Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asisedef06

Önerilen İletiler

Eski nesil, “yeni nesil ihtiyaç duyacağı herşeye sahip” der her zaman. Haklılar da.

Ancak, “herşey” eskisi gibi değil. Belki ihtiyaçları içeren ana konular çok az değişiyor ama içerikler her zaman yenileniyor. Sandalye, abajur, sigara, şişe, labavo tıpası, hava analiz cihazı, yüzük, kıyafet vb. aynı isimlerle anılmaya devam edecek. Peki bu başlıklar altında değerlendirdiklerimiz..? Bunların çeşitleri ne olacak? Bunlar daima değişip gelişecek ve bizim size suduğumuz en ilginç hediyelerin sayısını arttırmaya devam edecek.

İşte, en farklı ürünleri bir araya getirdiğimiz yeni bir hediye dizisi daha sunuyoruz.

Erkeklere-Hediye-15.jpg

Yapımında insan figürü hedeflenmiş ve antropomorfik formu olan yeni bir oturakla tanıştıralım sizi. Bu tuhaf ama şık oturağın tasarımcısı, ona her seyahata çıktığında yanında karizmatik bir tabure görüren çocukluk arkadaşının ismini vermiş.

 

Erkeklere-Hediye-17.jpg

Bu sigara koleksiyonunun sahibi bir İspanyol tasarımcı. Bu koleksiyondaki sigaralarda, sigaranın ciğerleri ne hale getirdiği, her bir nefeste ömürden kaç dakikanın gittiği görülebilmekte. Sigara içen bir erkeğe verilebilecek hediyelerden en ilginci belki de budur.

 

Erkeklere-Hediye-241.jpg

Gördüğünüz abajur, içerisinden yere süt dökülen bir kupa efektiyle dizayn edilmiş. Aydınlatmasında led ampul ve sapının yapımında da fosforlu plastik kullanılmış. Işık kapatıldığında sap kısmı parlıyor ve bardağın iç kısmına doğru parlaklık yoğunlaşıyor. Bu ilginç hediye adayının ana vatanı da Güney Kore.

Erkeklere-Hediye-18.jpg

Evdeki değerli eşyaları nasıl saklayacağını düşünenler için özel olarak üretilmiş olan bu saklama kabının yapımında gerçek 2 litrelik coca-cola şişesi kullanıldı ve orjinalinden ayırt edilmesi imkansız.

 

Erkeklere-Hediye-231.jpg

Geleceğe hoşgeldiniz! Bir bileklik veya kolye arzu ettiğiniz bir yazı veya animasyonu oynatabilir mi? Esnek ekran teknolojisi kullanılarak yapılmış olan bu bileklik veya kolye cep telefonuna gelen bir kısa mesajı akan yazı şeklinde gösterebiliyor veya yükleyeceğiniz bir animasyonu oynatabiliyor. Siz de bluetooth ile çalışan bu elektronik mücevherle sahip olmak istemez misiniz?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sevgilisinin doğum günü yaklaşan bayanlar genelde mağaza vitrinlerini, dergi ve katalogları ya da interneti kurcalamaya başlarlar. Doğal olarak, sevgilisine alacağı ilginç hediyeyi elbette bu yerlerde arayacaktır ve doğrusu da budur. Ama o kadar çok nokta var ki bakılacak ve o kadar çok çeşit var ki göz gezdirilecek; insan ne yapacağını şaşırır ve bu çıkmazdan kurtulmanın yollarını arar.

Her dakikamızı ilginç hediyeler bulmak maksadıyla interneti didik didik ederek harcadık ve yine inanılmaz hediye fikirleriyle karşınızdayız! Bir “En İlginç Hediye Show” da daha sizlerle birlikteyiz. Tadını çıkarın!

Erkeklere-Hediye-74.jpg

Ev için mükemmel bir sandalye veya koltuk arayışı oldukça eğlenceli bir faaliyettir. “Ofo” adındaki modern sandalye size üzerinde dinlenebileceğiniz küçük bir kütüphane sahibi olma fırsatını sunuyor. Aradığınız ürün böyle birşey mi?

Erkeklere-Hediye-83.jpg

Artık sevgilinizin jimnastik salonunda saatler harcamasına gerek yok! Ab-hancer sayesinde yalnızca bir kaç saniye içerisinde 6 parça karın kasına sahip olacak!

Erkeklere-Hediye-98.jpg

İnsan ogranlarının anatomik şemasını sergileyen bir uyku tulumu alarak sevgilinizi gülümsetebilirsiniz. Sevgiliniz bu uyku tulumunu ilk kullandığında evdekilerin yüzündeki şaşkınlığı fotoğrafa alarak albüme ilginç bir anı daha ekleyebilir. Unutmadan, bunu kampta kullanmamasını tavsiye ederiz. Belli mi olur, belki başkaları polisi falan arar.

Erkeklere-Hediye-101.jpg

Geceleyin yarı karanlık bir ortamda arkadaşlarınıza korku ve şaşkınlığı aynı anda yaşatacak, üzerinde üç boyutlu hayvan figürleri olan bir tişört ister misiniz?

Erkeklere-Hediye-111.jpg

Eski tip kalorifer petek ve radyatörlerinden sıkılmadınız mı? “Evet ama kombimi değiştirmek istemiyorum” mu diyorsunuz? Zaten buna gerek de yok. Ataç şeklindeki bir ısıtıcı ile yenilik yapabilir ve dekora renk katabilirsiniz.

Erkeklere-Hediye-121.jpg

Bu şarj istasyonu çirkin görünümlü kabloları gizler ve masanızın üzerine doğadan bir parça getirir. İçi çimlerle dolu bu şarj istasyonu cep telefonunuz, mp3 çalarınız, video kameranız, şarjlı pilleriniz vb. elektronik aygıtlarınızı içerisinde şarj etmenize olanak sağlıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir erkeğe hediye aramak asla altında ezileceğiniz bir iş olmamalıdır. Tek dikkat etmeniz gereken şey alacağınız hediyenin o erkeğin kişisel yönlerinden en az birine hitap edebiliyor olmasıdır. Ve bu hediyeyi biraz farklı, biraz da yaratıcı bir yolla sunabilirseniz başarılı oldunuz demektir.

Hadi, önce size bugünkü hediye önerilerimizi sunalım sonra da siz bunlardan hangisinin aradığınız türden olduğuna karar verin. Anlaştık mı?

Erkege-Hediye-19.jpg

Özellikle son zamanlarda kaydedilen teknolojik gelişmelere paralel olarak erkeklerin akıllı telefonlara olan ilgisi her geçen gün daha da artıyor. O halde, bin bir çeşit akıllı telefondan birisi aradığınız ilginç hediyelerden birisidir belki de.

 

Erkege-Hediye-21.jpg

Saati merak ediyorsanız bu bileklik zamanı lazerle kolunuzu yakarak gösteriyor. Yalnızca şaka yapıyoruz. Lazer konumlama mantığı ile çalışıyor ve bileğiniz üzerinde kırmızı lazer ışınıyla saati gösteriyor.

