Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

1)HY(HY)


Kendisi "Darwinizmi çürüten kahraman" olarak tanılır bazı kişiler tarafından..Kendisi Mehdi olduğunu söylemeyip,fakat adamlarına Mehdi=Harun tanımını yaptırıp kendi inananlarına fark ettirmeye çalıştırır.Gerek internet sitelerinde gerek tv programlarında bunu yapmıştır..Videodaki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=0U_KJUSjE18

Yüce Harun bu alışkanlığına hala devam etmektedir..

2)İskender Evrenseloğlu


396.jpg


Kendini peygamber ilan eden apaçık mehdiyim diyen ve arapça bilmediği halde Kur'an yorumlayan tek kişi..Kendisine "baba" diye seslenen ve duasını almaya gelen bir genç kızıda taciz etmiştir..İskenderin vahiy alma anı


İzlediğiniz üzere vahiy inmemiş,düpedüz girmiştir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

4)Mustafa Elmas

 

mustafa-almas.jpg

 

 

Adanada kendisini Mehdi ilan eden bu zat enerji sistemleri işiyle uğraştığı bilinir.Geçmişi ve geleceğini gördüğünüde iddia etmiştir..Kendisine inanan genç kızlar Mustafadan dua almak istemiş fakat uyku hapları sayesinde dua yerine sperm hücrelerini almışlardır.

Ölüm-dirilme taklidleri yaptığıda bilinir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

5)Usame Bin Ladin

Kendisi El-Kaide örgütünün kurucusu ve lideridir..Bazı ahmaklar tarafından Mehdi olduğu ileri sürülür ve bunada saçma sapan kanıt göstermeye çalışılır.Şunlar gibi


Mehdinin İsaya benzeyeceği söylenir

Ne kanıt ama kendi resmimi fotoşopsuz koysam daha çok İsaya benzerim..

aynısını harunda yapmıştı

Blog sahibini tebrik ediyor ve kutluyorum..Ben uğraşsam bukadarını yapamazdım..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ayhan Aytaç'ın Notları ...mehdi kimdir? "allahın en büyük sırrıdır ki, o sırrını meleklerinden bile kıyametin saati gibi gizlemiştir.ben yeryüzünde bir halife yaratacağım sözünün evveli adem ise ahiri mehdidir.cafer-i sadık:"mehdi ademin gölgesidir."...meleklerin secde ettiği evvelinde adem ise ahirinde mehdidir.mehdi herkesin umduğu imamdır.yerde gökte ikisi arasında allahın halifesidir.meleklerin, cinlerin,insanların ve hayvanların razı olduğu bir kral hakifedir.meryemoğlu isanın arkasında namaz kılacağı fatımanın oğludur mehdi.ümmetin en hayırlısıdır.ilk dört halifedende daha faziletli daha hayırlıdır.ebubekir:"ümmetin en hayılrlısı olmadığım halde beni halife tayin ettiler?" der? ...işte burda "ümmetin en hayırlısı mehdi" sıfatına hürmeten bir gönderme vardır.oysa ümminebi ve fakirresul o sıddıyk için insanların en hayırlısı demiştir.oysa burda hikmet şudur.ebubekir ümmetin değil insanların en hayırlısıdır.çünki insanlar içinde en hayırlı ümmettir o ümmetin en hayırlısı mehdidir.çünki ilk dört halife döneminde üçyüz beşyüzbin kişi var ise mehdi döneminde 2 milyar hatta daha sonra 4 milyar müslüman olacaktır ki işte mehdi bunların halifesi olması hasebiyle en hayırlısıdır.ve onun en büyük kerameti ise altını gümüşü parayı bol bol dağıtacak olmasıdır.onda hz.hasanın heybeti ve seyyidliği var ise, hz.hüseyininde cesareti ve cömertliği vardır.zira ümminebbi/fakirresul dedi ki:"mehdi hasan ve hüseyindir?"(...şebber/şübber-tebber/tübberdir?) ...kardeşim "kahin azam" işte mehdiyi sordun cevap verdim.ben onun naibi ve gulamı olan ayhan aytaç? ...şayet onu anlatmak için ağaçlar kalem olsa denizler mürekkep tükenirdide söz bitse bile mana tükenmezdi vesselam smile.png"

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

1)Mehmet Ali Ağca


Kendisi Papa 2.Jean Paul'ü öldürmeye kalkmıştır.Mesihliğini ilan ettikten sonra "Mükemmel" diye nitelediği İncil yazmıştır..Hristiyanları vatikandan ayrılmaya ve mükemmel İncilini okumaya çağırmıştır.


