyu inatçılıktır. Yönetilmekten ve emir almaktan hoşlanmaz. Fikrini söylediği anda konu kapanmıştır ve bir daha onu asla yolundan çeviremezsiniz.

 

Boğa insanının önemli özelliklerinden biri de estetik zevkidir. Yaşamın artistik yanlarından zevk almayı bilir. Boğa'nın içinde bir sanatçı yatar. Yaptığı işlerde de bu yönünü ortaya koyar.

İYİ BOĞA / KÖTÜ BOĞA

Boğa'nın iyi yönleri:Pratiklik, sabır, soğukkanlılık, irade, sadakat.

Boğa'nın kötü yönleri :Tembellik, değişmezlik, inatçılık, kin, oburluk.

BOĞA ve İLİŞKİLERİ

Arkadaşlık ve dostluk boğa için çok değerli kavramlardır. Bu nedenle arkadaş seçerken çok titiz davranır. "Arkadaş" ve "dost" kavramlarını kalın çizgilerle birbirinden ayırır. Herkese güvenemediği için sırlarını sadece dostlarına anlatır. Dostları da bir ya da iki tanedir zaten. Hoşlanmadığı bir davranış görmesi o kişiyi anında defterinden silmesine neden olur. Boğa için dost kazanmak ne kadar zorsa, dostlarını hayatından çıkarmak da o kadar kolaydır.

 

Kimi boğalar öyle alçak gönüllüdür ki, sonunda aşağılık kompleksine yakalanırlar. Bu nedenle de sevilip sayıldıklarına inanmaları zor olur. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de bu güvensizlikleri geçerlidir.

 

Boğa burcu kadını ve erkekler:

Boğa kadını zor beğenir ama anlaşabileceği birini bulduğunda sonsuza kadar onunla yaşayabilir. İlişkisinin bitmemesi için birçok özveride bulunur. Aynı özveriyi karşısındakinden de bekler. Alımlı ve akıllıdır. Bu nedenle istediği erkeği çabucak elde eder.

 

Boğa erkeği ve kadınlar:

Boğa erkeği sekse aşırı derecede düşkündür. Ama gerçek aşka da inancı sağlamdır. Gerçek aşkı bulduğuna inandığında ondan asla vazgeçmeyecektir.

İŞ

Boğa insanının en başarılı olacağı alan sanattır. Heykel tıraş, mimar, şarkıcı, ressam ya da yazar olabilir. Para kazanmayı iyi bildiği için işadamı ve banker olması da muhtemeldir.

BOĞA BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, William Shakespare, Audrey Hepburn, Al Pacino, Anthony Quinn, Cher …

BOĞA BURCU ve SAĞLIK

Boğa insanının en büyük problemi çabuk kilo almasıdır. Hayatı boyunca şişmanlık onun en büyük düşmanı olacaktır. Sağlıklı ve iri yapısı güçlü olmasını sağlar. Acıya dayanıklıdır. Hastalıklardan hoşlanmaz. Genelde yaşadığı rahatsızlıklar boğaz ağrısı, ses kısıklığı ve bronşittir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

İKİZLER'in KARAKTERİ

İkizler burcunun en bilinen özelliği çift karakterli olmasıdır. Ruhsal durumu bir anda değişebilir. Mutlu ve neşeliyken aniden suratsız ve huysuz bir insana dönüşebilir. Onu anlamak zordur. Genellikle haklı olduğunu savunur. Fakat bazen bambaşka bir tutum takınır. Bu değişkenliği çevresini rahatsız edebilir. Ama o, değişkenlikten büyük zevk alır. Bir şeye ya da bir yere bağlı kalmak istemez. Sürekli farklı arayışlar içindedir. Bu arayışları onu farklı ortamlara iter.

 

Konuşma ve blöf yapma yeteneği vardır.

Zekidir ve zekasına aşırı derecede güvenir. Öğrenmeyi çok sever. Her işe yatkındır. Hızlı düşünür ve fikirlerini hayata geçirmede bu süratini gösterir.

Zora düştüğü durumlarda kontrolünü ve soğukkanlılığını kaybetmeden çözüm üretebilir.

İYİ İKİZLER / KÖTÜ İKİZLER

İkizler'in iyi yönleri:Uyumluluk,entelektüellik,konuşkanlık.

İkizler'in kötü yönleri:Değişkenlik, huzursuzluk, kararsızlık.

