Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kişiye Özel Hediyeler


asisedef06

Önerilen İletiler

Babalara Özel En Güzel Çerçeve

 

Her şeyin en güzelini hak eden babanıza babalar gününde ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz ve babanıza duygu dolu bir hediye sunmak istiyorsanız bu çerçeve modeli tam size göre! Görenlerin büyük beğenisini kazanacak olan bu lame çerçeve babanızı çok mutlu edecek. Sevginizi ifade etme yönteminiz çok önemlidir. Siz de babanıza unutamayacağı bir sürpriz yapmaya hazır olun! Babalar günü gibi özel bir güne hitaben babanıza duygularınızı en iyi şekilde aktarabileceğiniz en özel hediyeleri sunmaya hazır olun! Siz de babanıza unutamayacağı bir hediye vermeye hazır olun! Bu çerçeveye babanızla çekildiğiniz bir fotoğrafı yerleştirirseniz daha fazla duygu yüklenmiş olacak. Sevgi derinliğini en iyi hissettiğiniz kişi olan babanıza en özel hediyeyi vermek sizi de mutluluğa sürükleyecek! Mutlu bir gün geçirmenize sebep olacak olan bu çerçeve babanızın unutamayacağı hediyeler arasında yer alacak! Erkeğe hediye olarak verilebilecek en hüzün dolu seçeneği sizinle paylaşıyoruz.

 

 

 

 kisiye-ozel-hediye-121-300x300.jpg

 

Hediye alırken karşımızdaki kişiye bu seçeneği sunduktan sonra onda nasıl bir duygu oluşturacağını göz önünde bulundurarak en güzel duyguları yaşatacak hediyeleri vermek isteriz. Bu kişilerin başında sizin dünyanız olan babanız da geliyor. Kişiye özel hediye olarak sunulabilecek bu lame çerçeve babanızı çok mutlu edecek. Siz de sevdiklerinize daha önce rastlamadıkları hediyeleri sunmak istemez misiniz? Dilediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz bu çerçeve emin olun babanızı çok mutlu edecek! Herkesi kendisine hayran bırakacak bu çerçeve sizi ‘ ne hediye alsam?’ sıkıntısından kurtaracak..  

 

Kişiye Özel En Güzel Ahşapfoto Modelleri

 

Akıp giden zamandan, geriye kalan sadece yalnızlıklarımızdır.. Zaman geçtikçe aslında geçirdiğiniz her zaman diliminin yaşadığınızdan çok daha güzel olduğunu farkedersiniz. Ve geçip giden günlerinize ahlanıp vahlanır, gelecekten de öte geçmişe daha sadık yaşarsınız.. Çocukken, diye başlar tüm cümlelerimiz ve çocuk olmakla biter geleceğe açacağımız tüm yeniliklerimiz. Her şeyi geçmişle bağdaştırarak yaşamaya koyuluruz ve hep özlem duyarız geçmişimize.. Çünkü her şey daha temiz gelir gözümüze, tüm duygular daha da saftır şimdikine göre.. Hayat daha az acıtmıştır gerçekleriyle. Büyüdükçe çoğalan bir sıkıntıdır yaşanılan bugünümüzde.. Herkes özler çocukluğunu ve daha sıkı sarılmak ister dününe.. Bugününün yaşatacaklarına hazır hissetmeyiz kendimizi ve gözümüz hep küçükken çekildiğimiz fotoğraflara takılır çünkü hep o el değmemiş saflığı yansıtır. Ahşap tutkunlarının büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu çerçeve modelleri çocukluk fotoğraflarınızı daha bir değişilmez yapmaya geliyor. Hüznünüzü herkesle paylaşmanıza yardımcı olacak bu hediye seçenekleri herkesin beğenisini kazanacak bir aile albümü oluşturma imkânını size veriyor..

 

 

 

kisiye-ozel-hediye-119-300x300.jpg

 

Çekildiğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz bu ahşap bloklar herkesin büyük beğenisini kazanacak. Sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz bu ahşap fotobloklar çok sevilecek. Siz de sevginizi unutulmaz hediyeler sunarak belli etmeye hazır olun! Elinizde olan fotoğraflarınızı bastırabileceğiniz bu özel ahşapfoto seçeneği sevdiklerinizin favorisi olacak..Kişiye özel hediye seçeneklerinin vazgeçilmezi karşınızda!  