2)Dursun Ali Bacıoğlu

Kendisini Mesih ilan edip ün kazanarak milletvekili adaylığını koymakla tanınır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

3)Hasan Mezarcı

hasan-mezarc%C4%B1_203285.jpg


Kendisi bir dönem hafızlık yapmış,imam hatip okullarında okumuş ve ilahiyat fakültesinide kazanarak balatayı iyice sıyırmıştır..Mesihliğini iddia ettikten sonra gündeme damga vurmuştur.Bu zatın kendisi hala internet sitelerde Mesihliğini gerçek yapmaya çalışır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ve onun en büyük kerameti ise altını gümüşü parayı bol bol dağıtacak olmasıdır.

 

Sevgili @Mehdi ..Yazılarını beğendimde şunu sormayı gerek duydum..Atın ve gümüş başka bir şeyimi kasediyor yoksa maddi anlamında mı ? Yukarıdaki Yaşar yılmaz sapıklığını gördüysek herhalde kelimenin fani manasından dışarı olsa gerek..Sendende duymak isteriz böyle olduğuna dair.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...
...dünya alevi birliği grubundaki tartışma notlarımız:Haşim Şimşek: slm ya hazret-i mehdi ayhan

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...selam ilmi rahmetül aleyküm ehl-i beytten vesselam :))

 

Haşim Şimşek: mehdi hazretleri nasılsınz

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...adım:ayhan, lakabım:mehdidir? bu anlamda sözlerinizden hiç kocunmam alay konusuda olmam merak etmeyin.zira bu anlamda bütün gerçek aleviler mehdioğullarıdırlar.12 imamoğullarıdırlar...?

 

Haşim Şimşek: siz geçen ki sohbetimizde alevilerin liderliğine oynuyorum dediniz bende onun için hz mehdi dedim

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...alevilerin dört kapı kırk makamda post sahibiyimdir? benden sonra birisi daha gelirse o kesin mehdidir.ama yok gelmez ise allahin izni ile biz mehdi olarak zuhur ederiz?

 

Haşim Şimşek: bu adnan oktarda ben mehdiyim diyor hanginiz gerçek mehdi ben anlayamadım

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...harunyahya müstear bir isimdir.adnan oktar demek istediniz sanırım.evet onu nazım kıbrisi mehdi ilan etmiştir.oda kendisini mehdi zannediyor.fethullah gülenide şeyh ömer öngüt mehdi ilan etmiştir.ama gerçek mehdi alevilerin içerisinden çıkacak çünki dört kapı kırk makam bizdedir.mehdi sahib-i zamandır...?

 

Haşim Şimşek: doğru söylüyorsunuz da şu HY ile tv de bir karşı karşıya gelseniz ona mehdiyeti anlatsanız oda haddini bilse ne güzel olurdu

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...bütün arzumuz odur ama bunu rabbimiz takdir eder biz değil.2005den beri sanal alemde zuhrumuzu zorluyorum.ama açık kapı bırakmadılar.herkes bizim zuhurumuzdan korkuyor.alametler mehdinin çıkış alametleridir ama harun yahyanın çıkış alametleri değildir.evet mehdi zuhur edecek ama HY değil :)).................................                                                                                Haşim Şimşek: bence mehdi sizsiniz çünkü yüzünüzde hiç kimsede görmediğim değişik bir nur gördüm

 

