Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ANKARA SAHLANIYOR


politika

Önerilen İletiler

Cumhuriyetin 89.yildönümü fasizmin engellemelerine ragmen büyük bir coskuyla kutlaniyor.Fasizmin polisi,jandarmasi,kurumlari bu coskuyu engellemek icin tüm köse baslarini tutmuslar.Halkin verdigi oylarla iktidar olup halkin bayramini yasaklamak ancak fasist yönetim ler de olur.

 

Bugün belki polisin gazi,copu,kalkani vardir.Panzerlerle halki islatacaktir,dögecektir ama halkin bayramini kutlamasini engelleyemeceklerdir.Cünkü buna gücleri yetmez.Bu millet yedi düvele karsi savas vermis bir millettir,sizin fasizminizden korkmaz.Siz ancak zulmedersiniz ama gücünüz bu bayrami yok etmeye yetmeyecektir.

 

Korktugunuz icin bugün sözüm ona o bayrami kutlar gibi görünüyor yalaka ve cumhuriyet düsmani medyada bu kutlamalarinizi halka inandirmaya calisiyorsunuz.Size inanan ancak sizin gibidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

BARİKATIN ARDI VATANDIR!

 

Onbinler tazyikli suya ve biber gazına direnerek barikatları dağıttı, Ata'sına kavuştu!

 

29 Ekim kutlamalarına sahip çıkan onbinlerce kişi polisin gaz bombalı, biber gazlı tazyikli sulu müdahalesine direndi. Kararlılık barikatları kaldırarak Anıtkabir'e yürüdü.

 

Cumhuriyet Bulvarı ve Hipodrom Caddesi üzerinden Tandoğan’a ulaşan gruba, trafikte bulunan araçlar da kornalarla destek verdi.

 

Vatandaşlar, trafik kapatılmadığı için ellerinde bayraklarla araçların arasından Anıtkabir’e doğru yürüdü.

 

 

 

“Seferberlik Yürüyüşü”ne Ulus’taki birinci Meclis’ten başlayan grup, Anıtkabir’e ulaştı. On binlerce kişiden oluşan grubu, Anıtkabir’in girişinde rengarenk araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanından gelen Vosvosçular karşıladı.

 

Cumhuriyet Bulvarı'ndan yola çıkan kalabalık bir grup, Ankara Garı, Tandoğan Meydanı güzergahından Anıtkabir'e ulaştı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan grup, Anıtkabir'e Aslanlı Yol'dan yürüyerek Anıtkabir avlusunda toplandı.

 

Birinci Meclis önünde toplananların bir kısmı ise Ulus'tan Necatibey Caddesi üzerinden slogan atarak ve marş söyleyerek Anıtkabir'e yürüdü.

 

Polisin müdahalesinin ardından bazı vatandaşlar polis panzerlerinin üzerine çıkarak, Türk bayrağı ve Atatürk posteri astı.

 

ANITKABİR ÖNÜNDE BEKLİYORLAR

 

Yürüyerek Anıtkabir'e ulaşan vatandaşlar girişte durduruldular. İçerideki ziyaretçilerin çıkmasının ardından, bekleyen vatandaşlar Anıtkabir'e giriş yapacak.

 

gerçekgundem.com

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Saskin ördek suya ters tarafindan dalarmis;Milletin Cumhuriyet Bayramini,cemaatin ve cumhuriyet karsiti güclerin polisi jandarmasi ile engelleyemeyen diktatör bozuntulari bu eylemi yapan organize eden örgütleri "illegal örgütler"ve CHP Genel Baskani'ni da "illegal örgütlenme"nin pesine takilmak gibi bir karalama taktigine basvurdular.

 

Önce sunun bilinmesi gerekiyor:Cumhuriyet Bayrami kutlamalarini organize eden örgütlerin hicbirisi illegal örgüt degildir,Bu örgütlerin organize ettikleri kutlama eylemleri illegal eylemler degildir,vatanini,cumhuriyetini Atasini seven herkesin katildigi ve kutlamaya haklari oldugu eylemlerdir.Aslinda bu organizasyonu yasaklayanlar koltuklarinda illegaldirler,verdikleri yasak emri illegal bir emirdir.Hic kimsenin ulusun bayramlarini milli veya dini yasaklama,kutlamalara sinir koyma hakki yoktur.Güvenlik saglamak bahanesiyle bayramin kutlanmasini yasaklayan zihniyet daha inandirici gerekceler bulmalidirlar.

 

Devlet erkaninin yani Türkiye Cumhuriyeti'ni yöneten kadrolarin,TSK'nin komuta kademesinin, dünkü Cumhuriyet Bayrami resmi kutlamalari tamamen bir manipülasyondur ulusu aldatmaya gözünü boyamaya,bakin biz Cumhuriyet Bayramini devletce kutlarken bazilari bunu provake etmeye calisiyor izlenimini vermeye yönelik kutlamalardi yani samimi degildi.Velev ki samimi olsun;Hic kimse,adi,görevi,rütbesi ne olursa olsun halkin kendi bayramini kutlama istegini yasaklayamaz buna engel olamaz hele de savasa gidermis gibi halkin karsisina,iktidarin polisini,panzerini jandarmasini cikaramaz,seyahat özgürlügünü kisitlayamaz bunlarin yapildigi bir ülkede DEMOKRASI DEGIL FASIZM VARDIR.Türkiye Cumhuriyeti fasizmin elindedir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.