 

kisiye-ozel-hediye-216-300x225.jpg

 

Kızınızla çekildiğiniz fotoğrafı ahşapblok üzerine bastırmaya ne dersiniz? Çocuklarınızın bulunduğu her karenin hayatınızın en mutlu anlarından oluştuğunu fark ettiniz mi? Bu özel hediye seçeneği sayesinde sevdiklerinizi mutlu etmenin yollarını keşfetmiş olacaksınız.  

 

kisiye-ozel-hediye-315-300x300.jpg

 

Kişiye özel olarak sunulabilecek bu ahşap fotoblok çok konuşulacak. Ailecek çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafı ahşaba bastırmayı düşünmüşmüydünüz? Herkesin sahip olmak isteyeceği güzelliğe sahip olan bu seçeneği yakınlarınız çok sevecek. Siz de çok beğeni kazanacak olan bu seçenekleri mutlaka sevdiklerinize hediye etmelisiniz.  

 

 

 

Babalara Özel En Güzel Hediyelik Çerçeveler

 

kisiye-ozel-hediye-122-300x300.jpg

 

Babanıza hediye olarak sunabileceğiniz bu çerçeve verebileceğiniz en güzel sürprizler arasında yer alıyor. Babanıza duygusal dakikalar yaşatmak istiyorsanız görenlerin de büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu hediye seçeneğini ona sunmalısınız. Kişiye özel hediye seçenekleri arasında yer alan yazı yazdırabileceğiniz bu çerçeveler herkesin sahip olmak isteyeceği hediye seçenekleri arasında yer alacak.  

 

kisiye-ozel-hediye-218-300x300.jpg

 

Babanıza hediye olarak sunabileceğiniz bu mesaj yazılabilir çerçeve çok konuşulacak. Görenleri kıskandıracak olan bu kişiye özel çerçeveyi babanız gözü gibi koruyacak. Babalar gününe özel olarak sunulabilecek bu güzel hediye seçeneği büyük beğeni kazanacak. Özel günlere yaraşır güzelliğe sahip olan duygu yüklü bu çerçeveler babanız için vazgeçilmez olmaya geliyor. Sevginizi en iyi şekilde ifade etmeniz konusunda size yardımcı olacak olan bu çerçeve babalar gününü temsil edecek en güzel hediye olacak.

 

kisiye-ozel-hediye-317-300x300.jpg

 

Kişiye özel hediye seçenekleri arasında tüm duyguyu sırtlanmış olan bu ürün babanıza verebileceğiniz en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Görenlerin sevginizi imrenmesine sebep olacak bu çerçeve babanızı çok mutlu edecek. Sizin hediyeniz herkesin sahip olmak isteyeceği seçenekler arasında bulunacak.  

 

Sevdiklerinize Özel Deri Kutuda Kalem Seçenekleri

 

Sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz en özel kalem seçenekleriyle karşınızdayız.. Deri kutusuyla yakınlarınıza sahip olabileceği en güzel kalem seçeneğini hediye edin. Daha önce bu kadar güzel bir hediye almamış olan yakınlarınızın tepkisi aklınızdan çıkmayacak. Siz de onlara verebileceğiniz en güzel hediyeyi sunmak istemez misiniz? Gün içerisinde her an ihtiyaç duyabileceklerimiz arasında yer alan kalemlerin daha önce bu kadar özeli görülmedi. Deri kutusuyla görenleri büyüleyen bu ikili kalemler çok konuşulacak. Siz de sevdiklerinize en özel hediye seçeneğini sunmak istemez misiniz? Bu isim yazdırılabilen kalem seçeneği sunabileceğiniz en güzel hediyeler arasında yer alacak. Sürpriz yapmayı sevenlerin çok seveceği bu ilginç seçenek sevdiklerinizin de alabileceği en unutulmaz hediye seçenekleri arasında yer alacak. Emin olun bu kadar özel sürprizle karşılaşmamış olan tanıdıklarınızın şaşkınlığı gözle görülmeye değer olacak..

