Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asisedef06

Önerilen İletiler

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

erkeğe doğum günü hediyesi alınabilecek hediyeler

 

Erkege Dogum Günü Hediyesi Ne Alinir ?

 
erkege_dogum_gunu_hediyesi_ne_alinir.jpg
 
Hediye almak bir o kadar mutlu ederken hediye seçmekte bir o kadar zor diyebilirim. Özellikle hediye alacağınız kişi erkek ise bu sorun kat kat artıyor. Erkeğe hediye seçme konusunda kadınların zorlandığı doğru ancak bu yazımla birlikte erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır sorusu kafalardan silinecek diye umuyorum. Erkeğe hediye denilince akla saat, ayakkabı, gömlek gibi sıradan hediyeler akla gelir. Bu yazımda aklınızın ucuna dahi gelmeyecek ve hediye edeceğiniz kişiyi şaşırtacak ürünler seçtim. Hediye alacağınız kişi arkadaşınız ise işiniz daha kolay ancak sevgiliye doğum günü hediyesi alıyorsanız daha fazla zorlandığınıza eminiz. Çünkü sevgiliniz bu hayatta en çok mutlu görmek istediğiniz kişi ve sizin gözünüzde bir o kadar değerli bir yere sahip. Onun varlığı sizi mutlu ediyor ve yanınızda olması bile yetip artıyor. Hal böyleyken hayatınızda böylesine önemli bir yer edinen insanın dünyaya geldiği günü kutlamak bir o kadar önemli. Doğum günleri de hediyesiz olmaz. Ancak ne alsam diye düşünüp duruyor kafanızdan erkeğe alınabilecek doğum günü hediyesi nelerdir? Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi ne olabilir? erkeğe doğum günü sürprizi nasıl yapılır gibi sorular var. Öncelikle doğum günü için alacağınız hediye sevgilinize hediye alacağınız için romantik bir hediye olmalı. Erkeğe romantik hediye alınır mı demeyin. Hediye sektörünün gelişmesiyle erkeğe uygun romantik hediyelerde üretiliyor. Örneğin el yapımı romantik kutular erkeğe hediye edilebilir. Doğum gününde hazırlayacağınız sürpriz niteliğinde bir hediye olacaktır. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi seçerken hobilerine göre hediyeler de alabilirsiniz. Balık tutmaktan hoşlanıyorsa cep oltası alabilirsiniz örneğin. Tavla oynamaktan zevk alıyorsa erkek arkadaşınıza özel olarak hazırlatabileceğiniz kişiye özel erkek tavlası hediye seçiminde nokta atışı olacaktır. Erkek arkadaşınız koyu futbol taraftarı ise taraftar hediyeleri ile gönlünü okşayabilirsiniz. Hediye seçiminizi tamamladıysanız bir sonraki aşama erkek arkadaşınıza doğum günü sürprizi hazırlamak olacaktır. Doğum günleri deyince akla sürpriz doğum günü partileri gelir. Arkadaşlarını bir araya toplayıp ona sürpriz bir doğum günü partisinde vereceğiniz hediyeyle mutlu olması işten bile değil artık. Hayatınızdaki en değerli insan doğdu o gün. Biraz romantik olup hediyenizi verirken bir konuşma yapın ve onu duygulandırın. Hediyenizi kuru kuru vermek yerine yanına güzel bir hediye kartı ya da fotoğraf albümü sürprizi hazırlamak isterseniz linklere tıklayarak yapılışlarını öğrenebilirsiniz. Eminiz hediyenizin yanına emeğinizi vererek kendinizden bir şeyler katıp hazırladığınız el yapımı doğum günü hediyesi erkek arkadaşınızın gözünde çok değerli olacaktır. El yapımı doğum günü hediyeleri için buraya tıklayabilir ve inceleyebilirsiniz. Sevgilinizi o gün mutlu etmek için verdiğim tavsiyeler umarım işe yaramıştır. Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır yazımı burada sonlandırıyor ve hediye seçiminizle mutlu etmenizi diliyorum.
 
