Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yengeç Burcu Taşı


Önerilen İletiler

Yengeç Burcu Taşı

 

Yengeç Burcu Taşı Hakkında merak edilenler,Yengeç Burcu nun güç Taşı Hangisidir,Yengeç Burcu Hangi Taşı Kullanmalıdır,Yengeç Burcu Taş Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmelidir,Yengeç Burcu Aura Taşı,Yengeç Burcu Yükselen Taşı Hangisidir

 

Element: Su

Nitelik: Öncü

Kutupluluk: Yin/Dişil Yönetici

Gezegen: Ay

Düşünce: Kalbimin telkinlerine inancım var

 

Değerli Taş: İnci

Yengeç Burcu Güç Taşları: Ay taşı, krizokol taşı,akuamarin taşı,malahit taşı,yeşil kuvars taşı,turmalin taşı

Kilit İfade: Hissediyorum

Sembol: Yengeç kıskaçları

Anatomi: Mide, göğüsler

Renk: Gümüş, inci beyazı

Ev: Dördüncü

Karşıt Burç: Oğlak

 

Çiçek: Saray çiçeği

Kilit Sözcük: Çabuk kavrama

Yengeç Burcu Özellikleri

 

Ay’ın olduğu sırada doğanlar kadar siz de rahatı ve konforu seviyorsunuz. Ama Boğa’nın ya İnatçılığı ya da istikrarı sizde olmayabilir. Eğer Güneş ya da Yükselen burcunuz da sabit toprak burcundan değilse, aradığınız konfor ve rahata ermeniz için gerekli direnç ve enerjiyi gösterir.

Siz değişken bir tipsiniz ve çok duygusalsınız. Ev konforu içindeyken, elinizin altında gözet yemekler ve içkiler varken çok dostça davranışıı, sosyal, haya! gücü zengin ve cömert birisiniz. Ne var ki fikirlerinize ve gündemiYengeç Burcu Taşınize davranışınıza ve bakış açınıYengeç Burcu Taşıza çevreniz çok etki yapıyor. GerYengeç Burcu Taşıçekten de, dıştan gelen etkilere karşı aşırı duyarlısınız.

Dostlarınızla ve onların mevkiYengeç Burcu Taşıleriyle Övünmekten çok hoşlanıYengeç Burcu Taşıyorsunuz. Ne var ki, bu, onların başarılarını övmek değil “Benim böyle dostlarım var” dürtüşüdür. Dostlarınız ve onların başarısıyla adeta bir tür koruma örtüsü edini Yengeç Burcu Taşı, bundan hoşlanıyorsunuz.

Yapı olarak tutucu ve evciYengeç Burcu Taşımensiniz. Ailenizi ve soyunuzu da çok seviyorsunuz. Annenize çok bağlı olabilir, ayrıca ona çok benYengeç Burcu Taşızeyebilirsiniz.

Kendi başmıza verdiğiniz kaYengeç Burcu Taşırarlarda veya yaptığınız işlerde hep aksiliklerle karşılaşıyorsunuz.

Başkalarının tavsiyesini dinlediğiYengeç Burcu Taşıniz zaman, ya da başka birinin planını uyguladığınız zaman, şansınız daha iyi tutuyor. Tabii Aslan, Koç veya Yay Burcu insanı iseniz durum değişiyor. O burçjar olumlu ve bağımsız kişilerin burçtan.

Başka insanların neler hisset Yengeç Burcu Taşı, neler düşündüğünü ifade edebilmekte büyük bir yeteneğe’ sahipsiniz. İnsanların ne düşünYengeç Burcu Taşıdüğünü bilmede üstünüze yok. İyi bir sahne sanatçısı ya da taklitçi olabilirsiniz. Psikolojinizde suya karşı bir hayranlığınız var. Su keYengeç Burcu Taşınarlarında oturmaktan veya tatil yapmaktan hoşlanıyorsunuz, ya da vapur yolculuğunu tercih ediYengeç Burcu Taşıyorsunuz. Duygulu, sezgilisiniz, belki psişik güçleriniz olabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.