İKİZLER ve İLİŞKİLERİ

Samimi ve her ortama uyabilen yapısıyla İkizler insanı arkadaş bulmakta zorlanmaz. Çeşitlilikten yana olduğu için çevresinde farklı karakterde birçok insan görmek ister. Dürüstlüğü ile arkadaşlarının ona güvenmesini sağlar. Espri yeteneği ile bulunduğu ortama neşe katar.

 

Devamlı hareket halindedir; yerinde duramaz. İnsanlar onun temposuna ayak uydurmakta zorlanır. Beğenilme arzusu ilişkilerinde ön plandadır. Zekası ve yetenekleri sayesinde bunu başarır.

 

İkizler burcu kadını ve erkekler:

İkizler kadınının kendine has bir çekiciliği vardır. Sevgili bulmakta zorlanmaz. Bitirdiği bir ilişkinin hemen ardından yeni bir ilişkiye başlayabilir. Kendisindeki farklılıkları anlayabilecek erkeklerle beraber olmak ister.

 

İkizler burcu erkeği ve kadınlar:

İkizler erkeğinin tek bir kadına bağlanması zordur. Ancak gerçekten severse çok duygusal olabilir. Hoşlandığı kişiyi etkileyebilmek için tüm hünerlerini gösterir. Kendi kafa yapısına uygun kişileri arar. Onun için mükemmel kadın kültürlü, bilgili, cazibeli ve yeniliklere açık kadındır.

İŞ

İkizler insanı konuşma ve yazma yetenekleri dolayısıyla iyi bir gazeteci, radyocu ya da yazar olabilir. İşinde attığı her adımı önceden planlar. İnsanları ikna etmede başarılıdır. Bu nedenle iyi bir pazarlamacı olabilir. İkizler insanı için para güç ve özgürlüğün simgesidir.

İKİZLER BURCUNUN ÜNLÜLERİ

John. F. Kennedy, John Wayne, Clint Eastwood, Bob Marley, Marilyn Monroe, Brooke Shields, Boy George ...

İKİZLER BURCU ve SAĞLIK

İkizler burcu insanı, hem fiziksel hem de ruhsal olarak oldukça sağlıklıdır. Ancak yine de, sağlığıyla ilgili çeşitli kuruntulara kapılabilir. En büyük sağlık sorunu yorgunluktur. Devamlı hareket halindedir ve dinlenmek bilmez. Bu nedenle uykusuzluk problemi çekebilir. Çok hareketli olduğundan kilo problemi yaşamaz.

------------------------------------------------------------------------------------------------

YENGEÇ'in KARAKTERİ

Yengeç insanı duygusallığıyla tanınır. Duyarlı karakteri nedeniyle insanlara tüm içtenliğiyle yaklaşır; herkese dürüst ve iyi niyetli davranır. Sevdiklerine yardım edebilmek, onları sevindirebilmek için büyük fedakarlıklar yapabilir. Herkesin sorununu can kulağıyla dinler ve çözüm üretmeye çalışır.

 

İnsanlara samimi davranmasının yanı sıra içten içe bir şüphecilik taşır. Bunun nedeni, iyi niyetinden dolayı birçok kez sömürülmesidir. Ayrıca, yapılanı kolay kolay unutmaz ve çok zor bağışlar.

 

En zayıf tarafı dikkatsizliktir. Olayları ve konuşmaları dikkatsizliği yüzünden yanlış anlayabilir. Bu da büyük sorunlara yol açabilir. Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Daha ziyade övülmek ve desteklenmek ister.

 

Samimi tavırlarına rağmen sert bir görüntü çizer. Bunun nedeni kendini dış dünyadan koruma içgüdüsüdür. Özellikle tehlikede olduğunu hissettiğinde kabuğuna çekilir.

İYİ YENGEÇ / KÖTÜ YENGEÇ

Yengeç'in iyi yönleri:İyi kalplilik, beceriklilik, zeka.

Yengeç'in kötü yönleri : Alınganlık, dağınıklık.

YENGEÇ ve İLİŞKİLERİ

Yengeç insanı, çevresine karşı iyi kalpli, anlayışlı ve düşünceli davranır. Ancak bazı günler tamamen değişerek somurtkan ve alıngan bir karakter çizebilir. Bu nedenle anlaşılması zor bir insandır.

 

Arkadaş ve yakınlarını çok sever. Ama çekingenliği yüzünden duygularını kolay kolay belli etmez.