Erkege-Hediye-23.jpg

Yalnızca 30 gram ağırlığında, 8gb depolama kapasitesi ve mükemmel video kalitesi sunan bir casus kameralı kalem de erkeklerin ilgisini en fazla çeken hediyelerden biri olmaya aday. Bu kalem gerçek zamanlı video kaydı yapabiliyor ve kaydettiği video formatı da avi.

Erkege-Hediye-24.jpg

Alkol aldığınızda araba “sürmeli miyim yoksa sürmemeli miyim?” dediğinizde tek yapmanız gereken şey düğmeye basmak ve cihaza üflemek. Sonrasını ona bırakın ve sonucu gördükten sonra sürüşle ilgili kararınızı verin.

Erkege-Hediye-25.jpg

Bir lamba ile mükemmel bir dekoru bozmanın eşsiz bir yolunu elde edeceksiniz. Görenler bu labanın fizik kurallarını alt üst edercesine duruşuna bir anlam verebilmek ve onun tasarımını çözebilmek için bakarken belki de boyunlarını incitecekler. Lamba o kadar şaşırtıcı bir şekilde uzun duruyor ki, “acaba o ampulün içerisinde hangi gaz var da yerden yukarıya doğru asılı duruyor?” diyecekler. En değişik ürünler kategorisinde ilk sıralarda yer alacak olan bu eşya da size sunduğumuz ilgiç hediye seçeneklerinden birisi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hediye aramanın yarattığı stres sizin için çok mu fazla? Saatlerdir, belki de günlerdir değişik ürünlere göz gezdirdiniz ama henüz “Evet, aradığım tam da buydu!” diyebileceğiniz bir hediye bulamadınız mı? Endişhe etmeyin, oturduğunuz yerden kalkmanıza bile gerek yok artık. Daha fazla yorulmanızı istemeyiz.

Size zaman kazandırmak için uzunca bir araştırma yaptık ve inanılmaz hediye fikirlerini bir araya getirdik. Şimdi tüm bu ilginç hediye seçenekleri bir fare tıklatması kadar yakınınızda.

 

 

Erkege-Hediye-11.jpg

Sosyal paylaşım ağlarından edindiğimiz tecrübeler sonucunda hemen hepimiz biliyoruz ki, çeşitli web siteleri ve mobil uygulamalar sayesinde arkadaşlarımız nerede olduğumuzu ve ne yaptığımızı görebiliyorlar. “Compass Phone” adlı bu cihaz sayesinde bu daha kullanışlı hale getirildi. Cihaz ikizi olan bir başka cihazla bağlantı kuruyor ve o anki konumunuzla ilgili durumu rapor ediyor.

Erkege-Hediye-12.jpg

Bu çok lezzetli bir kalıp çikolata gibi görünebilir ama malesef yiyemezsiniz. İsterseniz bilgisayarınıza takıp fare olarak kullanmak veya ısrarla onu yemek isteyebilirsiniz. Yine de yemekten vazgeçip ekrandaki imleci hareket ettirmek için bilgisayarınızın faresi olarak kullansanız daha iyi olur.

 

Erkege-Hediye-13.jpg

Commodore 64 adıyla bilinen ve şimdiye kadar en çok satılan bilgisayarı hediye edeceğiniz bir erkek ona orta seviye bir araba alınmışcasına sevinecek. Koleksiyonunda tarihin en ünlü ve en ilginç elektronik ürünlerini bulunduran birisi için en özel hediyelerden birisidir bu.

 

Erkege-Hediye-18.jpg

Sigarayı bırakabilmek için iyi bir sebep mi arıyorsunuz? Gerçek bir çift akciğer gibi görünmesi için dizayn edilmiş olan bu kül tablasının özellikleri çok ilginç ve gerçekten çok komik. Sigarayı ciğerlerden birinin üzerine koyduğunuzda bağırmaya başlıyor, diğerine koyduğunuzda da öksürüyor. Bu kül tablasının verdiği tepkiler gerçek ciğerleri aratmıyor öyle değil mi? Bu ilginç hediye tiryakiler için büyük bir yenilik.

 

Erkege-Hediye-16.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkek arkadaşınız sizin için çok ama çok değerli ve siz ona özel bir hediye alarak ona karşı olan hislerinizin ne kadar gerçek olduğunu göstermek istiyorsunuz. Bu gibi durumlarda en mükemmel hediyeyi bulmak için çok efor sarfedersiniz ve bazen bir arpa boyu yol alamazsınız. Aslında aradığınız şey tam da burnunuzun dibinde duruyordur. Peki buradaki asıl sorun nedir biliyor musunuz? Farklı bakış açısı!

Şimdi derin bir nefes alın ve rahatlayın. Burada sergilediğimiz hediye seçenekleri arasında aradığınızı bulacaksınız ve o hediye sevgilinizi gerçekten tanıdığınızı gösterecek ve ona hislerinizi aktaracak.

Erkeklere-Hediye-11.jpeg

Sevgilinize Iphone için üretilmiş olan bir mini mikroskop almaya ne dersiniz? Bu mikroskop sayesinde akıllı telefonuyla daha şahsi münasebetlere girecek. Cepte taşınabilecek kadar küçük olan bu mikroskopla herşeye daha yakından bakabilecek. Hatta, isterse mini cisimlerin fotoğraflarını da çekebilecek.

Erkeklere-Hediye-110.jpg

Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlanan bu kahve fincan setinin adı Derviş, tasarımcının ilham kaynağı da tasavvuf. Mevlevilerin kıyafetlerinden esinlenerek tasarladığı bu kahve fincanları Dünya çapında bir sürü insanı etkiledi.Kişiye özel hed

Erkeklere-Hediye-210.jpg

Şunu hayal edin; bir uçaktan paraşütle atladınız ve bir ormana düştünüz, ayrıca geceyi orada geçirmek zorunda kaldınız. Bir kütüğe başınızı koyup yatabilir miydiniz? Hayır mı? Peki şu resimdekiler nasıl yatıyorlar. Evet, aynen sizin dediğiniz gibi; kütük biçimindeki yastıklar. Üzerinde yatan yokken gerçek kütükten farkları yok değil mi?

Erkeklere-Hediye-41.jpg

Gördüğünüz yaratıcı ve sıradışı motor kaskları Kazakistan’da bir reklam şirketi tarafından dizayn edildiler. Görenlerin dikkatlerini üzerine toplayan bu ilginç kaskların daha bir çok modeli mevcut ve şirket tarafından tanıtım amaçlı tasarlandı ve yayınlandı. İnternette on binlerce kişinin taliplisi olduğu bu kasklardan bir tanesini sevgilinize almak isteyebilirsiniz. Düşünsenize, trafikteki diğer insanlar nasıl bir şaşkınlıkla izliyor olacaklar. Kişiye özel hediye seçenekleri arasında yer alan bu enteresan kasklar çok konuşulacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkeğe göre hediye aramaktan yorulduysanız çok şanslı olduğunuzu belirtmekte fayda görüyoruz. Çünkü, sonunda doğru yere geldiniz. Web sitemizde sizin için yüzlerce ilginç hediye önerileri hazırladık ve her dakika araştırmaya ve listemizi genişletmeye devam ediyoruz. Öncelike bu sayfada size sunduklarımızdan başlayabilirsinz.

