Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

RUHSAL UYANIŞIN 10 BELİRTİSİ


Smyrna

Önerilen İletiler

  • Co-Admin

RUHSAL UYANIŞIN 10 BELİRTİSİ

1- Uyku Düzeni: Uyku saatler

inin azalması ama çok enerjik olma hali

2- Tepe çakrası açılması: Başınızın üstüne biri basıyormuş gibi hissediş, yaratıcılığın artması daha önce düşünmediğiniz şeyleri düşünme hali, kulaklarda basınç, tepe çakranızın aktive olduğunu gösterebilir

3- Duygusal çalkalanmalar: Bir anda mutsuz bir anda mutlu olma halleri belirmesi, korkulacak bir şey yok kalp çakranızın temizlenmesi anlamı taşır. Bu duyguları engelleme, bırak aksınlar ve bitsinler

4- Geçmişle yüzleşme: Geçmişle ilgili olayların önüne gelmesi ve kaybolmuşluk hissi belirmesi. Kaybolman mümkün değil bu derin bir temizlikten başka değil, sakin ve huzur ile geleni kabullen.

5- Toksinlerden arınma aşaması: Bedenin değişimi, beslenme alışkanlığın değişmesi, daha sağlıklı besinlerle beslenme , böylece koşulsuz sevgiyi daha kusursuz idrak edebilecek bir beden, beden sağlıklıysa ancak sağlıklı düşünebilirsin.

6- 6.hislerin açılması: ne olacağını önceden sezme halinin artması, 6. Hislerin gelişmesi, size yaklaşan veya düşünen insanları bilme halinde artış, ruhsal rehperlerinizle tanışma hazırlığıdır bu.

7- Görüş açısı genişlemesi: Dünyayı yeni bir gözle algılama, hepimizin bir ve sevgi olduğu bilince gelme durumu. Yapabileceğinizin en iyisini deneyin, olumsuz geçen bir gün ardından kendinize yüklenmeyin. Evren için olması gereken oldu ve sen bunun parçasısın.

8- Cesaret : Seni daraltan her türlü olumsuzluktan özgürleşme halinin belirmesi ve bu isteğin artması. Cesur ol eskiyi bırakmak yeniye yer açmak haline izin ver.

9- Farkındalığın olgunlaşması; Algılamada genişleme. Evrenin, doğanın, nesnelerin, adeta tabelaların sana mesaj vermesine izin verme hali. Neredeyse herşey seninle konuşuyor ve mesajı doğru algılıyor halinin gelmesi. Düşündüğün sorunun cevaplarının sana göstergeler ile etraftan akması.

10- Senkronizasyon artışı. Doğru yoldaysan güzel olayların gelişimi için pekçok tesadüf gibi görünen olayla karşılaşma hali; insanlarla buluşma, gelen telefonlar… Duygularına önem ver ve bu mesajlara kulak vermek.

Ve hiçbir zaman unutma ki YALNIZ DEĞİLSİN.Sevgi ve ışıkla…

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 7 yıl sonra...

Bilmem farkındanda mısın ama corana sayesinde belki de tüm Dünya uyanışa geçecektir kimbilir..🤔

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.