 

Yengeç burcu kadını ve erkekler:

Aşk, Yengeç burcu kadınının hayatında büyük bir yer tutar. En çok duymak istediği söz "seni seviyorum"dur. Geçici ilişkilerle ilgilenmez. Güçlü ve iradesinden taviz vermeyen erkeklerden hoşlanır.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadınlar:

Duygularını ifade etmekte zorlanan Yengeç erkeği, beraber olduğu kadına daima nazik ve saygılı davranır. Bakımlı ve şık kadınlardan hoşlanır. Devamlı sevildiğini duymak ister.

İŞ

Yengeç burcu insanı işine çok bağlıdır. Asla başladığı işi yarım bırakmaz. Ona zorla birşey yaptırmak imkansızdır. Ancak sevgiyle yönlendirilebilir. Güçlü hafızası sayesinde iyi bir tarihçi, denizci ya da iş adamı olabilir.

YENGEÇ BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Lady Diana, Ernest Hamingway, Sylvester Stallone, Harrison Ford, John Ford ...

YENGEÇ BURCU ve SAĞLIK

Yengeç burcu insanının belli başlı sağlık sorunu hazımsızlıktır. Bu sorundan kurtulabilmesi için doğru beslenmesi ve spor yapması gerekir. Sağlığına dikkat etmez ve tembelliğe devam ederse genç yaşta kilo sorunu yaşayabilir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

ASLAN'nın KARAKTERİ

Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

 

Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

 

Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

 

Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

 

Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN

Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.

Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

ASLAN ve İLİŞKİLERİ

Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

 

Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

 

Aslan burcu kadını ve erkekler:

Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

 

Aslan burcu erkeği ve kadınlar:

Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

İŞ

Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

ASLAN BURCU ve SAĞLIK

Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

BAŞAK'ın KARAKTERİ

Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

 

Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

 

Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

 

Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK

Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.

Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

BAŞAK ve İLİŞKİLERİ

Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

 

Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

 

Başak burcu kadını ve erkekler:

Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

 

Başak burcu erkeği ve kadınlar:

Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

İŞ

Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

BAŞAK BURCU ve SAĞLIK

Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Burclar Hakkinda ~~~2~~~

 

 

 

TERAZİ'nin KARAKTERİ

Terazi burcu adalete olan düşkünlüğüyle tanınır. Herkese karşı iyi ve adil davranır. Haksızlıklara tahammül edemez. Rol yapmaktan hoşlanmaz. Olduğu gibi davranmak ister.

 

İyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Bu konuda ince eleyip sık dokur. Fakat kararını verdiği zaman amacına ulaşma yolunda kimse onu engelleyemez.

 

Kolay kolay sinirlenmez. Genellikle naziktir. Ama, arada bir sert çıkışlar yapabilir. Israr onu sinirlendirir. Zorlanmaktan hoşlanmaz. Bu gibi durumlarda sabrını ve nezaketini yitirebilir.

 

Zayıf taraflarından biri de aşırı merakıdır. Başkalarının yaşamına burnunu sokmaya bayılır. Estetik merakı vardır. Hayatındaki herşeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna sevgilisi de dahildir.

İYİ TERAZİ / KÖTÜ TERAZİ

Terazi'nin iyi yönleri :Uyumlu ve geçimli olmak, duygusallık, zerafet.

Terazi'nin kötü yönleri:Kararsızlık, havailik.

TERAZİ ve İLİŞKİLERİ

Terazi burcu insanı dostluğa çok önem verir. Dostları onun için çok değerlidir. Kendi kafa yapısına sahip insanlarla dostluk kurmaktan hoşlanır. Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan hoşlanmaz.

 

Arkadaşları tarafından çok sevilir. Çünkü bulunduğu ortama neşe katar. Arkadaşları tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de çok güvenilir biri olmasıdır.

 

Beraber olduğu insan için bulunmaz biridir. Aşk sözleri döktürmekte üstüne yoktur. Birlikteliğinde dürüst ve sadıktır.

 

Terazi burcu kadını ve erkekler:

Cazibesiyle erkekleri hemen etkiler. Beraber olacağı erkeği seçerken titiz davranır. Karşısındakinin ilgisini sürekli üzerinde hissetmek ister. Bir erkeği nasıl etkileyeceğini iyi bilir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadınlar:

Onun için en önemli şey sadakattir. Çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sürekli ilgi görmek ve aşk sözleri duymak ister. Güzel kadınlara düşkündür. Cazibesini onları etkilemek için kullanır. Çapkınlığı sayesinde ilişkilerinde yeterli deneyimi elde etmiştir. Kadın ruhuna hitap etmeyi bilir.