Hediye almak istediğiniz erkek belki eşiniz, belki babanız, iş arkadaşınız, spor klübünden bir arkadaşınız belki de komşunuzdur. Burada bulacağınız bir hediyeyi ona verirken en az onun o hediyeyi aldığında hissedeceği kadar iyi hissedeceksiniz.

Erkeklere-Hediye-22.jpg

Tüm sayfaları boş bir defteri tek ilginç kılan tarafı kapağında görseller bulunmasıdır, tabi o da varsa. Sonra içini açıp yazmaya çizmeye başladığınızda karşınızda bir hiç vardır. Dolayısıyla çok sıkılırsınız. Her bir sayfasında New York veya diğer şehirlerden resimler bulunan bir not defteri bir erkek için neşe kaynağı olabilir.

Erkeklere-Hediye-23.jpg

Üzerinde yağda yumurta olan bir tava görünümlü duvar saati bir erkeğe kesinlikle ama kesinlike ilginç gelecek bir hediye olarak tam karşınızda bekliyor. Dış kısmı farklı renk seçenekleriyle sunulmakta olan bu saatin kadranında bir arka plan ışığı da bulunuyor ve düğmesine bastığınızda aktive edilebiliyor.

Erkeklere-Hediye-24.jpg

“Eye of The Storm” adlı bu kol saati kolunuzda kalın bir bileklik misali simsiyah duruyor ve zamanı yalnızca gerektiğinde gösteriyor. Vakti görmek için düğmesine basıyorsunuz ve o çerçevesindeki led ışıklarını yakarak bir analog saat şekli oluşturuyor ve kaatin kaç olduğunu size bildiriyor.

Erkeklere-Hediye-25.jpg

Hem kapı kolu hem de led ışıklı el feneri olarak tasarlanmış olan bir ilginç ürünü daha size tanıtmak istiyoruz. Elektrikler gitti ve yanınızda herhangi bir ışık kaynağı yok mu? Ya da gaz kaçağı gibi bir sorun çıktı ve binayı terketmeniz gerekiyor ama ama tehlikesinden dolayı elektrik şebekesini kullanamıyorsunuz ve hava karanlık mı? Kapı kolunun kulp kısmını hemen elinize alıyorsunuz ve ihtiyacınız olan ışık kaynağı avucunuzun içine yerleşiveriyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Size sunduğumuz hediye listesi katılacağınız doğum gününü daha da özel yapacak türden ilginç seçeneklerle dolu. Doğum günü çocuğuna ona ne kadar değer verdiğinizi bu sıradışı hediyelerden birini alarak gösterebilirsiniz.

Web sitemiz üzerinde yüzlerce seçenek var ve bu da sizin başka bir yere gitmeden kolayca seçim yapmanıza olanak sağlıyor.Kişiye özel hediye olarakta sunabileceğiniz bu eğlenceli ürünler çok konuşulacak. Sayısız alternatifler arasından seçebileceğiniz komik, duygusal, romantik ve eğlenceli değişik doğum günü hediyeleri sizi bekliyor!

Erkeklere-Hediye-65.jpg

Yüzyılın en şaşırtıcı icatlarından biriyle karşı karşıyasınız; “H2O Shower Powered Radio”. İsminden de anlaşıldığı gibi su desteği ile çalışan bir radyodan bahsediyoruz. Sabah sıcak bir duş alırken uyanmanıza ve güne neşe ile başlamanıza yardımcı olması için radyo dinlemek istersiniz herhalde.

Bu radyonun borularda akan suyun hareketi ile çalışan bir iç jeneratörü var ve o jeneratörle üretilen enerji rado için gerekli olan elektrik enerjisini sağlıyor. Doğrudan radyoyu çalıştırmıyor ama içerisindeki dahili bataryayı dolduruyor. Eminiz ki, bu radyodan 2 tane almak istiyorsunuz; hem kendinize hem de doğum gününü kutlayacak olduğunuz kişiye. Verebileceğiniz en ilginç hediye karşınızda!

 

Erkeklere-Hediye-66.jpg

Para doğrayan alarmlı saate ne dersiniz? Sabah oldu ve alarm çalıyor ama siz kalkmamakta ısrarcısınız ve vakit işliyor. İşte o zaman bu saat size açıkça şunu söylüyor bu harcadığınız zamanın bir maliyeti var. Kısacası “Vakit nakittir!”

 

 

Erkeklere-Hediye-67.jpg

Derin uykudayken sizi bas bas bağırarak uyandıran gürültülü mü gürültülü saatleri bazen parçalayasınız gelir değil mi? “Daha zarif, daha düşünceli daha sessiz bir alarm olsaydı keşke. Hatta hiç çıtı çıkmasaydı ben uyurken…” mı dediniz?

Hmm..Pekala, işte dileğiniz gerçek oldu. Sloganımız sükut altındır! Parmağınıza takacağınız bir yüzükle sizi uyandıran bu saat derdinizin ilacı olacak. Yüzük ve saat arasında kablosuz iletişim gerçekleşiyor ve zamanı geldiğinde yüzük titreşerek sizi uyandırıyor. Erkeğe hediye olarak sunulabilecek en sessiz sedasız hediye seçeneği karşınızda!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Doğum günü yaklaşan erkek arkadaşınıza en özel hediyeleri sunmaya hazır olun! Sıradışı hediyeleri vermek sizin için de sıkıcılıktan başka bir şey değilse, sizi herkesten farklı kılacak olan bu enteresan seçenekler sayesinde neşeli bir kişilik olarak anılmaya ne dersiniz? Erkek arkadaşınızın vazgeçemeyeceği bu enteresan ürünler çok konuşulacak. Siz de büyük beğeni kazanacak bu sürpriz hediyeleri erkek arkadaşınızla paylaşmak isterseniz beklenmedik güzellikteki tepkileri almaya hazır olmalısınız! Daha önce bu kadar enteresan bir hediye almamış olan erkek arkadaşınız büyük şoka uğrayacak..