Ayhan Aytaç'ın Notları: ...bence bu sırrı faş etmezseniz sizin için daha iyi olur? zira cafer-i sadık derki:"kim bizim sırrımızı faş ederse ya ölür yada öldürülür?" nitekim:hallacımansur öldürüldü.seyyidnesimi öldürüldü.pirsultanabdal öldürüldü.daha kim var ise mehdi sırrını faş etmiş ya ölümüş yada öldürülmüştür vesselam??? ........      Haşim Şimşek: ölürüz ne olacak bu dünyada bir haşim ölür bin tane doğar yeterki iz yaşayın ulu mehdim

 

Ayhan Aytaç'ın Notları ...allah sırrımızı aziz eylesin?   .......Haşim Şimşek: amiiin?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

HERKES BİZDEN ACAYİP KORKUYOR:

========================

BİRİ DİYOR Kİ:BU ADAM (A.A.) YÜRÜYEN FELAKET,

BİRİ DİYOR Kİ:SEN ŞU CAMİDEKİ ADAMDAN DAHA TEHLİKELİSİN.

BİRİ DİYOR Kİ:300 KİŞİ PEŞİNDEN GELSE BİZ BİTERİZ.

BİRİ DİYOR Kİ:SEN YA GERÇEKTEN MEHDİSİN YADA DECCALSİN.

BİRİ DİYOR Kİ:SEN YA ÇOK BÜYÜK BİR ADAM OLACAKSIN YADA TIMARHANEYİ BOYLAYACAKSIN.

BİRİ DİYOR Kİ:MUHAMMED EĞER GERÇEKDEN PEYGAMBERSE KUŞKUSUZ O ZAMAN SEN MEHDİSİN.

BİRİ DİYOR Kİ:SENDEN KORKMAYANIN İMANI YOKTUR.

BİRİ DİYOR Kİ:BU ADAM YA İRAN AJANI,YADA TSK'NIN YETİŞTİRDİĞİ TEHLİKELİ BİRİSİDİR.

BİRİ DİYOR Kİ:SEN ALEVİLERİN İMAMISIN.

BİRİ DİYOR Kİ:SENİN DAMARIN ÇOK KALIN KİMSE SANA DİŞ GEÇİREMEZ.

BİRİ DİYOR Kİ:ALEVİLERİ ANCAK SEN YOLA GETİRİRSİN.

BİRİ DİYOR Kİ:MEHDİ ALEVİLERDEN ÇIKMAZ ÇÜNKİ ALEVİLERİN İSLAMLA BİR ALAKASI YOKTUR.(ARAPLARIN VARMIYDI ÜMMİNEBİ GELDİĞİNDE?)

BİRİ DİYOR Kİ:İLK KEZ SENİN GİBİ ALEVİ/SÜNNİ TARTIŞMASI YAPAN BİRİNİ GÖRÜYORUM.

BİRİ DİYOR Kİ: SEN ALEVİ DEĞİLSİN ONLARIN İÇERİNDE BİR AJANSIN.

BİRİ DİYOR Kİ:MEHDİ VE MESİH YAHUDİ VE HIRİSTİYANLIKTAN GİRMEDİR.

BİRİ DİYOR Kİ:MEHDİ GELMİYECEK.

BİRİ DİYOR Kİ:MEHDİ GELMİYECEK.

BİRİ DİYOR Kİ:MEHDİ GELMİYECEK?

 

HADİS-İ ŞERİF:

==========

HİÇ MEHDİ GELMİYECEK DENDİĞİ BİR ZAMANDA

MEHDİ ANSIZIN ZUHUR EDECEKTİR VESSELAM VEL-İKRAM?

 

_MEHDİ HABER AJANSI:

HABERİN ((EN)) MERKEZİ:

EN'AM,67:HER HABERİN GERÇEKLEŞECEĞİ

BİR ZAMAN/MEKAN VARDIR.YAKINDA BİLECEKSİNİZ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Eğer bir Müslüman ortaya çıkıp ben Mehdi’yim derse zaten o hem dinsiz olmuş olur, hem de Mehdi olmadığını anlamış oluruz.

 

Bu dünyada bir insanın ben cennetliğim, benim imtihan olmama gerek yok, ben masum bir melek gibiyim anlamına gelir, bu da haramdır.