İŞ

Yeni şeyler öğrenmeye önem verir ve entellektüeldir. Bu nedenle çabuk öğrenir ve işinde hızla ilerler. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir.

TERAZİ BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Oscar Wilde, Margaret Thatcher, Brigitte Bardot, Rita Hayworth, Julio Iglassias, John Lennon ...

TERAZİ BURCU ve SAĞLIK

Terazi insanı, herhangi bir tartışma, kaza ve çeşitli olaylar karşısında ciddi rahatsızlıklara yakalanabilir. Yapılı bir vücuda sahip olmasına rağmen güçlü değildir. Çabuk hastalanır. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkın olmasının yanı sıra, tüm hastalıklara karşı dirençsizdir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

AKREP'in KARAKTERİ

Akrep burcu insanı kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.

 

Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.

 

Kuşkucu bir karaktere sahiptir. Kolay kolay inanmaz. Fakat inandığı konuyu savunurken asla taviz vermez.

 

Fiziksel olduğu kadar manevi açıdan da güçlüdür. Kendini kandırmaz. Gerçekle acı da olsa yüz yüze gelmekten çekinmez.

 

Lüks ve gösterişli yaşamı sever. Çünkü bunlar kendini başarılı hissetmesini sağlar.

 

Herkesin kolay kolay altından kalkamadığı sorunları anında çözebilecek pratik bir zekaya sahiptir. Bunun yanı sıra, ileri görüşlüdür. Geleceğe dair tahminleri genellikle gerçekleşir.

İYİ AKREP / KÖTÜ AKREP

Akrep'in iyi yönleri:Sezgi yeteneği, amaca bağlılık, kararlılık.

Akrep'in kötü yönleri:Kıskançlık, kuşkuculuk, inatçılık.

AKREP ve İLİŞKİLERİ

Dostlarının güvenini kolayca kazanır. Çünkü ağzı sıkıdır. Çevresindekilerin en önemli sırlarını bilir ama kimse bu bilgileri onun ağzından alamaz. Dostlarının ona olan güvenine rağmen o, başkalarına kolay kolay güvenmez. Bu nedenle, bazı düşünce ve sırlarını kendine saklar. Ukala, kendini beğenmiş ve iki yüzlü insanlardan hoşlanmaz.

 

Akrep burcu kadını ve erkekler:

Gururuna oldukça düşkündür ve kendini ezdirmez. Ama sevdikleri için arada bir ufak tavizler verebilir. Burçlar arasında en kıskanç kadın tipi Akrep burcu kadınıdır. Aldatılmaktan nefret eder. Kişilikli ve saygılı erkeklerden hoşlanır.

Akrep burcu erkeği ve kadınlar:

Hoşlandığı insanı bakışlarıyla etkileyebilir. Çünkü saatlerce dil dökmek yerine, söylemek istediğini bakışlarıyla anlatabilir. Cinselliğe oldukça düşkündür.

İŞ

Tek başına çalışmaktan hoşlanır ve bu şekilde başarılı olur. Çalışmalarında sabırlı ve özenlidir. Hedefinden asla şaşmaz ve ona ulaşana dek elinden gelen herşeyi yapar. İyi bir psikolog, polis ya da asker olabilir.

AKREP BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Prens Charles, Pablo Picasso, Dostoyevski, Voltaire, Jody Foster, Alain Delon ...

AKREP BURCU ve SAĞLIK

Akrep burcu insanı, hastalıklardan nefret eder. Hastalandığında yatıp dinlenmek yerine çalışmayı tercih eder. Güçlü ve enerjik bir yapıya sahiptir. Mücadele ve cesaret gerektiren sporlardan hoşlanır

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

YAY'ın KARAKTERİ

Yay burcu insanı özgürlüğüne olan düşkünlüğüyle tanınır. Kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz.

 

Olaylar karşısında zayıflık göstermez. Daima güçlüdür. Başkalarının zorlandığı konuları kısa bir sürede kavrar ve pratik çözümler üretir.

 

İçtenliği ve iyimserliği sayesinde birçok dost kazanabilir. Sevilen bir özelliği de adil oluşudur. Hayatın her alanında, herkese eşit davranmaktan hoşlanır. Bir diğer önemli özelliği ise ileri görüşlü olmasıdır. Olayların sonuçlarını, gelecekte olacakları tahmin edebilir.

