Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Erkeğe Alınabilecek En Güzel Yeni Yıl Hediyeleri


asisedef06

Önerilen İletiler

Bu günlerde çevrenizde, işinizde ya da okulunuzdaki insanlara bakarsanız göreceğiniz ilk şey yılbaşı hediyesi telaşı olacaktır? Nedir bu telaşın sebebi diye içten içe soruyorsunuzdur elbette. E yaklaşan yeni yılın farkında olmalısınız. “Yeni yılla ne alakası var?” diye de sorabilirsiniz elbette. Biz de size yeni yıl hediyesi desek? Herkes sevdiklerine yeni yıl için hediyeler bakıyor ve bu hediyelerin de en güzel olmasını istiyor doğal olarak. En güzel yeni yıl hediyelerini nereden bulacağınız konusunda da size biraz yardımcı olalım. Hediye almak istediğiniz kişi eğer erkek ise, erkeklere özel en güzel yeni yıl hediyelerinden seçtiğimiz ürünleri incelemenizde fayda var.

 

Erkeğe Yeni Yıl Hediyesi Olarak Ne Alınır?

 

yilbasi-hediyesi-118.jpg

 

Şu ana kadar gördüğünüz bütün kol saatlerini unutun! Bu tip bir kol saati her erkeğin hayallerini süsleyecek cinsten olacak! Tüm sene boyunca kolundan hiç çıkartmak istemeyecek!

 

yilbasi-hediyesi-217.jpg

 

Spor giyinmeyi seven erkekler için en ideal ayakkabılardan. Açık rengi ile kotların altına da rahatlıkla tercih edilebilir.

 

yilbasi-hediyesi-316.jpg

 

Evde giyilebilecek ev patikleri için harika yılbaşı hediyeleri seçeneği olacaktır. Kış soğuğunda ayaklarının üşümesini istemediğiniz bir erkek için en ideal hediyelerde.

 

yilbasi-hediyesi-418.jpg

 

Erkeklerin sıklıkla kullandıkları aksesuarlardan biri olan kol düğmelerinin en farklı ve ilginçlerinden. Bu kol düğmeleri her erkeğin beğeneceği türden bir hediye olacak.

 

yilbasi-hediyesi-517.jpg

 

Tam da yılbaşının özelliğine uygun bir kemer! Yılbaşı ağaçlı bu kemer, bu senenin en çok kullanılan kemerlerinden biri olacak ve herkesi hayran bırakacak.

 

yilbasi-hediyesi-617.jpg

 

Daha çok orta yaşlı erkeklere verilebilecek güzel tasarımlı hırkalardan biri de uygun hediye seçeneklerinden biri olacaktır. Yılbaşında erkeğe alınacak hediyeler içinden şık bir hırka.

 

yilbasi-hediyesi-718.jpg

 

Her kesimden erkeğe verebileceğiniz bu güzel hırkaya erkekler bayılacak. Bir an önce o şanslı talihliyi belirlemenizde fayda var.

 

yilbasi-hediyesi-818.jpg

 

Köstekli saat karizmasını yaşamak isteyen erkeklere verilebilecek güzel hediye seçeneklerinden biri daha. Şık tasarıma sahip olan bu saatler gerçekten çok hoş bir hediye olacak.

 

yilbasi-hediyesi-918.jpg

 

Kuru kafa ve kılıç remli bu kemerle erkekler kendilerini adeta bir korsan gibi hissedecek!

 

yilbasi-hediyesi-1018.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Soğuk dedin de aklıma dün geceki halim geldi, bir tişört üzerine bir kazak onun üzerine daha da kalın başka bir kazak ve son olarak yorgan.. Buna rağmen soğuk hala soğuk, içime kadar işledi...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Soğuk dedin de aklıma dün geceki halim geldi, bir tişört üzerine bir kazak onun üzerine daha da kalın başka bir kazak ve son olarak yorgan.. Buna rağmen soğuk hala soğuk, içime kadar işledi...

 

merak ettimde...

Igloda mı yaşıyorsunuz..

neyse bana bir patik yeter, fazlasını kargoyla yolluyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.