Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

RedHack Eylemleri


gloria

Önerilen İletiler

RedHack Sinop Valiliğinin sitesini hackledi

 

Sinop’ta yapılması planlanan nükleer santral ile ilgili kararın ay sonunda alınacak olması nedeni ile Sinop halkının da talebi doğrultusunda Sinop Valiliğinin web sitesi ele geçirilmiştir. (Yeşil Gazete haberidir.) Valiliğin sitesi açıldığında aşağıdaki açıklama ile birlikte Red Hack marşı çalmaktadır. Açıklama şöyledir:

 

“Hacked by RedHack – Kizil Hackerlar..

 

HES Fasizmdir!

 

Karadeniz ve Sinop halkinin yogun istemleriyle bu sayfa RedHack tarafindan hacklenmistir!

Sinop’ta bu ay sonunda verilecek karar ile Sinop Nukleer coplugune cevirilecek! Cernobil’den sonra gecen sene yasanan Fukisima faciasindan ders almayanlar, dogal guzelliklerimizi katletmek, cocuklarimizi sakat birakmak istiyorlar!

 

Buna karsi eylem yapan halkimiza, Sinop Valiligi, Nukleer Lobisinden aldigi emirle saldiriyor, Polislerini Nukleer karsitlarinin uzerine salarken, Resmi sitesinden Nukleer’i ovuyor:! Buna izin vermeyecegimiz aciktir!Cunku RedHack gucunu halktan alir ve halkin menfaatlerine karsi olan egemen sinifla mucadele eder!

 

Soruyoruz, dunyada suan da kullanilan ucuz ve saglikli enerji kaynaklari neden kullanilmaz? Ornegin Gunes ve Ruzgar enerjisi neyimize yetmiyor? Ama hayir, para babalari bunlardan kar edemiyor degil mi? Sirf sizler saltanat icinde yasayacaksiniz diye canimizi vermek mi zorundayiz? Sizlerin kuklasi olarak yasamak, sakat cocuklarmi dogurmak zorundayiz? Yagma yok REDHACK var! Sizlerin milyon dolarlari varsa bizlerin de onuru, namusu, serefi halsiyeti var!

 

Sinop, Karadeniz, Akkuyu’da Nukleer istemiyoruz!

 

Nukleer fasizmdir!

 

Kahrolsun Nukleer fasizm, Kahrolsun Nukleer Lobisi!

 

UNUTMADAN

 

SİNOP Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Güngör motosikletiyle giderken Terrier cinsi ‘Köpük‘ adındaki köpeği ezdi. Sinop’un Atatürk Bulvarı’nda 26 Ağustos günü Sinop İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Güngör gece yarısı motosikletle hızla giderken önüne çıkan ‘Köpük’e çarpıp hiç durmadan yoluna devam etti. Terrier cinsi ‘Köpük’ün yolda can çekiştiğini gören bir sürücü otomobilini durdurdu ve yaralı köpek ezilmesin diye yol kenarına çekti. Sahibi Guvenlik kameralarindan olayi buldu ve sikayetci oldu! Ama HALEN bu Emniyet Müdürü hakkında tek işlem yapılmadı.

 

Bunu unutmadik, Onu ezen Emniyet muduru ve buna goz yumanlar; Alayiniz bir Köpük etmezsiniz!

Hayvan haklari yasasi bir an once cikarilmali, Hayvan katili hayvanlar yargilanmali!!

Kahrolsun hayvanlara kiyan kapitalist sistem, yasasin hayvanlarin da ozgur ve esitce yasayacagi sistem olan SOSYALIZM!

 

Esit Adil Somurusuz bir sistem icin SOSYALIZM

 

Yasasin esit, adil, somurusuz, sinifsiz dunya savasimiz!

 

Yasasin devrimci dayanisma

ve onun urunu REDHACK

 

Kizil Hackerlar 97 den bu yana Halkin yaninda!

 

Fasizme inat yasasin RedHack

 

Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki RedHack’tir!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Vikipedi'den alıntı;

 

1930'lu yıllara kadar Türkiye'deki elektrik çalışmaları, genelde yabancı işletmelerin elinde olan küçük yerel santraller ve onların beslediği birbirlerinden ayrı yerel dağıtım şebekelerinin işletilmesi şeklinde olmuştur. 1939 yılında yabancı şirketlere verilmiş olan bu imtiyazlar devletleştirilerek genellikle dağıtım hizmetleri belediyelere devredilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu 1923 yılında, kurulu güç 33MW ve yıllık üretim 45 milyon KWh iken; 1935 yılına gelindiğinde, kurulu güç 126,2 MW, üretim ise 213 milyon kWh, elektriklenmiş il sayısı ise 43'tür. 1933 yılında 2301 sayılı Kanun ile İller Bankası kuruldu.

 

Megawatt, wattın bir milyon katıdır. Çoğu olay veya makineler üretir veya bu şekilde çalışır. Örneğin: sokak aydınlatmaları, büyük elektrik motorları, uçak gemileri, kruvazörler ve denizaltları gibi büyük savaş gemileri, mühendislik donanımları ve süper hızlandırıcı gibi bazı bilim araştırma ekipmanları ve çok büyük lazerlerin çıkış darbeleri. Büyük apartmanlar, büyük oteller, büyük alış-veriş merkezler birkaç megawattlık elektrik gücü tüketebilir.