 

Gelişmiş espri yeteneği ve düzgün konuşmasıyla çevresindekileri etkileyebilir.

 

Gizemli, keşfedilmemiş konular ilgisini çeker. Bu nedenle farklı yerler görmeyi, yeni insanlarla tanışıp değişik kültürler öğrenmeyi sever. Ancak, farklı ilgi alanları bulmasına rağmen alışkanlıklarına da sımsıkı bağlıdır. Kolay kolay onlardan vazgeçemez.

İYİ YAY / KÖTÜ YAY

Yay'ın iyi yönleri: İyimserlik, güler yüzlülük, özgürlükçülük, dürüstlük.

Yay'ın kötü yönleri:Dikkatsizlik, kapris, patavatsızlık.

YAY ve İLİŞKİLERİ

Yay burcu insanı yalnız kalmaktan hoşlanmaz. Çevresinde devamlı birilerinin olmasını ister. Herkesle çok çabuk iletişim kurabilir. Ancak dost seçiminde titizdir.

 

Çevresindeki insanlara daima saygılı davranır. Herkese karşı sevgi doludur. Kimseyi kırmak istemez. Bu amaçla davranışlarına çok dikkat eder.

 

Çok çabuk sinirlenebilir. Ancak kısa sürede sakinleşir. Kimse için kötülük düşünmez ve kin tutmaz.

 

Yay kadını ve erkekler:

Yay kadını, beraber olacağı erkekle öncelikle dost olmak ister. Onun için önemli olan, karşısındakiyle herşeyi paylaşabilmektir. Özgürlüğüne düşkündür. Kısıtlanmak istemez. Tek gecelik ilişkilerden hoşlanmaz. Kalıcı, sağlam beraberlikler ona göredir.

 

Yay erkeği ve kadınlar:

Yay erkeği, cazibesiyle çevresindeki birçok kadını etkileyebilir. Beraber olacağı kadını iyice tanımak ve karakterinin derinine inmek ister. Çünkü onun için önemli olan sadece güzellik değil, zeka ve estetiğin mükemmel birleşimidir.

İŞ

Yay insanı becerikliliği sayesinde her işin altından kolayca kalkabilir. Aynı anda birçok işle ilgilenebilir. Bilmediği şeyleri öğrenme konusunda isteklidir. Birçok yabancı dil bilir. Ara sıra risklere atılabilir. Başarılı olmadığı takdirde hatalarından ders çıkarmayı bilir. İyi bir araştırmacı, öğretmen ya da avukat olabilir.

YAY BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Jimmi Hendrix, Walt Disney, Nostradamus, Woody Allen, Frank Sinatra, Tina Turner ...

YAY BURCU ve SAĞLIK

Yay insanı oldukça hareketlidir. Yerinde duramaz. Bu nedenle daima formdadır. Ancak aşırı hareketlilik yanında yorgunluğu da getireceğinden arada bir bünyesi zayıf düşebilir. Sinir sistemi zayıftır. Bu nedenle bazı sağlık sorunları yaşayabilir. Hava sporlarını çok sever. Ancak bu sporları yaparken, sabırsızlığı yüzünden bazı sakatlıklar yaşayabilir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

OĞLAK'IN KARAKTERİ

Oğlak insanı güvenilir ve dürüst olmasıyla tanınır. Disiplinli ve mantıklıdır. Her konuda çok dikkatli davranır. Bu nedenle az hata yapar.

 

Oğlak insanının iki yönü vardır. Biri yabani, diğeri evcil. Oğlak'ın yabani yönü, onu hayatın hareketli ve heyecanlı taraflarına çekerken, evcil yönü onu evine düşkün, anaç bir tip yapar. Bu yönleri sayesinde hayatında orta noktayı bulabilir.

 

Önemli bir özelliği de çalışkanlıktır. Tembellik nedir bilmez. Boş zamanlarında bile mutlaka yapacak birşeyler bulur.

 

İyi bir konuşmacıdır. Nerede, ne diyeceğini çok iyi bilir. Eli açık ve yardımsever bir kişidir. Yardım etmek uğruna kendi çıkarlarından bile vazgeçebilir.

 

Espri yeteneği gelişmiştir. Kısa ve öz cümlelerle çevresindekileri kahkahaya boğabilir. Yeniliklere kolay kolay alışamaz. Alışkanlıklarına ve geleneklere bağlıdır.