kisiye_ozel_hediye_seti.jpg
KİŞİYE ÖZEL HEDİYE SETİ
Erkek arkadaşınız stil sahibi biri ise ve iş hayatı onun için odak noktası ise doğum gününde alabileceğiniz kişiye özel set tam da ona göre. Erkek arkadaşınızın kartvizitlerini koyabileceği kartvizitlik, işinde kullanabileceği kalem ve tüm anahtarlarını bir arada tutacak bir anahtar. Üstelik hepsi kişiye özel ürünler olup isim yazılı. Erkeklere alınabilecek hediyeler arasında en çok satılan ürünlerden biridir. Doğum gününde sevgilinize klasik ve beğenilen bir hediye olacaktır. 
 
usb_fridge_mini_buzdolabi.jpg
USB MİNİ BUZDOLABI
Erkek arkadaşınız yenilikleri takip eden ve ilginç ürünlerle ilgilenen biri ise bu hediye ona göre. Bilgisayar başında çalışan erkek arkadaşınıza jest yaparak içeceklerini soğutacak bir mini buzdolabı hediye edebilirsiniz. Farlı bir doğum günü hediyesi arıyorsanız erkeklerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz ilginç bir hediyedir. Mini bu dolabı usb bağlantısıyla çalışır. Farklı hediye arayışlarında olanlar için biçilmiş kaftan diyeceğimiz bir hediyedir.
 
ruzgarda_sonmeyen_isme_ozel_metal_cakmak
İSME ÖZEL ÇAKMAK
Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır derseniz size isme özel hazırlanan bu çakmak güzel bir fikir olabilir. Erkek arkadaşınıza uzun yıllar kullanacağı bir hediye vermiş olacaksınız. Hediyeniz yanından ayırmadığı bir hediye olsun derseniz tam da size göre bir ürün. Hediyesini biraz erken sipariş etmelisiniz çünkü kişiye özel olarak hazırlanan bir ürün. Doğum gününde erkek arkadaşınıza yakışacak şık bir hediye olacaktır.
 
oscar_odulu_kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy
KİŞİYE ÖZEL OSCAR ÖDÜLÜ
Oscar ödülü almak artık hayal değil. Sevdiklerinize artık oscar hediye edip sizde onların bu mutluluğu yaşamasını sağlayabiliyorsunuz. Yılın en iyi sevgilisi oscarı diye yazdırarak erkek arkadaşınıza muhteşem bir hediye verebilirsiniz. Aldığı en farklı hediyelerden biri olacaktır. Sıradan bir hediye olmasın esprili bir hediye vermeliyim diyorsanız size göre bir hediye seçimidir. Doğum gününde sevgiliye verilebilecek ilginç hediyelerden biridir. 
 
kisiye_ozel_tavla_seti.jpg
KİŞİYE ÖZEL TAVLA SETİ
Erkek arkadaşınız tavla turnuvalarının aranılan ismi ise ona bu hediyeden başkası yakışamaz doğrusu. Kendi isminin yazdığı tavlada yenilmesi işten değil. Ona böyle bir hediyeyle gittiğinizde oldukça sevinecek ve hediyeniz doğum gününe damgasını vuracak bir hediye olacaktır. Erkeğe doğum günü hediyesi ne alınır diye düşünmeye son verecek bir hediye olacaktır. Erkek arkadaşınıza uzun yıllar kullanacağı bir hediyedir. 
 
erdil_yasaroglu_ozel_kreasyonu_ev_patikl
ERDİL YAŞAROĞLU EV PATİKLERİ 
Erkek arkadaşınız bir erdil yaşaroğlu fanatiğiyse bu pandufları severek giyecektir. Her figür erdil yaşaroğlunun karikatürlerinden esinlenilmiş, twigy işbirliğiyle hazırlanmıştır. Sevgilinize alabileceğiniz sempatik bir hediye olacaktır. Sevgiliye eğlenceli hediyelerden biri olup erkek arkadaşınızın severek giyeceği bir hediyedir. Erkeğe hediye konusunda kafa yorup en sonunda eğlenceli bir hediye olsun diyerek alabileceğiniz güzel bir doğum günü hediyesidir.
 