Erkeğe İlginç Hediye Fikirlerinden Bir Demet

71.jpg

Farklı tasarımlara önem veren erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir hediye sunmaya hazır olun! Enteresanlığıyla diğer mumlardan sıyrılan bu ürün erkek arkadaşınızın büyük beğenisini kazanacak..

hali-mouse-pad-mausped.jpg

Erkek arkadaşınıza en enteresan mousepadi sunmaya hazır olun! Sıradan mousepadlerden sıkılmış olan erkek arkadaşınıza en özel sürprizi yapmaya ne dersiniz? Bu ilginç hediyenizi gören erkek arkadaşınız emin olun çok şaşıracak.

ilginc-reklam.jpg

Erkek arkadaşınıza unutamayacağı bir hediye vermek istemez misiniz? Gördüğü zaman erkek arkadaşınızı şaşkına çevirecek olan bu terlik görenleri de çok şaşırtacak.. En ilginç terlik modeliyle karşınızdayız!

ipad-1-ipad2-gitar.jpg

Erkeğe hediye olarak sunulabilecek en kullanışlı ürün karşınızda! Gitar çalmayı öğrenmek isteyen erkek arkadaşınıza kılavuzluk etmeye aday olan bu özel hediye seçeneği sevgilinize sunabileceğiniz en makbul ürün olmaya geliyor.. Daha önce bu kadar güzel bir hediyeye sahip olmamış olan erkek arkadaşınız size minnettâr kalacak.

kaydedici-kalem.jpg

Yazdıklarınızı kaydedebileceğiniz özelliğe sahip olan bu ilginç kalem erkek arkadaşınıza sunabileceğiniz en özel hediyeler arasında yer alıyor. Bu kadar enteresan bir seçenekle karşılaşacağını ummayan sevgilinizin şaşkınlığı sizin mutluluk sebebiniz olacak.

scooter-canta.jpg

Erkek arkadaşınızı sahip olabileceği en pratik hediyeyle tanıştırmaya var mısınız? Scooterli bu çanta sayesinde acelesi olan erkek arkadaşınızın tez zamanda istediği yere ulaşması konusunda yardımcı olacak bu ürün çok konuşulacak. Erkek arkadaşınızın vazgeçemeyeceği seçenekleri arasında yer alacak bu hediye sayesinde büyük iltifatlar alacaksınız..

vida.jpg

En büyük emeği içeren bu çivi çalışması sevgilinize sunabileceğiniz en unutulmaz hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Daha önce bu kadar enteresan bir hediye almamış olan erkek arkadaşınız size nasıl teşekkür edeceğini şaşıracak..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Genellikle bir erkeğe alınan hediye onun zevkli ve kullanışlı bulacağı birşeydir ve olması gereken de budur aslında. Ayrıca takdim edilen hediye beklenmedik türden birşey ise, hem hoş bir tuhaflık içerecektir hem de büyük bir sürpriz kaynağı olacaktır. Aldığınız hediyenin başlı başına bir etkileyiciliği olabilir. Diğer yandan sizin hediyeyi sunuş şekliniz de şaşırtıcı bir etki yaratır.

 

Erkek Arkadaşınıza Alabileceğiniz Hediyeler

Komik ve eğlenceli bir hediye de planlamış olduğunuz sürprize bir başka boyut kazandırır. Peki nasıl olmalıdır bu sözünü ettiğimiz hediyeler? Sizler için hediye havuzumuzdan çıkarıp listelediklerimize göz atıp bu konuda fikir edinebilirsiniz..

extendable_pen_uzayabilen_hap_kalem-10616_602_452.jpg

Acaba bu kocaman kapsül de kimin için? Kim yutabilir ki bunu?” diyenler olabilir. Aslında, akordiyon kalem de diyebileceğiniz bu kapsül çektikçe uzayan bir kalem. Her iki şekilde de eğlenceli ve ilginç hediye seçeneği! Erkek arkadaşa hediye olarak verilebilecek en renkli seçenekle karşınızdayız..

 

flip_flop_case_for_iphone_parmak_arasi_iphone_kabi-10185_500_500.jpg

Iphone 4 ve Iphone 4s için tasarlanmış olan bu müthiş “parmak arası kılıf” herkesi gülümsetecek bir hediye. Ayrıca, bu ürün farklı tercihlere hitap edebilmek adına bir kaç farklı renk seçeneği ile üretildi.

 

fridge_book_magnets_sosyal_medya_magnetleri-10103_500_341.jpg

Sosyal ağ sayfalarına uygun olarak tasarlanmış olan “buzdolabı mıknatıs setine” ne dersiniz? Her gün profilinizi sıfırdan oluşturabilir, bunu tamamen gerçek hayatın içinde yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz. Silin ve yeniden oluşturun.

Setin içeriğinde şu parçalar bulunuyor: profil, durum, yorum (x2), arkadaşlar, fotoğraflar, etkinlikler, beğen, beğenme, duvar fotoğrafları (x2).

Erkeğe Özel İlginç Sürprizler

 

gun_fan_pervaneli_vantilator_tabanca-11994.jpg

Bazen cehennem gibi yaz sıcaklarında kendinizi öldürmek istiyorsunuz değil mi? Durmayın, bu mini tabancanın tetiğine basın! “Hey, “sıcak” da nereye gitti? Halbu ki, biraz evvel buradaydı.” Sucağı öldürmenin en muhteşem yolu bu tabancayı kendinize doğrultup tetiğe basmanız. Oldukça ilginç bir hediye değil mi sizce de?

Sihirli El Isıtıcı

hot_bottle_hand_warmer_sihirli_el_isitici-11875.jpg

Bu eğlenceli avuç içi sıcak su torbası (şişesi) tüm soğuk hava koşullarında ellerinizi koruyabilmeniz için tasarlandı. Bunu hediye edeceğiniz erkeğin gülümsemesini gözlerinden okuyabileceksiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hediyeyi bir başka hediyenin içerisine saklamak dikkatleri o noktaya yoğunlaştırmak için hem etkili hem de fazlasıyla eğlenceli bir metoddur. Ayrıca, alıcıyı yıldırmak için bir hediyeyi içiçe geçmiş bir sürü hediye kutusunun merkezine yerleştirebilirsiniz. Ya da hediyeyi takdim edeceğiniz erkeğe en basit ürünlerden birini hediye olarak verebilir ve içerisine koyduğunuz en ilginç hediyenin onda yaratacağı sürprizi izleyebilirsiniz.

 

Erkek Arkadaşınıza İlginç Hediyeler

İsterseniz şimdi siz şaşırtıcı yanınızı konuşturun biz de bilgisayarınızın ekranına kadar getirmiş olduğumuz ilginç hediye koleksiyonumuzu size sunalım.

Dilenci Cüzdan

lucky_beggar_wallet_dilenci_cuzdan-12456.jpg

Sloganı “Size hizmet vermekten mutluluk duyarız” olan kağıt kahve bardağı, gerçekten de kusursuz hizmet sunuyor. Aslında bugördüğünüz şey ne bir kahve bardağı nede kağıttan yapılma. Bu ürün fermuarlı bir cüzdan. Düşünsenize, yolda bir hırsız yolunuzu kesiyor ve “Hey, hemen bana cüzdanını ver!” diyor ve siz de “Üzerimdeki tek şey bu ezik kahve bardağı.” diyip kurtuluyorsunuz.

 

magic_cube_sihirli_kup-11975.jpg

Bir erkeğe özel, teşvik edici ve ilginç bir hediye alınacaksa eğer, “Rubik Küpü” ilk 10 içerisinde değerlendirilmelidir. Dünyanın en dahiyane icatlarından biri olan bu bulmacanın 43 kentilyon yanlış ve yalnızca 1 doğru cevabı var. Hamle sayısını en düşükte tutarak çözüme gidilmesi gerekiyor. Alacağınız hediyenin aynı zamanda zeka geliştirme işlevi de olması güzel değil mi?