 

 

kisiye-ozel-hediye-124-300x300.jpg

 

Deri kutusuyla tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan bu kalem sevdiklerinize sunabileceğiniz en güzel ürünler arasında yer alıyor. Daha önce böyle özel bir hediye almamış olmanın şaşkınlığı sevdiklerinizin tepkilerine yansıyacak..

 

kisiye-ozel-hediye-220-300x300.jpg

 

Kişiye özel hediye seçenekleri arasında kullanışlılığıyla herkesin sahip olmak isteyeceği bu kalem çok konuşulacak. En ilginç hediyeler arasında yer alan bu deri kutusu bulunan kalem verebileceğiniz en güzel hediyeler arasında bulunacak.  

 

kisiye-ozel-hediye-319-300x225.jpg

 

Yakınlarınıza bir kalem sunmanız sıradan olabilir ancak kalemin, onların isimlerini barındıran ve oldukça özel bir kutuya sahip halini hediye etmeniz durumu tamamen değiştirecek. Sevinç depolamanız konusunda gözle görülür bir etkiye sahip olacak olan bu hediye çok beğeni kazanacak.  

 

kisiye-ozel-hediye-416-300x190.jpg

 

Hediye alma konusunda seçimlerini iyi bulmayanların büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu kişiye özel hediyelik eşyalar herkesin dilinde olacak..! Siz de en büyük mutluluğu yaşatmak isteyenlerdenseniz bu ürünleri mutlaka incelemelisiniz..  

 

kisiye-ozel-hediye-516-300x300.jpg

 

Hediye sunacağınız kişinin kendisini daha iyi hissetmesine sebep olacağını düşündüğümüz kişiye özel kalem modelleriyle karşınızdayız. Sevdikleriniz kalemin üzerinde kendi ismini okuyunca çok mutlu olacak. Siz de bu sevinci onlara yaşatmak istemez misiniz?  

 

kisiye-ozel-hediye-615-300x300.jpg

 

Belki de patronunuza hediye almaya karar verecek ve ne sürpriz yapmanız gerektiği konusunda kararsızlık yaşayacaksınız. Kişiye özel olarak hazırlanabilen bu kalem seçenekleri derdinize derman olacak. Patronunuzun elinden düşürmek istemeyeceği bu hediyeniz herkesin favorisi olmaya geliyor.  

 

 

Sevgilinize Unutamayacağı Sürpriz Hediyeler

 

Sevgilinize hediye olarak sunabileceğiniz en özel seçenekler arasında yer alan bu kupa çok konuşulacak. İsimlerinizin bulunduğu ve aşk kokularını herkese hissettiren bir oyun içeren bu bardak sevgiliye hediye olarak sunulabilecek en özel hediyeler arasında yer alıyor. Siz de sevdiklerinize içinde büyüttüğünüz sevgiyi en farklı şekilde sunmak istiyorsanız bu hediye seçeneğini tercih edebilirsiniz. Görenlerin sahip olmak isteyeceği bu özel bardak sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Aşk oyunlarınızı heyecanlı olarak sürdürdüğünüz bu hayatta, sevgilinizi de heyecanlandıracak bir sürpriz yapmak istemez misiniz? Size en büyük desteği sağlamaya hazır olan bu kupa modeli kişiye özel hediye seçenekleri arasında en çok konuşulan ve aranan hediye seçeneği oluyor. Sevgilinize onun sizin için ne kadar değerli olduğunu belli etmenizin tam zamanı..

 

kisiye-ozel-hediye-115-300x300.jpg

 

Her gün ne kadar sık çay kahve içiyoruz öyle değil mi? Peki bu süreçte neden sevgilinizin aklından çıkma fırsatını yaratıyorsunuz ki! Sevgilinize aşk oyunu isimli, adlarınızın geçeceği bu kupayı hediye ederek devamlı aklında yer alın! Böyle bir sürprizle karşılaşmamış olan sevgiliniz çok şaşıracak. Sevdiklerinize özel olarak yaptığınız sürprizler sizi mutlu ediyorsa o sürprizleri sakın ertelemeyin.. Mutluluklar geciktirmeye gelmez. Sevdiklerinizin kıymetini ne çok bilmeniz gerektiğini öğreten bu yaşama kıymet bildiğinizi gösterin.. Çünkü tek soluğunuz kadar sonu yakın olan bu dünya sevdiklerinizi ihmal etmediğiniz müddetçe renkleniyor. Siyah-beyaz bir yaşama karşı, renkli dünyalar objektife takılıyor. Peki siz hangi dünyada yer almak istersiniz? Cevap içinizdeki seste saklı..  