 

Gösterişten hoşlanmaz. Sakin ve huzurlu bir yaşam arar.

İYİ OĞLAK / KÖTÜ OĞLAK

Oğlak'ın iyi yönleri:Güvenilirlik, azim, sabır, disiplin.

Oğlak'ın kötü yönleri: Kötümserlik, tutuculuk.

OĞLAK ve İLİŞKİLERİ

Dostları tarafından en sevilen yönü güvenilir olmasıdır. En büyük sırları bile saklayabilir. Karşısındakine güven verdiği gibi o da güvenebilmek ister. Eğer birine güvenirse, onunla dostluğunu hiçbir zaman bozmaz.

 

İnsanlarla ilişki kurmakta zorlanır. Bunun nedeni, oldukça utangaç olmasıdır.

Oğlak kadını ve erkekler:

Oğlak kadını, beraberliklerinde kontrolü elinde tutmak ister. Kendi istekleri doğrultusunda ilerleyen bir ilişkiden hoşlanır. Beraber olacağı erkeğin kibar ve dürüst olmasına önem verir. Kıskanç değildir.

 

Oğlak erkeği ve kadınlar:

Oğlak erkeğinin bir ilişkide aradığı en önemli unsur bağımsızlıktır. Kısıtlanmaktan ve kontrol edilmekten hoşlanmaz. Kendisine benzeyen kadınlardan hoşlanır. Yani çalışkan, güvenilir ve dürüst.

İŞ

Oğlak insanı çalışkanlığı sayesinde daima başarıyı yakalayabilir. Çalışkanlığının yanı sıra, disiplinlidir. Hedeflerine ulaşmak için ciddi ve planlı bir şekilde hareket eder. Düzenli ve dolgun maaşlı işlerden hoşlanır. İyi bir politikacı, mühendis ya da yönetici olabilir.

OĞLAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Isaac Newton, Elvis Presley, Rod Stewart, Mel Gibson, Gerard Depardieu ...

OĞLAK BURCU ve SAĞLIK

Oğlak burcu insanı, hastalıklara karşı oldukça dirençlidir. Küçükken geçirdiği çocuk hastalıklarının dışında kolay kolay hastalanmaz. Ancak dişleri ve kemikleriyle ilgili problemler yaşayabilir. Bu nedenle, romatizma ağrıları ya da diş sorunları çekebilir. Kilo konusunda sorunu yoktur. Çünkü ölçülü yemek yer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOVA'nın KARAKTERİ

Kova burcu, insanlara olan sevgisiyle tanınır. Bencil değildir. Başkalarına yardım etmek onu mutlu eder. Yakınlarının üzüntü ve mutluluklarına ortak olur. Tüm bu takdir toplayan yönlerine rağmen o, daima alçakgönüllü davranır.

 

Kova burcunun bir özelliği de, gerçekçi olmasıdır. Herşeyi olduğu gibi kabul eder. Hayallere dalıp gerçek hayatı unutmaz. Dünyayı güzelleştirmeyi, insanları mutlu etmeyi amaç edinmiştir. İnsanları ırk ya da cinsiyet gözetmeksizin sever; herkese yardım etmek ister.

 

Alışkanlıklarını sık sık değiştirmese de yenilik ve değişikliklere açıktır. İleri görüşlüdür. Yakınları çoğunlukla ona akıl danışır.

 

Özgürlüğüne düşkündür. Bağımsız olmak ister. Bir yere ya da bir kişiye bağlanmaktan hoşlanmaz. Boş zamanlarında günlük hayatın dışında, farklı uğraşlarla ilgilenir.

İYİ KOVA / KÖTÜ KOVA

Kova'nın iyi yönleri:İnsancıllık, yaratıcılık.

Kova'nın kötü yönleri:Dik kafalılık, huysuzluk.

KOVA ve İLİŞKİLERİ

Kova insanı, herkesle kolayca iletişim kurabilir. Ancak, ne kadar samimi olursa olsun, insanlarla arasında mutlaka belirli bir mesafe bırakır. Dostlarına karşı içten ve sevgi doludur.

 

Kova kadını ve erkekler:

Kova kadını, özgürlüğüne olan düşkünlüğü yüzünden baskıcı erkeklerle beraber olmak istemez. Çevresindekileri kolayca etkileyebilir. Ancak, kendisi çok zor etkilenir. Beraber olacağı erkekte aradığı en büyük özellik, iyi niyetli olmasıdır. İstediği gibi bir erkek bulduğunda, ona tamamen bağlanıp sadık kalacaktır.