 

 

melting_clock_eriyen_saat-10096_600_600.jpg

Salvador Dali’nin “Belleğin Azmi” adlı tablosundan esinlenilerek tasarlanan bu erimiş saat bir rafta veya ofis masası üzerinde durması için tasarlandı. Sizin için özel olan bir erkeğe hediye edebileceğiniz sıradışı bir saat istemez miydiniz?

Erkek Sevgiliye Unutulmayacak Hediyeler

message_chocolate_mesajli_cikolatalar-11050_600_398.jpg

Çikolatanın tarifi hep yanlış bilinegelmiş!. Bir malzeme hep eksikmiş; “mesaj“. Üzerinde harfler olan çikolata tabletlerini dizerek oluşturacağınız herhangi bir mesajı da çikolataya ekleyerek alıcı erkeğe beklenmedik bir hediye sunabilirsiniz.

 

mousetrap_ashtray_fare_kapani_kulluk-10599_500_500.jpg

Bu da bir başka bir sürpriz hediye seçeneği olarak karşınızda. “Fare kapanından küllük olur mu?” diyenlere “Evet!” diyoruz ve “sigara kapanı” ismiyle görüşlerinize sunuyoruz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Her hediye için sevgililer günü, doğum günü, yıl dönümü, yeni yıl gibi özel zamanlarda olmak gerekmez. Bazen nedensiz ve zamansızca sırf hediye olsun diye bir erkeğe hediye vermek onun kendini özel hissetmesini sağlar.

Beklenmedik bir zamanda verilen bir hediye başlı başına bir sürprizdir. Bir de seçtiğiniz ürün ilginç bir hediye ise, işte o zaman sürpriz ikiye katlanır. Sürprizinizi planlamak için ne kadar zaman ayırabilirseniz onu tasarlamak için de o kadar vaktiniz olur.

Erkeğe Özel Hediye Seçenekleri

Siz planınızı yaptığınıza göre bize de arama sürecini kısaltmak düşer. Bir başka “sürpriz hediyeler konsepti” daha huzurlarınızda!

moustache_pillow_pala_biyik_yastik_kilifi_seti-12117.jpg

Bıyıklı yastık kılıfı alır da bir erkeğe hediye ederseniz, şaşkınlığını gizlemesi mümkün olmayacaktır. Bilindik pamuk yastık kılıfı üzerine kondurulmuş kocaman bıyıklar o kadar ilginç bir görüntü ortaya çıkarmış ki, herkesi gülümsetir. Bu yastık kılıfları çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. O nedenle, makineden traşlanmış bir şekilde çıkmalarını beklemeyin. Erkeğe ilginç hediye olarak verebileceğiniz bu kılıflar sevgilinizin çok hoşuna gidecek!

 

notebook_mousepad_not_kagidi_mousepad-11561.jpg

Textil tasarımcısı Thomas Pauldan “Mousepad Notepad” isimli hem not defteri hem de fare altlığı olarak kullanılabilen bir ürün daha görücüye çıktı. Hem fareniz iş başında hem de siz; bir yandan bilgisayarınızı idare edebilir diğer yandan da notlarınızı alıp, telefonlarınızı kaydedebilirsiniz.

Erkek Arkadaşınıza İlginç Hediyeler

 

 

optimistic_office_clock_iyimser_ofis_saati_500.jpg

Stresli bir iş günü mü geçirdiniz? Peki ofisinizdeki duvar saatine baktığınızda ayrıca strese girme ihtimaliniz nedir? Optimist bir duvar saati tam aradığınız şey olabilir. Yorucu ve stresli bir günün ardından kadranındaki sıcak mesajla “Neredeyse, eve dönüş saati geldi” diye sizi rahatlatan dost bir saat!

Pacman Alarm Saati

pac_man_alarm_clock_pacman_alarm_saati_500.jpg

Nostaljik video oyunlarını özleyenler vardır aranızda. Pac-man oyununun da bir çok seveni vardır elbette. O tür oyunlara olan özlemi gidermek açısından oldukça faydalı bir alarmlı saati size sunuyoruz. Pac-man 3 boyutlu hali kocaman ağzını açmış ve size saati söylüyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkeklere en ilginç hediye seçeneklerini sıraladığımız “Top 10″ listemiz yardımıyla, aşırı derecede zorlu olabilen bu hediye arama sürecini sizin için kolaylaştırıyoruz.

Geniş yelpazede bulunan yüzlerce hatta binlerce hediye arasından seçtiğimiz en sıradışı ürünleri sizler için sıraya dizdik. Yayınladığı her bir parçanın mutlu bir havası olan bir radyo kanalını açıp arkanıza yaslanabilir ve müzik eşliğinde size sunacağımız hediye alternatifleri arasında turlayabilirsiniz.

Erkeklere Alınabilecek Hediyeler

thumbs_up_cufflinks_begen_kol_dugmesi-11521.jpg

Facebook beğen kol düğmeleri ile belirli nesneler, aygıtlar ve çalışmalar hakkında ne düşündüğünüzü insanara açıkça gösterebilirsiniz. “Baş parmak aşağı” ve “baş parmak yukarı“…

 

tv_digital_photo_keyring_dijital_resimli_tv_anahtarlik-10136_560_370.jpg

Bu klasik televizyon şeklindeki dijital fotoğraf karesi ile favori resimlerinizi yanınızda gezdirebilirsiniz. Bu aygıt aynı zamanda anahtarlık olarak kullanılabiliyor. Kullanımı da oldukça basit, şarj edin, fotoğraflarınızı yükleyin ve sizinle dolaşmasına izin verin.

USB Gemisi

usb_boat_usb_gemisi-11418.jpg

Şık bir ofis masası üzerinde duran USB Savaş Gemisi ortama karizma katar. Yaratıcılığın simgelerinden birisi diyebileceğiniz bu cihaz aslında bir USB çoklayıcı. USB portuna bağlamanız gereken tüm aygıtları bu savaş gemisi üzerinde toplayabiliyorsunuz.

 

Erkeğe İlginç Hediyeler

usb_chocolate_hub_cikolata_usb-12265.jpg

Kim demiş çok işlevli aygıtlar sıkıcı ve karmaşık olur diye. USB çoklayıcılar teknolojinin temel parçalarından biri olarak hemen hemen herkesin masasında bulunurlar ve eğlenceli olmamaları için hiç bir neden yoktur. Ayrıca lezzetli bile olabiliyorlar. Çikolata şeklindeki bu USB çoklayıcı çok çekici bir görünüme sahip. Farklı, ilginç ve çok lezzetli bir hediye alarak bir erkeği şaşırtmanız çok ama çok kolay! En ilginç hediye olmaya aday olan bu usb herkesin beğenisini kazanacak!

vault_metal_saving_bank_sifreli_metal_kasa-118302.jpg

Banka kasası tipi kumbaralar herkesin hoşuna gider. Çocuklar inanılmaz olduklarını düşünüyorlar. Büyükler, hem evlerinde hem ofislerinde kullanıyorlar. Bir sürü renk seçenekleriyle birlikte gelen bu para saklama kasalarının “kombinasyon kilitleri” var. 11cm x 13cm x 8cm boyutlarında üretilmiş olan böyle bir kasa her erkeğin isteyeceği türden bir hediye.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkek kardeşe hediye bulmak her zaman göründüğü kadar zor olmak zorunda değildir. Yalnızca bir iki unsura dikkat etmeniz yeterli. Öncelikle, hediye seçerken kardeşinizin kişiliğini göz önünde bulundurmalısınız. Erkek kardeş küçükse, sorulduğunda ne istediğini direkt söyler. Eğer büyükse eşinin veya kız arkadaşının fikrini alarak hediye seçiminde bulunabilirsiniz.

