Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Online dosya barındırma


Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, sizden teknik bir konuda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim.İnternette birçok upload yapılabilen sitenin olduğunu duyuyorum ama ne kadar etkili bir çözüm sunuyor bilginiz var mı bu konuda? Birçoğumuz artık 1TB'lık harici hard disklere sahibiz ama ben şahsen yola çıkarken ya da işe giderken yanıma almayı tercih etmiyorum, fotoğraflar gibi bana ait kişisel birçok veri içeriyor çünkü.Her seferinde cut paste de yapmak istemiyorum, hem zaman alıyor hem de bilgi kaybına neden olabilir diye düşünüyorum.

Yani böyle bana ait sürekli kullandığım dosyaları siteye yükleyim istiyorum,yanımda usb stick ya da harici hard disk olmasa da o bilgilere internet olduğu sürece ulaşabileyim,mesela cep telefonundan da.Bazı siteler var ama benim arkadaşlarımdan kullanan yok, onun için sizdenbir tavsiye alıyım dedim.Bir de bu sitelerde farklı üyelikler var, aradaki farkları tam anlamadım.Dosya yükleme boyutu dışında herhangi değişen birşey var mı, bir de ödemeleri paysafecard ile yapabiliyoruz değil mi, kredi kartı ya da banka havalesi pek tercihim değil de, o yüzden soruyorum.Malum şimdi internete o kadar dosya yükleyip bir de kredi kartı numarasını verirsek,iyi olmaz herhalde.Size verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

veya upload.to gibi birşey mi arıyorsun? ne kadar dosya yüklemek istiyorsun? bunların hepsi sana mı ait yoksa şirket dosyaları mı? ne içim sordum... kredi kartı falan kullanmak istemiyorum deyince sanki sana bu dosyaların bir bağlantısı olmasın diye sorduğunu düşünüyorum... hani bir de paysafecard dedin ve bunu anonim alabiliyorsun ... yani bir ajan filiminde gibi hissettim kendimi :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Google Drive aslında tam aradığım siteydi,teşekkürler bilgilendirme için.Diğer siteye baktım ama uploaded adlı bir site çıktı,uploaded.to diye birşey göremedim.Dosyalar bana ait dosyalar,şirket dosyaları değil.Zaten şirketler genelde bu tarz hizmetlerden ücretsiz yararlandırıyor kendi çalışanlarını.Benim için önemli olan belli bir sınıra kadar ücret ödememek,eğer ödiyceksem de paysafecard gibi ön ödemeli kartlar ile ödeme yapabilmekti.Ama Google Drive gayetgüzel ve güven verici duruyor,diğer sitelere nazaran.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.