kisiye_ozel_isim_yazili_deri_cuzdan.jpg
İSİM YAZILI DERİ CÜZDAN
İsim yazılı ürünler her zaman ki gibi özelliğini koruyor. Hediye ararken kullanılacak bir hediye olsun diyorsanız cüzdan güzel bir seçim olabilir. Erkeklerin en çok kullandığı aksesuar olan cüzdan isme özel hazırlandığında orijinal bir hediye oluyor. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi ne olabilir diyorsanız size isim yazılı deri cüzdan diyorum. Erkeklerin severek kullanabileceği bir hediyedir.
 
kisiye_ozel_dunyanin_en_buyuk_asklari_ak
DÜNYANIN EN BÜYÜK AŞKLARI AKRİLİK ÖDÜL
Akrilik ödüller artık en özel hediyelerden biri. Üzerinde dünyanın en büyük aşklarının bulunduğu akrilikte sizin isimleriniz de yer alsa fena mı olur. Ferhat ile şirin, romeo ve juliet, kerem ile aslı ve tabi ki sizin isimleriniz. Eğer sizin aşkınız da dillere destan bir aşk ise bu hediye güzel bir seçim olacak ve erkek arkadaşınıza manevi değeri yüksek bir hediye vermiş olacaksınız. Erkeğe manevi değeri olan doğum günü hediyesidir. 
 
zippo_hand_warmer_zippo_cep_sobasi.jpg
ZİPPO CEP SOBASI
Soğuk kış günlerinde her zaman sevgilinizin elini tutup ısıtamayabilirsiniz ancak ona hediye edeceğiniz cep sobası bu işi halledecektir. Sevgiliye hediye edilen sıradan hediyelerden sonra oldukça ilginç bir hediye olmayı sürdürüyor. Hediyeniz nasıl mı çalışıyor. Benzin ile çalışan bu zippo cep sobası bittiğinde doldurulabiliyor ve tek seferde 70-80 kullanıma kadar dayanıyor. Erkeğe doğum günü için sürpriz bir hediye olup sevgilinize daha önce görülmedik bir hediye vermiş olacaksınız. 
 
 
da_vinci_catapult_leonardo_da_vinci_manc
LEONARDO DA VİNCİ MANCINIK
Erkekler makinelere meraklıdır ve bir şey yapıp bozma konusunda ustalardır. Erkek arkadaşınız makineler konusunda meraklı ise bu hediye ilgisini çekebilir. Leonardo da vincinin mucitliğini yaptığı mancınığı bir de erkek arkadaşınız yapsın. Erkeklerin ilgisini çekecek nitelikte bir hediyedir. Erkek arkadaşınıza ilginç bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız size göre bir hediye seçimi olabilir. 
 
kisiye_ozel_minyatur_gitar.jpg
KİŞİYE ÖZEL MİNYATÜR GİTAR
Müziğe gönül vermiş bir erkek arkadaşınız var ve gitar çalıyorsa ona verebileceğiniz bir hediye buldunuz. Bir gitarın minyatür hali sevgilinizin odasında güzel bir yer edinecektir. Erkek arkadaşınızın hobilerinden yola çıkarak verdiğiniz bu hediyeyi beğenmemesine imkan yok. Gitar tutkunu erkeğe verilebilecek orijinal bir hediyedir. Erkeğe doğum günü hediyesi olarak oldukça farklı bir hediye seçimidir. 
 
kisiye_ozel_kalem_cakmak_seti.jpg
KİŞİYE ÖZEL KALEM ÇAKMAK SETİ
Erkeklere hediye edilen ürünlerden en bilindiği kalem setleridir. Bu hediyeyi orijinal kılan ise bir çakmak içermesi ve her ürünün isim yazılı olmasıdır. Erkeğe hediye edilebilecek klasik bir hediye olmasına karşın beğenilip uzun yıllar kullanılacaktır. Erkek arkadaşınız yada babanız bu hediye ile işlerini halletsin ve kişiye özel bir ürün kullanmanın farklılığını yaşasın
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Kızlar merhaba, ya babalar günü hediyesine bir türlü karar veremiyorum. Geçenlerde ayakkabı almaya karar vermiştim. Ama sonra vazgeçip daha sportif bir şeyler almaya karar verdim, çünkü kendisi sürekli geziyor.