Erkekler İçin Hediye Seçenekleri

Erkek kardeşinize ilginç bir hediye ile sürpriz yapmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken kilit nokta şaşırtıcı ve sevindirici olmasıdır. Her zaman olduğu gibi biz yine bu noktada devreye giriyoruz. Listemize bir göz atın.

pen_with_2_led_led_uclu_tukenmez_kalem-11902.jpg

Çift led ışıklı tükenmez kalem ilginç bir ürün ve erkek kardeşiniz için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Karanlıkta yazı yazılmasını mümkün kılmak için tasarlanan bu kalemde iki kez basıldığında yanan 2 led ışık bulunuyor.

 

pixel_mouse_piksel_fare_500.jpg

O eski moda fareler artık miyadını doldurmadı mı sizce de? Windows’un el simgeli fare işaretçisi gibi görünen yenilikçi bir tasarıma sahip değişik bir fare öneriyoruz size. Bu fare avuç içi boyutunda ve sol tıklatma tuşu işaret parmağı üzerinde bulunuyor.

Polaroid 300 Şipşak Fotoğraf Makinesi

 

polaroid_300_instant_analogue_camera_polaroid_300_sipsak_fotograf_makinesi-10812_500_5001.jpg

Klasikler arasına girmiş olan eski şip-şak kamerayı hatırlarsınız. Polaroid 300 adlı yeni modelde en yeni teknolojik özellikler bulunuyor. Yüksek kalitede fotoğraf baskısı, 4 sahne seçimi, 4 adet AA pille çalışabilme ve kartvizit boyutunda şipşak baskı yapabilme özelliği bulunan bu fotoğraf makinesiyle gittiğiniz heryeri fotoğraflayabilirsiniz.

Erkek Kardeşe Hediye Önerileri

rocket_alarm_clock_roket_alarm_saat-10233_600_600.jpg

Bu müthiş ürün bir roket fırlatıcılı alarmlı saat ve sınıfının en rahatsız edici ve en sinir bozucuları arasında yer alıyor. Uyandırmmadan evvel bir geri sayım yapıyor ve ardından odanızın herhangi bir yerine füze fırlatıyor. Erkek kardeşiniz için inanılmaz derecede ilginç hediye seçeneği olarak karşınızda.

roll_of_film_photo_frame_film_seridi_resim_cercevesi-11980.jpg

Erkek kardeşinizi onun kendini en mutlu hissetdiği zamanlardan birine ait bir fotoğrafla da şaşırtabilirsiniz. Film karesi şeklinde dizayn edilmiş bu çerçevenin içerisinde kardeşinizin anısı artık dokunabileceği kadar somut bir hal alacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkek arkadaşınıza hediye seçimi yaparken başınıza ağrılar girebilir. İlişkiniz ışığında, seçeceğiniz hediyenin ne olması gerektiğini çözmenize gerek yok, bu noktada tek önemli olan erkek arkadaşınızın neye ihtiyacı olduğu ve neyi istediğidir. Bayanların çoğuna ne istedikleri sorulduğunda açıkça cevaplarlar. Ancak, aynı soru erkeklere yöneltildiğinde alınan cevap “Ah.. bilmem ki… Amaaan…” gibi cevap niteliği taşımayan yanıtlardır.

Erkeklere Hediye Seçenekleri

İşte bu durumda iki seçeneğiniz bulunuyor. Bir çift altın ayakkabı paketler ve erkek arkadaşınıza verebilirsiniz -ki bunun için bir mucize gerekir- ya da birazcık araştırma yaparsınız ve şanslı olmayı dilersiniz.

Oo, dileğiniz gerçek oldu ve araştırma siz daha başlamadan tamamlandı!.. Bizi izleyin.

clip_board_photo_frame_klaket_cerceve-10544_500_500.jpg

Hayat asla güzellikten yoksun olmamıştır, tek sorun güzelliği ortaya çıkaran araçların az oluşudur. Klasik film klaketi şeklinde dizayn edilmiş bir fotoğraf çerçevesi bu boşluğu dolduracak ürünlerden birisidir muhakkak.

Erkek arkadaşınıza asla unutamayacağı bir an yaşatmak için bu çerçevenin içerisine birlikte çekildiğiniz ilk fotoğrafı koyup ona sunabilirsiniz.

 

corkers_sise_mantari_hayvanciklar-12405.jpg

Yemek masasında bir şişe şarabın yanına konulabilecek en orjinal eklenti! Bu sevimli, koleksiyonluk hayvan figürleri ile yemekli partinize ve şarap mantarlarınıza hayat verin. Her bir pakette maymun, geyik, bufalo, ayı, tavşan ve karga figürleri bulumakta. İşte bu da, erkek arkadaşa “ilginç hediye” arayanlar için gözden kaçırılmaması gereken bir alternatif.

Erkeğe İlginç Hediyeler

dead_men_penstand_olu_adam_kalemlik-10595_600_600.jpg

“Komik ölü adam Ed” kalemlik. Kaleminizi içine koyduğunuzda kalemlik aktif hale geliyor; Ed’in kafası, kolu ve bacağı hareket ediyor. Çok değişik ve bir o kadar da ilginç bir ürün değil mi? Erkeğe hediye olarak verilebilecek en renkli seçenek..

Dolar Mendil

dolar_mendil-12106.jpg

Rüyalarınızı gerçekle buluşturun, burnunuzu da. $100′lık banknotlarla milyoner olacaksınız. Daha sonra gerçek milyoner olmanız da elbette mümkün. Size bu konuda şans diliyoruz. Bu mendil paketlerinin her birinde 10 adet $100 bulunuyor. İnsanlara paranın sizin için hiç önemli olmadığını gösterin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Birine alacağınız hediyeler üzerine kafa yormadan evvel o kişinin nasıl biri olduğuna ve nelerden hoşlanacağına dair düşünmenizde fayda var. O doğrultuda hediye arayabilirsiniz. Eğer ilişkiniz henüz yeni ise bu durumda yapacağınız hediye seçimi çok büyük bir karar gibi görünebilir, belki de öyledir. Ama, endişhe etmeyip yalnızca mutlu bir heyecan dalgasına kendinizi bırakırsanız bu süreci sonlandırmanız tereyağından kıl çekercesine kolay olacak.