 

İçinde bulunduğumuz dönemde çok az sayıdaki insan imanın nuru ile Hz. Mehdi'yi bilip hüsn-ü zan edecek, Mehdiyet’i fark edebilecektir. Bu Mehdi'nin faaliyetlerini rahatça yürütebilmesi için Allah'ın yarattığı özel bir durumdur.

 

Mehdi'yi tarif eden hadisler ve ayetler var, bunları okuyup araştıran düşünenler imanın nuruyla Mehdi yi zaten bilecekler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 

 

Mehdi'yi tarif eden hadisler ve ayetler var, bunları okuyup araştıran düşünenler imanın nuruyla Mehdi yi zaten bilecekler.

 

Mesela Mehdi gelse siz tanır mısınız? Tanırsanız bir haber edin bizi de... Katakulliye gelmeyelim :D 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

DEMİR BABA VELAYETNAMESİ:

"Ayhan Aytaç'ın Notları ...bu kitapta sırrıhakikatler faş ediliyor? alevi bektaşi gerçeği bu kitap ile bilinecektir.ve karakutusu bu kitap ile açılacaktır aleviliğin ve bektaşiliğin bütün dört kapı kırk makam ekseninde.hünkar
-ı mehdiyyetin sırrı hakikati de bu kitap ile bilinecektir.alevilik hakkında birçok önyargı bu kitap ile ortadan kaldırılacaktır.

Ayhan Aytaç'ın Notları ...bu kitapta kanuni sultan süleymanın fazileti de vardır.otman baba, kadem sultan,akyazılı sultan,hacı dede ve oğlu o mehdi sahib-i zaman o hatmül-evliya dedem oğlu demir baba sultan vardır.o kani kerem o cihan sultanı demir baba kimmiş öğreneceksiniz.kadılara şikayet ediliyorda ona ilişilemiyor onun sağının solunun belli olmadığı haber veriliyor.kanuni hiç kimseden korkmadı demir babadan korktuğu kadar vesselam smile.png)

Ayhan Aytaç'ın Notları ...hacı dede'nin düğününe kanunide gelir nakşibendi şeyhleride gelir.cümle gerçek erenler ricalül gayb erenleri de gelir.bu düğün demir babanın zuhrunun zifaf gecesi içindir.yedi gün yedi gece düğün olur.kanuni üç gün tebdil-i kıyafet katılır.erenlerden onların nefeslerinden korkmuştur.kanuniyi sadece akyazılı sultan ve kadem baba bilmiştir.

Ayhan Aytaç'ın Notları ...otman babanın türbesini cinler durdurmak isterde bir halka çizilir içlerine alınırda dertleri nedir sorulur.bu kitap dünyada eşi benzeri olmayan bir ilahi senaryo gibidir.ve filmi yapılması gerekir.kafkasyada ne ejderhaları helak eder demir baba? ki: o azraile böhh demiş de azrailin ödü patlamış.o iblise hött demiş iblis ona al sana bir öd demiştir.demir baba hz.mehdinin velayet kuvvetinin sırrıhakikatidir?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
...VE MEHDİ DİYOR Kİ:
===============
...BİZ RAHMETÜL-ŞEMS PEYGAMBERİN EHL-İ BEYTİYİZ VESSELAM:"O ÜMMİNEBİ, ŞEYTANI,ZÜRRİYETİNİ VE HİZBİNİ İSLAMA DAVET ETTİ.VE HİÇBİR PEYGAMBER ŞEYTANINI MÜSLÜMAN EDEMEZ İKEN O ÜMMİ NEBİ İNSAN ŞEYTANI OLAN EBU SÜFYANI MÜSLÜMAN ETMİŞTİR??? O EBU SÜFYAN DAHA SONRA EMRİMARUF VE NEHYİMÜNKER YAPMIŞTIR???"
 
