Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BEBEK ODASI DEKORASYON NASIL YAPILMALI


Ela Çetin

Önerilen İletiler

bebek-odas%C4%B1-dekorasyonu-%C3%B6rnekleri-2.jpg

Bebek odası dekorasyonu , bebek bekleyen çiftler için ilk yapılıcaklar arasındadır.Bu dönemde anne ve babalar bebeklerine en uygun , onu rahatsız etmeyecek bir odaya imza atmak isterler.Bunun için ufakta olsa ,birkaç ayrıntı mevcuttur.Bunları size en iyi şekilde anlatarak , hoş bir bebek odası dekorasyonu elde etmenizi sağlayacağız.

İlk olarak bebeğinizin odasını belirlemelisiniz.Bu odayı seçerken ,yatak odasına en yakın alanı tercih etmenizde fayda var.Çünkü: bebeğinizin sesini rahatlıkla duyabilir , her anında bebeğinizin yanında olabilirsiniz.Gelişen teknoloji ile birlikte bebek telsizleri bu görevi üstleniyor ama psikolojik olarakda bebeğinizin yakınınızda olması sizi daha da rahatlatacaktır.

Diğer bir unsur , bebek odasının duvar renkleridir.Çoğunlukla soft renkler tercih ederek , bebeğinizin rahatsız olmasını engelleyebilirsiniz.Bu soft renkler arasında en fazla tercih edilen tonlar : sarı ve beyazdır.Ayrıca bazı firmalar tarafından üretilen , anti bakteriyel özellikli duvar boyalarını tercih ederek , daha sağlıklı alanlar elde etmeniz mümkün.

Bebek odası dekorasyonunda , mobilya seçimi bir o kadar önemlidir.AB standartlarına uygun bebek karyolası , gardırop vs. tercihleriniz arasında olmalı.Tabi ki mobilya ürünlerinin kaliteli olduğundan da emin olmalısınız.Daha çok yuvarlak hatlı mobilyaları tercih ederek , düşme risklerine karşı ufakta olsa bir önlem almış olursunuz.Bebek odası dekorasyonunda , mobilya seçiminin önemini size vurguladık.Öncü mobilya firmalarının ,bebek odası takımlarından yana tercihinizi kullanırsanız , kullanışlı ürünler elde etmeniz daha kolay olabilir.

Zaman oldukça hızlı ilerliyor, bunun farkında olmalısınız.Bebek odasında , ileriyi düşünerek dekorasyonu tamamlamalısınız.Bebeğiniz büyüdükçe , bebek karyolası işe yaramaz bir hal alıcaktır.Bunun için yatağa dönüşen , bebek karyolaları tercih edebilirsiniz.Bebek odasında kullanıcağınız , aynalı ve çekmeceli ürünler de ileriye dönük mobilyalar arasında yerini alabilir.Bebeğiniz gelişimini , oda da bulunan ayna ile takip edebilir.

En son olarak birkaç ayrıntıdan daha bahsedelim.Güneş alan bir odayı , kesinlikle tercih etmelisiniz.Sarı renkte , ayarlanabilir tonda aydınlatmaları kullanabilirsiniz.Ayrıca bebek odasında zemin , tamamen halı ile kaplanmamalıdır.Çünkü emekleye başlayan bebekler , halı üzerinde yer alan bakteriler nedeniyle alerji kapabilirler

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.