Bir Erkeğe Alınabilecek Hediyeler

Biz de bunu sizin için daha da kolaylaştırmak için rehberiniz olmak istiyoruz. Özel olarak derlediğimiz hediye alternatiflerine birlikte göz atalım.

ibook_cuzdanli_iphone_kilifi-12075.jpg

Sevgilinizin Iphon’unu, kimliğini, kredi kartını, ehliyetini ve daha bir çok kişisel eşyasını birlikte taşıyabileceği hem telefon kılıfı hem de cüzdan görevi gören güzel bir ürünü size tavsiye edebiliriz. Küçük bir nok defterinden esinlenilerek yapılan Book Book adındaki bu kılıf bir erkeğe verilebilecek en özel hediyelerden birisi olmaya aday.

Klavye Ofis Seti

keyboard_stationary_set_klavye_ofis_seti-12098.jpg

Sevgilinize ilginç bir hediye verebilesiniz diye bulduğumuz en özel hediye seçeneklerinden birisi de “Klavye kırtasiye seti”. Bu setin içeriğinde, zımba, fırça, manyetik ataş tutucusu ve kağıt zımbası bulunuyor ve ofis ve ev için müthiş bir ürün paketi olarak karşınızda duruyor.

Erkek Arkadaşınıza Hediye Önerileri

 

killer_keys_tabanca_anahtar_kilifi-12635.jpg

Bu katil anahtarla sakın uğraşmayın çünkü, o silahlı ve her kapıyı açmaya hazır. Anahtarınızı bu lastik kılıfın içerisine koyup anahtarı kapı kilidine her sokuşunuzda ateş ediyormuşsunuz gibi davranabilirsiniz. Kapı açmanın bile bir keyfi olduğunu keşfedeceksiniz.

 

 

led_reading_magnifier_ledli_okuma_buyuteci-11834.jpg

Işıklı okuma büyüteci hemen hemen herkese göre bir üründür. Işık kaynağı mı yetersiz, açısı mı düşük, gözlükleriniz komodinin üzerinde kaldı ve kalkmaya mı üşeniyorsunuz? Pekala, hiç sorun değil. Hem ışık hem de gözlük ihtiyacınızı bu okuma büyüteci ile giderebilirsiniz. Boyutları açısından da size oldukça kolay kullanım ve taşıma imkanı sunuyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

rotating_speaker_donebilen_hoparlor-10998_488_488.jpg

Döndürülebilir hoparlör tam da sevgilinize göre bir hediye gibi duruyor. Ipod, Iphone veya diğer müzik çalarlarla birlikte kullanılabilen bu hoparlörün içerisindeki yuvaya müzik çalarınızı koyup 90 dereceye kadar çevirebiliyorsunuz. Müzik çalarınızın dik durmasını sağlayıp listede daha çok şarkıya göz atabilir veya yatay konuma getirip video izleyebilirsiniz.

shirt_shuttle_gomlek_cantasi-123601.jpg

Gömleğinizi bavulunuza, el çantanıza veya sırt çantanıza koymaya çalıştığınızda bu durumun gömleğiniz için mutlu son olmadığını biliyorsunuz; ya da gideceğiniz iş görüşmesi için. Kırışmayı ve katlanmayı önlemek için dizayn edilen bir sert gömlek kılıfı tam da bu tür bir soruna çözüm olarak üretilmiş. Gömleğiniz baskıya maruz kalmayacak ve ütüsü bozulmayacak.

Solar Anahtarlık

solar_cell_keychain_solar_anahtarlik-11969.jpg

Basit gibi görünen ama hiç de öyle olmayan bir anahtarlık var karşınızda! Ultra parlak 3 led ışıklı bu anahtarlığın içerisinde dahili lityum iyon batarya bulunuyor ve bu batarya güneş enerjisi ile şarj oluyor. Pil derdine, şarj derdine, karanlıkta kalma derdine son!

 

televizyon_saat-12082.jpg

Sevgilinize 80′lerden bir Televizyon seti görünümünde alarmlı saat almak ister miydiniz? Gördüğünüz ender tasarımlı saat uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen, 4 farklı modu bulunan, ışık ve müzik özellikleri bulunan hoş bir hediye seçeneği olarak sizi bekliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erkek Arkadaşınıza Doğum Günü Hediyeleri

Daha bir erkeğe vereceğiniz hediyenin onun için hayret uyandırıcı olup olmadığını bizzat test etmiş olacaksınız. Çünkü… Sizler için en can alıcı tasarımları bir araya topladık ve hepsi emrinize amade vaziyette bekliyorlar!

handy_notes_el_notluk_500.jpg

El şeklinde dizayn edilmiş yapışkan notlarla herhangi bir noktayı işaret edebilir, baş parmağınızı kaldırarak “İşte, budur!” gibi bir ünlem ifade edebilir ve bizim değinmediğimiz ancak sizin yaratıcılığınıza bağlı bir birçok mesajı iletebilirsiniz. Hatta aradığınız sürpriz doğum günü hediyesini koyduğunuz yeri bununla gösterebilirsiniz.

 

Lenny Deve Notluk

lenny_deve_notluk-9214_474_274.jpg

Deve görünümlü bir not ve hatırlatma mesajı tutacağı ofis masasında şaşırtıcı bir görsel farklılık yaratacak. Hadi doğum günü erkeğini bununla şaşırtın.

Erkeğe Hediye Seçenekleri

mini_book_light_mini_kitap_lambasi-9620_500_422.jpg

Güneş battı diye kitap okumaya son vermenize hiç mi hiç gerek yok. Bu mini kitap aydınlatıcısını kitabınızın kapağına tutturun ve ışığın sayfaya tam istediğiniz açıda düşmesi için eğimini ayarlayın. Bu gerçekten minicik bir aydınlatıcı ama aydınlatma performansı oldukça iyi.

 

my_amp_mp3_speaker-8783_500_483.jpg

Ipod veya mp3 çalarınız için bir hoparlör sistemi arıyorsanız bu inanılmaz amfi tam da size göre. Hatta bu cihazı 3.5mm kulaklık girişi olan bir telefona veya bilgisayarınıza da bağlayabilirsiniz. 3 adet AA pille çalışan bu amfinin ağırlığı da yalnızca 670 gram. Şundan eminiz ki, bir erkeğe alınabilecek en ilginç hediyelerden biri de bu!

 

newtons_cradle_metal_denge_toplari-9587_500_417.jpg

Denge topları ya da diğer adıyla Newton’un Beşiği bir erkek için güzel bir hediye seçeneği gibi duruyor. Kişide hipnotik bir etki yaratan bu tasarımla gün boyunca eğlenerek oyalanabileceksiniz. Bir veya bir kaç topu geri çekin ve bırakı düşsünler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Karşınızda her bir erkek için ayrı bir hediye bulunabilecek çok geniş bir seçenek havuzu varsa duraklarsınız. Bunu bir renkli top havuzu gibi ele alırsak ve her bir top bir hediye seçeneğine karşılık geliyorsa, hedefteki erkeğin tercihini biliyor olmanız işinizi kolaylaştıracaktır.Kimi erkekler arabalarla ilgili eşyaları, kimileri elektronik aygıtları, maket oyuncakları sever ve bu liste uzayıp gidiverir.