 

Ben şu anda sadece evimde üretmiş olduğum elektrik 450 wattx7saatx365gün=1.149.750 watt yani 1.15 Megawatt elektriktir..1923 yılının Türkiye'sinde üretilen toplam elektriğin 39 da biridir.Solar panellerime burada teşekkür ediyorum. Çatımı tamamen fotovoltaik piller ile kaplamış olsa idim (bu 120 m2 alan demektir) 18.400wattx7 saatx 365 gün=47.012.000 watt=47.01 Megawatt demektir.Türkiye'nin 1923 yılındaki ürettiği enerjiye eşit.

 

Bu bilgiler ışığında benim gibi uçuk beş arkadaş ile aynı projeyi hayata geçirmiş olsak,1935 yılındaki 43 ilin elektriğini vermiş olacağız smile.png 47.01 x 5 =235 Megawatt

 

Şaka gibi değil mi? ama Gerçek.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Redhack AKP'yi satışa çıkardı: Fiyatı kaç lira?

 

fjv7u.jpg

 

Devrimci hacker grubu Redhack, Elektronik Kamu Alımlar Platformu'nun internet sitesini hackleyerek, AKP'yi satışa çıkardı.

 

"AKP Halen sati$ta ve 1TL vereni halen bulamadik" diyen Redhack'in siteye astığı satış bilgileri şu şekilde:

 

fjv8k.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Red Hack eylemleri cok önemli gizlilikleri ortaya cikarmistir.Bazi yandas kesimlerin iddia ettigi,"Yasa disi yollar"hezeyani tamamen sucüstü olma kompleksidir.Sanki Türkiye'de hersey yasalar dahilinde yapiliyormus da Red Hack eylemleri yasa disi oluyormus.Günde 70 bin kisinin telefonunun dinlendigi bir ülkede Re Hack gibi bir grubun yaptigi aslinda halka hizmettir cünkü bircok pisligi ve bu pislige bulasan isimleri ortaya cikariyor ki buna kamu hizmetide diyebiliriz.

 

AKP noterinin atamis oldugu üniversite rektörlerinin hemen hepsinin bir öz gecmisi var ve bu öz gecmislerinde bazi suclara bulasmislardir.Sadece bununla kalsa iyi,görev yaptiklari su siralarda bile yolsuzluk yapmis ve bu yolsuzluklari da devletin sirtina yükleyerek vatandasin ödemis oldugu vergileri de calmislardir.

 

Bu rektörlerin genelinde;Atatürk ve cumhuriyet karsitligi,laiklik karsitligi,AKP yandasligi mevcuttur.Yani kravatli veya biyiksiz olmalarina bakarak onlari cagda beyinler olarak gösterme gafletine kimse düsmesin.Islamiyetin icine giren ve yalanciktan müslüman olarak Islami karistiran Yahudiler gibi bunlarda kravat takip badem biyiklarini veya STALIN tarzi biyiklarini kestirerek cagdas birer kafa gibi görünme sahtekarligina bürünmüslerdir.

 

YÖK aciklama yapmis;Red Hack'in siber saldirisinda ele gecirdigi belgeler gizli degilmis.Gel de gülme.Bunlari Red Hack ele gecirinceye kadar kimse duymadi simdi gizli degil aciklamasi yapiliyor,Yani yemede yaninda yat.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

595_1.jpg

 

Redhack, Anonymous ve diğer hacker gruplarıyla birlikte İsrail'i hedef alan saldırılarını sürdürürken, dün Emek Sineması eyleminde, eylemcilere su satmayan ve kovan MADO'yu hacklediğini duyurdu.

 

Redhack mado.com.tr'yi 8 Nisan akşamı 16:30 sularında bir kez daha hackledi. İsrail'in birçok devlet kurumunun internet sitesinin çökertilmesi eylemlerinde yer alan Redhack, Emek sinemasında yaşanan polis saldırısını da unutmadı.

 

 Emek Bizim İstanbul Bizim Platformu’nun 7 Nisan’da düzenlediği eyleme polis saldırmış gaz bombası ve tazyikli suyla eylemcileri dağıtmaya çalışmıştı. Saldırının ardından MADO adlı pastaneden su almak isteyen eylemcilere su satılmadı ve eylemciler pastaneden kovuldu.

 

Oyuncu Zafer Algöz twitter hesabından, “Biber gazından fenalık geçirenlere su satmayan ve mekandan kovan MADO.. Bundan sonra senden su bile alınmayacak bilesin..” yazdı.

 

Bunun üzerine Redhack, MADO’nun internet sitesini hackledi. Bir süre sonra siteyi kullanılabilir hale getiren Redhack, MADO özür dilemediği takdirde tekrar sitenin hackleneceğini twitter hesabından duyurdu.

 

MADO’dan bir özür gelmeyince Redhack sözünde durdu ve site ikinci kez hacklendi.