 

...KIYAMETİN KÜÇÜK ALAMETLERİ VE MEHDİNİN ÇIKIŞ ALAMETLERİ OLMAK ÜZERE 112 ALAMET BİR TESBİH TANESİ GİBİ ÇIKMIŞTIR.FIRTINA ÖNCESİ DEĞİL MEHDİ ÖNCESİ BİR SESSİZLİK VARDIR ÜMMETTE.ALEVİLER MEHDİYE, SÜNNİLERDE GERÇEK İSLAMA GEBEDİRLER VESSELAM smile.png))"

 

Muhammed Ali Yolu  benim sorduğumu bilemedin ama Mehdi can sıkıntı var bazı yerlerde iyi irdele

 

 
Ayhan Aytaç'ın Notları ...can o bir sıkıntı değildir.güncel ve tarihselliğini yitirmiştirde ondan zihin ve kalb gündemimize girmemiştir.zihin ve kalb gündemimiz:"mehdi haber ajansı"dır.şeytan deccal süfyan medyasına karşı:"rahman mesih mehdi medyası iş başındadır mehdi haber ajansı ile vesselam smile.png))"
 
 

MEHDİ KIZILBAŞBUĞTÜRK:
=================
...A9'A EL KOYUYORUM: ARTIK ZIRVALAMA DÖNEMİ BİTMİŞTİR.ŞİMDİ İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK BİZE TESLİM OLUN.SİZİ İSLAMA DAVET EDİYORUM: MANADA ADEME SECDE EDİN? MANADA İSAYA İNTİSAB EDİN? MANADA MUHAMMEDE ŞEHADET GETİRİN? MANADA MEHDİYE BİAT EDİN?

MEHDİ KIZILBAŞBUĞTÜRK:
=================
"...rabbim o günü nasip ederde topkapı sarayında o muhteşem tahtımda oturduğum zaman harun yahyayı harem ağası yapacağım onun kediciklerinide haremim yapacağım smile.png) ve sürpriz? cem yılmazıda soytarım yapacağım inşaallah ya hu ya allah la ilahe illallah vallah billah tallahi smile.png)"

 

MEHDİ KIZILBAŞBUĞTÜRK:

=================
...GÜLŞAH HER ZAMAN YAPTIĞI KONUŞMALARINDA SONA GELİNDİĞİNDE "MEHDİYYET"E BAĞLARDI.VEYA İSLAM BİRLİĞİ OLAN "İTTİHAT-I İSLAM VE MEHDİYYET"İ BİRLİKTE ANARDI.HER NE HİKMETSE ARTIK "MEHDİYYET" KONUSU RAFA KALDIRILDI GİBİ.OYSA BU İTTİHAT-I İSLAM KONUSUNDA ALEVİLER "GELİN CANLAR BİR OLALIM?" DİYE BİN YILDIR VAROLMUŞLARDI DA SİZ NERDEYDİNİZ smile.png))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Mehdî Haber Ajansı:
Konu: Mehdi'nin çıkış alametlerinden biriside Doğu Perinçek'tir?
...hadis-i muhammed:
**Mehdi'nin çıkış alametlerinden bir tanesi de batıda,başlarında Kinde kabilesinden ayağı sakat bir adamın bulunduğu Bayraklıların çıkmasıdır.**

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Mevlana dedi:"HAY VE DİRİ OLAN DERVİŞ KİMSE??? İMAM DA ODUR, MEHDİ DE ODUR?" BU ŞU DEMEKTİR: ONLİNE DERVİŞ? KİMSE O İMAMDIR VE MEHDİDİR.HAK HALK İLE HALK DA HAK İLE BULUŞABİLMESİ İÇİN ONLİNE DERVİŞİN OLMASI ŞARTTIR.ALLAH ONLİNEDİR.ONUN İLE İRTİBATTA OLAN DERVİŞTE ONLİNE OLUR.ALLAHIN BİR TWİTTER HESABI VE FACEBOOK SAİFESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜN ONLİNE DERVİŞ ONUN TEK ÜYESİ GİBİDİR VESSELAM smile.png)) _ONLİNE/DERVİŞ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