Erkeğe Verilebilecek Hediyeler

Eğer bir erkeğin hobisini ve tercihlerini biliyorsanız ona alabileceğiniz en ilginç hediyeyi gözünüz kapalıyken bile seçebilirsiniz. Mevsime uygun bir ürün de etkili olabilir ayrıca.

100 Dolar Konfeti

100_of_confetti_100_dolar_konfeti-9070_602_480.jpg

Kim etrafta para görmekten hoşlanmaz ki? $100 sipariş ettiğinizde yavaşça etrafa saçabilir ve bir partiyi olduğundan daha heyecanlı kılabilirsiniz. İçerisinde parçalanmış gerçek ABD Doları bulunan bir kutu konfeti sizi de heyecanlandırmaz mıydı? Bunu bir erkeğe hediye ettiğiniz de içerisindekinin gerçek $100 olduğunu söylemeyi unutmayın.

 

choc_scented_case_cikolata_sigara_kutusu-9182_500_351.jpg

Farklılığını hissettiren bir sigara kılıfına ne dersiniz? Çikolata şeklinde dizayn edilmiş silikon sigara kılıfı bir erkek için değişik hediye seçeneklerinden biri ve standart boyda olan 20 sigara kapasitesine sahip.

 

Erkek Arkadaşınıza Hediye Seçenekleri

control_a_man_woman_erkegi_kadini_kontrol_et_kumandasi-9455_296_321.jpg

Bir erkeğe;

- Duygular, alışveriş vb. hakkında konuş!

- Evet de!

- Hayır de!

- Doğru Söyle!

- Masaj Yap!

- Çikolata Getir!

Ve bunlar gibi daha bir çok komutu verebilmek ister miydiniz? O halde şunu kesinlikle kaçırmayın “Erkek Kumandası!”

flashing_beer_mug_isikli_bira_kupasi-9005_500_505.jpg

Partide “Yanar-söner Pub Bardağı” elindeyken ışıl ışıl parlayan bir erkek görecekler. Bulunduğunuz mekana bu kupanın rengarenk ışıltısı ile apayrı bir görsellik eklenecek.

 

floppy_disc_sticky_notes_disket_notluk-9207_600_402.jpg

Yaklaşık 15 yıl önce DVD’ler, USB bellekler veya harici harddiskler duyulmamıştı bile. O zamanlar 3,5″ kapasiteli disketler kullanılırdı ve kimse fazlasını istemezdi, herkes halinden memnundu. Bilgi depolamak için o kapasite yeterliydi. Ah eski günler!..

Erkeklere 80′ler ve 90′ları yaşatacak ilginç bir hediye alabilirsiniz; “disket şeklinde yapışkan not kağıtları“.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kişiye özel olarak sunulabilecek bu elbise askıları sevdiklerinize sunabileceğiniz en enteresan seçenekler arasında yer alıyor. Daha önce bu kadar ince düşünülmüş bir hediye almamış olan yakınlarınız çok şaşıracak. Siz de onlara sahip olmadıkları hediyeleri sunmaya hazır olun! Görenleri kıskandıracak olan bu askılar sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel seçenekler arasında yer alıyor. Siz de en özel hediyeleri sunmaya ne dersiniz? Görenleri şaşkına çevirecek olan bu elbise askılarını herkes çok sevecek. Siz de beğeni kazanacak seçenekleri sunmak istemez misiniz? Eminiz bu askıları sizde çok seveceksiniz.. Yakınlarınıza göz önünde bulunacak hediye seçenekleri sunmanız daha çok hatırlanmanıza sebep olacak. Siz de sevdiklerinizin aklından çıkmamaya hazır olun! Bu kişiye özel hediyelik askıları gören herkes hayran kalacak..

En Güzel Kişiye Özel Ahşap AskılarFB2569215kisiye-ozel-ahsap-aski-cift-tarafa-kisisel-yazi-diger-ev-gerecleri.jpg

Sevdiklerinize özel olarak sunabileceğiniz bu askı seçenekleri çok konuşulacak. Dayınıza hediye olarak verebileceğiniz bu askı modeli büyük beğeni kazanacak. Daha önce bu kadar ilginç bir hediye almamış olan dayınızın tepkisi görülmeye değer olacak.

kisiye-ozel-hediye-15-300x225.jpg

Sevdiklerinize beklemedikleri sürprizleri yapmanız onların çok daha mutlu hissetmesine sebep olacak. Siz de en özel hediye seçeneklerini sunmak isteyenlerdenseniz bu askılar çok hoşunuza gidecek.

isme_ozel_ahsap_aski_-_cift_tarafa_kisisel_yazi_320811.jpg

Kişiye özel hediye olarak verilebilecek en ince düşünceye dayalı ürün karşınızda.. Dikkat ettiğimiz zaman aslında askılara ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu farkediyoruz. Dolayısıyla sevdiklerinize sürekli eline alıp sizi hatırlayabileceği bir hediye vermeye hazır olun!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

hediyenin çirkini olmaz bence. ancak hediye kabul eden biri şu gözardı etmemeli. "tüm hediyeler seçilirken düşünülmüş ve o anki şartlara göre en güzeli seçilmiş olmasıdır"

şunuda belirteyimki benim için (bir erkek ol arak) en güzel hediyem, omuzuma yasalanmış bir başın "ben sana aitim, ben senin hediyenim" demesidir. ;)gozkirpan1.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

hediyenin çirkini olmaz bence. ancak hediye kabul eden biri şu gözardı etmemeli. "tüm hediyeler seçilirken düşünülmüş ve o anki şartlara göre en güzeli seçilmiş olmasıdır"

şunuda belirteyimki benim için (bir erkek ol arak) en güzel hediyem, omuzuma yasalanmış bir başın "ben sana aitim, ben senin hediyenim" demesidir. wink.png

 

Tum erkekler senin gibi romantik olsaydı işimiz kolaydı ama yok öyle işte..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tum erkekler senin gibi romantik olsaydı işimiz kolaydı ama yok öyle işte..

 

 

 

aslında (abartmıyorum sanırım) erkekler çoğu romantikdir. bunu bastırmayı seçmişlerdir genelde, çevresine bu özelliklerini göstermekten hoşlanmazlar. daha çok bir odun gibi olmayı tercih ederler. oysa romantik olmak, duygusal olmak bir güçsüzlük değildir. bu anlamda romantik olmak bence erdemdir. neticede kime karşı romantik olacağımzda önemli. kısaca hak eden bir hanımefendiye bunu yaşatmak en güzeli olsa gerek. burada hak eden kısmı önemli tabi ;)

neyse uzatmayayım...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Son zamanlarda duyduğum en romantik hediye önerisi. Ben onca zamandır boşuna uğraşıyorum desene

 

hediyenin çirkini olmaz bence. ancak hediye kabul eden biri şu gözardı etmemeli. "tüm hediyeler seçilirken düşünülmüş ve o anki şartlara göre en güzeli seçilmiş olmasıdır"

şunuda belirteyimki benim için (bir erkek ol arak) en güzel hediyem, omuzuma yasalanmış bir başın "ben sana aitim, ben senin hediyenim" demesidir. wink.pnggozkirpan1.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.