 

İkinci eylem şu mesajla duyuruldu: ”Dun gece cokertilen ve sinema severlerden ozur dilemesi icin muddet verilen MADO’nun sitesi yeniden cokertilmistir.”

 

redmado.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...

 Nihat Doğan, RedHack'a savaş aşmış... Bak seeeennnn!

 

eXroB5.jpg

 

wbd2lm.jpg

RedHack'in ise cevabı gecikmedi.


İşte o cevap:

Sevgili Nihat, Bize dün akşam sunduğun kimi eleştirilerinle elbette haklısın. Her şeye yetişemediğimiz, her olaya zamanında müdahale edemediğimiz açıktır. Fakat bizi koşullarımızla değerlendirmek için vicdan sahibi olmak da bir o kadar önemlidir. Son dönemde yaşadığımız operasyonlar, bizleri ve mücadelemizi bitirme çabaları ve gündemin baş döndürücü saniyelik değişimi bizleri belirli konularda zamanında müdahale etme nokrasında zora sokuyor. Üstüne bir de hazırlıklarımız ve adımızı dahi koymadığımız eylemler bugün deği fakat bir gün öğrenileceltir. Durum böyle olmasına rağmen bizlere sanki birşey yapmıyoruz gibi saldırı şeklinde 'alakasız bir tweet'in altında' konuyu saptırman, eleştiri sınırlarını aşmış ve samimiyetsizlik ölçüsünü zorlamıştır.

Bizlerin ülkemizde yaşanan ve halkları birbirne kırdırma temelinde yürüyen faşizan pratiklere bugüne kadar verdiğimiz cevaplaro, 'RedHack Roboski' gibi anahtarlarla google'da arayabilir, fikir sahibi olduktan sonra zikir pratiğine geçebilirdin. Ki bu bizi üzdü açıkçası. Bizler bu ülkede sen ve biat ettiğin patronların 'Kürd yoktur, Kart Kurt vardır' derken, inkarcılı faili meçhullerle sürdürürken bu mücadeleyi yürüten insanlarız ki bu da o mücadeleyi yürüten dostlar tarafından bilinir. Ve elbette bu bugün değil 98-99-2000 eylem pratiklerimizi yine google üzerinden araştırırsan mücadelemizin tarihini de anlarsın. Devlet üzerimize, binlerce sayfayı hackelemek, bu belgeleri halka açmak, devletin güvenliğini sarsmak ve benzeri konulardan geliyor, sadece bu devlet değil Dışişleri Bakanlığı hack olayı ve yabancı ajanların bilgileri yayınlandıktan sonra ve uluslararası çapta kimi eylemlerden sonra diğer devletlerin de böyle bir saldırı pratiği var.

Bunu da yine google kullanarak detaylı şekilde öğrenebilirsin. Yani son tahlil de rahat değiliz. Yani tahmin edersin ki, otel odalarında 'seks işçilerine' tecavüz ettiğimiz, dayak attığımız için suçlanmıyoruz. Kürt halkına saldırı varken 'Tayyip'e oy vermeyen dinsizdir' diyerek televizyonlarda fink attığımız, kardeşlerimiz öldürülürken sabah programlarının kaşarlarıyla tostçuluk oynadığımız, sırasıyla bir cemaatin bir
AKP
'nin kucağında oturduğumuz için suçlanmıyoruz. Sen iyi bilirsin. Takım elbiseler onursuzluğu kapatmaz! Son olarak hazır google'a girmişken 'haddini bilmek', 'omurgalı olmak', 'vicdan' gibi terimleri de araştırırsan seviniriz. İnsan gelişimi her dönem ciddiye alınmalıdır. Kahrolsun faşizm ve onun satılmış piyonları! Yaşasın Türk ve Kürd halkların mücadele birliği ve faşizme karşı dayanışması! Sevgiyle RedHack Ailesi

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Nihat Dogan'in zoru baska,onun zoru "Dindar Hükümet"dedigi AKP'ye zarar verilme zorudur.Nihat Dogan demek ki ya dindarligin ne oldugundan bihaberdir ya da o da hükümet gibi sahte dindarlardandir.Cünkü bugüne kadar bu iktidarin dindarligina sahit olmadik sahit oldugumuz tek sey sahtekarlik ve inanc sömürüsü üzerinde oy devsirmek oldu.

 

Nihat Dogan gibi ne idügü belirsizi isimleri sahne meshuru yapma mesleginde dünya da ilk siralarda gelmekteyiz.Hic yoktan birini sahne meshuru yaparak zenginlestirmek ve haddini bilmez bir kisilik olarak Türkiye'nin gündemine yerlestirmekte dünya birincisi oldugumuz söylenebilir,cünkü Avrupa ülkelerinde Nihat Dogan gibi isimlerin adi sani bile okunmaz biryerlerde ama Türkiye'de Nihat Dogan gibilerinin her söyledigi söz sansasyon olmaktadir.Yine dünyanin hicbir ülkesinde hem sanatci gecinip hem  de iktidar yalakasi olan bir sanatci yoktur.Ben sahit olmadim.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.