mehdi kızılbaşbuğtürk:
===============
...mehdi dabbetül-arz 19 diyor ki:"ey insanlar sizler allahın ayetlerine tam iman getirmediniz?" sizler nazmi nizami sakallıoğlunu hiç dinlemediniz.sizler ömer öngütü hiç kaale almadınız.sizler 7 ulu ozanları hiç dinlemediniz.12 imamları hiç dinlemediniz.sizler kuran ve ehlibeyt emanetine hiç sahip çıkmadınız.ama adınız ümmet-i muhammed.ama emrimaruf nehyimünker hiç yok.adınız kimlikte islam ama mümin değilsiniz.içinizde birtek mümin yoktur.varsa şimdi o emirel-müminin mehdi aleyhisselamdır.hızırdır ilyasdır.sizler nostradamusada kulak vermediniz.meryemoğlu isanın savaş ve barış kehanetinide hiç kaale almadınız.o dedi:"uluslar uluslara karşı savaşacaktır?" 1914 sene sonra bu oldu.ve o dedi:"herkesin barışdan söz ettiği bir zamanda yıkım gelecektir?" ve o zamanda 2014 tür.bakın iblisin çocukları hep barışseverdirler.şeytan beyaz bayrak çekmiş bizden barış istiyor.şeytan ve zürriyeti vede hizbi bu dünyayı oyun eğlence ve ticaret meydanına çevirmiştir.ama biz onların bu yaptıklarını tersine çevireceğiz.malikülmülkzülcelalivelikram dedi:"biz bu dünyayı oyun ve eğlence için yaratmadık?" ne için yaratıldı peki:"allah bu dünyayı ve içindeki cinleri ve insanları sırf allaha kulluk için yaratmıştır?." ama cehennemide kulluk etmeyen itaat değilde isyan eden insanlar ve cinler için yaratmıştır.yani:allah bu dünyayı olimpiyatlar için yaratmamıştır.kış olimpiyatları türkçe olimpiyatları için değil eurovizyon şarkı yaraışması içinde yaratmamıştır.voleybol, futbol basketbol hokey satranç tavla dama okey içinde yaratmamıştır.ulul-emr mehdi aleyhisselam bunların hepsini yasaklıyacaktır.içki ve kumar namına ne varsa hepsini yasaklıyacaktır.artık demokrasi ve özgürlük adına ne varsa kalkacaktır.çünki bu demokrasi ve özgürlük oyunu cin ve insan şeytanları için yararlı olmuş tüm dünyada anarşi ve kaos yaratmıştır.mehdi bunların hepsine son verecektir.ey demokrasi ve özgürlük tutkunları.ey insanlara alabildiğine özgürlük vadedeler öyle ise mehdiye şimdiden düşman olun.onun önüne set çekin kan döküp fesat çıkartacak bir halife siz cin ve insan şeytanları için ağır bir sınav olacak.dünya oyun için yaratılmadı.bitecek o yun oyun bitti denecek.sizler başıboş bırakılacağınızımı sandınız? ayeti neye işarettir.artık oyun bitti.unutun o özgür dünyayı ki zina ve livata özgürlükleriniz striptiz ve grup seks oyunlarınada son verecek mehdi.yaşasın mehdi mesih melkisedek? herkesi kendi şeriatı ile yargılayacağız.sınav günleri geldi işte.fitne ve imtihan günleriniz geldi.şimdi hesap vereceksiniz işte.meryemoğlu bizden haber vermedimi? o gerçeğin ruhu bir hırsız gibi aniden gelecektir? demedimi.şimdi mehdi istanbulda ortaya çıktığında birçok mescid-i zırarlarda yıkılacaktır.minare-i muaviyeler tek tek yıkılacaktır.yaşasın hak sünnetler? kahrolsun batıl bidatler diye sloganların atılacağı günler yakındır.ya allah ya muhammed ya ali ya mehdi sahib-i zaman? diye alevi mehdioğulları sokak sokak mahalleleri bu slogan ile inletecektir yakında.buna hazır ol ey tc ordusu ve emniyeti.mehdinin zuhuruna ramak kaldı.çünki devletin erki yok oldu.yetki ve selahiyetler çiğnendi.