 

Kova erkeği ve kadınlar:

Kova kadını gibi, kova erkeği de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmak istemez. Beraber olduğu kadına da kısıtlamalar getirmez. Aradığı kadın güzel olmaktan ziyade, akıllı ve olgundur.

İŞ

Kova burcu insanı, çalışkanlığı ve güçlü sezgileri sayesinde kolayca başarıyı yakalayabilir. Ancak sevmediği bir işte çalışırsa bunun tam aksi olacaktır. Kendine güveni tamdır. İddialı işlerde çalışmaktan hoşlanır. Tekdüze ve monoton işler onu sıkar. İyi bir bilim adamı, yazar ya da arkeolog olabilir.

KOVA BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Wolfgang Amadeus Mozart, Thomas Edison, Charles Darwin, Charles Dickens, John Travolta, James Dean ...

KOVA BURCU ve SAĞLIK

Kova burcu insanının, pek fazla sağlık sorunu olmaz. Çünkü hava şartlarına ve ortama kolayca uyum sağlar. Hastalıklara karşı tedbirlidir. Güçlü bir vücudu vardır. Dayanıklılığı yüksektir. Hastalandığında nasıl davranmasını bildiğinden, kolayca iyileşir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

BALIK'IN KARAKTERİ

Balık insanı, cömertliği ve hassaslığıyla tanınır. Zor durumda olan insanlara yardım etmek ister. Kendini beğenmiş değildir, ancak yaptığı iyiliklerden bahsetmekten hoşlanır. Çünkü takdir edilmek ve başkalarını da bu gibi yardımlar yapmaya yöneltmek ister.

 

Geleneklere ve kurallara bağlıdır. Dürüstlük onun için çok önemlidir.

 

Duyarlı olduğundan büyük acıları kaldıramaz. Böyle durumlarda gerçeklerden kaçar ve hayal dünyasına sığınır. İçinde gizli bir sanatçı yatar. Düş kurma yeteneği sayesinde sanatsal yeteneklerini geliştirebilir. Sonunda, ortaya mükemmel sanat eserleri çıkarır. Ancak kendine güveni olmadığından, biri onun bu yönünü keşfedene dek sessizce çalışmalarına devam eder.

 

Estetik zevkleri gelişmiştir. Yaşadığı yerin konforlu olmasının yanı sıra, zevkli olmasına da dikkat eder. Evinde yakınlarını ağırlamaktan hoşlanır. Çok iyi bir ev sahibidir.

 

Bir huyu da inatçılığıdır. Damarına basıldığı zaman bu huyu ortaya çıkar ve fikrini değiştirmek neredeyse imkansızlaşır.

İYİ BALIK / KÖTÜ BALIK

Balık'ın iyi yönleri:Duygusallık, merhamet, iyi kalplilik.

Balık'ın kötü yönleri:Dikkatsizlik, kararsızlık.

BALIK ve İLİŞKİLERİ

Balık insanı, çok iyi niyetlidir ve herkesle iyi geçinir. Herkese ve her ortama çabucak uyum sağlayabilir. Gerçekçi insanlarla arkadaşlık kurmaktan hoşlanmaz. Kendisi gibi hayalperest insanlarla beraber olmak ister. Kalbi kırıldığında sinirlenebilir. Ancak, kısa sürede keyfi yerine gelir...

.

 

Balık kadını ve erkekler:

Balık kadınının hayali sonsuz ve mükemmel aşktır. Böyle bir aşk bulduğunda hayatındaki en önemli şey bu olur. Aşırı derecede kıskançtır. Beraber olduğu kişinin yanına dişi sinek bile yaklaştırmaz.

 

Balık erkeği ve kadınlar:

Balık erkeği, estetik değerlerine uygun bir kadınla beraber olmak ister. Romantik ve duygusaldır. Bu nedenle, kısa süreli maceralardan hoşlanmaz. Uzun soluklu ve aşk dolu bir ilişki yaşamak ister.

İŞ

Balık insanı sanatsal yeteneklerini kullanabileceği işlerde çalışmak ister. Eğer işini gerçekten severse çok başarılı olabilir. Yarışmak ona göre değildir. Bu nedenle, rekabetin olduğu işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, yazar ya da fotoğrafçı olabilir.