 

 

Sevgiliye Özel Yıllık Hediye Kavanozu

 

Sevgilinize hediye olarak sunabileceğiniz en özel seçenekleri sizlerle paylaşıyoruz. Sevgilinize unutamayacağı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız bu hediye seçeneklerini tercih etmenizi öneriyoruz. Görenlerin büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu hediyelik kavanoz bir yıl sevgilinize yokluğunuzu hissettirmeyecek. Siz de sevginizi en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Daha önce böyle bir hediye almamış olan sevgilinizin sevinci görülmeye değer olacak.

 

 

kisiye-ozel-hediye-111-300x300.jpg

 

Sevgilinize hediye olarak sunabileceğiniz bu romantik kavanoz verebileceğiniz en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Romantikliğinize laf söyletmeyecek olan bu aşk dolu kavanoz sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Hediye seçenekleri arasında en çok ilgi toplayan bu ürün sevgilinize unutamayacağı bir gün yaşatacak..  

 

kisiye-ozel-hediye-211-300x300.jpg

 

Kalpli notluklara yazılan en özel notlar sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Siz de sevgilinize onun ne kadar önemli olduğunu belirtebileceğiniz bu seçeneği sunun! Sevgilinizin vazgeçilmezleri arasında yer alacak olan aşk fışkıran bu kavanoz sunabileceğiniz en özel hediye olmaya geliyor.    

 

kisiye-ozel-hediye-311-300x300.jpg

 

Kişiye özel hediye olarak sunulabilecek en güzel seçenek karşınızda! Romantik olmadığınızı düşünen sevgilinize bu hediyeyi sunarak onu utandırmalısınız! Gören herkesin hayran kalacağı bu aşk dolu kavanoz çok konuşulacak. Unutulmaz günlere imza atacak olanlar, unutulmaz olanlardır..  

 

kisiye-ozel-hediye-410-300x300.jpg

 

Siz de kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz bu hediye seçeneğini sevgilinize sunmalısınız. Aşkınızı daha farklı boyutlara taşıyacak olan bu kavanoz sevgiliye hediye olarak sunulabilecek en değişilmez seçenekler arasında yer alıyor.. Aşkın hediye halini sizlerle sunuyoruz. Sevgilinizin hayır diyemeyeceği bu hediye çok konuşulacak.  

 

kisiye-ozel-hediye-510-300x300.jpg

 

Duygularınızı hapsedebileceğiniz bu kavanoz sevgilinizi şok edecek. Böyle ince düşünceli bir hediyeye sahip olduğu için kendisini çok şanslı hisseden sevgiliniz mutluluğunu tarif edemeyecek. Herkes sevgilisine sunabileceği en özel hediyeyi vermek ister. İşte o özel kategorisinde yer alan bu seçenek aşkınızdaki heyecanı artırmaya geliyor.  

 

kisiye-ozel-hediye-610-300x300.jpg

 

Aşkınızı en iyi şekilde aktarabileceğiniz bu özel hediye kutusu sevgilinize verebileceğiniz en özel sürprizlerden birisi.. Siz de sevgilinize en ilginç, unutulmaz sürprizi yapmak istiyorsanız bu aşk dolu kutuyu tercih etmelisiniz..  

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Ben bunu çok beğendim. Sevdiğiniz birisine hediye aldınız diyelim ki, onu paketlerken dış etkenlerden korumak için mısır patlatıyorsunuz. Etrafına yerleştiriyorsunuz. Hem hediye vermiş oluyorsunuz hem de film falan izlerken yemesi için mısır patlağı smile.png
 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...
  • 2 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.