ümmetin başında hiö halife yokken mehdi gelecektir? hadisi gerçek oldu.işte ümmetin başında doğru düzgün bir halife ve ululemr kalmadı.hepsi rüşvetçi ve yolsuzluk ile meşgul.işte biz< buna mehdinin çıkış alameti dedik.iran abd uzlaşması tesadüf değildir.bir siyahi kişi de 3. imamdan işaret vardır.o bizdendir.o mehdiye zemin hazırlıyacaktır? diye imam ali haber verdi.o kişi obamadır.o gerçekten bizdendir.biz ehlibeyte zemin hazırlamaktadır.süfyaniler diyor ki:iran neden müslümanlar ile savaşıyor? peki hz.hüseyini kerbelada kimler öldürdü yahudi ve hıristiyanlarmı? bunu bi düşünsün o süfyaniler ki yakında mehdiye hesap verecekler.peki:maraş çorum sivas ve gazide alevileri kimler öldürdü bununda bi hesabını düşünün ey sünyaniler mehdiye hesap vereceksiniz bekleyin bizlerde bekleyenlerdeniz.şeytanın vaktinin dolmasını ve vaktin sahibinin saniyesinin vurmasını bekliyoruz ki ramak kalmıştır.adi değil? adil düzen: mehdi ve aleviler ile gelecektir tüm dünyaya.islam güneşi o zaman doğacaktır 21.yüzyılın cahiliyyesine.sünni/süfyaniler mahvettiler 14 asır boyunca ümmet-i muhammedi.niye çünki muaviyeye biat ettilerde aliye biatı reddeddiler melunlar.şeytan ademe niye secde etmedi ise muaviyede aliye ondan biat etmedi.şeytan muaviye muaviyede şeytandır.vahiyyuhannada 13.bölümde 666 bir insana işaretti.o 666 miladi idi.ve 666 da muaviye başta idi.1000 yıl sonra 1666 da deccal ispanyada zuhur etti.hacıbektaştan demir baba sultana kadar bir hünkar-ı mehdiyyet vardır.1650 de onlar gitti 1666 da deccal geldi ve abd(daccalistan) kuruldu.333 senelik ehlibeyt külliyatı illuminatu için yeter.allahın 12 imamları şeytanın on adamı var.haydar baş olayı çözdü ama kısmen.allahın izni ile şeytan daha fazla bırakmıyor.şansı var ise o mehdiyi bulur işler yoluna girer.arayın bulun o mehdiyi ey arayanlar.ebuzerr gibi arayın ama ...? selman gibi arayın ama ::? arayanların aradığı gibi arayın bulacaksınız.ali gibi güçlü muaviye gibi kurnaz olanlar ancak mehdiyi bulacaktır.onlar 313 kişidir.belki mekke ve medinede mehdiyi bulurlar o yediler ki: mehdi onlara pirim vermez vakti gelene dek.meryemoğlu neden domuzu öldürür? çünki deccal lut kapısında öldüğü zaman içinden 6666 cin çıkar ve bir domuza girer.nasıralı isada o domuzu öldürür.bize haber böyle geldi ilm-i ledün-i keşf-i kerametten.allah sırrımızı aziz eylesin.cümle sırlar bize ayan bizde faş olmuştur vesselam :))

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 yıl sonra...

Piyasada ne sahtekarlar türemiş mehdının bile sahtesini üretmişler sahtekarlıkta dünya 3. Sü olan sahte rakının bile yapıldığı bir ülke de normal diyecem ama aslında anormal ali kalkanci gibi sahte şeyhlerin üretim merkezi olan bir cografik konumda dengeler iyice bozulmuş sapla saman, at izi it izi, hak ile batıl karışmış ortalık döngünün hatırına dönmüş

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...

...sahte mehdiler gerçeğine zemin hazırlar veya kamuoyunu meşgul ederek kafaları karıştırırlar ama yinede mehdi için güçlü zeminler hazırlanır.belki bu anlamda mehdi konusu ciddi bir şekilde masaya yatırılmak zorunda kalınır.diyelimki kırk tane sahte mehdi var veya yetmiştane ama birisi gerçeğine çok yakındır bunuda bilmek ilmen bizim hakkımızdır?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.