BALIK BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Albert Einstein, Victor Hugo, Montaigne, Elizabeth Taylor, Liza Minelli, Jerry Lewis ...

BALIK BURCU ve SAĞLIK

Balık burcu insanı hastalıklara karşı pek dayanıklı değildir. Güçsüz bir vücuda sahip olduğu için kolayca hastalanabilir. Hastalıklara olduğu kadar ilaçlara karşı da dayanıksızdır. Yakalandığı hastalıkların nedeni çoğunlukla ayaklarıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

KOÇ'un KARAKTERİ

Koç burcu insanı, yaşamı seven ve canlı bir karakter çizer. Hayatı dolu dolu yaşamak ister ve bu amaçla istediği herşeyin peşinden koşar. Hareketli ve enerjiktir. Ancak bu koşuşturmaca içinde öğütlere kulak asmaz ve zaman zaman güç durumlara düşebilir.

 

Sabırsız yaradılışı yüzünden başladığı işleri yarım bırakabilir. Bir işi bitirmeden başka bir işin peşinden koşturur.

 

Espri yeteneği çok gelişmiştir. Diğer yeteneklerine olduğu gibi, bu yeteneğine de aşırı güven duyar. Haksız da sayılmaz. Çünkü yaptığı hicivlerle hiç olmayacak yerlerde herkesi güldürebilir. İyi bir konuşmacıdır. Hayal gücünü kullanarak anlattıklarını daha çekici hale getirebilir.

 

Olayların istekleri doğrultusunda gelişmesini ister. Aksi takdirde sinirli ve huysuz olur. Ancak sinirli hali fazla uzun sürmez ve hemen sakinleşir.

 

Her konuda en iyisini yapmak ister. Birinci olabilmek için elinden gelen herşeyi yapar. Zor koşullara dayanır; kendini kolayca tehlikeye atabilir. Onun için başarı servet değil; ündür.

İYİ KOÇ / KÖTÜ KOÇ

Koç'un iyi yönleri: Maceraperestlik, atılımcılık, cesaret.

Koç'un kötü yönleri:Bencillik, çabuk sinirlenme.

KOÇ ve İLİŞKİLERİ

Koç insanı ilişkilerinde samimi davranır. Beraber olduğu insana sadık kalır. Sadece karşı cinsle olan ilişkilerinde değil, dostluklarında da samimi ve içtendir. Dost çevresi geniştir ve gerçek dostluğa önem verir. Ancak konuşan dostu da olsa, başkasının lafına pek kulak asmaz. Çünkü kendine ve fikirlerine güveni tamdır. Kendine olan bu güveni, başkalarının da ona güven duymasını sağlar.

 

Koç insanını etkileyebilmek için en az onun kadar hareketli ve coşkulu olmak gerekir. Aşırı kıskanç insanlardan hoşlanmaz.

 

Koç kadını ve erkekler:

Koç kadını aşık olduğunda hemen romantikleşir. Sevdiği erkeğe düşkündür. İlişkilerinde saygılı ve düşünceli davranır. Sadakat onun için çok önemlidir. Beraber olacağı erkeğin otoriter olmasını ister.

 

Koç erkeği ve kadınlar:

Koç erkeği beraber olduğu kadını her zaman bakımlı görmek ister. Ancak bu, onun için yeterli değildir. Onun için mükemmel kadın, alımlı olduğu kadar akıllı da olan kadındır. Önem verdiği konulardan biri de cinselliktir. Beraber olduğu insanın kendisi kadar aktif olmasını ister.

İŞ

Koç insanı sakin ve güvenli işleri sevmez. Rekabetin olduğu bir ortamda çalışmak ister. Denetlenmekten kesinlikle hoşlanmaz. Bu nedenle yalnız çalışmak ister. Ruh doktoru, mühendis, dişçi ya da sporcu olabilir.

KOÇ BURCUNUN ÜNLÜLERİ

Descartes, Evliya Çelebi, Vincent Van Gough, Adolph Hitler, Charlie Chaplin, Elton John...

KOÇ BURCU ve SAĞLIK

Koç insanının bitmek tükenmek bilmez bir enerjisi vardır. Çoğu zaman dinlenmeyi bile unutur. Bu dayanıklı yapısı hastalıkları kolay atlatmasını sağlar. Ancak tüm bu enerji ve dayanıklılığa rağmen acıya dayanamaz ve acıdan çok korkar.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

kesinlikle doğru

 

teşekkürler

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.