Lütfen, 15 haziran babalar gününe çok az kaldı. Bu indirimi de kaçırmak istemiyorum, bu gecenin sonuna kadarmış sad.pngsad.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben bu sene babama babalar günü için çok güzel bir güneş gözlüğü aldım. 

Ben de peştamal bornoz.Yazın peştamali havludan daha çok seviyorum

 

bornoz_%5B1%5D(1).jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

Ben erkek arkadaşıma Galata'da Mazura diye bir butikten özel gömlek yaptırmıştım içinede tarih yazdırmıştım. Çok beğendi ve özel günlerde kurtarıcısı oldu. Üstelik sadece gömlek değil çok eğlenceli kol düğmeleri ve özel el yapımı papyon ve kravatlarıda mevcut. Üstelik İstanbulda oturmanızda gerekmiyor. İnternettende sipariş edebiliyorsunuz. Fiyatlarıda gerçekten çok uygun. Eğer değişik bir hediye arıyorsanız kesinlikle tavsiye edebilirim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Erkege-Hediye-21.jpg

Saati merak ediyorsanız bu bileklik zamanı lazerle kolunuzu yakarak gösteriyor. Yalnızca şaka yapıyoruz. Lazer konumlama mantığı ile çalışıyor ve bileğiniz üzerinde kırmızı lazer ışınıyla saati gösteriyor.

 

Bu lazerli saati nerde bulabilirim?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

bence herkes romantikliğine zeval vermeyecek hediyeler almalı. farklı bi şeyler olsun diye hepten ters takla oluyorsunuz arkadaş. bi de şunlara bakın. bana biri bunlardan alırsa ıslak hortumla döverim

 

yeni_nesil_kucuk_boy_cim_adamlar_274.jpg
Yeni Nesil Küçük Boy Çim Adamlar

 
star_master_projeksiyonlu_gece_lambasi_2
Star Master - Projeksiyonlu Gece Lambası
 
 
oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_b

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy

 

 
mini_mesaj_siseleri_274.jpg
Mini Mesaj Şişeleri
 
 
magic_egg_sihirli_yumurta_274.jpg

Magic Egg - Sihirli Yumurta

 

 
dilek_feneri_274.jpg

DİLEK FENERİ

 

 

kisiye-ozel-manyetik-kum-saati_274.jpg
Kişiye Özel Manyetik Kum Saati
 
 
kama_sutra_dice_parlayan_kamasutra_zarla
Kama Sutra Dice - Parlayan KamaSutra Zarları
 
 
syringe_pen_with_red_liquid_siringa_kale
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkeklere hediye için kravat hediyesi seçeneğini de düşünmelisiniz derim. Ben olaydım bir erkek olarak bana özel günlerde, kravat takmayı çok sevdiğim için kravat hediyesi alınmasını isterdim. Örneğin kravat ve cüzdan gibi hediyeler makbule geçer....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Eski nesil, “yeni nesil ihtiyaç duyacağı herşeye sahip” der her zaman. Haklılar da.

.

.

.

Geleceğe hoşgeldiniz! Bir bileklik veya kolye arzu ettiğiniz bir yazı veya animasyonu oynatabilir mi? Esnek ekran teknolojisi kullanılarak yapılmış olan bu bileklik veya kolye cep telefonuna gelen bir kısa mesajı akan yazı şeklinde gösterebiliyor veya yükleyeceğiniz bir animasyonu oynatabiliyor. Siz de bluetooth ile çalışan bu elektronik mücevherle sahip olmak istemez misiniz?

neyle çalışıyor çok mrak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.